Νέα

Διακριτικο Ξενοδοχειο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astari51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
207
Πόντοι
6
Βοηθεια συναγωνιστες ψηνω νεαρα εβδομάδες τωρα για ολοκληρωση ,μεχρι τωρα μονο στο αυτοκινητο και μονο χαδια , :knockinb:την επεισα για ξενοδοχειο αλλα δεν θελει να την δει ο , η ρεσεψιονιστ , να παμε μαζι αλλα να μπω εγω να ζητησω δωματιο να της πω το νουμερο εστω και τηλεφωνικα και να ερθει κατευθείαν χωρις να περασει από την ρεσεψιόν. Υπαρχει κατι τετοιο  ? γινεται ?
ΒΟΗΘΕΙΑ συναγωνιστες είναι 30αρα τουμπανο και είμαι μονίμως πρησμένος μαζι της ,εχει όμως αυτό το κολημα,ΒΟΗΘΕΙΑ . :knockinb:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Και χωριστα να ανεβετε και να παει μονη της επανω,πως θα περασει απο τη ρεσεψιον χωρις να τη δει κανεις οπως επιθυμει αυτη;Κανε αυτο που εκανε ο Φωτοπουλος και ο Σταυριδης στην Ωραια των Αθηνων.Δωσε κατι στον ρεσεψιονιστ και εξηγησε του,θα ερθει μια κοπελα σε λιγο ντροπαλη,να πραξει αναλογως, για να κανεις τη δουλεια σου.

OP
OP
astari51

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
207
Πόντοι
6
Και χωριστα να ανεβετε και να παει μονη της επανω,πως θα περασει απο τη ρεσεψιον χωρις να τη δει κανεις οπως επιθυμει αυτη;Κανε αυτο που εκανε ο Φωτοπουλος και ο Σταυριδης στην Ωραια των Αθηνων.Δωσε κατι στον ρεσεψιονιστ και εξηγησε του,θα ερθει μια κοπελα σε λιγο ντροπαλη,να πραξει αναλογως, για να κανεις τη δουλεια σου.
Kαλη ιδεα σε ευχαριστω ,αυτή νομιζει ότι τα ξενοδοχεια είναι όπως σε καποια Αμερικανικα εργα που παρκαρεις το αυτοκινητο σου εξω από το δωματιο ,μπακαλοους , αφου εχεις παρει το κλειδι η την καρτα από την ρεσεψιόν. Δεν νομιζω να υπαρχει κατι αντιστοιχο εδώ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.294
Πόντοι
22.785
Kαλη ιδεα σε ευχαριστω ,αυτή νομιζει ότι τα ξενοδοχεια είναι όπως σε καποια Αμερικανικα εργα που παρκαρεις το αυτοκινητο σου εξω από το δωματιο ,μπακαλοους , αφου εχεις παρει το κλειδι η την καρτα από την ρεσεψιόν. Δεν νομιζω να υπαρχει κατι αντιστοιχο εδώ.
.....

....... Δές π.μ.
:hi: :hi:

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
Βοηθεια συναγωνιστες ψηνω νεαρα εβδομάδες τωρα για ολοκληρωση ,μεχρι τωρα μονο στο αυτοκινητο και μονο χαδια , :knockinb:την επεισα για ξενοδοχειο αλλα δεν θελει να την δει ο , η ρεσεψιονιστ , να παμε μαζι αλλα να μπω εγω να ζητησω δωματιο να της πω το νουμερο εστω και τηλεφωνικα και να ερθει κατευθείαν χωρις να περασει από την ρεσεψιόν. Υπαρχει κατι τετοιο  ? γινεται ?
ΒΟΗΘΕΙΑ συναγωνιστες είναι 30αρα τουμπανο και είμαι μονίμως πρησμένος μαζι της ,εχει όμως αυτό το κολημα,ΒΟΗΘΕΙΑ . :knockinb:

καλημερα, εχεις πμ

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τύπε το Lacoba μάλλον σου κάνει, θα μπει από το γκαράζ, είναι ανοικτό, υπόγειο και δίπλα στην είσοδο. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κτυπήσει το κουδούνι στην εσωτερική πόρτα. Μόλις της ανοίξουν, το ασανσέρ είναι ακριβώς μπροστά, ανεβαίνει στο δωμάτιο χωρίς να περάσει από reception.

OP
OP
astari51

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
207
Πόντοι
6
Τύπε το Lacoba μάλλον σου κάνει, θα μπει από το γκαράζ, είναι ανοικτό, υπόγειο και δίπλα στην είσοδο. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κτυπήσει το κουδούνι στην εσωτερική πόρτα. Μόλις της ανοίξουν, το ασανσέρ είναι ακριβώς μπροστά, ανεβαίνει στο δωμάτιο χωρίς να περάσει από reception.
Ευχαριστω πολύ !! με βοηθήσατε τα μεγιστα !!!! :rockon: :orchestra:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
147
Πόντοι
16
Και στο Pines το ίδιο ισχύει. Για πιο βόρεια, εννοώ. Ότι σε βολεύει.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
καλα και αν την δει τι έγινε???? φασκιωσε την και κουκουλωσε την

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
13
Πόντοι
5.760

Περίπου έτσι και το Xdream στην Αγ. Παρασκευη. Από το παρκινγκ μπαίνει απευθείας στην πίσω πόρτα χωρίς κουδούνια κλπ και αμέσως στα δεξιά είναι το ασανσερ. Η ρεσεψιον είναι πιο μπροστα και αριστερα χωρίς άμεση οπτική επαφή...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.872
Πόντοι
5.595
Eλλεηνιδες...!!!! με ολη την σημασια της λεξης....
'Ντρεπεται' να την δει ο ρεσεψιονιστ... :headbang:
αλλα να παει σε ενα γαμιστρωνα-ξενοδοχειο και να ξεσκιστει στις πιπες κ στα πισωκολητα...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :idiot: :idiot:

Γαμα την συναδελφε την κρυφοπουτανα... και ριχτεις κ ενα πουτσο απο εμενα...!!! :grin: :grin:

OP
OP
astari51

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
207
Πόντοι
6
Kαλημερα σε ολους
εγινε χθες στο Λακομπα , όπως το περιγράψατε εγω από την εισοδο στην ρεσεψιόν και τηλεφωνακι με τον αριθμο δωματιου και εισοδος της από το υπγειο παρκινκ κατευθείαν στον δευτερο οροφο ,με τον ιδιο τροπο και η εξοδος και ενδιάμεσα σε αυτά το απολυτο ξέσκισμα ,νομιζω ότι ολες αυτές οι θεουσες του κατηχητικου είναι πιο πουτανες από τις επαγγελματιες. Τιμηθηκαν δεόντως ολες οι τρυπες .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ,επιφυλασομαι να ανταποδώσω.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Kαλημερα σε ολους
εγινε χθες στο Λακομπα , όπως το περιγράψατε εγω από την εισοδο στην ρεσεψιόν και τηλεφωνακι με τον αριθμο δωματιου και εισοδος της από το υπγειο παρκινκ κατευθείαν στον δευτερο οροφο ,με τον ιδιο τροπο και η εξοδος και ενδιάμεσα σε αυτά το απολυτο ξέσκισμα ,νομιζω ότι ολες αυτές οι θεουσες του κατηχητικου είναι πιο πουτανες από τις επαγγελματιες. Τιμηθηκαν δεόντως ολες οι τρυπες .
Καλημερα. Βρε θηριο καταφερες την ντροπαλη να σου δωσει κωλο?
:think:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Eλλεηνιδες...!!!! με ολη την σημασια της λεξης....
'Ντρεπεται' να την δει ο ρεσεψιονιστ... :headbang:
αλλα να παει σε ενα γαμιστρωνα-ξενοδοχειο και να ξεσκιστει στις πιπες κ στα πισωκολητα...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :idiot: :idiot:

Γαμα την συναδελφε την κρυφοπουτανα... και ριχτεις κ ενα πουτσο απο εμενα...!!! :grin: :grin:

Αλλο το ενα αλλο το αλλο!!!
Και εγω το ιδιο θεμα εχω!

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Kαλημερα σε ολους
:rockon: :rockon:
ημουν σιγουρη!!

OP
OP
astari51

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
207
Πόντοι
6
Αλλο το ενα αλλο το αλλο!!!
Και εγω το ιδιο θεμα εχω!
Ελα μαζι μας την επομενη φορα για τριο , θα είναι το απολυτο ξενερωμα της ντροπαλης χαμηλοβλεπούσας.Αν τα εξομολογηθει στον πνευματικο της η που θα αυτοκτονησει αυτος η θα επωφεληθει η θα την βαλει να κανει 300 μετανοιες και 6000 φορες το πιστευω.

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ελα μαζι μας την επομενη φορα για τριο , θα είναι το απολυτο ξενερωμα της ντροπαλης χαμηλοβλεπούσας.Αν τα εξομολογηθει στον πνευματικο της η που θα αυτοκτονησει αυτος η θα επωφεληθει η θα την βαλει να κανει 300 μετανοιες και 6000 φορες το πιστευω.

γτ να ξενερωσει;;
Δεν ειπες ειναι σεξουλιαρα; :cheesy:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom