τι έγινε? εχουμεε ένα μουνί στο στόμα και δεν μπορούμε να απασχοληθούμε με το πληκτρολόγιο?? Μαθετε ρε κόπανοι ότι όλες σας τα παίρνουν με μεγάλη μαγκιά και μπράβο τους και εγώ μαζί τους είμαι. αν δεν ειστε ικανοί να έχεται μουνί για την πάρτη σας και βολεύεστε με ότι βρείτε και τα σκάτε τότε εύχομαι ολοψυχα καλή ζωή να έχετε από εδώ και πέρα.... μπήκε μια κοπέλα στο forum να ζητήσει βοήθεια και κανατε λες και σας πηδηξαν απο τον κώλο... εδω ταιριάζει φίλε μου το αι σιχτιρ. οκ? για να ειμαστε εξηγημένοι πουλάκια μου...
ποποποποποποπο εγω το θεωρω μεγαλη προσβολα!!!! ντροπη!!! τα λογια της εχουν πολυ μισος !!!! δεν ξερω τι να πω!!!!
παντως να ξερεις παλιο ρομπα ξεκουμποτη οτι γαμαμε πουτανες επειδη μας πριζεται τα αρχιδια κατι μαλακισμενα σαν και εσενα !!! και να ξερεις οτι γκομενες εχουμε πολλες για την παρτη μας αλλα τα πουτανακια ειναι το χομπυ μας ετσι για να γουσταρουμε !!! και ακου παλιο σαυρα οτι με τα μυαλλα που εχεις θα προτιμουσα να γαμησω την χειροτερη πουτανα παρα εσενα!!! τωρα δεν ξερω ποιος μαλακας σε γαμαει αλλα παντως ψυχικο πρεπει να κανει!!!