Νέα

Διακοπές στο μαγευτικό Πόρτο Χέλι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Ειλικρινά δεν έχω πάει σε ομορφότερο μέρος. Οι καλύτερες παραλίες ever, τα καλύτερα τοπία, απέναντι από Σπέτσες και φυσικά όμορφα και ολοκληρωμένα βράδια ... Θα μπορούσα να ζήσω  εκεί για πάντα... Απλά δεν υπάρχει...

Τα μαγαζιά είναι 2:

Το ένα είναι λίγο έξω απ' το χωριό και είναι φοβερό strip club με τεμάχια ΑΑΑ και ωραίο μενού. 8 € ποτό, 15 ποτό κοπέλας, 15 απλός χορός, 60 χορός πίπα χωρίς καπότα-όλα μέσα, 120 € γαμήσι. Τίμιο μαγαζί, τίμια τα λεφτά που παίρνει. Μακάρι όλα τα μαγαζιά να δούλευαν έτσι, με τόσο επαγγελματισμό, γυναικάρες και φοβερές υπηρεσίες. 10 με τόνο σε όλα.

Το άλλο είναι στο Κρανίδι και όλα είναι β διαλογής για να μη πω χ,ψ,ω. οι γυναίκες, ο χώρος τα ποτά όλα τελειωμένα... δε μπήκα καν στον κόπο να μάθω τίποτα παραπάνω.

Θανασάκη ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία. Επιφυλλάσομαι του χρόνου που θα ξανάρθω εγώ να βάζω το φαγητό και συ το σπίτι για να μη νιώθω άσχημα.

xoulios

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
17
Πόντοι
0
οντωσ ειναι πολυ ωραια εκει κατω ,εγω πηγαινω 4 χρονια καθε καλοκαιρι Αγιο Αιμιλιανο και ειναι γαματα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειλικρινά δεν έχω πάει σε ομορφότερο μέρος. Οι καλύτερες παραλίες ever, τα καλύτερα τοπία, απέναντι από Σπέτσες και φυσικά όμορφα και ολοκληρωμένα βράδια ... Θα μπορούσα να ζήσω  εκεί για πάντα... Απλά δεν υπάρχει...

Τα μαγαζιά είναι 2:

Το ένα είναι λίγο έξω απ' το χωριό και είναι φοβερό strip club με τεμάχια ΑΑΑ και ωραίο μενού. 8 € ποτό, 15 ποτό κοπέλας, 15 απλός χορός, 60 χορός πίπα χωρίς καπότα-όλα μέσα, 120 € γαμήσι. Τίμιο μαγαζί, τίμια τα λεφτά που παίρνει. Μακάρι όλα τα μαγαζιά να δούλευαν έτσι, με τόσο επαγγελματισμό, γυναικάρες και φοβερές υπηρεσίες. 10 με τόνο σε όλα.

Το άλλο είναι στο Κρανίδι και όλα είναι β διαλογής για να μη πω χ,ψ,ω. οι γυναίκες, ο χώρος τα ποτά όλα τελειωμένα... δε μπήκα καν στον κόπο να μάθω τίποτα παραπάνω.

Θανασάκη ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία. Επιφυλλάσομαι του χρόνου που θα ξανάρθω εγώ να βάζω το φαγητό και συ το σπίτι για να μη νιώθω άσχημα.

α του χρονου θα το βαλεις το φαγητο φετος δεν εβαλες τιποτα???
καταλαβα...

αντε και του χρονου  :grin:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η μαλακια ειναι οτι δεν εχει νυχτερινη ζωη.....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

Τα μαγαζιά είναι 2:

φιλε για τις μουσσες μιλας οτι ειναι οκ μαγαζι?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Ειλικρινά δεν έχω πάει σε ομορφότερο μέρος. Οι καλύτερες παραλίες ever, τα καλύτερα τοπία, απέναντι από Σπέτσες και φυσικά όμορφα και ολοκληρωμένα βράδια ... Θα μπορούσα να ζήσω  εκεί για πάντα... Απλά δεν υπάρχει...

Τα μαγαζιά είναι 2:

οί καλύτερες παραλίες???
τά καλύτερα τοπία??
τό καλύτερο στριπτιτζίδικο??
καί φυσικά ό ανταγωνιστής είναι τό χειρότερο
φίλε κάποιο άλλο τρόπο ποιό έξυπνο νά διαφημίσεις τήν επιχειρησή σου δέν έχεις???
γιά τόσο λουκουμάδες μάς κόβεις??
πάρε τηλ τόν αντισθένη νά βάλεις καμμιά διαφήμηση μήν τσιγκουνεύεσε τό σαίτ έχει έξοδα....
μήν τσιγκουνευτουμε και μείς εάν έλθουμε στόν παραδεισό σου...
120 ευρώ τό γαμίση και 60 η πίπα???μήπως είσαι καί ακριβός και απαταιώνας συγχρόνως??

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
οί καλύτερες παραλίες???
τά καλύτερα τοπία??
φίλε κάποιο άλλο τρόπο ποιό έξυπνο νά διαφημίσεις τήν επιχειρησή σου δέν έχεις???
πάρε τηλ τόν αντισθένη νά βάλεις καμμιά διαφήμηση μήν τσιγκουνεύεσε τό σαίτ έχει έξοδα....
120 ευρώ τό γαμίση και 60 η πίπα???μήπως είσαι καί ακριβός και απαταιώνας συγχρόνως??

δεν εχεις αδικο....!!!
παντως επειδη εχω εξοχικο στο πορτο χελι 20 χρονια τωρα οσο για τις παραλιες και τα τοπια δεν θα διαφωνησω καλα ειναι τωρα για το στριπ τι να πω ειχα παει οταν ηταν στην παλια του θεση προς βερβεροντα στο εμπορικο κεντρο και μονο ετσι οπως τα λεει ο φιλος δεν ηταν !!!!
πχ αν στην αθηνα ειχε ανοιξει ανολογο μαγαζι μαλλον θα εκλεινε σε δυο βραδια οι γκομενες αδιαφορες ασχημες και ουτε καν δεν κανανε στριπ στην πιστα!!!!!
τωρα αν αλλαξαν τα πραγματα τοσο θεαμτικα τι να πω παντως φετος το καλοκαιρι εξω απο το στριπ οτι ωρα και να περασα δεν ειδα ουτε ενα αυτοκινητο αφου απορουσα καλα γιατι το κραταει ανοιχτο να καινε τα πολυχρωμα φωτακια.......!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
δεν εχεις αδικο....!!!
παντως επειδη εχω εξοχικο στο πορτο χελι 20 χρονια τωρα οσο για τις παραλιες και τα τοπια δεν θα διαφωνησω καλα ειναι τωρα για το στριπ τι να πω ειχα παει οταν ηταν στην παλια του θεση προς βερβεροντα στο εμπορικο κεντρο και μονο ετσι οπως τα λεει ο φιλος δεν ηταν !!!!
πχ αν στην αθηνα ειχε ανοιξει ανολογο μαγαζι μαλλον θα εκλεινε σε δυο βραδια οι γκομενες αδιαφορες ασχημες και ουτε καν δεν κανανε στριπ στην πιστα!!!!!
τωρα αν αλλαξαν τα πραγματα τοσο θεαμτικα τι να πω παντως φετος το καλοκαιρι εξω απο το στριπ οτι ωρα και να περασα δεν ειδα ουτε ενα αυτοκινητο αφου απορουσα καλα γιατι το κραταει ανοιχτο να καινε τα πολυχρωμα φωτακια.......!!!
ε οχι και τό καλύτερο μέρος τό πόρτο χέλι...
εντάξει απλά καλό είναι...
για τό στριτιτζίδικο άστο καλύτερο...
ο άνθρωπος απο γιδοβοσκός αποφάσισε νά ανοίξει στριπτιζίδικο και να τό παιξει καί πονηρός...
τι νά μπείς μέσα??
έτσι και μπείς μέσα βγενεις στην καλύτερη περίπτωση με 300 λιγότερα...
και με κερασμένες μπόμπες..
κλασσικό επαρχιώτικο κολόμπαρο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε οχι και τό καλύτερο μέρος τό πόρτο χέλι...
εντάξει απλά καλό είναι...
για τό στριτιτζίδικο άστο καλύτερο...
ο άνθρωπος απο γιδοβοσκός αποφάσισε νά ανοίξει στριπτιζίδικο και να τό παιξει καί πονηρός...
τι νά μπείς μέσα??
έτσι και μπείς μέσα βγενεις στην καλύτερη περίπτωση με 300 λιγότερα...
και με κερασμένες μπόμπες..
κλασσικό επαρχιώτικο κολόμπαρο

Στο πορτο χελι έχουν φτιάξει εξωχικα όλοι οι Vips και απεναντι εχει τις Σπετσες.
Οσο για την επιχειρηση του δεν σε ενδιαφερει ακομη και αν μπηκε να την διαφημισει
σταματηστε να ειστε γυφτοι και να την λετε στον διπλανο αν δεν σας ενοχλει

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Στο πορτο χελι έχουν φτιάξει εξωχικα όλοι οι Vips και απεναντι εχει τις Σπετσες.
Οσο για την επιχειρηση του δεν σε ενδιαφερει ακομη και αν μπηκε να την διαφημισει
σταματηστε να ειστε γυφτοι και να την λετε στον διπλανο αν δεν σας ενοχλει

Λες να ειμαι VIP και να μην το ξερω?

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
οί καλύτερες παραλίες???
τά καλύτερα τοπία??

Καταρχάς όπως μιλάς δεν είσαι μόνο λουκουμάς αλλά και κοτσύφι. Κατά δεύτερον μιλάς για διαφήμιση ενώ εγώ δεν ανέφερα καν όνομα μαγαζιού. Κατά τρίτον εγώ άνοιξα ένα θέμα για ένα μέρος που γουστάρω, άμα γουστάρεις εσύ κάποιο άλλο μπες και γράψε. Και κατά τέταρτον πρόσεχε γενικά γιατί αν για κακή σου τύχη ήταν όντως δικιά μου η επιχείρηση, μπορεί να βρισκόσουνα με το πληκτρολόγιο στο στόμα. Είπαμε κάνουμε την πλάκα μας, γράφουμε για να γουστάρουμε, αλλά μη θίγουμε πρόσωπα και πράγματα...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Καταρχάς όπως μιλάς δεν είσαι μόνο λουκουμάς αλλά και κοτσύφι. Κατά δεύτερον μιλάς για διαφήμιση ενώ εγώ δεν ανέφερα καν όνομα μαγαζιού. Κατά τρίτον εγώ άνοιξα ένα θέμα για ένα μέρος που γουστάρω, άμα γουστάρεις εσύ κάποιο άλλο μπες και γράψε. Και κατά τέταρτον πρόσεχε γενικά γιατί αν για κακή σου τύχη ήταν όντως δικιά μου η επιχείρηση, μπορεί να βρισκόσουνα με το πληκτρολόγιο στο στόμα. Είπαμε κάνουμε την πλάκα μας, γράφουμε για να γουστάρουμε, αλλά μη θίγουμε πρόσωπα και πράγματα...
ρέ μπαγλαμά
1.δέν αναφέρεις τό όνομα αλλά περιγράφεις λεπτομερώς πού βρίσκετε...
2.όποιος κριτικάρει εδώ μέσα βρίσκετε με το πληκτρολογιο στό στόμα....
ωραίος νταβατζής ιντερνετικός είσαι...
τί νά θίξουμε ρε ???
κριτική κάνω στίς μαλακίες πού γράφεις για διαφήμιση μιάς επαρχιώτικης μπουρούχας....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Ήρεμα!!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ΟΚ Τσακ Νόρις!!!!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Στο πόρτο χέλι είχε συγγενικό μου πρόσωπο εξοχικό κι έχω κάνει στο παρελθόν πολλές φορές διακοπές.
Διαφωνώ με την άποψη πως έχει όμορφες παραλίες αφού σε όλες  έχουν κλείσει την πρόσβαση οι πλούσιοι με τις βίλες τους.

Ξέρει καποιος εάν υπάρχει παραλία γυμνιστών στην περιοχή? Τώρα που μεγάλωσα κάνω μπάνιο μόνο σε παραλίες γυμνιστών.

technicker

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,ειμαι απο την περιοχη την οποια αναφερερεται,δεν γουσταρω να εχω την αντιπαραθεση κανενος(νεοπλουτους,βουτυρομπεμπεδες,περιστασιακους στην περιοχη) γιατι ξερω τι γινεται στην περιοχη,η περιοχη μας δεν εχει δυο αλλα τρια μαγαζια τα οποια δεν μπαινω στην διαδικασια τις κριτικης αυτων,ηδη εχω περασει στο σταδιο να εχω οποια αξιολογη γυναικα μονο με το τηλεφωνο να την εχω στο κρεβατι μου,περα απο αυτο θελω να καταθεσω οχι την μαρτυρια μου αλλα την εμπειρια μου για τα μαγαζια τις περιοχης.Ξεκιναω απο τις μουσσες αν δεν γνωριζεις τον ιδιοκτητη (και μονο)δεν γινετε τιποτα οσο και να σε γουσταρει η γυναικα στο μονο που θα μεινει ειναι το τηλεφωνο της γυναικας και οταν την παρεις την αλλη μερα θα σου πει παρε τηλεφωνο .......ς.Δευτερο μαγαζι μεταξια καμια σχεση με το προηγουμενο 2ταξης κατα καιρους φερνει καποια καλα κομματια και η τσατσα το παιζει αγρια αλλα κατα βαθος ειναι καλη ψυχη(προσπαθει να συνεχεισει την παραδοση της συγχωρεμενης που ειχε κατορθωσει πριν 15χρονια ολη η ερμιονιδα να γαμαει απο το μαγαζι της γυναικες)καλλο ειναι το ραντεβου να γινει την αλλη μερα τις παρουσιας σου,προσεχε το σκυλι απο μεσα δαγκωνει.Το 3 καταστημα ειναι του κορκοδειλα στο κρανιδι λιγα πραματα γκομενες τελειωμενες ραντεβου την αλλη μερα ανεξαρτητες μονο τα ποτα κανουν εχει καποιες μερες καποιες καλυτερες που τις βγαζει εξω αν σε γουσταρει ο ιδιος,οχι να σε γαμισει,γενικα εχει πλακα εκειΤο 4 ειναι στο δρομο για ερμιονη παλιος ιδιοκτητης σε ενα απο τα προηγουμενα απο οτι ακουω ,γιατι ειναι εκτως ακτινας εχει νταραβερια με ρουμανες.Περα απο αυτο υπαρχουν και καποια μαγαζια που εχουν κοπελες απο ρουμανια,αλβανια αξιολογα κομματια και μπορεις να κανονισεις ραντεβουδακι και οτι προκυψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom