judaskostas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα ήθελα να μου προτείνετε τον καλύτερο δονητή g spot για να τον δοκιμασω στη κοπελα μου
Sorry που θα στο χαλάσω αλλά όσες έχω βρεί ν ανταποκρίνονται στο συγκεκριμένο σημείο και το συζητήσαμε και με καθοδήγησαν στο να κάνω την κίνηση που τις διέγειρε περισσότερο δεν μου έδειξαν ότι θα μπορούσε να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα ένας δονητής. Ούτε να πετύχει ούτε κάν να πλησιάσει.Θα ήθελα να μου προτείνετε τον καλύτερο δονητή g spot για να τον δοκιμασω στη κοπελα μου
Συμφωνω, ετσι ειναι η φαση και το σημειο G το τσιμπας πολυ πιο ευκολα με δαχτυλα (με αυτην την ακριβως κινηση, δοκιμασμενο και σε squirt αλλα και σε δυνατο οργασμο), παρα με δονητη. Με τη πουτσα σου μπορεις, αλλα θελει συγκεκριμενες κλισεις με εμφαση στο να εισαι αρκετα σκληρος...το μεγεθος, σε αυτο το θεμα δεν παιζει ρολο, διοτι το σημειο G ειναι 5 εκατοστα μεσα και προς τα πανω.
Εγω την γκομενα μου την στηνω στα τεσσερα, την βαζω να παιζει με το δονητη της κλειτοριδικα, της βαζω δυο δαχτυλα στο μουνακι και πιεζω οπως ανεφερε ο φιλτατος και με την ακρη των δαχτυλων σου αισθανεσαι κατι πιο σπογγωδες, και αυτο ειναι το σημειο. Βαζω και τον αντιχειρα απο το αλλο χερι στη κωλοτρυπιδα. Ε, μετα σπαρταραει σα ψαρι, μου εχει πει οτι ειναι 9 στα 10 η ενταση του οργασμου της. Φυσικα, η κλειτοριδα ειναι το πιο σημαντικο, οποτε θελει συνδυαστικες καταστασεις. Μοναχα σημειο G, ο οργασμος δεν ειναι τοσο δυνατος, οσο ο κλειτοριδικος
Π
επιστημη οχι αστεια ε?
επιστημη και θελει πολλες αποτυχιες και υπομονη και ηρεμη φαση για να φτασεις στο πολυποθητο αποτελεσμα
απ'ολα
Μα εισαι και μαλακας..οταν στο λεω εγω να με ακους...Τι δουλει εχεις ρε παπαρα σε θρεντ με δονητες?ψαχνεις να βρεις για τον κωλο σου? Ελα διπλα ρε....με την ιδια? η με διαφορετικες γκομενες?
Ρωτα στο κοσμοπολιταν τυπε...Θα ήθελα να μου προτείνετε τον καλύτερο δονητή g spot για να τον δοκιμασω στη κοπελα μου
Μα εισαι και μαλακας..οταν στο λεω εγω να με ακους...Τι δουλει εχεις ρε παπαρα σε θρεντ με δονητες?ψαχνεις να βρεις για τον κωλο σου? Ελα διπλα ρε....
Μα ρε συ,με θρεντ του κοσμο ασχολεισαι?θα βγεις λουγγρα στο τελος απο εδω μεσα...
τι ηλικια εχεις τυπε? ψαγμενος φαινεσαι
Αν δηλωσεις φυλλο, μπορει και να σου απαντησω !!!Θα ήθελα να μου προτείνετε τον καλύτερο δονητή g spot για να τον δοκιμασω στη κοπελα μου