Νέα

δημόσιες σχέσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lapo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 835
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα, λοιπον θελω να ρωτησω κατι. σημερα πηγα σε μια καφετερια οπου ανοιγει στις 15/9 που ζητουσανε ατομα για δημοσιες σχεσεις. με ρωτησε τι μπορω να κανω εγω για το μαγαζι. θα με ξαναδει απο πεμπτη-παρασκευη μαζι με ολους τους υπολοιπους. τι μπορω να πω. οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.

επισης ψαχνω μαγαζια για διαφημιση σε μια εκπομπη. εσεις τι θα λεγατε στον καταστηματαρχη για να διαφημιστει; αυτο το κανω 2-3 μηνες τωρα
1. ειμαι απο το ταδε καναλι και εκπομπη. δεν το λεω ετσι προς θεου. ενδιαφερεστε για διαφημιση του μαγαζιου στην εκπομπη;
2. θα σας ενδιέφερε η διαφημιση του μαγαζιου;
3.  αν σας ενδιαφερει η διαφημιση του μαγαζιου;
4 δεκτες και οποιες αλλες προτάσεις.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
καλησπερα, λοιπον θελω να ρωτησω κατι. σημερα πηγα σε μια καφετερια οπου ανοιγει στις 15/9 που ζητουσανε ατομα για δημοσιες σχεσεις. με ρωτησε τι μπορω να κανω εγω για το μαγαζι. θα με ξαναδει απο πεμπτη-παρασκευη μαζι με ολους τους υπολοιπους. τι μπορω να πω. οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.

επισης ψαχνω μαγαζια για διαφημιση σε μια εκπομπη. εσεις τι θα λεγατε στον καταστηματαρχη για να διαφημιστει; αυτο το κανω 2-3 μηνες τωρα
1. ειμαι απο το ταδε καναλι και εκπομπη. δεν το λεω ετσι προς θεου. ενδιαφερεστε για διαφημιση του μαγαζιου στην εκπομπη;

Τυπε χωρις παρεξηγηση δεν κανεις για αυτην τη δουλεια. Ψαξε για αλλο χωρο διοτι στο συγκεκριμενο τσαμπα τρως το χρονο σου.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
μην τον αποθαρρύνεις...

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ξεκίνα απο αυτό

Οι Δημόσιες Σχέσεις αναφέρονται στην προσπάθεια μίας επιχείρησης , ενός οργανισμού ή ενός κόμματος, πολιτικού προσώπου κ.τ.λ. να προβληθεί ευρέως και να δημιουργήσει θετική εικόνα γύρω από το πρόσωπό του/της.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

φιλε ψαχνουν για μαλακα να φερνει κοσμο και να περνει πενταροδεκαρες και αυτη να τα κονομανε .Αμα εισαι τοσο μαλακας  καντο.

OP
OP
L

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ξεκίνα απο αυτό

Οι Δημόσιες Σχέσεις αναφέρονται στην προσπάθεια μίας επιχείρησης , ενός οργανισμού ή ενός κόμματος, πολιτικού προσώπου κ.τ.λ. να προβληθεί ευρέως και να δημιουργήσει θετική εικόνα γύρω από το πρόσωπό του/της.

για την καφετερια μου το λες αυτο;
και στους 2 προηγουμενους δεν με νοιαζει ποσα λεφτα θα παιρνω. ας εχω δουλεια κα ιτα λεφτα δεν με πολυνοιαζουν πλεον
και στον mariath λεω αυτο. δεν βριζουμε

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1

Φιλαρακο μου τι μπορεις να κανεις εσυ ρωτας.
Απο την τηλεοραση τιποτα,η καφετερια αν ειναι να ανοιξει 15/9 αν υποθεσουμε οτι ειναι μεγαλη(δεν το εξηγεις αυτο)
μαλλον θελει PR δηλαδη ενα τυπο να κοβει τις φατσες,να τους καθιζει να μην γυριζουν σαν νυχτικα αφορετα και να εχει
εναν αλφα κυκλο για να τονωσει το μαγαζι,αν δεν τα εχεις ολα αυτα ξεχνα το!
Συνηθως το PR γινεται απο βαρια γκομενα,τωρα που εισαι εδω καποιοι αλλοι εχουν ηδη παει να δειξουν δειγμα γραφης.
Ασε τι λεει ο τυπος,εχει ηδη αποφασισει! :grin:

OP
OP
L

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ειναι μεγαλη οντως ξεχασα να το αναφερω. PR θελει αντρα όχι κοπελα. αλλα εχω μεγαλο κυ΄λο για να πηγαιν ει στο μαγαζι.απο τι μου ειπε που με πηρε τηλ πριν κανα 2ωρο θα τους φωναξει ολους την τεταρτη για να αποφασισει

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
ειναι μεγαλη οντως ξεχασα να το αναφερω. PR θελει αντρα όχι κοπελα. αλλα εχω μεγαλο κυ΄λο για να πηγαιν ει στο μαγαζι.απο τι μου ειπε που με πηρε τηλ πριν κανα 2ωρο θα τους φωναξει ολους την τεταρτη για να αποφασισει

Αυτο ειναι το μονο που δεν καταλαβαινω,τι να σας κανει εκει ολους;πιστευω οτι εχει ηδη αποφασισει!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

πες του οτι εισαι απο το μπου  και ολες οι πορτες θα ανοιξουν διαπλατα για σενα μαν :rockon:

OP
OP
L

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
gl πολυ αστειο γελασα χαχα.
τελος παντων ρωτησα εναν γνωστο μου που κανει ηδη δημοσιες σχεσεις σε ενα μπαρ κα ιμου ειπε οτι πηγαινεις τον κοσμο να κατσει κα ιδιαφορα αλλα

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Από τα λίγα που γνωρίζω τα άτομα που είναι PR, η πραγματική τους δουλειά είναι να φέρνουν κόσμο στο μαγαζί. Αυτό προϋποθέτει να έχεις υπό τον έλεγχο σου πολλαπλούς κοινωνικούς κύκλους και να μπορείς να τους φέρνεις στο μαγαζί που δουλεύεις για την δημιουργία εσόδων. Αν δεν είσαι τέτοιος τύπος δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσες να προσφέρεις σε μία καφετέρια. Φαντάζομαι μπορεί να σχεδιάζεις και events η αυτή είναι η δουλειά των marketing?

Για παράδειγμα υπάρχουν DJs, που μπορεί να είναι για τον πούτσο, αλλά φέρνουν πολύ λαό στο μαγαζί που παίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom