Νέα

Δημιουργία dating app από τους συντελεστές του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyman29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.471
Πόντοι
456
Έχοντας σπαταλήσει κάποιο χρόνο από τη ζωή μου σε dating apps έχω καταλήξει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα να βρεις αυτό που θέλεις και για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Κυρίως επειδή στην Ελλάδα υπάρχει μια σοβαροφάνεια.
Sugar babies ψάχνουν για daddies, μιλφογκράνης ψάχνουν οτιδήποτε κινείται, γκόμενες με ανασφάλειες που ντρέπονται αλλά έχουν λιώσει 14 δονητές, wannabe μαμάδες το συντομότερο δυνατό κοκ.
Για χίλιους δυο λόγους ο ένας κοροιδεύει τον άλλο, αλλά το ζητούμενο είναι το ίδιο και τελικά κανένας δεν βρίσκει αυτό που θέλει.

Οπότε σκέφτηκα τη δημιουργία του Καβλ@App (trademark παρακαλώ :D:). Κύρια χαρακτηριστικά:

Αυστηρός έλεχγος ότι οι γυναίκες είναι γυναίκες και σωματότυπου. Είσαι BBW θα το δηλώνεις. Όχι να περιμένεις μονδέλο και να σκάει 747. Ακόμη χειρότερα και με αρχίδια.

Καρατσεκαρισμένες φωτογραφίες αλλά μόνο σώμα.

Matching με βάση τα σεξουαλικά και εμφανησιακά θέλω τα οποία όμως θα είναι κρυφά. Το match παράλληλα θα γίνεται αυτόματα με βάση την απόσταση και όχι με swipe.

Οι γυναίκες θα έχουν πρόθεμα πχ sugar girl, wannabe μαμά όπως και οι άντρες πχ αγαπούλης, σπιτόγατος, καβλιάρης, μιλφογάμης κτλ. Οι επαγγελματίες θα έχουν και το σήμα του $$$ για διευκρίνιση.

Απαγόρευση προφιλ με λινκ για instagram.

Πιστεύω το ελληνικό app θα έχει τεράστια απήχηση. Αν κάποιος είναι computer savvy ή έχει καλύτερες ιδέες ας το εμπλουτίσει.

Πιστεύω το τεράστιο κοινό του bou θα συμβάλει με τις ιδέες του στη δημιουργία του απόλυτου dating app

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.689
Πόντοι
3.656
Έχοντας σπαταλήσει κάποιο χρόνο από τη ζωή μου σε dating apps έχω καταλήξει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα να βρεις αυτό που θέλεις και για τους άνδρες και για τις γυναίκες. Κυρίως επειδή στην Ελλάδα υπάρχει μια σοβαροφάνεια.
Sugar babies ψάχνουν για daddies, μιλφογκράνης ψάχνουν οτιδήποτε κινείται, γκόμενες με ανασφάλειες που ντρέπονται αλλά έχουν λιώσει 14 δονητές, wannabe μαμάδες το συντομότερο δυνατό κοκ.
Για χίλιους δυο λόγους ο ένας κοροιδεύει τον άλλο, αλλά το ζητούμενο είναι το ίδιο και τελικά κανένας δεν βρίσκει αυτό που θέλει.

Οπότε σκέφτηκα τη δημιουργία του Καβλ@App (trademark παρακαλώ :D:). Κύρια χαρακτηριστικά:

Αυστηρός έλεχγος ότι οι γυναίκες είναι γυναίκες και σωματότυπου. Είσαι BBW θα το δηλώνεις. Όχι να περιμένεις μονδέλο και να σκάει 747. Ακόμη χειρότερα και με αρχίδια.

Matching με βάση τα σεξουαλικά και εμφανησιακά θέλω τα οποία όμως θα είναι κρυφά. Το match παράλληλα θα γίνεται αυτόματα με βάση την απόσταση και όχι με swipe.

Οι γυναίκες θα έχουν πρόθεμα πχ sugar girl, wannabe μαμά όπως και οι άντρες πχ αγαπούλης, σπιτόγατος, καβλιάρης, μιλφογάμης κτλ. Οι επαγγελματίες θα έχουν και το σήμα του $$$ για διευκρίνιση.

Πιστεύω το ελληνικό app θα έχει τεράστια απήχηση. Αν κάποιος είναι computer savvy ή έχει καλύτερες ιδέες ας το εμπλουτίσει.

Πιστεύω το τεράστιο κοινό του bou θα συμβάλει με τις ιδέες του στη δημιουργία του απόλυτου dating app

τυπε καλη η ιδεα σου,αλλα επρεπε να ανοιξεις το νημα κυριακη,η ακομα καλυτερα τις αποκριες :confused: :confused: :confused:

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Απο προγραμματισμο σκαμπαζεις καθολου ?

jimpad

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Ποιά παντρεμένη ή παντρεμένος θα θέλει να βάλει φωτογραφία? Ωραία ιδέα πάντως, αξίζει το εγχείρημα μιας και τα περισσότερα είναι μούφα.Πως θα προσελκήσεις όμως αυτές που ψάχνονται? Φοβάμαι ότι στο τέλος θα πέσουμε στην γνωστή μέθοδο..μπουρδέλα ..στιουντέλλα..κλπ

jimpad

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Άσε που τα κορίτσια θα μας κηρύξουν πόλεμο που θα πηδάμε τζάμπα!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
Εδώ είμαστε όλοι δίμετροι παιδαράδες μποντυ μπιλντερς με ψωλές από 20 πόντους και πάνω, και πηδάμε μόνον αλλοδαπές μουνάρες

Που θα βρεθούν τόσα μοντέλα;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.924
Πόντοι
5.506
Εδώ είμαστε όλοι δίμετροι παιδαράδες μποντυ μπιλντερς με ψωλές από 20 πόντους και πάνω, και πηδάμε μόνον αλλοδαπές μουνάρες

γεματο ειναι εδω μεσα ρε μπαρμπα ...τι λες?

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
309
Πόντοι
36

εχει μπολικους γυναικειους κλωνους ο ντοπας τυπε :effemine::confused::confused::confused:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
309
Πόντοι
36
γεματο ειναι εδω μεσα ρε μπαρμπα ...τι λες?

το μπου ειναι μουνολιβαδο τυπε :confused::confused: :confused:

xc.gif

Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Η ιδέα είναι εξαιρετική. Αλλά πέρα απο την αρχική επένδυση για τη δημιουργία θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα για να αποκτήσει μέλη ώστε να βγάζουν χρήματα οι ιδιότητες απο διαφημίσεις γιατι απο συνδρομές δεν παίζει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.247
Πόντοι
2.356

Πολύ καλή ιδέα απλά να σε ενημερώσω για κάτι πολύ απλό: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δεν δουλευουν τα dating apps δυστυχώς. Καταντάνε στέκια αποκλειστικά επαγγελματιών του σεξ. Δεν βοηθάει επίσης η γλώσσα την οποάι μιλάνε λίγοι (ελληνικά)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.768
Πόντοι
3.506

Nice idea. Από Kalogero μόνο μη ζητήσεις consulting/mentoring τύπε...

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.403
Πόντοι
736
Δεν το θεωρώ κακό σαν ιδέα. Ο flyman δίνει μια διάσταση αξιοπιστίας μόνο,αλλά κατά τα άλλα είναι μια αντιγραφή των διεθνών dating sites. Η δική μου προσέγγιση ( ξέρω στα αρχ ... σας) είναι να έχει πιο sexy and money oriented χαρακτήρα. Θα υπάρχουν μόνο ανδρικά προφιλ που να λένε τι ζητάνε πχ είμαι ο Προκόπης δίνω 150 € για τρεις ώρες για χοντρούλα μέχρι 35 ετών . Κάθε λοιπόν τολμηρή γυναίκα , μπαίνει , διαλέγει τι της κάνει , έχει και την ευκαιρία να βγάλει και τα έξοδα του μήνα , με τον ίδιο τύπο που πιθανόν να πηδιόταν και τζάμπα και είναι και οι δύο χαρούμενοι. Θα έχει και κοπέλες του επαγγέλματος , θα έχει και sugar babies , θα έχει και τελείως amateurs, νυμφομανεις ακόμα και γυναίκες που θα ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία. Εάν δεις PM μάλλον θα έχεις πρόταση

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.247
Πόντοι
2.356
Δεν το θεωρώ κακό σαν ιδέα. Ο flyman δίνει μια διάσταση αξιοπιστίας μόνο,αλλά κατά τα άλλα είναι μια αντιγραφή των διεθνών dating sites. Η δική μου προσέγγιση ( ξέρω στα αρχ ... σας) είναι να έχει πιο sexy and money oriented χαρακτήρα. Θα υπάρχουν μόνο ανδρικά προφιλ που να λένε τι ζητάνε πχ είμαι ο Προκόπης δίνω 150 € για τρεις ώρες για χοντρούλα μέχρι 35 ετών . Κάθε λοιπόν τολμηρή γυναίκα , μπαίνει , διαλέγει τι της κάνει , έχει και την ευκαιρία να βγάλει και τα έξοδα του μήνα , με τον ίδιο τύπο που πιθανόν να πηδιόταν και τζάμπα και είναι και οι δύο χαρούμενοι. Θα έχει και κοπέλες του επαγγέλματος , θα έχει και sugar babies , θα έχει και τελείως amateurs, νυμφομανεις ακόμα και γυναίκες που θα ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία. Εάν δεις PM μάλλον θα έχεις πρόταση
Εγώ guys όμως έχω πραγματική ιδέα σε αυτόν τον χώρο αλλά είναι off line επιχείρηση. Φυσικά δεν αναλύεται εδώ, ούτε δημόσια. ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ είναι. Απλά είναι ρηξιά. Και λόγω κόβιντ διστάζω. Συν ότι δεν έχω και το απαιτούμενο κεφάλαιο

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Πολύ καλη, σαν ιδεα!

Stories