Νέα

Δώρο εορτών στα μαγαζιά; Έλεος πια η κοροϊδία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manosbeach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Επιχειρηματίες (του κώλου) με δικαιώματα μισθωτού.

Δεν υπάρχει βρε παιδιά πουθενά στον κόσμο αυτή η κοροϊδία. Άκου εκεί δώρο…

Δώρο στον ταρίφα, δώρο στην καφετέρια, δώρο στην κομμώτρια δώρο γαμώ το κεφάλι μου και στον στριπομαγαζάτορα? Και να το μετέφερε και στο προσωπικό. Στην τσέπη τα βάζουν και γελάνε με τους μαλάκες που πληρώνουν. Έλεος πια.

OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Είναι βρε παιδιά σαν να μπαίνεις στο σουπερ μάρκετ αυτές τις μέρες και να σου λένε λόγω εορτών οι τιμές μας είναι +| τόσο τοις εκατό.

Η επιχείρηση σας ευχαριστεί που είστε μαλάκες και δέχεστε να πληρώσετε περισσότερο λόγω των ημερών.

Είναι σαν να φωνάζεις ένα ηλεκτρολόγο , ένα υδραυλικό ή κάποιο τεχνίτη γενικά και να σου λέει ότι μια βδομάδα πριν και μια βδομάδα μετά τις γιορτές θα πληρώσεις και έχτρα δώρο. Δεν μπορώ βρε παΐδια θα πάθω τίποτα.

Τι σκατά είναι αυτά και γιατί βρε παιδιά τα ανεχόμαστε?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ......

Ειμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ.......

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Εμείς φταίμε που πάμε και τους το ακουμπάμε!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ειδικά στα στριπομάγαζα....  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Επιχειρηματίες (του κώλου) με δικαιώματα μισθωτού.

Δεν υπάρχει βρε παιδιά πουθενά στον κόσμο αυτή η κοροϊδία. Άκου εκεί δώρο…

Δώρο στον ταρίφα, δώρο στην καφετέρια, δώρο στην κομμώτρια δώρο γαμώ το κεφάλι μου και στον στριπομαγαζάτορα? Και να το μετέφερε και στο προσωπικό. Στην τσέπη τα βάζουν και γελάνε με τους μαλάκες που πληρώνουν. Έλεος πια.

σκετη κοροιδια,αλλα μην ανησυχεις,δεν ιδρωνει το αυτακι τους οσο αντεχουν και υπαρχει εστω και λιγη δουλιτσα(για τα στριπομαγαζα λεω).Παντως ειδικα φετος δεν επρεπε να βαλουν τιποτα.Οι αλλοι οι παπαρες στο λολιτα μας εβαλαν και το πριβε στα 60 αντι να το πανε 40!Μπαν για παντα το μαγαζι!

OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σκετη κοροιδια,αλλα μην ανησυχεις,δεν ιδρωνει το αυτακι τους οσο αντεχουν και υπαρχει εστω και λιγη δουλιτσα(για τα στριπομαγαζα λεω).Παντως ειδικα φετος δεν επρεπε να βαλουν τιποτα.Οι αλλοι οι παπαρες στο λολιτα μας εβαλαν και το πριβε στα 60 αντι να το πανε 40!Μπαν για παντα το μαγαζι!

για πάντα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για παντα καθοτι παροτι οπως διαβασα προηγουμενως το πηγανε 50 παλι το πριβε...Η προθεση τους να μας φανε μετραει.....για παντα μπαν :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά απλά τα πράγματα.  Μαύρο όπου ακούτε δώρο Πάσχα (αλλά και φυσικά prive με 60, ή κέρασμα σφηνάκι με 20-απαράδεκτο).  Υπάρχουν μαγαζιά χωρίς δώρο, με καλό service. ;)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παιδιά απλά τα πράγματα.  Μαύρο όπου ακούτε δώρο Πάσχα (αλλά και φυσικά prive με 60, ή κέρασμα σφηνάκι με 20-απαράδεκτο).  Υπάρχουν μαγαζιά χωρίς δώρο, με καλό service. ;)

Οπως ? Για πες μερικα..

Αυτα..

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Αφροδίτη Συγγρού (Ο δώρο)

Και (ελάχιστα) άλλα. αν δεν κάνω λάθος Άμαζον (ίσως να έχει το κλασσικό 10% αλλά μόνο στην είσοδο όχι σε χορό)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Και (ελάχιστα) άλλα. αν δεν κάνω λάθος Άμαζον (ίσως να έχει το κλασσικό 10% αλλά μόνο στην είσοδο όχι σε χορό)

Το Άφρο είναι για λίγους (και πιστούς)

Επισκέπτης
Mousses + Princess δεν είχαν δώρο,νομίζω. ;)

Βέβαια και να είχαν πάλι θα πηγαίναμε. :P :P

Απλή απορία : Το εθιμο του δώρου είναι σχεδόν κατεστημένο,ισχύει πολλά χρόνια. Γιατί διαμαρτύρεστε κάθε χρόνο με τον ίδιο τρόπο αφού σας χαλάει και δεν κόβετε τις βόλτες απ'τα ""εορτάζοντα"" μαγαζιά ????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

το αφρο στα νιατα του προ δεκαετιας και παλαι ηταν ισως το καλυτερο μαγαζι απο οπου και να το πιασεις,αλλα ακομη και τωρα που δεν εχει γυναικες(παρα μονο 2-3 αξιοπροσεκτες)ειναι τιμιο και με σωστα σερβις.

OP
OP
M

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Mousses + Princess δεν είχαν δώρο,νομίζω. ;)

Βέβαια και να είχαν πάλι θα πηγαίναμε. :P :P

Απλή απορία : Το εθιμο του δώρου είναι σχεδόν κατεστημένο,ισχύει πολλά χρόνια. Γιατί διαμαρτύρεστε κάθε χρόνο με τον ίδιο τρόπο αφού σας χαλάει και δεν κόβετε τις βόλτες απ'τα ""εορτάζοντα"" μαγαζιά ????

Νομίζω πως επί τέλους πρέπει να μάθουμε να αντιδρούμε στα νταβατζηλίκια που μας επιβάλλονται. Τουλάχιστον να μάθουμε να κάνουμε το αυτονόητο εκεί που έχουμε επιλογή.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να δώσω δώρο στην κομμώτρια ή στον ταρίφα αφού είναι ξεκάθαρα ελεύθερος επαγγελματίας και είναι τουλάχιστον κοροϊδία να πρέπει να δώσω δώρο.

Και θα το πάω και παρά πέρα.

Γιατί να πληρώσω στην ΔΕΗ ή στον ΟΤΕ για κολώνες όταν δεν φτάνει το δίκτυο τους στο σπίτι μου? Γαμώ τους νόμους που προστατεύουν τον μαλάκα τον Έλληνα.

Σου λένε τα λαμόγια ότι για να σου πουλήσω ρεύμα θέλω τόσα ευρώ προκαταβολή γιατί παλατάκι μου είσαι αναξιόπιστος οπότε κάτσε να έχω καβάντζα μην με ρίξεις και δεν φτάνει αυτό για να σου πουλήσω το ρεύμα μου πρέπει να μου πληρώσεις και τις κολώνες μέχρι το σπίτι σου. Χαχαχαχχα

Σαν να λέμε ότι πληρώνουμε τον ταρίφα πχ 5 ευρώ για την διαδρομή σύνταγμα μέχρι το Λίντο ας πούμε αλλά ο ταρίφας μας ζητάει και έξτρα 10 ευρώ για να αγοράσει καινούργια λάστιχα για το αμάξι ή και δώσε βρε φιλαράκο και άλλα 15 ευρώ γιατί πρέπει να πάρω καινούριο αμάξι του χρόνου. Καλοοοοοοο ε?

Σαν να σε πας στο Λίντο για ποτάκι και να σου πουν μαζί με το λογαριασμό να δώσουμε και άλλα 300 ευρώ γιατί πρέπει να πάρουν καινούρια ψυγεία.

Ήμαρτον πια η μαλακία

Επισκέπτης
Η λύση είναι απλή :

[size=15pt]Άμα θες λαμβάνεις τις υπηρεσίες.[/size]

Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις ΔΕΗ σπίτι σου,άμα γουστάρεις ζήσε χωρίς φως. Επίσης,αυτό που λες για προκαταβολή είναι μαλακία γιατί αν θα κόψεις το ρεύμα,θα σου επιστραφούν.

Επίσης ούτε ΟΤΕ είσαι υποχρεωμένος να βάλεις.Να προσθέσω οτι πλέον δεν υπάρχουν καλώδια του οτε σε κολώνες εκτός απ'το χωριό του παππού μου..που ακόμη κι αυτός πήρε κινητό για να επωφελείται απ'το internet + to web banking !!!

Ακόμη,αν θέλεις χρησιμοποιείς ταρίφα.Πάρε τα κουλά σου και περπάτα (όχι μόνο εσύ,κι εγώ κ ο καθένας μας). Υπάρχει κ η συγκοινωνία.

Τέλος,όποιος θέλει και μπορεί πηγαίνει στο εκάστοτε μαγαζί.

Όταν μιλάμε για λογαριασμούς άνω των 100€,τη στιγμή που η μάζα δεν αμοίβεται με ημερομήσθιο μεγαλύτερο απο 50€ καθαρά...είναι τουλάχιστον τραγικό να γίνεται λόγος για δώρο 1-2-3€...σε κωλάδικα...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μην κάνετε έτσι ρε μάγκες - δώσατε κάτι παραπάνω στον κουρέα και κάτι τρέχει στα γύφτικα? :rolleyes:

Αφού σε άλλα τα γαμάτε και δεν τρέχει μία... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom