giorgospan
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2017
- Like
- 88
- Πόντοι
- 1
Αντε, ξεκιναω εγω, τυποι:
H Καθριν Ζετα Τζοουνς να ξερετε, βαζει πολύ δοντι!
Ένα ακομα θα σας πω και τελος:
Η Φαραντουρη επισης κανει σπουδαιο ρουφοκωλι!
Αντε, ξεκιναω εγω, τυποι:
H Καθριν Ζετα Τζοουνς να ξερετε, βαζει πολύ δοντι!
Ένα ακομα θα σας πω και τελος:
Η Φαραντουρη επισης κανει σπουδαιο ρουφοκωλι!
Η... "φαντασια" ορισμενων παει συννεφο τυπε,απ την μια να γελας οντως και απ την αλλη να κλαις με το καψιμο ορισμενων..Δεν υπαρχει σωτηρια λεμε...Που τα βρισκετε ρε παλικαρια αυτα τα θεματα αληθεια...τελικα πριν το μαθω αυτο το site ημουν πολυ πιο δυστυχης ...τωρα πραγματικα μπαινω και ξανανιωνει η ψυχικη μου διαθεση .... θεος και τουτος ο
νηματοθετης...
ΑΛΗθεια ρε μαν εχω παραλυσει στα γελια ...πω πω πω ...τι κορυφαιο site ειναι αυτο ρε συ ...οχι τιποτα αλλο τωρα που μπηκα και το ειδα αυτο που εγραψες γραφει και ο αλλος απο κατω οτι εχει γαμησει σταρ του σινεμα στη δηλο και μαλιστα κατω απ'το δικο σου σχολιο και ελιωσα τοσο στο γελιο που κοντεψα να σπασω το πληκτρολογιο ( προς θεου pussy wagon δεν θελω σονυ και καλα να σε αμφισβητησω ) αλλα οπως και να το κανουμε ρε παιδι ηταν ενα επικο κοντραστ τα δυο σχολια .... αλλα και συ ρε pussy wagon πως την γνωρισες την σταρ του αστεριξ και την γαμησες >?Η... "φαντασια" ορισμενων παει συννεφο τυπε,απ την μια να γελας οντως και απ την αλλη να κλαις με το καψιμο ορισμενων..Δεν υπαρχει σωτηρια λεμε...
Ηταν απο την πρωτη ταινια του αστεριξ και οβελιξ ?ευκολακι απλα την αναγνωρισα και ειπα μια ατακα στα γαλλικα
σιγα το δυσκολο
Α ειπα και γω ...γιατι προς στιγμην λεω θα μου πει οτι γαμησε την Laeticia Casta και θα πηδαγα απο το μπαλκονι επι τοπου ( μαλλον απο τα γελια) ...απο το αστεριξ και οβελιξ επιχειρηση κλεοπατρα
μπραβο παντως αν οντως λες αληθεια και πετυχες τετοιο γιατι οτι και να ηταν και ας μην ηταν ηθοποιος πασιγνωστη η πρωτης γραμμης σιγουρα θα ηταν υπερμουνο παλι γιατι απο οτι θυμαμαι την ταινια δυο τρια μουνια εδειχνε ολα και ολα που ηταν οι υπηρετριες της Bellucci , οποτε λογικα θα λες μια απο αυτες .. οποτε αμα ηταν ακομα και τετοια τι να πω ? ... respect το λενε εκει στην FIFA ..εδω πως το λενε >?οχι τυπε αλλη ειναι φιδεμπορες στο σαιτ
ολες οι γυναικες ειναι προσβασιμες αρκει να ξερεις το τροπο να εχεις και το κατι που θελουν