Νέα

Dick VS Dildo....μάχη γιγάντων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Υπάρχει ανταγωνισμός λέτε??

Έχω ακούσει από πολλούς φίλους...Που έχουν νιώσει από άβολα έως ανταγωνιστικά απέναντι στην επιθυμία της γκόμενας,συζύγου για δεύτερο καυλί και μάλιστα πλαστικό στο κρεβάτι....

Για να είμαι ειλικρινής εμένα δεν μου έχει τύχει...δεν μου έχει τύχει η παρτενέρ μου, να δηλώσει επιθυμία...ενώ στα πλαίσια της ανανέωσης εγώ το έχω προτείνει..

Αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν με επιμονή μου το ζητούσε..ίσως σε αυτή τη περίπτωση να μην έδειχνα και τόσο προοδευτικός... :grin:

[size=16pt]Μάχη γιγάντων ??[/size]

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Το ερώτημα είναι ποιός θα το χρησιμοποιεί το πλαστικο...  ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.508
Πόντοι
12.056
Μακρια απο τον  :booty: μας και οπου θελει ας μπει...
Ειμαι κατα...αμα γερασω ισως  :2funny: :2funny:

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Με την γκόμενα μου αποκλείεται! μόνο η δική μου πούτσα θα υπάρχει στο κρεβάτι! ούτε dildo, ούτε mildo ούτε fildo !!! Τώρα με καμιά ξεπέτα και καμιά διμοιρία από δονητές να φέρει στα παπάρια μου!!! ας φέρει όσους χωράει ο κώλος της!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.508
Πόντοι
12.056
Με την γκόμενα μου αποκλείεται! μόνο η δική μου πούτσα θα υπάρχει στο κρεβάτι! ούτε dildo, ούτε mildo ούτε fildo !!! Τώρα με καμιά ξεπέτα και καμιά διμοιρία από δονητές να φέρει στα παπάρια μου!!! ας φέρει όσους χωράει ο κώλος της!!!

+10000000  :thumbsup: :thumbsup:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τι παπαριές....σιγά μην αντικαταστήσω το εργαλείο μου με τέτοιες μαλακίες.....αν γουστάρει...αν δεν γουστάρει ας το κάνει με τις πλαστικές παπαριές.....πάντως ούτε και εμένα μου το έχει προτείνει....

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Τωρα θα πω τη γνωμη μου και θα πεσετε να με φατε αλλα θα την πω.... Δεν ξερετε τι απιστευτη καυλα μποει να δημιουργησει αυτος ο συνδυασμος!!!!!! Ημουνα πιο αντιθετος απο εσας και πιο πατροπαραδοτος απο εμενα δεν υπηρχε.... μολις με μια φιλη απο κοινου αποφασισαμε να βαλουμε στα παιχνιδια μας τον πρωτο της δονητη, το σεξ μεταξυ μας εγινε πιο υπεροχο απο ποτε!!! Στη αρχη οταν πηγαμε στο σεξσοπ να διαλεξουμε ειχα τοσα νευρα που θα δοκιμαζε κατι τετοιο και φοβομουνα τον ανταγωνισμο, οτι θα ασχολειτε με τον δονητη αντι με το δικο μου εργαλειο και οτι μετα δεν θα της αρεσει και τετοιες μαλακιες. Πηγαμε στα ραφια και αφου τα χαζεψε διαλεξε ενα λιγο μεγαλυτερο απο το πεος μου, αμεσως εγς σαν αντρας πολλα βαρυς, παρεξηγηθηκα και της ειπα οτι θα εχω κομπλεξ απεναντι σε ενα μεγαλυτερο εργαλειο και την παρακαλεσα να διαλεξει μικροτερο. τελικα μετα απο πολυ κουβέντα περασε το δικο της.... Σας πληροφορω φίλοι μου οτι πλεον καμια αντιζηλια δεν νοιωθω, κανενα κομπλεξ, και οσο και αν βιαστειτε να σχολιασετε αν ειμαι αντρας ή μαλακας ή δεν ξερω τι σας λεω οτι το καθε  εργαλειο εχει το ρολο του στα παιχνιδια και το ενα σημπληρωνει το αλλο! και μην φαντασετειτε οτι χρειαζεται καθε μερα στο σεξ η συνοδεια ενος δονητη. Μια φορα στο τοσο και οχι σαν απαραιτητο εργαλειο, απλα σαν ενα αξεσουαρ, οπως τα ρουχα ή κατι αλλο. Θα τονισω παλι σε αυτο το σαιτ, οτι ολοι κατακρινουμε κατι χωρις να το ξερουμε. Μην νοιωθετε κομπλεξ με αυτα τα πραγματα, αν ειστε καλοι σε κατι ειστε ακομα καλυτεροι οταν θα εχετε να συγκρηθητε με ενα αντικειμενο. Η γυναικα εσας θα εχει παντα στο μυαλο της. Μονο αν ειστε κακοι σε αυτο που κανετε θα πρεπει να φοβαστε τις συγκρισεις ειτε με αντικειμενα ειτε με αλλους γκομενους!!!!!

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
... μολις με μια φιλη απο κοινου αποφασισαμε να βαλουμε στα παιχνιδια μας τον πρωτο της δονητη

Αν κατάλαβα καλά μιλάς για μια φίλη σου και όχι για την κοπέλα σου. Δηλαδή όχι για μια σοβαρή σχέση με πιθανό απώτερο σκοπό. Έτσι και εγώ συμφωνώ. Και θα της πρότεινα να πάρει δύο κιόλας. Να έχει το καυλί μου στο στόμα της, και τα άλλα δύο στις τρυπούλες της!!! Απόλαυση έτσι!!!
Αλλά για την γκόμενά μου ούτε λόγος!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για μια φίλη σου και όχι για την κοπέλα σου. Δηλαδή όχι για μια σοβαρή σχέση με πιθανό απώτερο σκοπό. Έτσι και εγώ συμφωνώ. Και θα της πρότεινα να πάρει δύο κιόλας. Να έχει το καυλί μου στο στόμα της, και τα άλλα δύο στις τρυπούλες της!!! Απόλαυση έτσι!!!
Αλλά για την γκόμενά μου ούτε λόγος!
δεν συμπληρωσα οτι απο τοτε με ολες μου τις γκομενες ακομα και με τις πιο σοβαρες σχεσεις βαζω στα παιχνιδια μας δονητες και αλλα  αξεσουαρ τα οποια μαλιστα τους τα κανω εγω δωρο. Επειδη πια, ξερω πως ειναι να υπαρχουν αξεσουαρ στα παιχνιδια!!!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνώ με τον βαρόνο  :thumbsup:
με την πρώην γυναίκα μου υπήρχε ντουλαπάκι τίγκα στα αξεσουάρ απο sex shop
φυσικά έχω στο μυαλό μου οτι ίσως να γουστάρει τον μεγαλύτερο δονητή παρα το καυλί μου αλλά οκ με τα ίσως δεν κάνουμε προκοπή στη ζωή μας
στην τελική αν δεν κάνω τζιβιτζιλιές τώρα που μπορώ, πότε?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
με την φιλη μου ειχα προσεξει οτι κατα την διαρκεια της επαφης , γουσταρε να της βαζω δακτυλο, σε μια βραδια μεγαλη παθος μεταξυ σοβαρου και αστειου της προτεινα να δοκιμασουμε με κανα ομοιωμα, δονητης δεν υπηρχε και σκεφτηκα το ψυγειο , πηγα πηρα ενα αγγουρι το επλυνα το καθαρισα αλλα τα πραγματα δεν ηταν και τοσο ροδινα(γι αυτην), με το που της το εβαλα στο αιδιο :tickedoff: εεεεε στο μουνι ηθελα αν πω , πεταχτηκε πανω σαν ελλατηριο -βλεπετε το αγγουρι ηταν παγομενο- ευτυχως ο πουτσος μου ηταν εκει για να την ζεστανει, και για να της θυμησει οτι σαν το αληθινο ..τιποτα  :dancing:  :dancing:

ps για οσους αναρωτιουνται το αγγουρι φαγωθηκε μετα το τελος της συνουσιας απο τον επιβητορα της βραδιας...καλη μου ορεξη μιαμ μιαμ μιαμ

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
πηγα πηρα ενα αγγουρι το επλυνα το καθαρισα αλλα τα πραγματα δεν ηταν και τοσο ροδινα(γι αυτην), με το που της το εβαλα στο αιδιο :tickedoff: εεεεε στο μουνι ηθελα αν πω , πεταχτηκε πανω σαν ελλατηριο -βλεπετε το αγγουρι ηταν παγομενο-
Ηταν παγωμενο ή μηπως ηθελε και ντοματουλα μαζι ;  :rockon:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Και ένα από τα χειρότερα είναι ότι γυναίκες που κάνουν χρήση δονητή σε μόνιμη βάση και ιδιαίτερα σε περιόδους αποχής αδυνατούν εκ των υστέρων σε φάση σχέσης να έρθουν σε οργασμό φυσιολογικά..  :grin:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ο καθενας εχει την πουτσα του,μικρη,μεσαια η μεγαλη. Και ο ιδιος και η παρτενερ του την εχουν αξιολογησει. Σαφως και δεν τιθεται θεμα συγκρισης σε σχεση με τους δονητες. Οι δονητες και τα υπολοιπα ερωτικα αξεσουαρ, εξιταρουν κυριως τον εγκεφαλο. Αν σας αρεσει το γλυκο συντροφικο σεξ με την κοπελα σας, δεν τα χρησιμοποιειτε. Αν ομως γουσταρετε το αγριο και προστυχο σεξ ακομα και με τη συντροφο σας,τοτε σιγουρα πρεπει να μπουν στη ζωη σας. Προσωπικα,διατηρω συλλογη απαρτιζομενη απο δονητες,chinese balls κλπ και ειμαι υπερηφανος γι αυτην. Δεν ενιωσα ποτε κομπλεξ, γιατι πουτσα και dildos ειναι διαφορετικα πραγματα. Μαλιστα παλιοτερα,ειχα και βαλιτσακι. Και σε ολα τα ερωτικα μου ραντεβου πηγαινα με αυτο σαν γιατρος. Ηταν αρκετα πρωτογονο, γιατι μεσα σ αυτο περα απο δονητες ειχα μολυβια, αναπτηρες, ακομα και τη μεταλλικη ραβδο  απο το τριγωνακι των χριστουγεννων. Ωραιες εποχες. Και σας πληροφορω, οτι οι περισσοτερες θηλυκες υπαρξεις μολις ξεπερνουσαν τις αρχικες τους αναστολες γουσταραν τρελλα. Νιωθαν γνησιες ξεκωλιαρες και βιωναν ετσι την πραγματικη φυση τους. Για μενα λοιπον ο συνδυασμος πουτσας και ερωτικων αξεσουαρ ειναι κατι απολυτως νορμαλ οταν αρεσει και στους δυο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και ένα από τα χειρότερα είναι ότι γυναίκες που κάνουν χρήση δονητή σε μόνιμη βάση και ιδιαίτερα σε περιόδους αποχής αδυνατούν εκ των υστέρων σε φάση σχέσης να έρθουν σε οργασμό φυσιολογικά..  :grin:
o__O

Μεγάλο ψέμα είναι αυτό!!
Εγώ είμαι πιστή στον Πεπίτο μου και δεν είναι δα ο μόνος που με ικανοποιεί!!
Άσε που είναι καταπληκτικός στα τρίο!!  :rockon: :rockon:

ΠΕΠΙΤΟ + ΒΟΟΜΒ = LFE

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.067
Πόντοι
1.206
o__O

Μεγάλο ψέμα είναι αυτό!!
Εγώ είμαι πιστή στον Πεπίτο μου και δεν είναι δα ο μόνος που με ικανοποιεί!!
Άσε που είναι καταπληκτικός στα τρίο!!  :rockon: :rockon:

ΠΕΠΙΤΟ + ΒΟΟΜΒ = LFE
:jerking: :jerking: :jerking:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
φυσικα και ναι.το κανω και τωρα με την γκομενα μου.καρφωνω δονητή στο μουνι και την πηδαω απο τον κωλο.χυνει σαν τρελη!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom