Νέα

Διάλυση της Αστυνομίας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trixotos kavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Διάβασα τροχάδην τα σχόλια όλων.
Διακρίνω μια στάση ανάλογη των πολιτικών φρονημάτων του καθενός.
Μοιραία φυσικά.
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο μπορώ αντικειμενικός, και για αυτό θα προσπαθήσω να μην μπω στην συνέχεια σε αντιπαραθέσεις.

1: Πράγματι υπουργείο δημοσίας τάξεως ειχαν μέχρι πρότινος Κίνα-Αλβανία και Ελλάδα, εσχάτως και οι ΗΠΑ. Τα ΥΔΤ είναι συνώνυμα αυταρχικών καθεστώτων και στην περιπτωσή μας μεταεμφυλιακού.
Ποτέ στην Ε.Ε δεν έχει γίνει σύνοδος υπουργών Δημοσίας Τάξης.Ανήκουν στο Εσωτερικών. Αλλά στην Ελλάδα του δημοσιουπαλληλισμού δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα δούλευε-αν και ορθόν- καθώς και τώρα που είναι "στρατιωτικά" οργανωμένοι πάλι αραχτοί είναι. Επίσης ορθόν είναι και το σύστημα των ΗΠΑ που ελέγχονται από τις τοπικές αρχές δλδ δήμους, πολιτείες κτλ αλλά εκεί το σύστημα είναι ομοσπονδιακό.
2: Αστυνομία και πανελλαδικές. Μέγα λάθος κατά την γνώμη μου. Μπήκε πολύ άχρηστος κόσμος. Από πρεζάκια μέχρι ότι θέλετε. Συν ότι δεν μπορεί να βγαίνεις 20κάτι χρονων στην ζωή με εξουσία. Θα διαφθαρείς από πολύ μικρός με ότι αυτό συνεπάγεται. Συν ότι προτιμάται η αστυφυλάκων απο μικροαστικές οικογένειες που πιπιλίζουν τα μυαλά των πιτσιρικάδων για ανεργίες κτλ και την σιγουριά του δημοσίου...
3: Αστυνομία και γυναίκες. Αλλο τεράστιο λάθος στα πλαίσια ενος ψευτοφεμινισμού. Έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών στην ευρώπη.
Βολευτηκαν στα γραφεία και όποιες πήγαν σε άλλα σώματα ήταν σαν την μύγα μες το γάλα-θέματα για τα κανάλια-και δημόσιες σχέσεις για τα κόμματα εξουσίας.
4: Αστυνομία και Χωροφυλακή. Μέγα λάθος επίσης η ενοποιήση. Σε όλη την Ευρώπη έχουν σωστά δυο διαφορετικά σώματα. Αλλες οι ανάγκες-άλλες οι δομές. Η ανασύσταση της Αγροφυλακής αυτό θα έλεινε υποτίθεται αλλά δέχτηκε δριμεία κριτική και δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα γίνει.
5: Εισαγωγή στο σώμα. Τέστ προσωπικότητας. Δεν κάνουν όλοι πως να το κάνουμε. Πρέπει να το έχεις μεράκι.
6: Αλλαγή δομής οπωσδήποτε. Με αρχαία οργανογράμματα δεν κάνεις δουλειά. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια.
7: Η Αστυνομία είναι κυρίως για καταστολή και λιγότερο για πρόληψη. Όποιος θέλει πρόληψη ας πάει στα σεκιούριτι. Να πληρώνει ο έλληνας φρουρούς στους vip δεν είναι σωστό.
8: Ιδεαλιστικά να τους λυθουν τα χέρια. Πρακτικά γίνεται? Υπάρχει τέτοια εξουσία που να τους αφήσει χύμα? Και αν ξαφνικά βρεθεί με χειροπέδες ένα στέλεχος της? Κυβερνητικόε έλεγχος πάντα θα υπάρχει, λιγότερο ή περισσότερο. Από εκεί ξεκινάν όλα. Κομματισμός στο έπακρο στην περιπτωσή μας.
9: Δημιουργία εξειδικευμένων σωμάτων καθώς είναι επιφορτισμένη με πολλά-διαφορετικής φύσεως αντικείμενα.Μερικά δε άκρως γραφειοκρατικά. Διάσπαση δυνάμεων.
10: Αστυνομία και λαϊκοί αγώνες. Μάνικες-σκυλιά καιέφιπποι και το παραμύθι τέλειωσε. Ούτε χρωμόσφαιρες-ούτε πλαστικές. Αυτά είναι πραγματι επικύνδυνα. Αφήστε που στην περίπτωση αυτή οι πραγματικά προλετάριοι είναι οι αστυνομικοί (μικροαστοί) απένατι στους μεγαλοαστούς της νομικής-ιατρικής-αρχιτεκτονικής κτλ.

Επισκέπτης
Ρε Lioma είσαι άρρωστος; Αντι να είσαι έξω να χαζεύεις ουρανοξύστες και να κάνεις τις ειδικές έρευνες, είσαι στο ξενοδοχείο και μπαίνεις στο site? Πας καλά; Φϋγε γρήγορα μη σε κάνω μπαν! :-)

Ρε συ flyeron, φαντάσου ότι πριν 1-2 ώρες έφτασα στο ξενοδοχείο και μου στείλανε ήδη μία για χαλαρωτικό μασάζ όπου, εννοείται, έπαιξε και πίπα! Εντάξει, δεν ήρθα μόνο για γαμήσια, πρέπει να κάνουμε και λίγη δουλειά γι' αυτό κι είχα ανοίξει τα mail μου. Εξάλλου, εδώ είναι ακόμα 16:40, έχουμε χρόνο για το βραδάκι ;)

Τέσπα, θα τα πούμε αναλυτικά όταν επιστρέψω, να τα μαζέψω και να σας τα στείλω! Μην βγαίνουμε και εκτός θεματολογίας του thread :)

aspirin, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο προφίλ συμμαθητή είχα κι εγώ. Κι έγινε κι αυτός αστυνομικός (ήταν βέβαια ο πατέρας του και ήθελε να συνεχίσει την παράδοση!).

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Να μπούνε σε ένα καράβι και να βουλιάξουνε μπορούν;

έργο δεν προσφέρουν, νόμους δεν κρατούνε, αγενείς είναι, αγράμματοι μπούρτζοι το 99%, ρουφιάνοι στις σχέσεις τους είναι, τη δουλειά τους δεν την ξέρουν, κηφήνες του δημοσίου που τους πληρώνω εγώ κι εσύ.

Για ασφάλεια σπίτι μου με παροτρύνουν να έχουν όπλο, γιατί αν δεν κάνουν τη δουλειά σωστά παίζει εγκλημα ελεύθερα και η ανταπόκριση τους όταν-άμα τύχει είναι χελώνας, οπότε με οπλίζουν να κάνω εγώ τη δική τους δουλειά στην εστία μου, στο χώρο μου για να προστατέψω εμένα και τους αγαπημένους μου.
Μετά όμως η παράνοια είναι ότι κι εμένα θα δικάσουν για τη χρήση ενώ φταίνε ουσιαστικά αυτοί που δεν προσφέρουν υπηρεσία.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
΄

Λαπλάς ξέρεις και ξέρω ότι άμα μπουν τα ΕΚΑΜ (που δεν είναι ούτε μπυροκοιλιάδες ούτε αγύμναστοι) στα Εξάρχεια για να συλλάβουν τους μελλοντικούς ψηφοφόρους του Συνασπισμού και τραυματίσουν έστω ελαφρά έναν από δαύτους και ας τους πυροβολούσε με το κλεμμένο ΜΡ5, την επόμενη μέρα ο ηγέτης σου θα ζητούσε την παραίτηση ως και του ΠτΔ και την έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ διότι παλινορθώθηκε το κράτος της Δεξας και σύσσωμος ο "προοδευτικός" κόσμος της χώρας με επικεφαλής τον Αλαβάνο και υπό τους ήχους συναυλίας του Λαζόπουλου θα έκανε ουρές για να προσκυνήσει το θύμα της αστυνομικής σκευωρίας που τον έφερε στα άκρα και τον έκανε να πυροβολεί/ ρίχνει μολότωφ/ βάζει βόμβες χωρίς το παιδί να το θέλει αλλά να..η κακιά στιγμή και η καταπίεση του συστήματος...

Πεστα ρε str...και μετα λεμε γιατι δεν λειτουργει αποτελεσματικα η Αστυνομια!!
Ενας απο τους πιο σοβαρους λογους ειναι η κλικα των ψευτοπροοδευτικων που μολις ανεφερες!!!!

Επισκέπτης
Ίδιο σκηνικό με αυτό που είδες από τη φωτογραφία των "μπάτσων" να πίνουν καφέ,έχω δει και στην Αγγλία.Και μάλιστα 1 μήνα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις.Αλλά δεν είχα φωτογραφική μηχανή μαζί μου να τους καταγράψω.Εντάξει όταν ο άλλος δουλεύει 10-12 ώρες την ημέρα στο δρόμο,δικαιούται ένα διάλειμμα.Μακάρι να ήταν μόνο αυτό το "πρόβλημα" της ΕΛ.ΑΣ

φίλε συγνώμη που στο λέω αλλά μάλλον δεν έχεις πάει στην αγγλία ούτε για διακοπές για να τα λες αυτά.
στην αγγλία δεν υπάρχει περίπτωση να δεις ατυνομικό ένστολο να είναι αραχτός και να πίνει καφέ ή οτιδήποτε σε καφετέρια, έχω δεί μόνο να μπαίνουν και να πέρνουν καφέ στο χέρι για να πίνουν ενώ περιπολούν.
όσο για παράνομο παρκάρισμα που λες, το να σταματήσεις το περιπολικό σε κάποιο σημείο του δρόμου για να πας να ελέγξεις ένα μαγαζί δεν θεωρείται παράνομο παρκάρισμα

Επισκέπτης
Οι αστυνομικοί είναι από τις χειρότερες επαγγελματικές τάξεις στην Ελλάδα. Επιπλέον είναι και πάρα πολλοί, πάνω από 40.000. Επι δικτατορίας ήταν 25.000 (αστυνομία + χωροφυλακή μαζί). Ο κόσμος έχει απαυδήσει από τη συμπεριφορά αυτών των υποκειμένων. Το πρόβλημα δεν θα λυθεί αν δεν απολυθούν τουλάχιστον 20.000, συμπεριλαμβανομένων όλων των ανεκδιήγητων συνδικαλιστών τους. Ο επικεφαλής υπουργός δημοσίας τάξεως είναι φυσικά φαιδρός, αλλά η αποπομπή του δεν θα λύσει το πρόβλημα διότι οι τύποις υφιστάμενοί του θα γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και τον διάδοχό του.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Οι μπατσοι πουλανε την ηρωινη!!!!  παλαιοτερα εκλεβαν κασετοφωνα!!!!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Οι μπατσοι πουλανε την ηρωινη!!!!  παλαιοτερα εκλεβαν κασετοφωνα!!!!

+100000000000, για ένα μεροκάματο ρε φίλιε...κορώνα γράμματα παίζουνε τη ζωή τους οι καημενούληδες
(Μαλάκα Φώσκολε γαμώ το Βασιλείου)

Επισκέπτης
Η αστυνομία ακολουθεί την γραμμή των εκάστοτε πολιτικών που κυβερνούν . Εάν θέλουν να είναι μπαμπούλας , θα είναι μπαμπούλας , αν θέλουν να είναι λουφαγμένοι , θα είναι λουφαγμένοι .
Ας καταλάβουμε όλοι ότι σε μια εποχή που οι εκλογές κρίνονται σε ποσοστά στα όρια του στατιστικού λάθους και κάθε κίνηση είναι έτοιμη να κριθεί απο τους πλέον αναρμόδιους δημοσιογράφους , έ τότε δεν θα υπάρχει αστυνόμευση .
Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες . Εάν αποφασίσουμε σαν κοινωνία τι θέλουμε , μάλλον τότε θα το αποκτήσουμε . Πάντως Αστυνομικός που να είναι επιστήμονας , όχι βίαιος , με πνευματικές αναζητήσεις , μυαλό ξυράφι αλλά απο την άλλη να έχει και την πυγμή και δυναμισμό "μπουρζόβλαχου" μάλλον δεν γίνεται να δημιουργηθεί ούτε απο γεννετική μηχανική .
Οι αντικαθεστωτικοί - επικρίνοντες τα πάντα , ίσως πρέπει να αναλογιστούν αν ήθελαν έναν αστυνομικό σαν τον Μπερία του Στάλιν . Σίγουρα αυτός θα ήταν πιο πολύ στα μέτρα τους και πολύ διαφορετικός . Αν μη τι άλλο δεν θα είχαμε εξορίες της Δεξιάς αλλά Γκούλαγκ της Αριστεράς .
Επιτέλους ας δούμε πέρα απο τις κομματικές μας παρωπίδες .

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Και ολο κλαιγονται.....δεν καταλαβα τους υποχρεωσε κανεις να γινουν σκουληκια;

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οι ελληνες χριαζονται ανερικανους Αστυφιλακες για να καταλαβουν τι εστι ταξη  Να μην παιζη μαζι σου και να σε συμαδευει μα το ντουφεκι και να εισαι χεσμενος .Γιατι αυτους που εχουμε εδω ειναι κοπανια .

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι ελληνες χριαζονται ανερικανους Αστυφιλακες για να καταλαβουν τι εστι ταξη  Να μην παιζη μαζι σου και να σε συμαδευει μα το ντουφεκι και να εισαι χεσμενος .Γιατι αυτους που εχουμε εδω ειναι κοπανια .

ʼσχετο και απλά από περιέργεια.

Στο avatar έχεις το "Βέλος"?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οντως οι αντιδράσεις των ΜΜΕ και των αριστερών του Κολωνακίου είναι ένας από τους λόγους που η αστυνομία κρατά παθητική στάση στα επεισόδια που προκαλούν οι κάθε λογής κουκουλοφόροι.

Ο κυριότερος λόγος όμως γι'αυτή την αδράνεια είναι άλλος. Πολλοί εξ'αυτών των των ταραχοποιών είναι είτε ρουφιάνοι είτε μυστικοί αστυνομικοί οι οποίοι παρεισφρύουν σε πορείες και σύνδεσμους οργανωμένων οπαδών με μοναδικό σκοπό την προβοκάτσια.

Φίλος μου που ήταν δραστήριο μέλος του ΚΚΕ μου διηγήθηκε πρόσφατα πως την περασμένη δεκαετία κατά τη διάρκεια πορείας ένας τέτοιος περίεργος τύπος πέταξε απρόκλητα μια μολότωφ. Αμέσως του την έπεσε η ομάδα περιφρούρησης, η οποία βρήκε επάνω του ασύρματο της αστυνομίας. Προτού όμως προλάβουν να τον ''περιποιηθούν'' περισσότερο εμφανίστηκαν ως δια μαγείας τα ΜΑΤ και τον εξαφάνισαν.
Τα συμπεράσματα δικά σας.  

Νομίζω ότι η θεωρία ότι οι μπάτσοι κάνουν τα επεισόδια για προβοκάτσια είναι το ελληνικό αντίστοιχο του Ροσγουελ και της Περιοχής 51...
Τί καλύτερο για τον αριστερό χώρο να πιάσουν έναν κουκουλοφόρο, να τον φωτογραφίσουν και να δημοσιεύσουν τη φωτό αυτή διπλα- δίπλα με μια άλλη που ο κουκουλοφόρος θα φορά στολή...
Τόσα χρόνια που γίνονται μπάχαλα δε μπορεί, κάποιος προβοκάτορας θα πιανόταν..
Η δε μαρτυρία του ΚΚΕ  φίλου σου ότι τον έπιασαν αλλά τον φυγάδευσαν τα ΜΑΤ θυμίζει έντονα διηγήσεις μαρτύρων στενών επαφών τριτου τύπου που πάντα μα πάντα βλέπουν κάτι αλλά ως δια μαγείας χάνονται όλες οι αποδείξεις..
Αντίθετα, όσες φορές έχει συλληφθεί κάποιος κουκουλοφόρος, έστω και κατα λάθος, συγκεκριμένα έντυπα, συγκεκριμένες οργανώσεις, συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένοι δικηγόροι που δεν τους λες πράκτορες της αστυνομίας, κινούν ουρανό και γη για τη δημιουργία εντυπώσεων..
Το έιδαμε στη 17Ν, το είδαμε και στη ληστεία της εθνικής.
Τα περί προβοκάτσιας αφήστε τα καλύτερα. Αν μη τι άλλο έχετε την ΕΛ.ΑΣ ικανή να βάλει undercover cop οπουδήποτε;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο φίλος μου είναι άτομο σοβαρότατο και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Διαγράφτηκε από το ΚΚΕ ακριβώς επειδή δεν ήταν πρόθυμος να παριστάνει το ζόμπι και να δέχεται άκριτα ότι μαλακία έβγαινε από τον Περισό. Πρόκειται για καθηγητή Πανεπιστημίου, ο οποίος δεν έχει ανάγκη να λέει παραμύθια για να κερδίσει την εκτίμηση και την προσοχή μου.

Τώρα αν εσύ θεωρείς απίθανο να βρίσκονται κρυφοί αστυνομικοί στις πορείες, κάτι το οποίο κάνουν όλες οι αστυνομίες του κόσμου, τότε τι να σου πω. Μάλλον θεωρείς τους υπεύθυνους της ΕΛ.ΑΣ. ή πολύ έξυπνους ή πολύ βλάκες.

Εγώ πάντως έχω ακούσει ξανά(επί Μητσοτάκη) για παρόμοιες περιπτώσεις οι οποίες κουκουλώθηκαν στα γρήγορα με την αμέριστη συμπαράσταση των δικαστικών αρχών.

Όσο για το ότι θα πιανόταν κάποιος τόσα χρόνια, για να γίνει αυτό πρέπει οι διαδηλωτές να είναι εξυπνότεροι από τους προβοκάτορες. Προσωπικά μέχρι τώρα, και ειδικά μετά τα γεγονότα στο Σύνταγμα, δεν με έχουν πείσει πως ισχύει κάτι τέτοιο.

Μίλησες αρχικά για προβοκάτσια...
Είναι τελείως διαφορετικό από αστυνομικούς που ακολουθούν τις πορείες για να τσεκάρουν τί παίζει ή να εντοπίσουν δυνητικούς ταραξίες..
Το ότι μπαίνουν στις πορείες (ή έμπαιναν διότι τα ΚΝΑΤ και οι αντιεξουσιαστές έχουν αρχίσει να βαράνε πολύ άσχημα και υπάρχουν και άλλοι τρόποι παρακολούθησης πιο ασφαλείς) το ξέρω και εγώ...
Το ότι κάνουν προβοκάτσια δεν προκύπτει από πουθενά.
Επιμένω ότι πρόκειται για έναν ελληνικό urban legend - τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας το αντίθετο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ισχύουν και τα δύο. Το γιατί τώρα δημιουργούν επεισόδια αυτοί οι undercover είναι εύκολο να το καταλάβουμε.
Εκείνο που θα πρεπε να μας προκαλεί απορία είναι η ανικανότητα(ή μήπως απροθυμία;) των ενδιαφερόμενων να προστετεύσουν τη διαδήλωση που διοργανώνουν.

Επιμένω ότι το δεύτερο δεν ισχύει...Τα επεισόδια τα κάνουν 50-100 άτομα συντονισμένα και οργανωμένα και όχι μόνο στα πλαίσια πορειών (βλέπε ντου στα εξάρχεια) και όχι ένας μεμονωμένος τραμπουκος - προβοκάτορας.
Ο λόγος για τον οποίο οι διαδηλωτές δεν προστατεύουν τις διαδηλώσεις τους από τους ταραξίες είναι ότι ο ίδιος για τον οποίο υπερασπίζονται με θέρμη κάθε συλληφθέντα ταραξία απί τις αρχές...Αλληλεγγύη.
Σιγά μην τα βάλουν με δικά τους παιδιά!
Είναι να σα απολύει κάποιο μεγάλο κόμμα τα ίδια του τα βύσματα!

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για ποια περιφρούρηση πορειών μιλάτε;;;

Είναι δυνατόν ο φοιτητής του ΕΜΠ να καρφώσει το συμφοιτητή του την ώρα που πετάει τη μολότωφ;
Ή ο "σύντροφος" να καρφώσει το "σύντροφο";

Μη λέμε βλακείες!!

Και για όλους τους αφελείς και δήθεν απηυδησμένους που κατηγορούν αναφανδόν την Αστυνομία για "έλλειμμα εκπαίδευσης", για "ανοργανωσιά" και άλλες τέτοιες φαιδρότητες, ας θυμηθούν τι έγινε την τελευταία φορά που ένστολος φρουρός υπουργείου, προσπαθώντας να αποφύγει το λυντσάρισμα από τους..."αθώους αγωνιστές" - ΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! - έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Αφήστε λοιπόν τις αηδίες. Η Ελλάδα έχει την Αστυνομία που η ίδια θέλει να έχει.

Και η χώρα που διδάσκει από τα σχολεία - βλέπε καταλήψεις - την ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ, δεν αντέχει τίποτα καλύτερο.

stelioskkk

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα γράψω ένα μικρό παράδειγμα για το πόσο αποτελεσματική είναι η ελληνική αστυνομία...
φίλος το 1980 κόπηκε απο σχολή εφέδρων γιατι απλά πέρασε έξω από συγκέντωση...
τα χρόνια πέρασαν και πολλά πιστεύω έχουν αλλάξει..έχω γνωρίσει αστυνομικούς που είναι πολύ καλά παιδιά και θα έλεγα ότι οι περισσότεροι είναι κάποιοι όπως εσείς και εγώ.
Το βρίσκω αδύνατον να μην γνωρίζουν ποιοί είναι οι κουκουλοφόροι όταν πριν απο 30 χρόνια με μηδέν εκπαίδευση σχεδόν ήξεραν τα πάντα για το τι καπνό φουμάρει και ο τελευταίος έλληνας!!! ο μεγάλος μου προβληματισμός και απορία είναι για τους κουκουλοφόρους...
ας υποθέσουμε λοιπόν ότι κάποιος θέλει να αντισταθεί στο σύστημα, κατανοητό! άρα ειναι κάποιος που για να μην είναι πρόβατο (σαν και μένα για παράδειγμα)είναι σίγουρα κάποιος με ευρύτερη αντίληψη πνεύματος και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος!!! άν όμως ειναι τόσο ''σωστός''
θα ήξερε ότι για τα στραβά της κοινωνίας δεν φταίνε ούτε οι κάτοικοι του κέντρου ούτε οι αστυνομικοί ούτε οι φοιτητές.... ας πάψει πια αυτή η καραμέλα σε αυτή την χώρα ότι πάντα και για όλα θα πρέπει να φταίει κάποιος από εμάς και στο εμάς συμπεριλαμβάνω και τους αστυνομικούς και τους κουκουλοφόρους (στην χειρότερη περίπτωση να τους αποκαλέσουμε πιόνια)

stelioskkk

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
πήγα με την κόρη μου σήμερα στο σούπερ μάρκετ αγόρασα 2-3 πραγματάκια πάω ταμείο....29 ευρο!!! εχο 5-6000 στην τράπεζα παίρνω τόκο 0,9% και όταν δανείζομαι απο 9% και πάνω... αλλά είμαι σίγουρος ότι γι αυτά και για τα άλλα 75673563576478 προβλήματα που όλοι έχουμε φταίνε οι αστυνομικοί ...οι κουκουλοφόροι....οι οποίοι σημειωτέον
η εκάλη και το ψυχικό ειμαι σίγουρος ότι δεν ξέρουν που πέφτουν στον χάρτη!!!

stelioskkk

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
πήγε να γίνει μια μεταρύθμιση στην παιδεία....(σωστή ή λάθος δεν ξέρω) το μόνο που μάθαμε όλοι είναι ότι έγιναν επεισόδια...μάθαμε για τους κακούς αστυνομικούς και τους καλούς κουκουλοφόρους και αντίστροφα...η παιδεία όμως, και όσοι έχουν παιδιά το ξέρουν καλά, έχει προβήματα...και έχει προβλήματα για εμάς...γιατί αυτοί που πραγματικά είναι υπεύθυνοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα...

stelioskkk

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
την λύση αν πραγματικά κάποιος ήθελε να λύσει το πρόβλημα πιστεύω την ανέφερα στο πρώτο ποστ... μια διμοιρία απο 40 ουκ ή λοκ ( εχω γνωστό γιατρό που υπηρέτησε μάχημος σε ε.δ. αυτό για να μην πεί κάποιος για αγραμματοσύνη των ε.δ.)
και μία απλή διαταγή ...''πιάστε τους''... φαντάζομαι όταν κάποιος παίφτει απο ελικόπτερο καταχείμωνο κολυμπάει 2-3 χιλιόμετρα για να βγει στην ακτή με 40 κιλά εξάρτηση...δεν εχει καμία δυσκολία να τρέξει 30 μέτρα χωρίς βάρος και να ακηνιτοποιήσει αναίμακτα τον οποιονδήποτε... και αφού πιάσουμε πια όλους τους κουκουλοφόρους θα βρεθούμε μπροστά στα πραγματικά προβλήματα...θέλουμε??? ...(ταπεινά συγνώμη για τα ορθογραφικά ατοπήματα... έχω να γράψω ελληνικά πάρα πολλά χρόνια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom