Νέα

Έχει χτίσει κανείς σπίτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Ανοίγω τη συζήτηση γιατί πιστεύω πως στις μέρες που ζούμε, αρκετοί σκέφτονται τι θα κάνουν με το στεγαστικό θέμα.

Η ερώτηση είναι η εξής. Έχετε χτισει ποτέ σπίτι; Πόσο σας έχει κοστίσει η εκσκαφή, τα μπετά, ο μηχανικός κτλ;

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

Συνημμένα

• IMG_9016.jpeg
    IMG_9016.jpeg
    122,7 KB · Εμφανίσεις: 27

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756
Ανοίγω τη συζήτηση γιατί πιστεύω πως στις μέρες που ζούμε, αρκετοί σκέφτονται τι θα κάνουν με το στεγαστικό θέμα.

Η ερώτηση είναι η εξής. Έχετε χτισει ποτέ σπίτι; Πόσο σας έχει κοστίσει η εκσκαφή, τα μπετά, ο μηχανικός κτλ;
συντροφε εχεις κανα καλό οικόπεδο φιλετο να στο παρουμε αντιπαροχη σε φιλικη τιμη ; :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ολοι εχουν χτίσει τύπε. στο μπου εισαι :wanker::wanker::wanker:

ΣΠΙΤΙΑ , οχι σπίτι , σπίτιΑ :rockon::rockon:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
συντροφε εχεις κανα καλό οικόπεδο φιλετο να στο παρουμε αντιπαροχη σε φιλικη τιμη ; :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΣΠΙΤΙΑ , οχι σπίτι , σπίτιΑ :rockon::rockon:
Όταν αποφυλακιστείς στείλε πμ να σου δώσω ένα :coffee::coffee::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.451
Πόντοι
12.756

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

δωσε ινφο τυπε....τετραγωνικα οικοπεδου,περιοχη και θα μαθεις το παρασυνθημα σε πεντε λεπτα με ελαχιστη αποκλιση!

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
439
Πόντοι
21
Θα βρείτε ωραία σπίτια, πλήρως αντισεισμικά, στο jumbo
Kαι φτηνά, αν το αντέχει η τσέπη σας

Κι αν έχετε προβλήματα

38212433_10156387578572976_4100876967979515904_n.jpg

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456

Ναι αλλά σε άλλους νοικιάστηκε :rolleyes:

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056

Έχεις δικό σου οικόπεδο κ θα σηκώσεις οικοδομή από το μηδέν;
Έχεις παλιό σπίτι που θα γκρεμίσεις κ θα ξαναφτιαξεις;
Κανένα από τα παραπάνω ψάχνεις κ για το οικόπεδο;
Εάν έχεις κάτι είναι "καθαρό" από κάθε άποψη;εφοριακα πολεοδομικά σχέδιο κομπλέ όλα νόμιμα κ καλυμμένα;

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Έχεις δικό σου οικόπεδο κ θα σηκώσεις οικοδομή από το μηδέν;
Έχεις παλιό σπίτι που θα γκρεμίσεις κ θα ξαναφτιαξεις;
Κανένα από τα παραπάνω ψάχνεις κ για το οικόπεδο;
Εάν έχεις κάτι είναι "καθαρό" από κάθε άποψη;εφοριακα πολεοδομικά σχέδιο κομπλέ όλα νόμιμα κ καλυμμένα;
Έχω οικόπεδο δικό μου, καθαρό. Απλά θέλει σκάψιμο και θέλω να σηκώσω οικοδομή από το 0.

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.183
Πόντοι
1.056
Έχω οικόπεδο δικό μου, καθαρό. Απλά θέλει σκάψιμο και θέλω να σηκώσω οικοδομή από το 0.
Ωραία μύστη,έχεις μιλήσει με κάποιον μηχανικό έχεις πάρει κάποια προσφορά σου έχουν εξηγήσει για άδειες διαδικασία χρόνο κτλ η είσαι τελείως άσχετος με το θέμα;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.233
Πόντοι
3.846
Το κόστος της οικοδομής ξεκινά από ένα ελάχιστο νούμερο και φτάνει μέχρι..... άστο καλύτερα.
Θα το επιπλώσεις πλήρως, αυτό που λέμε με το κλειδί στο χέρι;

Πάρε προσφορές ,θα σου πουν τιμή/τ.μ.

Ποιοι είναι οι σημαντικοί παράγοντες για το κόστος:

- Μέθοδος δόμησης (μπετά, σιδηροκατασκευή, ecobest ,ytong ,συναφή). Αυτό επηρεάζει το χρόνο κτισίματος ,άρα και τα ένσημα.
- Αν θα κάνεις και υπόγειο
- Σε μικρότερο βαθμό τα ΗΜ. Δηλαδή αν θα έχεις αντλία θερμότητας ή δίκτυο Φ.Α. ,αν θα το κάνεις έξυπνο σπίτι ή όχι.

Στα επιμέρους (διακοπτικό υλικό, κλιματιστικά, έπιπλα, είδη υγιεινής) υπάρχει μεγάλη γκάμα στις τιμές, εσύ ξέρεις τι σε παίρνει να αγοράσεις.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Κάπου στα 200τμ, κέντρο Αθήνας.
ελα τυπε ,γραψε γειτονια ακριβως και σου δινω κοστος τωρα για ολα...σε δυο λεπτα θα ξερεις τη "λυπητερη" η οποια ομως σε καθε περιπτωση θα ειναι καλυτερη απο το να αγορασεις ενα κουτακι σε καποια πολυκατοικια !

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.034
Πόντοι
506

σε σχεση με το αν εχτιζες πριν 5 χρονια το σπιτι σημερα θα σου βγαινει 40% ακριβοτερα.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.034
Πόντοι
506
ε οκ τυπε το πουλας σε κανεναν να σηκωσει πολυκατοικια και σου δινει και 2-3 διαμερισματα και δε βαζεις φραγκο...

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.421
Πόντοι
446

Η μονη συμβουλη μου να βρεις εναν μηχανικο που ειναι αξιοπιστος και ντομπρος στη δουλεια του. Ενας γνωστος μου στην επαρχια οταν ξεκινησε να χτισει κατι τουριστικα καταλυματα αλλαξε 5 μηχανικους γιατι ητανε αναξιοπιστοι χωρια που εχασε πολλα λεφτα.

Leon k

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
232
Πόντοι
20
Φίλος ξεκίνησε από το μηδέν πέρσι. Πήρε οικόπεδο έκανε υπολογισμούς πήρε στεγαστικο και ξεκίνησε από την εκσκαφή.
Μπήκαν οι Ρώσοι Ουκρανία, οι τιμές του προϋπολογισμού σκουπίδια. Το έφτασε μέχρι τα τούβλα και το πούλησε να πάρει ένα διαμέρισμα γιατί ήταν πλέον αδύνατη η αποπεράτωση. Ειδικά με τα σίδερα παίχτηκε πολύ χοντρό παιχνίδι με αφορμή την Ουκρανία.
Από όσο προυπολογισεις βάσει προσφορών κρατά και μια κάβα στο μυαλό σου ότι μπορεί να τον υπερβείς.

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
947
Πόντοι
81
Μην ασχοληθεις,κρατα τα χρηματα ή επενδυσε τα αλλου.
ασε που θες κ τρελη χαρτουρα,θα τρεχεις σαν τον Βεγγο.
κ δεν ειναι μονο η εκδοση οικοδομικης αδειας,εχεις κ τα ενσημα εργατων κτλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom