Νέα

Dolce & Gabbana ή κλάμα ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η δύναμη των δακρύων

Πανίσχυρο όπλο που επιστρατεύουν οι γυναίκες για να πετύχουν το σκοπό τους ή ασυγχώρητη ένδειξη αδυναμίας στο άλλο φύλο, το οποίο γαλουχήθηκε επί αιώνες με το ρητό «οι άνδρες δεν κλαίνε»; Ο λόγος για τα δάκρυα και η ερώτηση ρητορική -κατά τους ειδικούς-, καθώς ισχύουν και τα δύο, πράγμα που άλλωστε επιβεβαιώνει επανειλημμένα η Ιστορία.

Το βούρκωμα συνίσταται σε μερική αποκάλυψη της ατομικής ευαισθησίας, που αφήνει χώρο στη φαντασία -σαν το ημίγυμνο στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι ελέγχουμε τον εαυτό μας», εξηγεί η ψυχολόγος κ. Μαρία Λασσιθιωτάκη. Την ίδια άποψη εκφράζει πρόσφατο δημοσίευμα των βρετανικών «Times», που σχολιάζει πως η Χίλαρι βγήκε κερδισμένη ακριβώς επειδή βούρκωσε, δείχνοντας ότι δεν απώλεσε τον αυτοέλεγχό της, ενώ αν είχε κλάψει θα φαινόταν μια υστερική γυναίκα. Κατά την ειδικό, τα δάκρυα των χειριστικών ανθρώπων -όπως ισχύει συνήθως και στην περίπτωση των πολιτικών- χαρακτηρίζονται «κροκοδείλια».

Πηγάζουν από υποκρισία, ψεύτικη συμπόνια και επιθυμία παραπλάνησης του κοινού για προσωπικό όφελος και έχουν ως βασικό στόχο τη χειραγώγηση του συναισθήματος των άλλων..

women_cry.jpg

Στην ίδια αυθεντική κατηγορία ανήκουν και τα δάκρυα της σιωπής, τα οποία γίνονται φλύαρα όταν τα λόγια στερεύουν, αποκαλύπτοντας συναισθήματα και δηλώνοντας την απόγνωση ή την ευαισθησία και τη ματαίωση ή τη δικαίωση προσδοκιών», εξηγεί η κυρία Λασσιθιωτάκη.

πηγή (μερική παράθεση):Ελεύθερος Τύπος 

Μήπως όλοι μας δεν έχουμε ενδώσει στο γυναικείο κλάμα....  :jerking:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κάτι έγραφα για την πουτανιά νωρίτερα σε ένα άλλο thread... :rolleyes:
Δεν είναι πάντα έτσι με τα δάκρυα αλλά ισχύει σε πολύ μεγάλο ποσοστό το ότι είναι κροκοδείλια μερικές φορές...

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Πάντως το καταφέρνετε με απίστευτη φυσικότητα...για Oscar..  :grin:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως το καταφέρνετε με απίστευτη φυσικότητα...για Oscar..  :grin:

Γι αυτό έλεγα ότι είναι γραμμένο στα γονίδιά μας.
Είδες πόσο φυσικά βγαίνει; Χωρίς κανένα κόπο.
Μερικές φορές πάντως δεν είναι ψέμα αλλά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Το τίμημα...

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ειδικά το κλάμα της ψευτο-ενοχης...είναι άκρως κινηματογραφική λήψη...

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παρεμπιπτόντως έχω και δείγμα....με έπιασε η καρδιά μου... :'(

Πάρτε μάτι με τι ευκολία..  :grin: Απο νωρίς στη τέχνη...

[youtube=425,350]iF8WueI4b8k[/video]

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ομορφη σκηνη ειναι κι οταν ενα δακρυ, με μια απειροελαχιστη συσπαση του προσωπου κυλα απαλα κι αμεσως, με μια γρηγορη αλλα σταθερη κινηση σκουπιζεται ως ενδειξη αξιοπρεπειας.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ομορφη σκηνη ειναι κι οταν ενα δακρυ, με μια απειροελαχιστη συσπαση του προσωπου κυλα απαλα κι αμεσως, με μια γρηγορη αλλα σταθερη κινηση σκουπιζεται ως ενδειξη αξιοπρεπειας.
and the winner is  :grin:..
Lunch_OscarStatue_325.jpg

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Τωρα θυμηθηκα οταν ημουνα μικρουλα και δεν γινοταν το δικο μου εκλαιγα www.freesmileys.org] [/url] μεχρι που στο τελος δεν αντεχε ο μπαμπακας μου ο καλος και εκανε πισω www.freesmileys.org] [/url]

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω δεν κλαιω... αλλα πρεπει να μαθω μου φαινεται :P

Επισκέπτης
Παρεμπιπτόντως έχω και δείγμα....με έπιασε η καρδιά μου... :'(

Πάρτε μάτι με τι ευκολία..  :grin: Απο νωρίς στη τέχνη...

[youtube=425,350]iF8WueI4b8k[/video]
ετσι οπως ειναι αυτη η μπουρουχα,θα επρεπε να κλαιει συνεχεια..ουτε για τα χοντρα δεν κανει..

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Η τεχνη των δακρυων .διδασκεται μητροπαραδοτα! απο μανα σε κορη

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
η απο την μητερα της τεχνης την αειμνηστη ΕΘΝΙΚΗ μας κατρουλω δακρυβρεχτη ΣΤΑΡ . βουγιουκλοκατι αν θυμαμαι καλα....ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΥΟΛΟΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ! που εκαψε αυτον τον ανθρωπακο....τον παπαμιχαλη.....τον παραλιγο αν δεν τον εκαιγε εθνικο μας μαλακα!
Η τεχνη των δακρυων .διδασκεται μητροπαραδοτα! απο μανα σε κορη

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Οπως λεει και ενα πολυ γνωστο τραγουδι .....Ματια που κλαινε ,μη τα πιστευεις .............
Κατι ξερουν ............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom