Νέα

Δημιουργια συνδεσμου Βυζολαγνων-Προετοιμασια για tour σε βυζοπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια χωρα θεωρειται must για βυζοτουρισμο?

• πορτογαλια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισπανια

• Τσεχια

• Ουγγαρια

• Αγγλια

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Αλλη?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
Συναδελφοι,απο Θεσσαλονικη και οπου αλλου είστε,προτεινω κατι:
Δημιουργια συνδεσμου βυζολαγνων-βυζολατρων,γνωριμια μεταξυ μας και συντονισμενες ενεργειες για οργανωση ταξιδιου σε πολη με γκομενες με μεγαλα βυζια....
Όσοι συμφωνουν,συντονιζομαστε για να συζητησουμε και να καταθεσουμε αποψεις...
Ειδικα εμεις της Θεσσαλονικης οι βυζοειλωτες-ειμαστε αδικημενοι,πεινασμενοι....Και πρεπει να οργανωθουμε για να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας...Οσοι γουσταρουν γκομενες με μεγαλα βυζια,αλλα αδυνατες,οχι χοντρες και παχιες πατσαβουρες..ελατε να συντονιστουμε....
Και ο καθενας προτεινω που θα μιλαει για πρωτη φορα,να καταθετει και μια ενδεικτικη φωτο απο γκομενα που γουσταρει το σωματοτυπο για να εχουμε και μια οπτικη ποιοτικη περιγραφη της ανθρωπογεωγραφιας της ομαδας...
Ξεκιναω....
denise milani

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 12

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ειμαι κ εγω μεσα κ γουσταρω αυτον τον τυπο ακριβως......

OP
OP
boobssucker

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
ειμαι κ εγω μεσα κ γουσταρω αυτον τον τυπο ακριβως......
ωραιος...:)
Αλλα περιμενω και μια ενδεικτικη φωτο ..
Παντως,ξεκιναμε μεν για πλακα,αλλα το πρωτο βημα θα ειναι ενα ποτακι ενα βραδυ οσοι μαζευτουμε...και ανταλλαξουμε προβληματισμους

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνηστεσ βουλγαρια ρουμανια παισουν βυζαρεσ.εγω τετοιο θελω για δωρο απο τον αι βασιλη

Συνημμένα

• 1197063229_19.jpg
    1197063229_19.jpg
    50,2 KB · Εμφανίσεις: 21

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Δημιουργια συνδεσμου βυζολαγνων-βυζολατρων,γνωριμια μεταξυ μας και συντονισμενες ενεργειες για οργανωση ταξιδιου σε πολη με γκομενες με μεγαλα βυζια....
Ειδικα εμεις της Θεσσαλονικης οι βυζοειλωτες-ειμαστε αδικημενοι,πεινασμενοι....Και πρεπει να οργανωθουμε για να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας...Οσοι γουσταρουν γκομενες με μεγαλα βυζια,αλλα αδυνατες,οχι χοντρες και παχιες πατσαβουρες..ελατε να συντονιστουμε....
Και ο καθενας προτεινω που θα μιλαει για πρωτη φορα,να καταθετει και μια ενδεικτικη φωτο απο γκομενα που γουσταρει το σωματοτυπο για να εχουμε και μια οπτικη ποιοτικη περιγραφη της ανθρωπογεωγραφιας της ομαδας...
Ξεκιναω....
denise milani
βυζοσυναδελφε δεν ξερω αν εννοεις απο βυζομανες σε οικους η επαγγελματιες γενικα
αλλα αποτι εχω ακουσει η σαλονικα ειναι γεματη απο βυζοφορτωμενεσ και οσεσ εχω γνωρισει απο βοορεια αλλαδα εχουν 8 στισ 10 βιζζαρεσ!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δεν ειναι ετσι ακριβως,οι βυζαρουδες εχουν κ τα πιασηματακια τους.λιγες ειναι οπως τις θελουμε.αλλα στην τελικη εμας μας ενδιαφερει να κανουμε σεξοτουρισμο........

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
στο ψητό...ξερετε κανα καλο  citytour με βυζάρες?

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
συναγωνηστεσ βουλγαρια ρουμανια παισουν βυζαρεσ.εγω τετοιο θελω για δωρο απο τον αι βασιλη
μπα... μονο οι ολυμπιακοι θα παρουν τετοιο δωρο, αφου ειναι γνωστο οτι ο Αι Βασιλης ειναι παιδι του Κοκκαλη!!!!! χααχα

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτή η milani ρε φίλε δεν εχει βγει ποτέ γυμνή να δούμε αν στέκονται περίφανα τα κανόνια η αν γίνονται έρμαιο της βαρύτητας.
μέσα για τον συνδεσμο παντως

OP
OP
boobssucker

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36

gblack

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα και απο μενα και περιμενω να οργανωθουμε.περιμενω τις προτασεις σας για το club

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.014
Πόντοι
7.885
Ξεκιναω....
denise milani

Φίλε μου boobssucker γουστάρω πολύ την ιδέα σου απλά δεν καταλαβαίνω γιατί γράφεις ότι εσείς της Θεσσαλονίκης είστε αδικημένοι και πεινασμένοι αφού εδώ στην Αθήνα απ όσω ξέρω επικρατεί η άποψη ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν τα καλύτερα μουνιά(και πουτάνες) και πως αν την επισκεφθείς σίγουρα θα ''περάσεις καλά''.Μάλιστα είχα διαβάσει και πρόσφατο αφιέρωμα στο PLAYBOY για τα κορίτσια του βαρδάρη...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
για λισσαβωνα εχω ακουσει οτι εχει βυζοθυελα  :tits2:αυτην την περιοδο παντως
τελικα βυζοφιλοι που βυζι πατρις τεσπα!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
ΜΕΣΑ... Πες μου ώρα και μέρος...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τελικα βυζοφιλοι που βυζι πατρις τεσπα!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

Σωστός βυζογλύφτη μου. :rockon:

Όπου βυζί και πατρίς.

Βυζί, παιδεία, ελευθερία.

Σήκω Ανδρέα για να δεις το βυζί της αλλαγής.

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αβυζιά.

Veni, Vyzi, Vici.

Ελευθερία, βυζότης, αδελφότης.

βυζοκλπ...

Βυζοχαιρετίζω κι εγώ αυτή την βυζοσταυροφορία και δηλώνω βυζοέτοιμος προς αναζήτηση της γης της βυζοεπαγγελίας. Αμήν. :tits2:

i30_spinningtits.gif

Επισκέπτης

Είμαι βυζολάτρης και παραθέτω τη δικιά μου...(απ τη Ρωσία με) βυζοαγάπη... :tits2:

Συνημμένα

• 93928_Anna-Semenovich-02_122_404lo_122_404lo.jpg
    93928_Anna-Semenovich-02_122_404lo_122_404lo.jpg
    174,9 KB · Εμφανίσεις: 12

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom