Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
ε παιξτο εβραιος τυπε
Έχω και Εβραϊκή ρίζα απο τον παππού μου !!
ε παιξτο εβραιος τυπε
τον εχεις καμπριολε τυπε?Έχω και Εβραϊκή ρίζα απο τον παππού μου !!
Επίσης στη ψηφοφορία θα μπορούσαν να μπουν και οι Σκοπιανές που επισκέπτονται σε νομάδες την Χαλκιδική και τις παραλίες της Πιερίας
Σαφώς στα κάμπινγκ ειδικά γίνεται χαμός !!!Οοοοοο....οι εθνικά Μακεδόνισες ? Πράγματι φημολογείται ότι τον παίρνουν πολύ εκτός αν πέσεις σε εθνικίστρια !!
Οι σουηδέζες.
και εγω τους τα λεω αλλα δεν με πιστευουν τυπεΙσραηλινες μακραν... απλα ερχονται λιγες.
τρελες
τυπε στο αμερικα που ειδα πολλες τετοιες ειναι και ασχημες και χοντρες και συντηρητικες . Αυτες του ισραηλ ειναι διαφορετικες?το ιδιο ευαγγελιο δεν διαβαζουν?και εγω τους τα λεω αλλα δεν με πιστευουν τυπε
εισαι γνωστηςκαι εγω τους τα λεω αλλα δεν με πιστευουν τυπε
καμια σχεση τυπε...τυπε στο αμερικα που ειδα πολλες τετοιες ειναι και ασχημες και χοντρες και συντηρητικες . Αυτες του ισραηλ ειναι διαφορετικες?το ιδιο ευαγγελιο δεν διαβαζουν?
τυπε στο αμερικα που ειδα πολλες τετοιες ειναι και ασχημες και χοντρες και συντηρητικες . Αυτες του ισραηλ ειναι διαφορετικες?το ιδιο ευαγγελιο δεν διαβαζουν?
τυπε ειναι αληθεια οτι στην ελλαδα ερχονται οι πιο χοντρες σουηδεζες?Σουηδεζες μακράν οι πιο ευκολες ... απο την εμπειρία μου τα καλοκαιρια.
:-εγω παιδες ειμαι και απιστος θωμας,αμα δεν δω δε πιστευω. Αυτες που ειδα στο αμερικα ηταν τερατα ασε που μου ειπαν οτι στο χαρακτηρα μοιαζουν με τις ελλεινιδες
τυπε ειναι αληθεια οτι στην ελλαδα ερχονται οι πιο χοντρες σουηδεζες?
ρε συ αλλη διατροφη και τροπος ζωης στο αμερικα και αλλος στο Ισραιλ. Οσο για τον χαρακτηρα σου λεω αν σε γουσταρει θα ερθει να στην πεσει και θα την φας το ιδιο βραδυ για να μη σου πω επιτοπουεγω παιδες ειμαι και απιστος θωμας,αμα δεν δω δε πιστευω. Αυτες που ειδα στο αμερικα ηταν τερατα ασε που μου ειπαν οτι στο χαρακτηρα μοιαζουν με τις ελλεινιδες