Νέα

Dildo sale!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos2sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
χθες έκανα μια παραγγελία απο ένα sex shop μεσω ιντερνετ και απο εγινε ενα καθος σε εναν κωδικο και μου εστειλαν ενα τεράστιο dildo σε μαύρο χρώμα μήκους 48 εκατοστών...εμενα...μου είναι  άχρηστο...το κόστος του είναι 27 ευρώ...είναι στο κουτί του σφραγισμένο...

για τον/την ενδοιαφερόμενο/η μπορώ να δωσω το λινκ να το δεί.

ευχαριστώ

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
χθες έκανα μια παραγγελία απο ένα sex shop μεσω ιντερνετ και απο εγινε ενα καθος σε εναν κωδικο και μου εστειλαν ενα τεράστιο dildo σε μαύρο χρώμα μήκους 48 εκατοστών...εμενα...μου είναι  άχρηστο...το κόστος του είναι 27 ευρώ...είναι στο κουτί του σφραγισμένο...

ευχαριστώ

μπορείς να το χρησιμοποιείς σαν γκλόπ.

OP
OP
N

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
έχει σχήμα πέους....λές να τους χτυπάω και μετά να τους το χώνω????? μπά δε νομιζω...εχω αλλα μεσα αυτοπροστασιας...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
φαντάζομαι δεν σου περνά καθόλου απ' το μυαλό να το επιστρέψεις και να τους πεις να σου στείλουν το σωστό προϊόν

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πάντως, διαβάζοντας τον τίτλο, το παρατόνισα (ντίλντο σαλ[size=12pt]έ[/size]) και αρχικά νόμισα ότι πρόκειται για κανένα σαλέ σε σχήμα πούτσου!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
έχεις σχήμα πέους....λές να τους χτυπάω και μετά να τους το χώνω????? μπά δε νομιζω...εχω αλλα μεσα αυτοπροστασιας...

εγώ έχω σχήμα πέους; δηλαδή το κεφάλι μου είναι πουτσοκέφαλο; το μαλλί μου πουτσότριχες;
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

OP
OP
N

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
sorry φιλαρακο...τυπογραφικο το οποιο διορθωθηκε...δεν μπορω να το επιστρεψω...κοπηκε τιμολογιο...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

ευχαριστώ
:think: Δεν το δοκιμάζεις ρε φίλε να μας πείς αν λειτουργεί?  :cheesy:
Ανέβασε και ένα βιντεάκι να δούμε πως πάει!!
Γιατί αν  είναι χαλασμένο δεν θα στο αγοράσει κανείς!!  :tooth:

fanatikos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
:think: Δεν το δοκιμάζεις ρε φίλε να μας πείς αν λειτουργεί?  :cheesy:
Ανέβασε και ένα βιντεάκι να δούμε πως πάει!!
Γιατί αν  είναι χαλασμένο δεν θα στο αγοράσει κανείς!!  :tooth:
Σωστος...αμα θες μου κανεις τη χαρη να ερθεις να σε πηδηξω???...για να δω αν λειτουργει το εργαλειο μου οχι τπτ αλλο

OP
OP
N

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
δεν είναι δονουμενο.....ομοιωμα ειναι...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σωστος...αμα θες μου κανεις τη χαρη να ερθεις να σε πηδηξω???...για να δω αν λειτουργει το εργαλειο μου οχι τπτ αλλο

πόσων ετών είσαι ρε ΓΙΓΑΝΤΑ και δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα αν λειτουργεί το εργαλείο σου;;;

OP
OP
N

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
πόσων ετών είσαι ρε ΓΙΓΑΝΤΑ και δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα αν λειτουργεί το εργαλείο σου;;;

ή πιτσιρίκος θα είναι ή αγάμητος....α και να σου πω....εχω δηλωσει οτι δεν παω με αντρες....αλλα και να πηγαινα σιγα μην χαραμιζα τον πουτσο μου για σενα.

Λοιπόν τέρμα τα offtopic....στο θέμα μας...25 € να φευγει...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
1K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom