Νέα

Δημοκρίτου 9 - Κολωνάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 956
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
Και ποιες είναι οι σωστές ώρες φίλε andy?
Εγώ μόνο κάτι μεγαλοκοπέλες που μοιάζαν με ντιζέζ για πανηγύρι πέτυχα...  :orchestra:
Η Αναστασία αποχώρησε οριστικά...?

δεν έφυγε κανονικά εκεί είναι

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη το Σάββατο. Αυτή τη φορά ήμουν πιο τυχερός!  :orchestra:
Παρούσες η γνωστή Όλγα, ο ορισμός της ξανθιάς έκφυλης μιλφάρας με βλέμμα που υπόσχεται ότι θα βγεις με φορείο από την συνεδρία  :grin:, με σφιχτό σώμα για την ηλικία της, δυάρι βυζί και ένα σετ καυλιάρικες ζαρτιέρες  :s&m_2:, η Τζένη (όντως φέρνει σε Ραχήλ Μακρή για τους ¨μερακλήδες"... :lheel:) ξανθιά προμίλφ με δυάρι βυζί και ωραία κίνηση, η Εύη σχετικά ψηλή μελαχρινή πιτσιρίκα, με δυομισάρι στητό βυζάκι και πρόστυχο βλέμμα  :erection:, η Μαρία όμορφο πρόσωπο, δυάρι βυζί και ωραία μπουτάκια και άλλες δύο κοπέλες, τα ονόματα των οποίων δεν θυμάμαι, όχι πάντως τίποτα ιδιαίτερο...
Όλες εμφανίστηκαν στο σαλόνι με μίνι μαύρο φόρεμα με ντεκολτέ και γόβες......

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
poia phres

** Ελληνικά... **

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχουμε περιγραφή από το άλλο πιπίνι που εργάζεται στο μαγαζί?
Έφη αν δεν κάνω λάθος?

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Α, η Αναστασία και πάλι απούσα...  :(

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
δεν μπορουν όλες οι ερωτήσεις να συγχωνευθούν σε μια? αμαν πια........

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Επίσκεψη το Σάββατο. Αυτή τη φορά ήμουν πιο τυχερός!  :orchestra:
Παρούσες η γνωστή Όλγα, ο ορισμός της ξανθιάς έκφυλης μιλφάρας με βλέμμα που υπόσχεται ότι θα βγεις με φορείο από την συνεδρία  :grin:, με σφιχτό σώμα για την ηλικία της, δυάρι βυζί και ένα σετ καυλιάρικες ζαρτιέρες  :s&m_2:, η Τζένη (όντως φέρνει σε Ραχήλ Μακρή για τους ¨μερακλήδες"... :lheel:) ξανθιά προμίλφ με δυάρι βυζί και ωραία κίνηση, η Εύη σχετικά ψηλή μελαχρινή πιτσιρίκα, με δυομισάρι στητό βυζάκι και πρόστυχο βλέμμα  :erection:, η Μαρία όμορφο πρόσωπο, δυάρι βυζί και ωραία μπουτάκια και άλλες δύο κοπέλες, τα ονόματα των οποίων δεν θυμάμαι, όχι πάντως τίποτα ιδιαίτερο...
Όλες εμφανίστηκαν στο σαλόνι με μίνι μαύρο φόρεμα με ντεκολτέ και γόβες......
που τις ειδες ολες αυτες ...Μαρια Ολγα κ μια κρυμμενη αδυνατη μελαχροινη μικρη σε ηλικια στη κουζινα που κατα τυχη με πηγαν για να βγει συναγωνιστης ...Για την Μαρια συμφωνω κ στο ομορφο προσωπο κ στα μπουτια ...φιλοτιμη για να βγει μασαζ (καλουτσικο)αλλα πολυ βιαστικη ...για τα υπολοιπα δεν λεω ασχημα λογια την περιμενα καλυτερη ....(ακαποτη πιπα μονο στο προγραμμα τωμ 70ειναι ξενερωτικο)

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
που τις ειδες ολες αυτες ...Μαρια Ολγα κ μια κρυμμενη αδυνατη μελαχροινη μικρη σε ηλικια στη κουζινα που κατα τυχη με πηγαν για να βγει συναγωνιστης ...

Το είπα πως αυτή τη φορά ήμουν τυχερός...  :grin:

Kaftis83

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
35
Πόντοι
0
Tod ρε φίλε γράφεις στο άλλο thread 'μασατζιδικα που γ.μς" σχόλιο "που είναι τα πιπινάκια γιατι υπάρχει έλλειψη;" και σε αυτό το thread μας λες ότι γευμάτισες Eύη το Σάββατο. Μας δουλεύεις λίγο; του 1982 είσαι σίγουρα; σοβαρέψου

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Tod ρε φίλε γράφεις στο άλλο thread 'μασατζιδικα που γ.μς" σχόλιο "που είναι τα πιπινάκια γιατι υπάρχει έλλειψη;" και σε αυτό το thread μας λες ότι γευμάτισες Eύη το Σάββατο. Μας δουλεύεις λίγο; του 1982 είσαι σίγουρα; σοβαρέψου

Manos Ba από εξυπνάδες χορτάσαμε.
Αν διάβαζες λίγο πιο πίσω στο άλλο thread θα καταλάβαινες γιατί επανήλθα με το τελευταίο μου σχόλιο.
Εγώ ξέρω πως αν κάποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει βοηθά.
Τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας.
Τις "συμβουλές" λοιπόν κράτησε τις για τον εαυτό σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom