Νέα

δονητης για g spot

• Μέλος που άνοιξε το νήμα judaskostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

judaskostas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα  ήθελα  να  μου  προτείνετε  τον  καλύτερο  δονητή g  spot για  να  τον  δοκιμασω  στη  κοπελα  μου

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Θα  ήθελα  να  μου  προτείνετε  τον  καλύτερο  δονητή g  spot για  να  τον  δοκιμασω  στη  κοπελα  μου
Sorry που θα στο χαλάσω αλλά όσες έχω βρεί ν ανταποκρίνονται στο συγκεκριμένο σημείο και το συζητήσαμε και με καθοδήγησαν στο να κάνω την κίνηση που τις διέγειρε περισσότερο δεν μου έδειξαν ότι θα μπορούσε να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα ένας δονητής. Ούτε να πετύχει ούτε κάν να πλησιάσει.
Ο δονητής είναι για άλλα πράγματα συμπληρωματικά. Ακόμη και ο ανατομικός της Durex που υποτίθεται ότι είναι για G spot ΔΕΝ κάνει κάτι γι αυτό (κάνει για άλλα ;-) ).
Αν η κοπέλλα σου ανταποκρίνεται, δοκίμασε (αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι είναι υγρή) να βάλεις  1 ή 2 δάχτυλα με την παλάμη σου να κοιτάει προς την κοιλιά της και να κάνεις την κίνηση που θα έκανες με το δάχτυλο σου για να κάνεις νόημα σε κάποιον να πλησιάσει. Στο τελείωμα της κίνσησης τα δάχτυλα θα πρέπει να ακουμπούν με πίεση το G spot. Την ένταση και τη συχνότητα θα πρέπει να τη  ρυθμίσει η ίδια.
Βασικό να έχεις κομμένα νύχια και γενικά α δάχτυλα να είναι σε μία κατάσταση που να μην την πονάει.

Καλή ενασχόληση!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Συμφωνω, ετσι ειναι η φαση και το σημειο G το τσιμπας πολυ πιο ευκολα με δαχτυλα (με αυτην την ακριβως κινηση, δοκιμασμενο και σε squirt αλλα και σε δυνατο οργασμο), παρα με δονητη. Με τη πουτσα σου μπορεις, αλλα θελει συγκεκριμενες κλισεις με εμφαση στο να εισαι αρκετα σκληρος...το μεγεθος, σε αυτο το θεμα δεν παιζει ρολο, διοτι το σημειο G ειναι 5 εκατοστα μεσα και προς τα πανω.

Εγω την γκομενα μου την στηνω στα τεσσερα, την βαζω να παιζει με το δονητη της κλειτοριδικα, της βαζω δυο δαχτυλα στο μουνακι και πιεζω οπως ανεφερε ο φιλτατος και με την ακρη των δαχτυλων σου αισθανεσαι κατι πιο σπογγωδες, και αυτο ειναι το σημειο. Βαζω και τον αντιχειρα απο το αλλο χερι στη κωλοτρυπιδα. Ε, μετα σπαρταραει σα ψαρι, μου εχει πει οτι ειναι 9 στα 10 η ενταση του οργασμου της. Φυσικα, η κλειτοριδα ειναι το πιο σημαντικο, οποτε θελει συνδυαστικες καταστασεις. Μοναχα σημειο G, ο οργασμος δεν ειναι τοσο δυνατος, οσο ο κλειτοριδικος

Π

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Συμφωνω, ετσι ειναι η φαση και το σημειο G το τσιμπας πολυ πιο ευκολα με δαχτυλα (με αυτην την ακριβως κινηση, δοκιμασμενο και σε squirt αλλα και σε δυνατο οργασμο), παρα με δονητη. Με τη πουτσα σου μπορεις, αλλα θελει συγκεκριμενες κλισεις με εμφαση στο να εισαι αρκετα σκληρος...το μεγεθος, σε αυτο το θεμα δεν παιζει ρολο, διοτι το σημειο G ειναι 5 εκατοστα μεσα και προς τα πανω.

Εγω την γκομενα μου την στηνω στα τεσσερα, την βαζω να παιζει με το δονητη της κλειτοριδικα, της βαζω δυο δαχτυλα στο μουνακι και πιεζω οπως ανεφερε ο φιλτατος και με την ακρη των δαχτυλων σου αισθανεσαι κατι πιο σπογγωδες, και αυτο ειναι το σημειο. Βαζω και τον αντιχειρα απο το αλλο χερι στη κωλοτρυπιδα. Ε, μετα σπαρταραει σα ψαρι, μου εχει πει οτι ειναι 9 στα 10 η ενταση του οργασμου της. Φυσικα, η κλειτοριδα ειναι το πιο σημαντικο, οποτε θελει συνδυαστικες καταστασεις. Μοναχα σημειο G, ο οργασμος δεν ειναι τοσο δυνατος, οσο ο κλειτοριδικος

Π

επιστημη οχι αστεια ε?  :grin:

negrepontis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κολοι υπαρχουνε λεφτα δεν υπαρχουν!!!!!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
με την ιδια? η με διαφορετικες γκομενες?
Μα εισαι και μαλακας..οταν στο λεω εγω να με ακους...Τι δουλει εχεις ρε παπαρα σε θρεντ με δονητες?ψαχνεις να βρεις για τον κωλο σου? Ελα διπλα ρε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom