Νέα

Ε-Book Readers & Tablet PC

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neo123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, έχει κανείς δοκιμάσει ένα e-book reader? Υπάρχει κάποιο σχετικό topic? Θα παίξει πολλή η τεχνολογία αυτή τον επόμενο χρόνο διότι ο ανταγωνισμός θα ρίξει τις τιμές.
Τώρα έχω στο μάτι τα εξής ~300-400euro
Kindle DX
iRex DR800SG

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, έχει κανείς δοκιμάσει ένα e-book reader? Υπάρχει κάποιο σχετικό topic? Θα παίξει πολλή η τεχνολογία αυτή τον επόμενο χρόνο διότι ο ανταγωνισμός θα ρίξει τις τιμές.
Τώρα έχω στο μάτι τα εξής ~300-400euro
Kindle DX
iRex DR800SG

Εχω δοκιμάσει σχεδόν ότι κυκλοφορεί, αλλά δεν έμεινα 100% ικανοποιημένος από κανένα! Φυσικά, εξαρτάται τι απαιτήσεις έχει ο καθένας... πχ εγώ θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οθόνη αφής για να μπορώ να κρατάω σημειώσεις...

Αν όμως χρειάζεσαι άμεσα κάποιο κ πρέπει ν' αποφασίσεις "εδώ κ τώρα" θα σου πρότεινα ένα tablet notebook! Δοκιμασμένη λύση... κ απόλυτα ευχαριστημένος!

ΥΠΟΜΟΝΗ! Η τεχνολογία i-ink τώρα εξελίσεται κ δεν προσφέρεται ακόμη σε προσιτές τιμές! Σύντομα όμως θα υπάρξουν εξελίξεις...
Δες τις σχετικές συζητήσεις κι εδώ...

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδια να ρωτησω κατι?εχω καποια βιβλια σε pdf τα οποια θα ηθελα να εκτυπωσω για καλυτερη αναγνωση.μου εχουν πει οτι γινεται αυτο απο καποιους(μαλλον Ψηφιακες εκτυπωσεις) και σου κανουν και ενα απλο δεσιμο το πολυ με 10ε το βιβλιο.ξερει κανεις τι γινεται και που μπορουμε να το κανουμε?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ρε παιδια να ρωτησω κατι?εχω καποια βιβλια σε pdf τα οποια θα ηθελα να εκτυπωσω για καλυτερη αναγνωση.μου εχουν πει οτι γινεται αυτο απο καποιους(μαλλον Ψηφιακες εκτυπωσεις) και σου κανουν και ενα απλο δεσιμο το πολυ με 10ε το βιβλιο.ξερει κανεις τι γινεται και που μπορουμε να το κανουμε?

Σωστά! Ρώτα σε μεγάλο κατάστημα που βγάζει φωτοτυπίες κλπ... (στο κέντρο θα βρεις πολλά κ με χαμηλότερες τιμές λόγω ανταγωνισμού)...

ΑΛΛΑ αν θες να το κάνεις για πολλά βιβλία κι επειδή οι τιμές στους laser έχουν πέσει πολύ, ίσως σε συμφέρει περισσότερο να πάρεις τον σχετικό εξοπλισμό (εκτυπωτή, 1-2 μηχανήματα βιβλιοδεσίας π.χ. με θερμοκόλληση ή σπιράλ = 200-300 e) κ να τα φτιάχνεις μόνος σου ;)

Ψάξτο... ;)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ρε συ ειναι πολλα τα 300 :'(

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
θα μπορουσα να τα εκτυπωσω αλλα το προβλημα ειναι πως να δεσω 200-300 σελιδες.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ρε συ ειναι πολλα τα 300 :'(

Μπορεί να κάνεις την δουλειά σου κ με 200, εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις! Πάντως μην υπολογίζεις λιγότερα από 10e/βιβλίο (εκτύπωση-δέσιμο) αν πας σε μαγαζί έξω...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μετά την ανακοίνωση της Amazon, ότι φέτος τα Χριστούγεννα πουλήθηκαν περισσότερα ηλεκτρονικά βιβλία απ' ότι με χαρτί...

αλλά κ την εμφάνιση πληθώρας νέων μοντέλων συσκευών Ε-Book Readers & Tablet PC (στην έκθεση CES)... π.χ.

απ' ότι φαίνεται θα είναι η νέα "τάση" για τα gadgets του 2010...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Γίνεται ΧΑΜΟΣ από καινούργια μηχανάκια... π.χ.

και στην Ελλάδα...

Πάντως ΑΥΤΗ την στιγμή, το καλύτερο τμήμα e-booκ readers το έχει οργανώσει το Public Συντάγματος, με καμιά 10ριά διαφορετικά Readers προς επίδειξη κ ΑΜΕΣΑ διαθέσιμα...

Επισκέπτης
ακριβα ειναι παντως...

ποτε θα πεσουν οι τιμες τους?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ακριβα ειναι παντως...

ποτε θα πεσουν οι τιμες τους?

Συμφωνώ... κι όπως ΟΛΑ τα καινούργια gadgets όταν πρωτοκυκλοφορούν...
Αλλωστε αυτή είναι μια καινούργια τάση (τεχνολογία e-ink κλπ), μια νέα "αγορά" που ΤΩΡΑ δημιουργείται! Λίιιγο υπομονή... κ τα πράγματα θα είναι πολύ ποιό ξεκάθαρα!

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Υπάρχει κανένα που να έχει και έγχρωμη εικόνα;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Υπάρχει κανένα που να έχει και έγχρωμη εικόνα;

Η τεχνολογία e-ink που εφαρμόζεται στα e-book readers που είναι άμεσα διαθέσιμα κ στην Ελλάδα, είναι μονόχρωμη (για ανετότερο, πολύωρο διάβασμα κ χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας).

Ομως συνεχώς νέα μοντέλα εμφανίζονται, δες κι εδώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom