hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε μάγκες αλλά αν έχεις παιδιά, διακυβεύεις πολλά σε ενδεχόμενο στραβής. Εξού και ο φόβος.
ακροβατεις στην κοψη του ενος ξυραφιου ..Οποιος φοβαται, πεφτει και κοιμαται.
Αν γουσταρεις, σκηνοθετεις και διημερα και τριημερα. Οχι τετραωρα.
Ρε Τζενάκι έτσι δεν ξαναγαμάς τη γυναίκα σου όμως, το θέμα είναι να τις γαμάς και τις δύο σαν Σαουδάραβας.Μια είναι η φράση.. Συγγνώμη είμαι μαλακας και λιγούρης δεν μπορώ να κρατηθώ
Ρε Τζενάκι έτσι δεν ξαναγαμάς τη γυναίκα σου όμως, το θέμα είναι να τις γαμάς και τις δύο σαν Σαουδάραβας.
Άρα εμπεριέχει ρίσκο μη μας δουν, και χρόνο για τη συνάντηση τουλάχιστον κάνα 4ωρο όλα μέσα. Πήγαινε έλα, ποτάκι πήδημα. Που να βρω 4ωρη δικαιολογία;;
Ναι ρε μάγκες αλλά αν έχεις παιδιά, διακυβεύεις πολλά σε ενδεχόμενο στραβής. Εξού και ο φόβος.
Φυσικα και θεωρειτε κερατο, δεν υπαρχει αληθινο και ψευτικο σεξ! Αυτο βεβαια που λες μπορει καποιος να το πει σαν δικαιολογια στην γυναικα του αν τον πιασει..ειναι κατι παρομοιο με το "δεν ειναι αυτο που νομιζει"εγω ηθελα καιρο να ρωτησω αν το να πηγαινει ενας παντρεμενος σε ποτανα πιάνεται για κερατο και μοιχεία ή οχι. Ρωτάω επειδή πολλοί θεωρούν οτι το σεξ με ποτανες δεν είναι αληθινό σέξ και φυσικά ούτε συναίσθημα αρα εξ επαγωγής αν δεν θεωρείται σεξ με τα πληρωμένα κορίτσια δεν θεωρείται κέρατο.
Κατσε στα αυγα σου τυπε,αφου κι εσυ ο ιδιος βλεπεις οτι ειναι πολυ δυσκολη η φαση!Εγώ ρε παιδιά ξεκίνησα μια ιστορία με συνάδελφο από το γραφείο. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται ένα νήμα μόνο του η όλη φάση, ή έστω κάτι πιο σχετικό αναφορικά με τα ρίσκα ενός τέτοιου μπλεξίματα.
Αλλά όπως και να χει και αφού στη δουλειά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, στο σπίτι της δε γίνεται γιατί ειμαι με εταιρικό αυτοκίνητο και θα φαίνεται και επισης είναι και κάπως μικρή κοινωνία εκει που μένει, η μόνη λύση είναι ραντεβού κάπου άσχετα.
Άρα εμπεριέχει ρίσκο μη μας δουν, και χρόνο για τη συνάντηση τουλάχιστον κάνα 4ωρο όλα μέσα. Πήγαινε έλα, ποτάκι πήδημα. Που να βρω 4ωρη δικαιολογία;;;
Σαν παντρεμένος δε θέλω να μπλέξω στη φάση φιλαράκια. Καταρχάς κάποια στιγμή η ιστορία θα τελειώσει και δεν είναι ωραίο να λέω από εδώ και από εκεί ότι η γυναίκα μου τρώει κέρατο. Συζητιούνται αυτά.
Κάποτε βρήκα μια καλή γυναίκα, τι εννοώ καλή γυναίκα? Αυτή που σου γεννάει εικόνες, αυτή που θες να ζήσεις πράγματα και που δεν σου φεύγει από το νου. Μετά μεγάλωσε ο εγωισμός μου, η τσέπη μου, η δύναμή μου (από κάθε άποψη) και ήθελα και γω να γίνω Μάνθος Φουστάνος, έγινα, εκείνη έφυγε, και εγώ έμεινα να γράφω κριτικές εδώ μέσα και να διαβάζω τα τόπικ.
Δύο πράγματα μόνο...
1) το ψέμα και το έγκλημα δεν ζουν ποτέ αρκετά για να γεράσουν
2) το ζυγίζεις και αν αξίζει...θα βρεις δικαιολογία
Το αντίθετο λέει...Δύσκολη φάση τύπε. ΚΑι από ότι κατάλαβα από τον τρόπο που τα γράφεις.. δεν άξιζε.
εγω ηθελα καιρο να ρωτησω αν το να πηγαινει ενας παντρεμενος σε ποτανα πιάνεται για κερατο και μοιχεία ή οχι. Ρωτάω επειδή πολλοί θεωρούν οτι το σεξ με ποτανες δεν είναι αληθινό σέξ και φυσικά ούτε συναίσθημα αρα εξ επαγωγής αν δεν θεωρείται σεξ με τα πληρωμένα κορίτσια δεν θεωρείται κέρατο.
Το αντίθετο λέει...
Και μπράβο του γιατί λέει μεγάλες αλήθειες
Το αντίθετο λέει...
Και μπράβο του γιατί λέει μεγάλες αλήθειες
Διαφωνώ. Με την ατάκα "και εγώ έμεινα εδώ να διαβάζω τόπικ και κριτικές" δείχνει ότι εκείνη προχώρησε, και εκείνος ΕΜΕΙΝΕ σε ένα σαιτ τα μπουρδελα.