Νέα

Δώρα Βαλεντίνου στις γυναίκες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Panos_kat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 522
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

Panos_kat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
23
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους,εχετε σκεφτει τι δωρα θα παρετε στις γυναικες,ερωμένες γκομενες για Αγιο Βαλεντινο??

Εγω σκεφτομαι καποιο μπουκέτο λουλουδιων αλλα σε μορφη κεριών να αναβει καθε βραδυ και απο ενα να λιωνει οσο εμεις μπαινουμε στο ψητο η κανενα άρωμα δεν ξερω βασικα διαφωτιστε με!μπατζετ το πολυ 50

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.048
Πόντοι
216
Καλησπερα σε ολους,εχετε σκεφτει τι δωρα θα παρετε στις γυναικες,ερωμένες γκομενες για Αγιο Βαλεντινο??

Εγω σκεφτομαι καποιο μπουκέτο λουλουδιων αλλα σε μορφη κεριών να αναβει καθε βραδυ και απο ενα να λιωνει οσο εμεις μπαινουμε στο ψητο η κανενα άρωμα δεν ξερω βασικα διαφωτιστε με!μπατζετ το πολυ 50
Πήγαινε της δώρο τη νέα παραλλαγή της γονόρροιας που παίζει στις πιάτσες της Αθήνας χαχα δεν θα το ξεχάσει ποτέ Αν και κατά πάσα πιθανότητα θες να πάρεις δώρο σε καμιά πιατσόβια που την έχεις κατα φαντασία γυναίκα η οποία τα έχει ήδη τα δώρα αυτά από α΄λλους χαχα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.633
Πόντοι
27.261
Sugar Daddy Gold GIF by M|SD Official

@meaw

OP
OP
P

Panos_kat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
23
Πόντοι
0
Ειμαι επιλεκτικος τυπος φιλε μου,δεν ειναι τοσο ευκολο να κολλησω εγω και ποσο μαλλον το ετερον μου ημισυ
Εχεις κατι να μου προτεινεις και ασε την ειρωνια κρατα την για σενα..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.805
Πόντοι
6.236

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.011
Πόντοι
3.656

Firefox_Screenshot_2025-02-03T18-03-05.014Z.png

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.015
Πόντοι
736

πάρτε κανένα κοψίδι να την τυλωσετε και άσε τα λουλούδια και τα κεριά .

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
794
Πόντοι
81

Θα καταξοδευτεις φιλε, ριξε λιγο το μπατζετ.

christosm

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Λουλούδια και το αρκουδάκι από τριαντάφυλλα, σοκολάτες επίσης

Stories

Νέο!

Stories