Νέα

Ε-book Reader..Ποιό προτείνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τιμη μεχρι 150 ευρω..

να εχει καλη φωτεινοτητα..να μην  κουραζει στην αναγνωση..

oθονη μεγαλη

τι προτεινετε;;

να ειναι touch ή oχι;

τι αλλες εφαρμογες διαθετει ενα τετοιο μηχανημα..ακους μουσικη και βλεπεις ταινιες μονο;

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πριν 2 χρόνια πήρα το kindle απο το amazon.com με το πληκτρολόγιο όλα μαζί με το τελωνείο 146 ευρώ.
Τέλειο είναι για ανάγνωση βιβλίων κυρίως όχι για άλλες λειτουργίες.
αυτό εδώ είναι μια χαρά

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σερφαρεις και νετ με ενα e book reader ή ειναι μονο για διαβασμα;;;

public35

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
έχει δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το wi-fi αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. το μεταχειρισμένο iphone που έχω είναι κλάσεις ανώτερο για πλοήγηση. Αυτό είναι τέλειο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ τα οποία τα καταβάζω από το internet τα μετατρέπω σε MOBI και τα βάζω στο kindle. διαβάζεις ταχύτατα τα βιβλία έχει τέλεια οθόνη ακόμη και στον ήλιο ενώ η μπαταρία του διαρκεί πάρα πολύ. Είναι καλύτερο για αγγλικά βιβλία γιατί τα ελληνικά που βρίσκεις είναι λίγα. Χωράει άπειρα τζάμπα αγγλικά βιβλία.

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δεν διαβαζει pdf απευθειας;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μια ερωτηση παιδες.....

Πως μπορω να δω περιοδικα η βιβλια στο ipad σε μορφη pdf

Αν ξερει κανεις ας εννημερωσει

ευχαριστω !!!!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

pervert_74

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τιμη μεχρι 150 ευρω..

να εχει καλη φωτεινοτητα..να μην  κουραζει στην αναγνωση..

oθονη μεγαλη

τι προτεινετε;;

να ειναι touch ή oχι;

τι αλλες εφαρμογες διαθετει ενα τετοιο μηχανημα..ακους μουσικη και βλεπεις ταινιες μονο;
Θα σου προτεινα να παρεις μεταχειρισμενο ipad1. Βρισκεις απλο 16αρι σε αυτα τα λεφτα ισως και με 180, και εχεις πολυ περισσοτερες λειτουργιες

Μια ερωτηση παιδες.....

Πως μπορω να δω περιοδικα η βιβλια στο ipad σε μορφη pdf

Αν ξερει κανεις ας εννημερωσει

ευχαριστω !!!!!

Τα πετας με drag and drop στην library του itunes (πανω αριστερα που λεει ibooks)
μετα επιλεγεις το Ipad απο δεξια που λεει devices
πας στο κεντρικο μενου του itunes (αφου εχεις επιλεξει το ipad) στο μεσον που λεει ibooks
τικαρεις να γινει συγχρονισμος (οπως στα apps) η ολη τη Library η τα βιβλια που θες μεμονωμενα
Εισαι ετοιμος

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τα πετας με drag and drop στην library του itunes (πανω αριστερα που λεει ibooks)
μετα επιλεγεις το Ipad απο δεξια που λεει devices
πας στο κεντρικο μενου του itunes (αφου εχεις επιλεξει το ipad) στο μεσον που λεει ibooks
τικαρεις να γινει συγχρονισμος (οπως στα apps) η ολη τη Library η τα βιβλια που θες μεμονωμενα
Εισαι ετοιμος
Αντιλαμβανεσαι τυπε, οτι μ'αυτο το τροπο η Apple ξερει τι εχεις "κατεβασει" παρανομα και τι οχι.

pervert_74

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τοσοι κ τοσοι που το κανουν θα τους κανει μυνηση η apple?
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ. εχω iphone jailbroken απο την εποχη του 3G και ποτε δεν ειχα θεμα οχι μονο εγω αλλα χιλιαδες χρηστες ανα τον κοσμο. Για την ιστορια επειδη το εθεσες ετσι σε πληροφορω οτι το jb (το παρανομο που προφανως εννοεις) εχει κατοχυρωθει με δικαστικη αποφαση στην αμερικη ως τιποτα το μεμπτο και στην ελευθερια του χρηστη της συσκευης να την χρησιμοποιει οπως θελει απο τη στιγμη που την αγοραζει !!!!
Τα pdf δεν ειναι παρανομα. ουτε μπορει να στα ελεγξει η apple και η καθε apple και δε χρειαζεται να ειναι jailbroken το τηλεφωνο για να γινει αυτο. Μπορει να ειναι ενα οποιοδηποτε pdf. Μιλησα για κατι "παρανομο" στο ποστ που εγραψα?
Ειναι μια διεργασια που ΥΠΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ απο την ιδια την apple ΤΥΠΕ
καλο ειναι πριν γραψουμε κατι να το σκεφτομαστε και να το επεξεργαζομαστε ολιγοντι στο μυαλουδακι μας τυπε

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
τοσοι κ τοσοι που το κανουν θα τους κανει μυνηση η apple?
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ. εχω iphone jailbroken απο την εποχη του 3G και ποτε δεν ειχα θεμα οχι μονο εγω αλλα χιλιαδες χρηστες ανα τον κοσμο. Για την ιστορια επειδη το εθεσες ετσι σε πληροφορω οτι το jb (το παρανομο που προφανως εννοεις) εχει κατοχυρωθει με δικαστικη αποφαση στην αμερικη ως τιποτα το μεμπτο και στην ελευθερια του χρηστη της συσκευης να την χρησιμοποιει οπως θελει απο τη στιγμη που την αγοραζει !!!!
Τα pdf δεν ειναι παρανομα. ουτε μπορει να στα ελεγξει η apple και η καθε apple και δε χρειαζεται να ειναι jailbroken το τηλεφωνο για να γινει αυτο. Μπορει να ειναι ενα οποιοδηποτε pdf. Μιλησα για κατι "παρανομο" στο ποστ που εγραψα?
Ειναι μια διεργασια που ΥΠΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ απο την ιδια την apple ΤΥΠΕ
καλο ειναι πριν γραψουμε κατι να το σκεφτομαστε και να το επεξεργαζομαστε ολιγοντι στο μυαλουδακι μας τυπε
Επειδη ζεις ακομα στην μπανανια που λεγεται Ελλαδα, μπορεις να κανεις ακομα οτι γουσταρεις.
Να ξερεις ομως οτι εταιριες σαν την Google και την Apple δεν ξεχνανε.

Οσο για το ξυπνιτζιδικο υφακι σου, στ'αρχιδια μου σε γραφω γραφικε :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σερφαρεις και νετ με ενα e book reader ή ειναι μονο για διαβασμα;;;
e-book reader θες ή tablet;

άμα θες e-book reader μπορείς να πάρεις ένα φθηνό που θα κρατάει μέχρι και 3 βδομάδες ανοιχτό , βλέπε kindle 3 , ή αλλιώς πάρε ένα ταμπλετ όπως ipad που και δεν έχει οθόνη για να διαβάζεις ξεκούραστα βιβλία και φυσικά δεν κρατάει πάνω από 10 ώρες.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
e-book reader θες ή tablet;

άμα θες e-book reader μπορείς να πάρεις ένα φθηνό που θα κρατάει μέχρι και 3 βδομάδες ανοιχτό , βλέπε kindle 3 , ή αλλιώς πάρε ένα ταμπλετ όπως ipad που και δεν έχει οθόνη για να διαβάζεις ξεκούραστα βιβλία και φυσικά δεν κρατάει πάνω από 10 ώρες.
Το καλο επισης με τα ασπρομαυρα Kindle, ειναι οτι μπορεις να τα διαβαζεις ανετα σε εξωτερικους χωρους με ηλιοφανεια.
Και φυσικα χωρις να ρουφαει την μπαταρια.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
το τελευταιο kindle ειναι ωραιο αλλα πανακριβο

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τα e book είναι πατάτες. Κανονικά βιβλία καλύτερα

pervert_74

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη ζεις ακομα στην μπανανια που λεγεται Ελλαδα, μπορεις να κανεις ακομα οτι γουσταρεις.
Να ξερεις ομως οτι εταιριες σαν την Google και την Apple δεν ξεχνανε.

Οσο για το ξυπνιτζιδικο υφακι σου, στ'αρχιδια μου σε γραφω γραφικε :grin:

Ρε καραγκιοζακο ποιος ειχε ξυπνητζιδικο υφακι; ειδες παραπανω τι εγραψες; μιλησες για παρανομο υλικο κατι το οποιο δεν ανεφερα πουθενα σε κανενα ποστ. αμα ειναι να γραφεις παπαριες για να πιασεις 7000+ ποστ γραφε. Ανευ ουσιας κ περιεχομενου.
Εγω βοηθεια πηγα να δωσω στον φιλο που ρωτησε παραπανω και εσυ χωρις να γνωριζεις καν το θεμα πετχτηκες σα τη κλανια να πεις τη βλακεια σου.
Οριστε και το λινκ απο το επισημο site της Apple για το οτι υποστηριζονται τα pdf
Οποιος εχει μυαλο κρινει κ βλεπει αυτα που γραφουμε.
Ουτε κερδος εχω αν παρει καποιος kindle η ipad.
Λυση πηγα να δωσω  ΒΛΑΞ !!!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ρε καραγκιοζακο ποιος ειχε ξυπνητζιδικο υφακι; ειδες παραπανω τι εγραψες; μιλησες για παρανομο υλικο κατι το οποιο δεν ανεφερα πουθενα σε κανενα ποστ. αμα ειναι να γραφεις παπαριες για να πιασεις 7000+ ποστ γραφε. Ανευ ουσιας κ περιεχομενου.
Εγω βοηθεια πηγα να δωσω στον φιλο που ρωτησε παραπανω και εσυ χωρις να γνωριζεις καν το θεμα πετχτηκες σα τη κλανια να πεις τη βλακεια σου.
Οριστε και το λινκ απο το επισημο site της Apple για το οτι υποστηριζονται τα pdf
Οποιος εχει μυαλο κρινει κ βλεπει αυτα που γραφουμε.
Ουτε κερδος εχω αν παρει καποιος kindle η ipad.
Λυση πηγα να δωσω  ΒΛΑΞ !!!!
Ρε Τακη μη βριζεις ρε. Στο λογο μου ρε, δε θα ξαναρθω...

Η λυση που εδωσες ειναι βλακωδης.
Συνεχισε γραφικε να επιμενεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom