Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Στα αρχιδια μας μαλακα μπουγατσοπαπαρα.
Παρτο χαμπαρι.
Παρτο χαμπαρι.
αδερφια μπειτε ς'αυτο το λινκ αντε σιγα σιγα παραδεχονται και οι αθηναιοι πλεον οτι ειμαστε περισσοτεροι απο τα χανουμια πανελλαδικα!!! αν βαλουμε βεβαια και το εξωτερικο τοτε ερχομαστε 2η ο κοσμος του παοκ στο εξωτερικο ειναι πρωτος και με διαφορα!!
αχαχαχαχα βουλγαροι που νομιζετε οτι ειστε και ελληνικη ομαδα.
καλως τον καθυστερημενοτο αεκακι τι παιζει στο οακα πλακα-πλακα,για καμια ριζουπολη καλη ειναι...
καλως τον καθυστερημενο
ρε πανιωνιε τι ειπεs τωρα δεν εχει λαο ο ΠΑΟΚ στην αθηνα?? εγω αθηναιοs ειμαι φιλε μου και ειμαστε παρα πολλοι μην το ψαχνειs καλυτερα αστο αν δεν ξερειs!! o ΠΑΟΚ εχει παρα πολυ λαο στην αθηνα και γενικα στον νοτο απο αθηναικεs ομαδεs
Σωστος,δεν ξερω που τους ανακαλυψε.καλα το γαμησες κ εσυ
το οτι υπαρχουν ΚΑΠΟΙΟΙ δεν σημαινει οτι εχετε παρα πολυ λαο στην αθηνα... μετρημενοι ειστε σε καθε περιοχη ;)
φίλε μου είναι ωραίο να πέφτεις σε τέτοιες λούμπες μόνος σου. Το να ύπερηαφανεύεσαι ότι μας πέρασες τρεις φορές στη βαθμολογία σε αυτή την δεκαετία, σημαίνει ότι τις υπόλοιπες επτά σε πέρασα εγώ. ωραία επιχειρήματα χρησιμοποιείς!!!!ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?? ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΚΕΓΚΕ??? ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2 ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ 1 ΣΩΣΤΑ?? ΣΕ ΠΕΡΑΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΟΚ?? ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΠΕΡΝΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ, ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΑΝΣΕΡ,ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΤΑΜΠΛ ΓΚΕΓΚΕ??? ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ??? ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΑΝΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΖΩ!! ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!
ελα ρε με την μπουγατσα που του μιλας και σοβαραφίλε μου είναι ωραίο να πέφτεις σε τέτοιες λούμπες μόνος σου. Το να ύπερηαφανεύεσαι ότι μας πέρασες τρεις φορές στη βαθμολογία σε αυτή την δεκαετία, σημαίνει ότι τις υπόλοιπες επτά σε πέρασα εγώ. ωραία επιχειρήματα χρησιμοποιείς!!!!
υπαρχει μια γενια,οσοι ειναι μικροτεροι απο 30 χρονων, που σε συντριπτικη πλειοψηφια ειναι γαυροβαζελοικανει παρεμβολες ρε μαλακα....δε σε ακουω..αν θες ξαναγραψε...
μαλλον φταιει το γεγονος οτι η εμβελεια σου φτανει μεχρι σερρες...
ανυπαρκτο παοκακι..