Νέα

Δύο νέα τσοντοκάναλα από τη Nova

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fazer600
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Η Nova έβαλε 2 νέα τσοντοκάναλα.Μέχρι τις 9/7 θα είναι δωρεάν.Το ένα,το private spice θα εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο.

Έχει δει κανείς σε ποιο νούμερο έπρπεπε να στείλουμε κάποια στοιχεία για ν απάρουμε πρόσβαση για τη δωρεάν τηλεθέαση μέχρι τις 9/7;Μετά θα κοστίζουν και τα 2 +10? στο λογαριασμό.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Μαλακία. Δεν το χω ψαξει πολυ αλλα με τα ιδια λεφτα περιπου παιρνεις πακετο με πολλα περισσοτερα απο το εξωτερικο.
Στείλτε sms στο 6946500501 ή 6949200855-859
(χρέωση/sms: ανάλογα με τον εκάστοτε παροχέα δικτύου):

ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΑΣ NOVA (ΚΕΝΟ) ADULT (ΚΕΝΟ) ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ*

OP
OP
F

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστώ.
Ξέρω ότι από το εξωτερικό μπορείς να αγοράσεις πολλά πακέτα καλύτερα.Αλλά ούτως ή άλλως χρόνο δεν έχω.Και που πληρώνω nova είναι για να βλέπω eurosport καθαρά,και καμιά φορά supersport.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι #%@! σκέφτονται στην Nova.Όταν ήδη έχουν προβλήματα να προσεγγίσουν πελάτες γιατί σε μιά χώρα που η ιδιωτική τηλεόραση δεν ενδιαφέρει τους πολλούς αυτοί επιμένουν να έχουν υπερβολικές τιμές;;;Και δεν μιλάω για τις τσόντες μόνο το όλο πακέτο είναι υπερβολικά ακριβό για αυτά που προσφέρει...

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι #%@! σκέφτονται στην Nova.Όταν ήδη έχουν προβλήματα να προσεγγίσουν πελάτες γιατί σε μιά χώρα που η ιδιωτική τηλεόραση δεν ενδιαφέρει τους πολλούς αυτοί επιμένουν να έχουν υπερβολικές τιμές;;;Και δεν μιλάω για τις τσόντες μόνο το όλο πακέτο είναι υπερβολικά ακριβό για αυτά που προσφέρει...
ΑΚριβως φιλε 57 εuro το μηνα για καποια αθλητικα event + ταινιες που ειδη εχουν κυκλοφορησει σε ολα τα dvdαδικα ειναι πραγματικα πολλα λεφτα.
Εγω παντως εχω αλλα θα την κοψω....δεν αξιζει τον κοπο και το χρημα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
playboy tv kai spice platinum.με 10? το μήνα αξίζει να γίνει κανε'ις συνδρομητής μέσω nova;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πολλά λεφτά συν τα 57 του Νόβα για +2 κανάλια μόνο.....πάντως τα απολαβμάνω τώρα που είναι δοκιμαστικά. Το Playboy δεν λέει και πολλά, το spice είναι αρκετά πιο hardcore.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
απο οτι εχω δει μεχρι τωρα στη δωρεαν διαρκεια που ισχυει ακομα, μιλαμε για απαραδεκτες τσοντες. προβάλουν οτι πιο ακυρη τσοντα εω δει τελευταια. ενταξει εχει και καποιεςμ καλες αλλα γενικα να τους δωσω 10 ευρω το μηνα για να βλεπω τετοιεσ μαλακιεσ δηλαδη 120 ευρω το χρόνο οχι λυπαμαι. παω να παρω καλυτερα μια καρτα με 200 ευρω το χρονο να βλεπω μουλτι τσανελ πορνο 24 καναλια. δεν πανε καλα μου φαινεται.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα 57 του nova τα δίνω ούτως ή άλλως και θα τα δίνω λόγω αθλητικών. πάντως οι πρώτες  free εντυπώσεις είναι μάλλον απογοητευτικές, κυρίως από το spice  που παρακολούθησα λόγω  του 24ώρου . to playboy δεν το είδα καθόλου, λέει κάτι παραπάνω;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παπαριές!!!! Μην τα πάρεις, δεν αξίζει. Μείνε με ΝΟΒΑ όπως και γω.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Να πανε να γαμηθούνε.Τόσα λεφτά τους σκάμε κάθε μήνα θέλουν ακόμα 10? για 2 τσοντοκάναλα ; ΟΥΣΤ

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Ο φίλος έχει δίκιο,και τα 2 κανάλια δε λένε κάτι,πολύ μέτρια πράγματα.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
βαλτε τα τωρα τσαμπα μεχρι τισ 9 του μηνοσ και μετα  καταργηση καταρχην ολλο επαναληψεισ ειναι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παπαριές!!!! Μην τα πάρεις, δεν αξίζει. Μείνε με ΝΟΒΑ όπως και γω.
ένας βασικός λόγος που πρέπει νά το προσπεράσουμε όλοι ,έίναι ότι πρόκειται ενδεχομένως για προάγγελο του pay per view, το οποίο θα είναι απαράδεκτο ενόψει της σχετικά μεγαλής συνδρομής και της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας στη χώρα

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Το spice δεν το έχω δει κ δεν ξέρω σε ποιό κανάλι παίζει. Το playboy είναι για τα μπάζα. Απ΄όσο έχω δει μάλλον σε λεσβίες απευθύνεται. Με λίγα παραπάνω ευρώ μπορεί όποιος θέλει ν' αγοράσει κάρτα που περιλαμβάνει περισσότερα κανάλια μα σαφώς καλύτερες τσόντες.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τελικά μάλλον δεν αξίζει τα 10?, άσε που έχω την εντύπωση ότι δείχνουν σχεδόν αποκλειστικά σκηνές από ταινίες και όχι ολόκληρες ταινιες. Για τίποτα περίεργο ουτε συζήτηση

jokersat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαλακιες :jerking: 10ε τον μηνα  και γιατι δεν αγωραζετε το πακετο free xtv με 55~65ε η' το dorcel(free x tv + dorcel tv) me 75e και με μεγαλη γκαμα με ταινιες!!!!!!!! :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ένας βασικός λόγος που πρέπει νά το προσπεράσουμε όλοι ,έίναι ότι πρόκειται ενδεχομένως για προάγγελο του pay per view, το οποίο θα είναι απαράδεκτο ενόψει της σχετικά μεγαλής συνδρομής [size=12pt]και της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας στη χώρα[/size]

[size=12pt]Η οικονομική συγκυρία στη χώρα είναι ανθηρότατη[/size]

Τώρα από τσόντα, μέτρια πράγματα, ειδικά για όσους τις έχουν φάει με το κουτάλι :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom