Νέα

Διγαμία...καλή μόντα ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα το έκανες ;

• Είμαι ήδη..

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ναιιιι..με τα μπούνια..

• Όχι..τα πιστεύω μου είναι αντίθετα..

• Μαλάκας είμαι να βάλω νταβατζιλίκια Χ 2 ;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν μπορούσε να διαλέξει και παντρεύτηκε και τις δυο

Δεν άργησε και πολύ να βρει τη λύση στο δίλημμά του ένας άνδρας στην Καμπότζη: αντί να επιλέξει μεταξύ της πρώην και της νυν αγαπημένης του, αποφάσισε να τις παντρευτεί και τις δύο και μάλιστα ταυτόχρονα…

Η εφημερίδα «Koh Santepheap» κυκλοφόρησε με φωτογραφία στο πρωτοσέλιδό της από την πρωτότυπη τελετή με τον γαμπρό και τις δύο νύφες.

Όπως δήλωσε ο 28χρονος γαμπρός, ήταν «η κακή του μοίρα» να παντρευτεί και την 20χρονη νυν σύντροφό του, αλλά και την 21 ετών πρώην.

Φαίνεται όμως ότι δεν είναι και τόσο «κακορίζικος», καθώς δεν κινδυνεύει να κατηγορηθεί για διγαμία, αφού και οι δύο σύζυγοί του δήλωσαν ότι «δεν έχουν κανένα λόγο» να καταγγείλουν το γεγονός στις Αρχές.

cosmo.gr

Με αφορμη το παραπάνω το θέμα...Γενικό....

Αλλα εχω την εξης ερώτηση για τους γνώστες...Σε περίπτωση μη καταγγελίας απο τις συντρόφους δεν τίθεται νομικό θεμα ? Σε περίπτωση συναίνεσης...Ολα οκ ?

Γιατι αν ειναι ετσι....  :rolleyes: ...ωραια μοντααααα  :grin:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ως νομικος να ξεκαθαρισω...
υπαρχον συγκεκριμμενοι κανονες τοσο νομικοι οσο και θρησκευτικοι για την διγαμια.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!! για τα ελληνικα δεδομενα οκ ειναι μονο η συγκατοικηση! να δουμε τωρα αν αφησει καποιο παραθυρακι το συμβολαιο συμβιωσης!

Επισκέπτης
Στην Ελλαδα αγαπητε, ειναι παρανομο και μπορει να σε καταγγειλλει ο οποιοσδηποτε. Οχι μονο οι δυο. Η οι τρεις. Η οι τεσσερις :2funny:

Επισκέπτης
Αν δεν κανω λαθος, η ποινη για τη διγαμια στην Ελλαδα, ειναι 10 χρονια καθειρξη. Αν και θεωρω ότι η χειροτερη ποινη σ αυτη την περιπτωση ειναι να εχεις δυο πεθερες :2funny:

Επισκέπτης
Στο βρηκα το παραθυρακι!!!

Κατά το άρθρο 356 του Π.Κ. ( η οποία τιμωρείται και ποινικά με φυλάκιση ) διγαμία στοιχειοθετείται εφόσον ο σύζυγος τέλεσε νέο γάμο πριν αμετακλήτως διαλυθεί ή ακυρωθεί ο προηγούμενος (ανεξαρτήτως θρησκευτικού ή πολιτικού γάμου). Επίσης η διγαμία θα πρέπει να έχει τελεσθεί εκ δόλου. Αν ο δίγαμος είχε νομική πλάνη (θεωρώντας π.χ. ότι ο γάμος του είχε λυθεί με τον θάνατο του πρώτου συζύγου ) ελλείπει το στοιχείο του δόλου.

Οποτε, μπορεις να πεις: Συγνωμη κυριοι δικαστες! Οσες φορες πηγαινα να κανω σεξ μαζι της ηταν σαν ψοφια. Οποτε κι εγω νομιζα ότι πεθανε :2funny:

Επισκέπτης
Αρα δεν υπάρχει δολος και τη σκαπουλαρεις :sunglasses:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Οποτε, μπορεις να πεις: Συγνωμη κυριοι δικαστες! Οσες φορες πηγαινα να κανω σεξ μαζι της ηταν σαν ψοφια. Οποτε κι εγω νομιζα ότι πεθανε :2funny:
:2funny: Αυτο ειναι επιχειρηματολογία της προκοπής..οχι αρχιδια...τελος πλέον ο Λυκουρεζος...Ιουλιτσα..προσλαμβάνεσαι..

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ιουλια συναδερφος!!?? η μονη λυση ειναι να δηλωσεις νεκρη την μια χωρις να το ξερει!!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Στην ψηφοφορία έχουμε ενα δίγαμο....Εδω και Τωρα Αποκάλυψη....(Μην φοβάσαι...Θα είναι η  Ιουλιτσα δίπλα σου στο ειδώλιο  :2funny: )

Επισκέπτης
Θα ειμαι, θα ειμαι! Μονο που θα πρεπει να φροντισουμε για τη συνθεση της εδρας. Μη πεσουμε σε καμια γυναικα προεδρο ή εισαγγελεα γιατι ΚΑΗΚΑΜΕ! Γι αυτο υπάρχουν οι αναβολες και οι εξαιρεσεις :grin:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Αν δεν κανω λαθος, η ποινη για τη διγαμια στην Ελλαδα, ειναι 10 χρονια καθειρξη. Αν και θεωρω ότι η χειροτερη ποινη σ αυτη την περιπτωση ειναι να εχεις δυο πεθερες :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: α πα πα πα πα......

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Θελω να μάθω...τι μοντέλο ακολούθησε...  :rockon: :rockon:

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και τι πρόβλημα μπορούν να σου δημιουργήσουν δύο πεθερές που να είναι χειρότερο από τις δύο συντρόφους?
Συνήθως πρόβλημα είναι η συμβίωση έστω και με μία σύντροφο. Αλλά βέβαια ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του αντοχές.
Και αν θέλει να το κάνει γιατί η κοινωνία να θέλει να τον στείλλει σε Fylaki Resort για 10 χρόνια.
Ντροπή στην κοινωνία μας.

Επισκέπτης
ΞΟΥ ρε με τις παλιολινατσες..
εκτος ολων των αλλων κακων,εχετε σκεφτει το θεμα των 2 διατροφων μιας & ολα τα "ωραια" καποτε τελειωνουν???
πιπα-κωλο-ξυλο,πρωι-μεσημερι-βραδυ,πριν & μετα το φαγητο..
ακου εκει γαμο & μαλιστα επι 2..
πατε καλα ρε???
φφφφσσσσσσσσσσσσσσ..
ενα-δυο τεστ..
παρακαλουνται τα μελη που δηλωσαν
Α.Είμαι ήδη..
Β.Ναιιιι..με τα μπούνια..
να παρουσιαστουν στην διευθυνση προκειμενου να τους απονεμηθει ο τιτλος των "ηρωων" :jerking: της εκατονταετιας..

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

Εγω θα αρκεστώ στην πίπα και τον κώλο...το πρωί -μεσημέρι και βράδυ...το ξύλο για τον γκόμενο..

Μπουαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ολοι θελετε διγαμια, αλλα ελαχιστοι εχουν τα προσοντα (και δε μιλαω μονο για το οικονομικο) να τα καταφερουν. Για σκευτειτε το παλι μαγγες γιατι ολοι θελετε να ειστε χαληφιδες, αλλα δε......

Επισκέπτης
Εγω θα αρκεστώ στην πίπα και τον κώλο...το πρωί -μεσημέρι και βράδυ...το ξύλο για τον γκόμενο..

Μπουαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:
τι λες ρε φιλε..
δεν εχεις ακουσει τι λενε οι τουρκοι???
δερνε την γυναικα σου 3 φορες την ημερα..
εσυ μπορει να μην ξερεις το γιατι,αυτη ομως σιγουρα ξερει..
τι να λεμε τωρα???
πουτανοκαριολοσκατοψυχες εκ φυσεως..
δεν φταινε αυτες..
ετσι τις εχει φτιαξει η φυση..
αναπαραγωγικες μηχανες που λειτουργουν με ξεκαθαρα κριτηρια την διαιωνιση του ειδους με τον ισχυροτερο..
η προσκαιρη κατασταση καψουρα-ερωτας-αγαπη,παει περιπατο μολις εμπλακει στην διαδικασια το dna τους..
θα την φας την πουστια στην μαπα,θες δεν θες..
ουτε μισογυνης ειμαι ουτε καμμενος παραπανω απο τους υπολοιπους..
απλα γνωστης της γυναικειας ψυχοσυνθεσης & ιδιοσυγκρασιας..
το ασθενες φυλο ειναι ο αντρας..
γι' αυτο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom