Νέα

Διάσημοι πλούσιοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Η Che_Coza? κατέκτησε και φέτος την πρώτη θέση στη λίστα του περιοδικού «Forbes» με τις 100 διασημότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή. Δυναμική η παρουσία της νεολαίας στη λίστα. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Ioulia, Thaleia, Marauder και Altec21.

Στην αξιολόγηση της λίστας βασικό κριτήριο αποτελούν τα εισοδήματα του προηγούμενου έτους, οι αναφορές σε ρεπορτάζ, εφημερίδες και στο Διαδίκτυο, εξώφυλλα στα περιοδικά και τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις.

Thaleia, για παράδειγμα, μπορεί να εισέπραξε «μόλις» 14 εκατομμύρια δολάρια τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά βρέθηκε ουκ ολίγες φορές κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, γεγονός που την «ανέβασε» στην τρίτη θέση.

Την πρώτη θέση κατέλαβε φυσικά η Che_Coza? με εισπράξεις που φτάνουν τα 275 εκατομμύρια δολάρια. Στην ίδια θέση βρισκόταν το 2007 και το 2005. Μόνο το 2006 ο Gobr είχε καταλάβει την πρώτη θέση.

Στη δεύτερη θέση ο παίκτης του γκολφ Mimikos2000 με εισπράξεις που αγγίζουν τα 115 εκατ. δολάρια και συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες.

Στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκονται αντίστοιχα η Katerina69 και ο Anal_Hunder, ενώ ακολουθούν ο ΣΚΡΟΥΤΖ (η υποψηφιότητα για Όσκαρ έπαιξε εδώ σημαντικό ρόλο), ο τραγουδιστής Zero Tolerance και οι Analistas με την επιτυχημένη περιοδεία τους.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν η συγγραφέας Pitsilistis και ο Υπουργος.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:εγω μπορει να ειμαι δευτερος στην λιστα του Forbes ... αλλα πιστευω οτι ειμαι το πρωτο κοτοπουλο στην ιστορια που μπαινει στην λιστα του Forbes  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:εγω μπορει να ειμαι δευτερος στην λιστα του Forbes ... αλλα πιστευω οτι ειμαι το πρωτο κοτοπουλο στην ιστορια που μπαινει στην λιστα του Forbes  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:
βασικα εισαι το κοτοπουλο που εχει πεσει πανω του το περισοτερο λαδι, χωρις να τηγανιστει..

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Φροντίζω να μένω στην αφάνεια... αν με πάρουν είδηση τι Forbes, ούτε ο Νιαγάρας δε με ξεπνλένει  :bounce-glasses:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.875
Πόντοι
12.056
Εγω παλι γιατι δεν καταλαβα σε τι θεση ειμαι??? :think:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Τα έχει μπερδέψει λίγο ο Gobr... έχεις δίκιο.

Λέει για πεντάδα στην αρχή και μετά... αναφέρει άλλους.

Κι εδώ βλέπω μια ανισορροπία. Τελικά μάλλνο δεν είμαι μόνο εγώ η ανισόρροπη  :huh:

OP
OP
G

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ανισορογια επαθα με τοσες που ειστε.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι Forbes και μαλακίες. Εδώ μέσα υπάρχουν πιο διάσημοι. Πηγαία ταλέντα, καλλιτέχνες, λέμε!  :rockon:  :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
υποψηφιοι για καλυτερο πρωτοεμφανιζομενο δεν εχει;;

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.