Νέα

Εάν γίνονταν βουλευτικές εκλογές, ποιο κόμμα πιστεύεις ότι θα υποστηριζες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εάν γίνονταν βουλευτικές εκλογές, ποιο κόμμα πιστεύετε ότι θα υποστηριζες;

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 33 20,4%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ

Ψήφοι: 12 7,4%
  • Κ.Κ.Ε

Ψήφοι: 13 8,0%
  • ΛΑ.Ο.Σ

Ψήφοι: 20 12,3%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Ψήφοι: 9 5,6%
  • ΟΙΚ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 7 4,3%
  • ΔΗΜ.ΑΡ.

Ψήφοι: 5 3,1%
  • ΔΗ.ΣΥ

Ψήφοι: 3 1,9%
  • Π.Α.Π (Δημαρας)

• Χρυση Αυγη

Ψήφοι: 26 16,0%
  • ΑΝΤΑΡ.ΣΥΑ

• Άλλο

Ψήφοι: 24 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εμφάνιση αποτελεσμάτων μόνο αφότου λήξει η ψηφοφορία. ΣΕ BOU.COM

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις για τον μήνα Σεπτέμβριο μετά το Καλοκαίρι :think:

Δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα

* Ν.Δ. 22,2%
* ΠΑ.ΣΟ.Κ 17,4%
* Κ.Κ.Ε 7,1%
* ΛΑ.Ο.Σ 5,6%
* ΣΥ.ΡΙΖ.Α 4%
* ΟΙΚ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ 3,4%
* ΔΗΜ.ΑΡ. 2,4%
* ΔΗ.ΣΥ. 2,2%
* Π.Α.Π 1,4%
* Άλλο 3,4%
* Άκυρο/λευκό 7,5%
* Αποχή 16,7%
* ΔΞ/ΔΑ 6,7%

Με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά γίνονται:

* Ν.Δ. 29,3% και 139 έδρες
* ΠΑ.ΣΟ.Κ 22,9% και 70 έδρες
* Κ.Κ.Ε 9,4% και 29 έδρες
* ΛΑ.Ο.Σ 7,4% και 23 έδρες
* ΣΥ.ΡΙΖ.Α 5,3% και 16 έδρες
* ΟΙΚ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ 4,5% και 14 έδρες
* ΔΗΜ.ΑΡ. 3,1% και 9 έδρες
* ΔΗ.ΣΥ. 2,9% -
* Π.Α.Π 1,8% -
* Άλλο 4,5% -
* δξ/δα 8,9%

Δημοσκόπηση της MRB για την Real News

* Ν.Δ. 23,7%
* ΠΑ.ΣΟ.Κ 18,6%
* Κ.Κ.Ε 8,1%
* ΛΑ.Ο.Σ 5,5%
* ΣΥ.ΡΙΖ.Α 5,1%
* ΟΙΚ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ 3,1%
* ΔΗΜ.ΑΡ. 2,7%
* ΔΗ.ΣΥ. 2,3%
* Π.Α.Π 1,3%
* Άλλο 4,7%
* Αδιευκρίνιστη 24,9%

Με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά γίνονται:

* Ν.Δ. 34,6% και 146 έδρες
* ΠΑ.ΣΟ.Κ 27,2% και 75 έδρες
* Κ.Κ.Ε 9,4% και 26 έδρες
* ΛΑ.Ο.Σ 6,4% και 18 έδρες
* ΣΥ.ΡΙΖ.Α 5,9% και 16 έδρες
* ΟΙΚ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ 3,6% και 10 έδρες
* ΔΗΜ.ΑΡ. 3,1% και 9 έδρες
* ΔΗ.ΣΥ. 2,7% -
* Π.Α.Π 1,5% -
* Άλλο 5,5% -

Συσπείρωση – μετακινήσεις ψηφοφόρων ΠΑ.ΣΟ.Κ

* ΠΑ.ΣΟ.Κ 51,8%
* προς αδιευκρίνιστη 19%
* προς Ν.Δ. 6,9%
* προς Κ.Κ.Ε 2,7%
* προς ΛΑ.Ο.Σ 2,6%
* προς ΣΥ.ΡΙΖ.Α 4,5%
* προς Οικ.Πράσινοι 1,3%
* προς ΔΗΜ.ΑΡ. 5,4%
* προς λοιπά 5,8%

Συσπείρωση – μετακινήσεις ψηφοφόρων Ν.Δ.

* Ν.Δ. 75,1%
* προς αδιευκρίνιστη 7,8%
* προς ΠΑ.ΣΟ.Κ 1%
* προς ΛΑ.Ο.Σ 3,3%
* προς Οικ.Πράσινους 0,9%
* προς ΔΗ.ΣΥ. 3,2%
* προς λοιπά 8,7%

Επισκέπτης
Στηρίζουμε όλοι ΛΑϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό γιατί έτσι κ απολυθεί ο τέρρυ μας τί θα κάνουμε,με ποιον θα γελάμε..... :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
:tickedoff:

Συνημμένα

• apoxi 1946.jpg
    apoxi 1946.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 35
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Στηρίζουμε όλοι ΛΑϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό γιατί έτσι κ απολυθεί ο τέρρυ μας τί θα κάνουμε,με ποιον θα γελάμε..... :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

ενταξει το πασοκ που αγωνιζοσουν μεχρι το 2009, σταματησε να σε πληρωνει? :think:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Αλλαγή του πολιτικού συστήματος και μετά εκλογές. Η προεδρευομένη δημοκρατία, αποδείχτηκε ένα ρυπαρό σύστημα που αναδείκνυε δεκαετίες στην εξουσία τις ίδιες και τις ίδιες οικογένειες. Ουσιαστικά ολιγαρχία...δημοκρατία με το δερμάτι του λύκου από πάνω.
Μια ψευδαίσθηση δημοκρατίας που μεταπολιτευτικά, ενώ μακαρίζαμε τη γενιά του πολυτεχνείου η οποία κωλο-κάθισε στις δάφνες της γεμίζοντας πατσοκοιλια, τρέχαμε στις κάλπες μήπως και δε δωσουμε 50+% και ηδονιζόμενοι ξενυχτώντας στους εκλογικούς τηλεμαραθωνιους.

Η καινούργια φούσκα είναι πως η αποχή δίνει τροφή στο δικομματισμό και πρέπει να ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα-υποχρέωση...ψηφίζοντας ένα μικρό κόμμα!
Δηλαδή να συντηρούμε αυτό το σάπιο πτώμα της προεδρευομενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Προσωπικά όλα αυτές οι δημοσκοπήσεις που γίνονται για λογαριασμό καναλιών εφημερίδων κλπ κλπ δηλ κέντρων εξουσίας...εμένα μου προκαλούν εμετό!

Επισκέπτης
Αλλαγή του πολιτικού συστήματος και μετά εκλογές. Η προεδρευομένη δημοκρατία, αποδείχτηκε ένα ρυπαρό σύστημα που αναδείκνυε δεκαετίες στην εξουσία τις ίδιες και τις ίδιες οικογένειες στην εξουσία. Ουσιαστικά ολιγαρχία...δημοκρατία με το δερμάτι του λύκου από πάνω.
Μια ψευδαίσθηση δημοκρατίας που μεταπολιτευτικά, ενώ μακαρίζαμε τη γενιά του πολυτεχνείου που κωλο-κάθισε στις δάφνες της γεμίζοντας πατσοκοιλια, τρέχαμε στις κάλπες μήπως και δε δωσουμε 50+% και ηδονιζόμενοι ξενυχτώντας στους εκλογικούς τηλεμαραθωνιους.

Η καινούργια φούσκα είναι πως η αποχή δίνει τροφή στο δικομματισμό και πρέπει να ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα-υποχρέωση...ψηφίζοντας ένα μικρό κόμμα!
Δηλαδή να συντηρούμε αυτό αυτό το σάπιο πτώμα της προεδρευομενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Προσωπικά όλα αυτές οι δημοσκοπήσεις που γίνονται για λογαριασμό καναλιών εφημερίδων κλπ κλπ δηλ κέντρων εξουσίας...εμένα μου προκαλούν εμετό!
Στο θεωρητικό σενάριο που απέχει ο κόσμος τί λες να γίνει;;;
Άσε που δεν παίζει γιατί θα πάνε να ψηφίσουν οι γραμμένοι στα κόμματα κ πάλι θα έχεις αποτελέσματα,αυτοί να μην πάνε δεν παίζει,από αυτό ζουν άλλωστε....

Αλλά θέλω την αποψή σου....μιας κ λες αποχή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αλλαγή του πολιτικού συστήματος και μετά εκλογές. Η προεδρευομένη δημοκρατία, αποδείχτηκε ένα ρυπαρό σύστημα που αναδείκνυε δεκαετίες στην εξουσία τις ίδιες και τις ίδιες οικογένειες. Ουσιαστικά ολιγαρχία...δημοκρατία με το δερμάτι του λύκου από πάνω.
Μια ψευδαίσθηση δημοκρατίας που μεταπολιτευτικά, ενώ μακαρίζαμε τη γενιά του πολυτεχνείου η οποία κωλο-κάθισε στις δάφνες της γεμίζοντας πατσοκοιλια, τρέχαμε στις κάλπες μήπως και δε δωσουμε 50+% και ηδονιζόμενοι ξενυχτώντας στους εκλογικούς τηλεμαραθωνιους.

Δηλαδή να συντηρούμε αυτό το σάπιο πτώμα της προεδρευομενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Τι προτεινεις δεν μας ειπες.
Αυτα τα γενικως "αλλαγη του συστηματος" δεν λενε τιποτα.
Συγκεκριμενα πραγματα παρακαλω.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Στο θεωρητικό σενάριο που απέχει ο κόσμος τί λες να γίνει;;;
Άσε που δεν παίζει γιατί θα πάνε να ψηφίσουν οι γραμμένοι στα κόμματα κ πάλι θα έχεις αποτελέσματα,αυτοί να μην πάνε δεν παίζει,από αυτό ζουν άλλωστε....

Αλλά θέλω την αποψή σου....μιας κ λες αποχή.

"τον τε μηδέν τώνδε μετέχοντα ουκ απράγμονα, αλλ' αχρείων νομίζομεν" - ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ .........

(ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ Β'40 .ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Θα πρότεινα άτομα που έχουν ασκήσει εξουσια, δηλ που έχουν εκλεγεί έστω και μια φορά, να μην έχουν δικαίωμα επανεκλογής. Ετσι θα καθαρίσουν αρκετά οι σταύλοι του Αυγεία.. σε πρώτη φάση.
Για ένα διάστημα αυτό θα αποδειχτεί χρήσιμο.

Βαρέθηκα να βλέπω συνέχεια του ίδιους. Τουλάχιστον ας μας κυβερνήσουν αδέξια και όχι δηθεν ηρωικα.

Από την άλλη κρέμεται η δαμόκλειος σπάθη της διαγραφής σε οποιοδήποτε βουλευτή προσπαθήσει να ψηφίζει διαφορετικά σε κάποιο νομοσχέδιο..πέρα από τη γραμμή του κόμματος.
Και αυτό αν άλλαζε... η διαχείριση της εξουσίας θα ήταν διαφορετικη, ανατρεπτική και όχι προβλέψιμη.

Ο κοινοβουλευτισμός έχει αποτύχει...αλλά δε γίνεται να υπάρχει δημοκρατία χωρίς αντιπροσώπους...
Σε καιρούς κρίσεις, στην αρχαία Ρώμη, η δημοκρατία καταλύοταν και οι εξουσία δίνοταν, προσωρινά, σε ένα άτομο...ωστε να επαναφέρει την τάξη και την άσφάλεια..

Φυσικά πόλεμος δεν πρόκειται να γίνει...όσο για τα πεφωτισμένα άτομα..είναι για γέλια και μόνο η σκέψη. (ίσως υπάρχουν βέβαια)
Συνήθως ο λαός εχει τους ηγέτες που αξίζει... Ομως όταν ψηφίζουν οι 4 στους 10, και οι 2 απο αυτούς τους 4 ορίζουν την εξουσία για όλους τους 10...αυτό δεν είναι δημοκρατία...
Από την άλλη δεν πρέπει να παραβλέψουμε και το δικαίωμα των 6 να μην ψηφίζουν, αφού δε θέλουν...

Και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει, αφού συντηρείται από κανάλια, εφημερίδες κλπ μέσα που ελέγχουν ασυνείδητα το λαό...
Επαναστάσεις δε γίνονται... εκτός αν υπάρξει πείνα...
Πείνα, όπως πάνε τα πράγματα, θα υπάρξει..
Το θέμα είναι αν θα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα μετά την αναρχία.
Δεν μπορούν να γίνουν απόλυτες προτάσεις όπως τις ζητάτε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα πρότεινα άτομα που έχουν ασκήσει εξουσια, δηλ που έχουν εκλεγεί έστω και μια φορά, να μην έχουν δικαίωμα επανεκλογής. Ετσι θα καθαρίσουν αρκετά οι σταύλοι του Αυγεία.. σε πρώτη φάση.
Για ένα διάστημα αυτό θα αποδειχτεί χρήσιμο.

Βαρέθηκα να βλέπω συνέχεια του ίδιους. Τουλάχιστον ας μας κυβερνήσουν αδέξια και όχι δηθεν ηρωικα.

Από την άλλη κρέμεται η δαμόκλειος σπάθη της διαγραφής σε οποιοδήποτε βουλευτή προσπαθήσει να ψηφίζει διαφορετικά σε κάποιο νομοσχέδιο..πέρα από τη γραμμή του κόμματος.
Και αυτό αν άλλαζε... η διαχείριση της εξουσίας θα ήταν διαφορετικη, ανατρεπτική και όχι προβλέψιμη.

Ο κοινοβουλευτισμός έχει αποτύχει...αλλά δε γίνεται να υπάρχει δημοκρατία χωρίς αντιπροσώπους...
Σε καιρούς κρίσεις, στην αρχαία Ρώμη, η δημοκρατία καταλύοταν και οι εξουσία δίνοταν, προσωρινά, σε ένα άτομο...ωστε να επαναφέρει την τάξη και την άσφάλεια..

Φυσικά πόλεμος δεν πρόκειται να γίνει...όσο για τα πεφωτισμένα άτομα..είναι για γέλια και μόνο η σκέψη. (ίσως υπάρχουν βέβαια)
Συνήθως ο λαός εχει τους ηγέτες που αξίζει... Ομως όταν ψηφίζουν οι 4 στους 10, και οι 2 απο αυτούς τους 4 ορίζουν την εξουσία για όλους τους 10...αυτό δεν είναι δημοκρατία...
Από την άλλη δεν πρέπει να παραβλέψουμε και το δικαίωμα των 6 να μην ψηφίζουν, αφού δε θέλουν...

Και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει, αφού συντηρείται από κανάλια, εφημερίδες κλπ μέσα που ελέγχουν ασυνείδητα το λαό...
Επαναστάσεις δε γίνονται... εκτός αν υπάρξει πείνα...
Πείνα, όπως πάνε τα πράγματα, θα υπάρξει..
Το θέμα είναι αν θα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα μετά την αναρχία.
Δεν μπορούν να γίνουν απόλυτες προτάσεις όπως τις ζητάτε...
Δεν υφισταται "δικαιωμα" μη ψηφου.
Εισαι υποχρεωμενος να ψηφιζεις. Αλλο αν η επιεικεια της πολιτειας εχει αδρανοποιησει τις κυρωσεις.
Τα δικαιωματα τα δινουν οι θεσμοι και οι νομοι. Κανενας αλλος.
Και δεν υπαρχει νομος να σου δινει το "δικαιωμα μη ψηφου".
Ακομη ομως κι αυτες οι σκαρτες κυβερνησεις, σε εχουν φερει ως Ελλαδα να εισαι η 30η πιο ανεπτυγμενη χωρα στον κοσμο, σε συνολο 200. Να μην τα μηδενιζουμε ολα, οσο κι αν ειναι τις μοδας οι θολες αλλαγες, οι αποχες και οι μηδενισμοι.

Επισκέπτης
Δεν υφισταται "δικαιωμα" μη ψηφου.
Εισαι υποχρεωμενος να ψηφιζεις. Αλλο αν η επιεικεια της πολιτειας εχει αδρανοποιησει τις κυρωσεις.
Τα δικαιωματα τα δινουν οι θεσμοι και οι νομοι. Κανενας αλλος.
Και δεν υπαρχει νομος να σου δινει το "δικαιωμα μη ψηφου".
Ακομη ομως κι αυτες οι σκαρτες κυβερνησεις, σε εχουν φερει ως Ελλαδα να εισαι η 30η πιο ανεπτυγμενη χωρα στον κοσμο, σε συνολο 200. Να μην τα μηδενιζουμε ολα, οσο κι αν ειναι τις μοδας οι θολες αλλαγες, οι αποχες και οι μηδενισμοι.
Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι γίνεται 10...20...30....100 θέσεις πιο χαμηλά..... :S :S :S

Είδες όμως το ΠΑΣΟΚ,νο 30 στην παγκόσμια κατάταξη.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Οταν πεινας τα βλέπεις θολά... Οταν είσαι ασφαλής (δε θέλω να χρησιμοποιησω τον όρο βολεμένος) αμπελοφιλοσοφείς.

Οταν είσαι άνεργος, και έχεις ακόμα για μερικούς μήνες επίδομα ΟΑΕΔ, ενώ εχεις πτυχίο, έχεις στερηθεί πράγματα στη ζωή σου για να σπουδάσεις, είσαι 34, και οι πόρτες είναι κλειστές...είναι δικαίωμα  μου, να μην ψηφίσω, να ζητάω ανατροπή.

Ο ασφαλής άνθρωπος με χτυπάει φιλικά στον ώμο και μου λέει αοριστίες. Ισως μου δώσει και νουμερα περι ανεργίας για να παρηγορηθώ..όπως εσύ που λες για την 30η ανεπτυγμένη χώρα..
Ο μηδενιστής άνθρωπος μου βάζει το κέρμα στο χέρι, και μου δείχνει μια συγκεκριμένη πόρτα να χτυπήσω με αξιοπρέπεια..
Αυτά από προσωπική πείρα...

Εχω δικαιωμα μη ψήφου σε μια δημοκρατία ετοιματζίδικη...και ξαναζεσταμένη στα μικροκύματα.. ή μηπως δεν είναι έτσι???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οταν πεινας τα βλέπεις θολά... Οταν είσαι ασφαλής (δε θέλω να χρησιμοποιησω τον όρο βολεμένος) αμπελοφιλοσοφείς.

Οταν είσαι άνεργος, και έχεις ακόμα για μερικούς μήνες επίδομα ΟΑΕΔ, ενώ εχεις πτυχίο, έχεις στερηθεί πράγματα στη ζωή σου για να σπουδάσεις, είσαι 34, και οι πόρτες είναι κλειστές...είναι δικαίωμα  μου, να μην ψηφίσω, να ζητάω ανατροπή.

Ο ασφαλής άνθρωπος με χτυπάει φιλικά στον ώμο και μου λέει αοριστίες. Ισως μου δώσει και νουμερα περι ανεργίας για να παρηγορηθώ..όπως εσύ που λες για την 30η ανεπτυγμένη χώρα..
Ο μηδενιστής άνθρωπος μου βάζει το κέρμα στο χέρι, και μου δείχνει μια συγκεκριμένη πόρτα να χτυπήσω με αξιοπρέπεια..
Αυτά από προσωπική πείρα...

Εχω δικαιωμα μη ψήφου σε μια δημοκρατία ετοιματζίδικη...και ξαναζεσταμένη στα μικροκύματα.. ή μηπως δεν είναι έτσι???
Και ξαναρωτω.
Ποια ανατροπη ειναι αυτη που θα σου δωσει δουλεια.
Να την ακουσω. Να την διεκδικησουμε μαζι.
Αν δεν υπαρχει ομως, να αναζητησουμε το καλυτερο απο αυτα που υπαρχουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επισης, να υποθεσω οτι οταν ειχες τη δουλεια σου, ακουγες με κατανοηση την επιθυμια των ΤΟΤΕ ανεργων για ανατροπη, ή τοτε δεν ειχε σημασια?
Εννοω οτι ειναι και λιγακι καπως, να ζηταμε την ανατροπη μονο οταν μας αγγιξει το προβλημα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
"τον τε μηδέν τώνδε μετέχοντα ουκ απράγμονα, αλλ' αχρείων νομίζομεν" - ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ .........

(ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ Β'40 .ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ)

Ναι ενω ολοι εσεις που ξερετε καλυτερα τα πολιτικα
απο οτι τα επαγγελματα σας καθενας ξεχωριστα ειστε ευχρηστοι
ασε μας ρε καραγκιοζη που ερμηνευεις τους λογους των αρχαιων
οπως σε βολευουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εισαι σωστος αλλα οχι και αποχη , ψηφισε τον κακομοιρη τον λεβεντη που
και ενα σοβαρο πολυτεχνειο εβγαλε ο ανθρωπος και ελεγε την αληθεια για αυτα τα καθαρματα ολα αυτα τα χρονια
ολοι αυτοι ειναι ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ... ο κυριος αλογοσκουφης εμπαινε στην ΑΣΟΕΕ και ελεγε πως οι φοροι κανουν καλο στην οικονομια για να μπορεσει μετα να τους βαλει πιο ευκολα ελεγε δηλαδη αλα νταλον στα ππαιδια τουςε φοιτητες
για να κανει προπαγανδα μονο και μονο... ολοι αυτοι ειναι καθικια και καλα εκανε ο λεβεντης και εστελνε καρκινους
οπως το ελεγε ηταν μακαρι ο θεος να στειλει καρκινο στον μητσοτακη και ολα του τα σογια και τον παπανδρεου και ολα του τα σογια
να γλιτωσει η χωρα απο τους α λ η τ ε ς ΑΔΙΚΟ ΕΙΧΕ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα ελεγε φιλε... ειχε μεγαλο δικιο ο ανθρωπος

τον εφεραν ως εδω. Βεβαια το λεει μεσα στο βιντεο του

"Καποια ζωα δεν με πιστευανε" ...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Μα δε θέλω η ανατροπή να μου δώσει δουλειά!!! Ανεργία θα υπάρχει ουτως η άλλως και αύριο, ακόμα και αν παρήλαυναν στο σύνταγμα οι μπολσεβίκοι!

Θέλω ίσες ευκαιρίες για δουλειά!!! Γιατί να διαχειρίζονται τους πόρους (που ανοίγουν θέσεις εργασίας) άτομα μου έρχονται και ξαναερχονται στην εξουσια εδώ και 3 1/2 δεκαετίες?
Και γιατί αυτοί που ήδη δουλεύουν να εχουν προσληφθεί με άλλα κριτήρια πριν 10-20-30 χρόνια και τώρα να υπάρχουν ένα σωρό περιορισμοί για τους υπόλοιπους?
Αν ξεβολευτεί αυτός που νιώθει ασφάλεια...τότε θα γίνει η ανατροπή...τότε θα γίνει η αλλαγη΄του πολιτικού συτήματος.
Οχι αξιολόγηση για λίγους...επαναξιολόγηση για όλους!!!

Αλλωστε αυτοί που δίνουν τα ποσοστά στις παραπάνω δημοσκοπήσεις είναι στην πλειοψηφία τους οι βολεμένοι της δεκαετίας του 80... αυτοί που τρέμουν μην και δεν πάνε να ψηφίσουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom