Aigokerws21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 119
- Πόντοι
- 0
Αντε να κοιμηθεις μετα απο αυτο το θεαμααα
mirror beauties..
mirror beauties..
οι πολλοί καφέδες πειράζουν...πάω Πέραμα,να συνδεσω το νερό.ερχεσαι?
ναι θα φέρω εμφιαλωμένο...οι πολλοί καφέδες πειράζουν...πάω Πέραμα,να συνδεσω το νερό.ερχεσαι?
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟ ΑΛΛΟ. Κατάφερα μετά από μέρες που δεν μπορούσα να βρω χρόνο να συναντήσω τα 2 μωρά. Η καλύτερη εμπειρία μου με call girls εως τώρα !!!
Είσαι τυχερός που της βρήκες και έκλεισες ραντεβού γιατί εγω από τότε που έχουν έρθει στέλνω μήνυμα για ραντεβού παίρνω τηλ και απάντηση καμιαΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟ ΑΛΛΟ. Κατάφερα μετά από μέρες που δεν μπορούσα να βρω χρόνο να συναντήσω τα 2 μωρά. Η καλύτερη εμπειρία μου με call girls εως τώρα !!!
Είσαι τυχερός που της βρήκες και έκλεισες ραντεβού γιατί εγω από τότε που έχουν έρθει στέλνω μήνυμα για ραντεβού παίρνω τηλ και απάντηση καμια
Σωστός έχουν κλειστό κύκλοΕπειδή κι εγώ προσπάθησα, αλλά δεν, έχω την εντύπωση ότι κανονίζουν με τους γνωστούς κατά κύριο λόγο, και αν περισσέψει χρόνος προς το τέλος της περιοδείας τους, ίσως φάμε κανά κοκκαλάκι!!
Για να υπαρξει κριτικη για τις κοπελλες πρεπει οποιος πηγε ανεξαρτητα αν περασε καλα ή οχι , να γραψει κριτικη. Οχι μονο "περασα ωραια τι καλα τι καλα ". ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.Αγαπητέ συναγωνιστή μιας και δεν υπάρχει δυνατότητα κριτικής στις κύριες, μπορείς να μας περιφραψεις εδώ την εμπειρία σου;