Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
βρε κακομοιρη, οι εργοδοτες σου υπεγραψαν, ληστρικες συμβασεις με τους τοτε ληστρικους διαχειριστες κ ανημπορους λειτουργους, της ελληνικης περιουσιας.
οι πολιτες πια αρχιζουν να αντιδρουν σε αυτο το καθεστως (δες προηγουμενα ποστς των αντιδρασεων για τα διοδια), και αυτο ειναι καλο. ας αντιδρασουμε ολοι (τουλαχιστον οσοι μπορουνε!)
εσυ συνεχισε να υποστηριζεις τους εργοδοτες σου. εξ αλλου εγω σε καταλαβαινω, εχεις παιδι που σπουδαζει κ εχεις εξοδα.

σαν κ σενα για να υπερσπιστουν τα συμφεροπντα τους (οικονομικα κ κοντοφθαλμα) ξεφυτρωνουν ενα καρο σε καθε θρεντ , πχ. για τις τιμες των ακινητων , οι ...κατασκευαστες.

αντιο λοιπον κ πολυ ασχοληθηκα(με). (με τις ιδεες σου)

προς τους υπολοιπους: ελπιζω το εν λογω θρεντ να σας δινει ιδεες κ δυναμη να μπορειτε καποια στιγμη να υψωνετε το μικρο προσωπικα (αλλα ΤΕΡΑΣΤΙΟ, συλλογικα) αναστημα σας σε αδικιες, κλεψιες που μας εχουν φλομωσει ιδιωτες και δημοσιοι ληστες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
προς τους υπολοιπους: ελπιζω το εν λογω θρεντ να σας δινει ιδεες κ δυναμη να μπορειτε καποια στιγμη να υψωνετε το μικρο προσωπικα (αλλα ΤΕΡΑΣΤΙΟ, συλλογικα) αναστημα σας σε αδικιες, κλεψιες που μας εχουν φλομωσει ιδιωτες και δημοσιοι ληστες.

και να αγωνιστήτε για ένα καλύτερο μέλλον χωρίς αφεντικά .. αυτό το ξέχασες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πρέπει να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή . Όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση , το πολιτικό σύστημα δηλ. 36 χρόνων , πρέπει να ξηλωθούν . Μετά θα βρούμε ποιός θα φτιάχνει τους δρόμους . Δεν είναι δυνατόν όμως το πολιτικό σύστημα το αποίο από τη φύση του είναι ρυθμιστικό της κοινωνίας , μετά απο όλα αυτά , να παραμένει στη θέση του ... ΩΣ ΕΔΩ ...
το ως εδώ είναι ωραία έκφραση....
αλλά δεν μας λες το ποιος θα επαναστατήσει
οι λιμοκοντόροι συνδικαλιστές που κρατάνε τα δίκια των κομμάτων; οι μαλάκες πολίτες που μαλλώνουνε ακόμα για το αν φταίει ο χοντρός ή το αμερικανάκι;

εγώ το ξαναλέω, όλα ωραία αυτά που λέμε για τα διόδια, όποιος το κάνει ας έρθει μαζί μου μια βόλτα για 1-2 διόδια και να περνάει χωρίς να πληρώνει και μετά τον κερνάω στουντιάκι.

τώρα για τον τραμουντάνα, ένα έχω να πω. Δεν παίρνει κανείς λεφτά από τον επιχειρηματία. Ο επιχειρηματίας ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ που ασχολήθηκε με αυτό (όπως και οι υπόλοιποι που έχουνε ασχοληθεί με αντίστοιχες "επενδύσεις", δεν επενδύουνε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Τα παίρνουνε εγγυημένα από το κράτος. Κοινώς, αν δεν τους βγαίνουνε τα έσοδα, το κράτος τους δίνει και από αλλού έσοδα ώστε να συμπληρώσουνε. και αυτό το έχει παραδεχθεί η ίδια η κυβέρνηση ζωρζ όταν έγινε η νίλα στα Τέμπη. Τους δώσανε τη διαχείρηση ακόμα 2 διοδίων!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το ξέρω ρε συ...50% κρατήσεις απο το μισθό τους έχουν, αλλά το θέμα είναι οτι έχουν απίστευτες παροχές...όχι ΙΚΑ και μαλακίες!!! καμία σχέση!!!
Όσο αφορά τους μισθούς, ξέρω οτι έχουν καλύτερους χαμηλούς μισθούς αλλά χειρότερους υψηλούς! Δηλαδή δεν παίζει εκεί ένας οικονομικός διευθυντής να παίρνει 5.000 που παίρνουν εδώ!!!
συγγνώμη....εμείς πόση κράτηση μισθού έχουμε; Δεν έχουμε 40+; Αν βάλεις και την ένδεια μισθού και τα ΦΠΑ γμτ
το βασικότερο πάντως δεν έιναι το πόσο πληρώνεις αλλά το τι παίρνεις για αυτά που πληρώνεις.
και προτιμώ να δώσω 100 αλλά να μην χρειάζεται να πηγαίνει το παιδί μου σε ιδιωτικό επειδή το δημόσιο δεν έχει σχολικό, δεν έχει δασκάλους που να ενδιαφέρονται και είναι διαρκώς κλειστό με απεργίες, παρά να δίνω 50 και να μου τα παίρνει το ιδιωτικό και τα φροντιστήρια.

Όσο για τα διόδια, να τα λες όλα τραμουντάνε - στη Γερμανια δεν πληρώνουνε διόδια τα επιβατικά ας πούμε.
Το θέμα δεν είναι το αν πληρώνεις ή όχι, το θέμα είναι τι βγαίνει από αυτό που πληρώνεις.
Ωραία πληρώνουμε ακόμα την ασφάλειά μας αλλά σύνταξη ΔΕΝ θα δούμε. Ωραία πληρώνουμε τα διόδια αλλά δρόμο ΔΕΝ θα δούμε

Και επειδή μίλησες για Αττική οδό που δεν είχε γίνει ολόκληρη ακόμα αλλά πληρώναμε, να σου θυμίσω πως η Αττική οδός ΕΙΝΑΙ καινούργια οδός που δεν την είχαμε ξαναπληρώσει και την οποία την συντηρούνε πάρα πολύ καλά (προς το παρόν τουλάχιστον). Και φυσικά είναι αυταπόδεικτο πως τα λεφτά μας έπιασαν τόπο γιατί και αυτά που είχανε υποσχεθεί δόθηκαν στην κυκλοφορία αλλά και εξακολουθεί να επεκτείνεται.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α 18 ωρες δουλειά που τραβάει κάθε μέρα 6 μέρες την βδομάδα και για 4000 άτομα προσωπικό που έχει στο κεφάλι του???????????????????????????????????????
δεν σε έπιασα
έχεις την εντύπωση πως η δουλειά αλλάζει ανάλογα το κράτος;;;;
η αποζημίωσή της αλλάζει.
Αυτ΄ςο στα 67 του θα πάρει το καπέλο του και γειά σας στο αγρόκτημά του (ας μην μιλήσουμε για τρόπο ζωής, ας μείνουμε στο κόστος)
εμείς στα 70 μας θα προσπαθούμε να βρούμε ποιος συγγενής θα μας δώσει ένα πιάτο να φάμε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ακόμα πάντως κανείς δεν μου είπε από τους ρομπέν των δασών των δρόμων να πάμε μαζί σε ένα δυο διόδια να μου δείξει πως το κάνει

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αλλά μπορώ να σε πληροφορήσω για την Αμερική, πως στις ΗΠΑ, βάζουν διόδια συγκεκριμένου διαστήματος με μετρητη πάνω ηλεκτρονικό που μειώνεται κάθε φορά που πληρώνει αυτοκίνητο μέχρι να εξαντληθεί το ποσό που αναγράφεται ως μπάτζετ για τη δουλειά που θέλουνε να κάνουν στο δρόμο.

Εμ φαίνεται ότι την Golden Gate δεν την έχουν ξεπληρώσει ακόμη μετά από 75 χρόνια.

ba-carpool10_150_0501170429.jpg

Γι' αυτό φέτος αυξήσαν ξανά τα διόδια:
6 δολούρες η διέλευση σε ώρες αιχμής. Τριαξόνικο και πάνω 5 δολλάρια ο άξονας.

(Τι άλλη παπαριά θα ακούσουμε εδώ μέσα, ήμαρτον δηλαδή)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
ακόμα πάντως κανείς δεν μου είπε από τους ρομπέν των δασών των δρόμων να πάμε μαζί σε ένα δυο διόδια να μου δείξει πως το κάνει

Αδερφέ, το έχω δει να γίνεται μπροστά μου αυτό...και μάλιστα εντυπωσιάστηκα γιατί, αφού του έδωσαν κάτι(?) και υπέγραψε, του άνοιξαν τη μπάρα και πέρασε.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Να σε πάρουμε παρέα δηλαδή ή να σου πούμε πώς γίνεται?Αν θες να μάθεις πώς σηκώνεται η μπάρα,απλά σπρώχνεις λίγο μπροστά και μετά τη σηκώνεις πάνω.Και προσοχή,δεν αφήνουμε τη μπάρα να "σκάσει" κάτω,απαλά την ακουμπάμε.Δεν είμαστε κάφροι... :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
θα μου επιτρέψεις πιστεύω να έχω τις απόψεις μου... 
Όχι ρε,να μην τις έχεις!Παλιοκαπιτάλα εκμεταλλευτή των αδυνάτων!Ούστ!Εμείς δε θα πληρώνουμε για δρόμους που τους έχουμε ήδη χρυσοπληρώσει!Εσύ που τα έχεις τα φράγκα ΔΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όχι ρε,να μην τις έχεις!Παλιοκαπιτάλα εκμεταλλευτή των αδυνάτων!Ούστ!Εμείς δε θα πληρώνουμε για δρόμους που τους έχουμε ήδη χρυσοπληρώσει!Εσύ που τα έχεις τα φράγκα ΔΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ουστ από δώ μούτσο.. θα σε χώσω στον μπαλαούρο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καλησπέρα σε όλους.Ξαναλέω ότι αυτό που έκανα δεν το θεωρώ μαγκιά,ούτε το πόσταρα για να μου πείτε μπράβο ή και να μου τα χώσετε.Το έκανα γιατί ενημερώθηκα από το ιντερνετ για πάρα πολλούς που το κάνουν καθημερινά.Γι'αυτό και η χαλαρή αντίδραση των υπαλλήλων-με τους οποίους δεν έχω τίποτα-που είδατε στο βιντεάκι.Εν κατακλείδι,νταβαντζιλίδικα φράγκα δεν δίνω ούτε πενηνταράκι,αρκετά μας πήρανε,τώρα ούτε σεντς.Από εδώ και μπρος το ίδιο θα κάνω κάθε φορά που βρίσκω ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.Εχω βέβαια μια απορία:Αν μπορώ να το κάνω στην Αττική Οδό....Αν ξέρει κανείς φίλος μας λέει...
Eυτυχώς η Αττική Οδο εχει της προδιαγραφές απο ευρωπαική ένωση οπότε δεν εχεις λόγο να μην πληρώσεις.Αν δεν πληρώσεις έχεις κυρώσεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε αλητες πληρωστε τα διοδια λεμε....θελετε να πεσουν εξω οι εταιριες; :birdman: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τζαμπατζηηηηηηηηηηηηηηδες :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
αν έχει ανέβει αυτό το βίντεο σόρρυ απλά ο τύπος είναι πολύ ετοιμόλογος και αξίζει.
οδηγός για όλους μας!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Eυτυχώς η Αττική Οδο εχει της προδιαγραφές απο ευρωπαική ένωση οπότε δεν εχεις λόγο να μην πληρώσεις.Αν δεν πληρώσεις έχεις κυρώσεις.
Για αυτο και τα λαμογια στην εθνικη οδο δεν σου κανουν τπτ και δικαστηριο να σε πανε τι θα πουν?Δεν πληρωσε διοδια σε εναν δρομο που δεν πληρει της προυποθεσεις ασφαλείας βαση Ε.Ε.??????αχααχ ΟΥΤΕ CENTS ΚΟΥΦΑΛΕΣ

sexaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
επειδη ταξιδευω συχνα προς πατρα αυτο που εχω να σας πω οτι εχω να πληρωσω στο κιατο διοδια περιπου 2 χρονια,αντιθετως στην ελευσινα που ο δρομος ειναι σωστος πληρωνω κανινικα.η πλακα η μεγαλη ειναι ομως στην εξοδο και εισοδο απο μαλακασα που εχουν βαλει ενα λιωμενο χωρις μπαρες και θελουν 80 λεπτα.την  πρωτη φορα που σταματησα τους λεω γιατι να πληρωσω στο βουνο παω δεν εχει καν δρομο και μου λεειο υπαλληλος εγω την δουλεια μου κανω,ε τοτε του λεω. και εγω κανω την δικια μου και απλως εφυγα χωρις να πληρωσω

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Υπάρχει κάπου κάποιος πίνακας που να δείχνει ποιά διόδια είναι νόμιμα και ποια παράνομα για αν ξέρουμε τί κάνουμε ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εμ φαίνεται ότι την Golden Gate δεν την έχουν ξεπληρώσει ακόμη μετά από 75 χρόνια.

ba-carpool10_150_0501170429.jpg

Γι' αυτό φέτος αυξήσαν ξανά τα διόδια:
6 δολούρες η διέλευση σε ώρες αιχμής. Τριαξόνικο και πάνω 5 δολλάρια ο άξονας.

(Τι άλλη παπαριά θα ακούσουμε εδώ μέσα, ήμαρτον δηλαδή)
καλά, εσύ τα ξέρεις όλα
εγώ στη Μινεσσότα, στη Μιννεάπολη άλλα έχω δει. Μπορεί να είναι θέμα Πολιτείας, δεν το ξέρω αυτό για να πω την αλήθεια, αλλά μην είσαι απόλυτος σε αυτά που λες.
Σε αυτό που είπα το έχω δει τουλάχιστον 5 φορές στη μαμά εταιρία που πηγαίνω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να σε πάρουμε παρέα δηλαδή ή να σου πούμε πώς γίνεται?Αν θες να μάθεις πώς σηκώνεται η μπάρα,απλά σπρώχνεις λίγο μπροστά και μετά τη σηκώνεις πάνω.Και προσοχή,δεν αφήνουμε τη μπάρα να "σκάσει" κάτω,απαλά την ακουμπάμε.Δεν είμαστε κάφροι... :2funny: :2funny:
να με πάρετε παρέα...
εδώ είπα πως θα κεράσω και διασκέδαση... έλεος....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom