Νέα

Διακοπες στη Λευκαδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Επειδη δεν εχω ξαναπαει και θελω να παω τον Αυγουστο, γυρω στις 20 με 25 Αυγουστου, θα ηθελα οποιος ξερει να προτεινει κανα φτηνο και καλο μερος για να μεινω με το μωρο..
Εννοειται πως πιο πολυ με νοιαζει να εχει θεα και να ειναι ηρεμα, δεν παμε για κλαμπιν και ξενυχτια, αν ηταν ετσι πηγαινα μια Ροδο στο φαληρακι.

Οποιος ξερει κατι καλο ας προτεινει, γιατι εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια απο τα sites που ψαχνω..

stebaba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
11
Like
461
Πόντοι
291
Υπάρχουν πολλά μέρη έτσι όπως το περιγράφεις..μπορείς να μείνεις Τσουκαλάδες που είναι και κοντά στην πόλη και σε παραλίες ή και σε πολλά άλλα.Πες μου τι έχεις βρει να σου πω...

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Να έχεις υπόψη σου ότι όλες οι καλές παραλίες είναι από την πλευρά του νησιού που κοιτάει προς Ιταλία. Οπότε αν σε ενδιαφέρουν πιο πολύ οι παραλίες κοίτα να μείνει κάπου προς τα εκεί. Εγώ έμεινα Βαιλική που είναι τέρμα κάτω στο νησί, είναι σχετικά κοντά στις παραλίες (5-15 km) και έχει και λίγο ζωή το βράδυ (μη φανταστείς τίποτα εξωφρενικό, ίσα ίσα μερικα μπαράκια και ταβέρνες για χαλαρή βόλτα.

Όταν ήμουν εκεί στάμπαρα ότι ωραίο μέρος για να μείνεις είναι ο Αγ. Νικήτας που είναι δίπλα στην παραλία Κάθισμα και πολύ πιο κοντά σε όλες τις παραλίες από ότι η Βασιλική αλλά παίζει το βράδυ να είναι τελείως νέκρα. Δεν έμεινα γι' αυτό και δεν ξέρω.

Ένας φίλος έμεινε Νυδρι και έμεινε ευχαριστημένος.

Από παραλίες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πας Εγκρεμνούς, Πόρτο Κατσίκι, Κάθισμα (έχει αλεξίπτωτο πλαγιάς το οποίο έκανα και είναι γαμάτη εμπειρία).

Θα περάσεις γαμάτα

pantera b

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη δεν εχω ξαναπαει και θελω να παω τον Αυγουστο, γυρω στις 20 με 25 Αυγουστου, θα ηθελα οποιος ξερει να προτεινει κανα φτηνο και καλο μερος για να μεινω με το μωρο..
Εννοειται πως πιο πολυ με νοιαζει να εχει θεα και να ειναι ηρεμα, δεν παμε για κλαμπιν και ξενυχτια, αν ηταν ετσι πηγαινα μια Ροδο στο φαληρακι.

Οποιος ξερει κατι καλο ας προτεινει, γιατι εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια απο τα sites που ψαχνω..
φιλε κοιτα να μεινεις κοντα στον α νικητα να τα εχεις ολα κοντα...ο α νικητας ειναι 10 λεπτα απο λευκαδα και ειναι πολυ ομορφα..με ταβερνακια γραφικα και 2 ωραια μπαρακια για χαλαρη κατασταση κατω στη θαλασσα..τα καλυτερα του νησιου ειναι απο κει..απο νυδρι μερια δεν μ αρεσε καθολου...επισης να πας οπωσδηποτε για μπανιο στο καλαμιτσι...ρωτα που ειναι..και αν εχεις χρονο κανε μια τσαρκα οπωσδηποτε απο τα χωριουδακια που ειναι στο βουνο..θα παθεις πλακα...γενικα η επιλογη σου ειναι η καλυτερη...εγω εχω καταγωγη απο κει απο βασιλικη συγκεκριμενα...καλα μπανια  :)

Επισκέπτης
Αγιο Νικητα για τους λογους που σου γραψαν κι αλλοι και γιατι ηταν το πιο φτηνο μερος οταν ειχα παει εγω.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Θενξ παιδες, γενικα ολα συγκλινουν προς Αγ.Νικητα..
Αυτα που εχω βρει ειναι απειρα, μια απλη αναζητηση στο γουγλη και οι επιλογες ειναι αμετρητες.. ;)
Οποτε λεμε για Αγ. Νικητα και βλεπουμε..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ΑΓ. Νικητα εχεις πλησιον σου την παραλια του Μυλου

must με την σειρα που αναφερονται ειναι:

+ Εγκρεμνοι

+ πορτο κατσικι

+ Μυλος

+ Καθισμα

+ Καλαμιτσι

Μην χασετε χρονο με τον γυρο του Νησιου με το καικι..Καλυτερα βρειτε εναν βαρκαρη να σας παει σκορπιο..

[size=20pt]>[/size] Επισης γυριστε με το αμαξι τα ορεινα χωρια με τα παραδοσιακα μπακαλικα

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μη βρειτε βαρκαρη να σας παει πουθενα, χαμενος κοπος και χρημα. Για να φατε να ξερετε το νησι μου ξερει να φτιαχνει το κρεας και οχι το ψαρι. Το χωριο που πρεπει να φατε ειναι τα Χαραδιατικα αναμεσα Νυδρι Βλυχο, και ο μεζες που πρεπει να δοκιμασετε ειναι το Φρυγαδελι. Ειμαι κατω καθε σουκου, θα χαρω να δωσω οδηγιες, οποιος θελει πμ

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Μη βρειτε βαρκαρη να σας παει πουθενα, χαμενος κοπος και χρημα. Για να φατε να ξερετε το νησι μου ξερει να φτιαχνει το κρεας και οχι το ψαρι. Το χωριο που πρεπει να φατε ειναι τα Χαραδιατικα αναμεσα Νυδρι Βλυχο, και ο μεζες που πρεπει να δοκιμασετε ειναι το Φρυγαδελι. Ειμαι κατω καθε σουκου, θα χαρω να δωσω οδηγιες, οποιος θελει πμ

Προτεινε μου 2-3 καλα φαγαδικα αγιο νικητα και οχι μονο..Να ειναι τοπ..

θα ειμαι εκει αυγουστο..Γι αλλη μια φορα

εχω παει σε πολλα νησια

Συμπερασμα;;; H Λευκαδα ειναι απλα...ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ για μπανια!!!!!!!

Για θεα η σαντορινη

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Έκανα διακοπές στον Νικήτα το 2009 και μου αρεσε τόσο πολύ που ξαναπηγα το 2010 !
Το βράδυ εχει πολύ κίνηση ο οικισμός με τις ταβέρνες και τα 2 bar που δουλεύουν.
Οι παραλίες της δυτικής πλευράς... απλά δεν υπάρχει αλλού στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο με τέτοιο χρώμα.
Ένα μειονέκτημα μόνο , ότι η πρόσβαση σε όλες αυτές τις παραλιες ειναι με στενό φιδισιο δρομο που κατεβαίνει από την πλαγιά. Στην μια πλευρά αυτού του δρόμου λοιπόν παρκάρουν τα αυτοκινητα. Εάν πας μεσημερι, θα βρεις να παρκάρεις 500 μέτρα από την παραλία, και να κατέβεις με τα πόδια, αλλά μετά στην επιστροφή θα πρέπει να ανέβεις την ανηφόρα με τα πόδια!! Γενικά Αύγουστο γινεται της τρελλής και είναι λιγο πρόβλημα η πρόσβαση στις τοπ δυτικές παραλιες με αυτοκινητο.
Το ορεινό κομμάτι του νησιού επίσης εντυπωσιακό, εφθασα με το αμάξι μέχρι τα 1150 μέτρα υψόμετρο σε μια εγκαταλελειμένη βάση με radar.

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Έκανα διακοπές στον Νικήτα το 2009 και μου αρεσε τόσο πολύ που ξαναπηγα το 2010 !
Το βράδυ εχει πολύ κίνηση ο οικισμός με τις ταβέρνες και τα 2 bar που δουλεύουν.
Οι παραλίες της δυτικής πλευράς... απλά δεν υπάρχει αλλού στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο με τέτοιο χρώμα.
Ένα μειονέκτημα μόνο , ότι η πρόσβαση σε όλες αυτές τις παραλιες ειναι με στενό φιδισιο δρομο που κατεβαίνει από την πλαγιά. Στην μια πλευρά αυτού του δρόμου λοιπόν παρκάρουν τα αυτοκινητα. Εάν πας μεσημερι, θα βρεις να παρκάρεις 500 μέτρα από την παραλία, και να κατέβεις με τα πόδια, αλλά μετά στην επιστροφή θα πρέπει να ανέβεις την ανηφόρα με τα πόδια!! Γενικά Αύγουστο γινεται της τρελλής και είναι λιγο πρόβλημα η πρόσβαση στις τοπ δυτικές παραλιες με αυτοκινητο.
Το ορεινό κομμάτι του νησιού επίσης εντυπωσιακό, εφθασα με το αμάξι μέχρι τα 1150 μέτρα υψόμετρο σε μια εγκαταλελειμένη βάση με radar.

Ρε παιδια δικιο εχετε, αλλα ποιο το νοημα να παω ιουνιο μηνα ή σεπτεμβρη που δε θα εχει κοσμο..?

uricom

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια δικιο εχετε, αλλα ποιο το νοημα να παω ιουνιο μηνα ή σεπτεμβρη που δε θα εχει κοσμο..?

Και εγώ Αύγουστο πήγα και τις 2 χρονιές, αλλά είχα λίγο περίεργο-οικογενειακό πρόγραμμα.
Λόγω μικρού παιδιού το πρωί κάναμε μπάνιο στον Νικήτα, μετά το μεσημέρι στο δωμάτιο ξεκούραση και ύπνο και στις καλές δυτικές παραλίες πηγαίναμε το απόγευμα μετά τις 6 ώρα.
Τοτε άρχιζε και έσπαζε ο κόσμος και μπορούσες με λίγη τύχη να φθάσεις αρκετά χαμηλά με το αμάξι και να βρεις να παρκάρεις σχετικά κοντά στην παραλία. Υπόψη ότι όλες αυτές οι παραλίες λογω προσανατολισμού έχουν ήλιο μέχρι και τις 8:30 όπου ουσιαστικά βλέπεις ηλιοβασίλεμα μέσα από την θάλασσα, οπότε 6-8:30 κάνεις ωραιότατο μπάνιο.
Εάν θές μπάνιο από το πρωί, Αύγουστο μήνα, θα πρέπει να πηγαίνεις κατα τις 10-11 το πρωί φαντάζομαι, για να βρεις να παρκάρεις σχετικά κοντά στην παραλία και όχι στην κορυφή της πλαγιάς με 500 μέτρα περπάτημα μετά.
Αυτά... εάν θες για top season Αύγουστο ξεκίνα από τώρα αναζήτηση καταλύματος.
Δες εδώ, με χαρτη του Νικήτα και όλα τα ενοικιαζόμενα
www.agios-nikitas.gr/index.php?lng=1&menu=accom]http://www.agios-nikitas.gr/index.php?lng=1&menu=accom [/url]

URL]]

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Μεσημερι μεγαλε πανε για μπανιο τα κριαρια, οι μουροχαβλοι και τα ζωα

εμεις 9 max ειμαστε ηδη παραλια

13:00 επιστρεφουμε και παμε για φαγητο, μετα υπνος και κατα τις 18:30 παλι παραλια εως 21:30

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεσημερι μεγαλε πανε για μπανιο τα κριαρια, οι μουροχαβλοι και τα ζωα

εμεις 9 max ειμαστε ηδη παραλια

13:00 επιστρεφουμε και παμε για φαγητο, μετα υπνος και κατα τις 18:30 παλι παραλια εως 21:30

φιλε σαν βερος Λευκαδιος θα σου πω πολλα μυστικα. Λευκαδα δεν πας Αυγουστο, αν ΠΡΕΠΕΙ να πας Αυγουστο πας Πορτο Κατσικι μονο για να βγαλεις φωτο, μπανιο μονο στο Καθισμα που ειναι ευκολη προσβαση, γιατι οπουδηποτε αλλου θα το μετανοιωσεις παρολη την φυσικη ομορφια. Να μην ξεχασεις να πας στο Πορτο Λευκατα, εκει που επεσε η Σαπφω να δεις τα απομειναρια του ναου του Απολλωνα. Φαι μακρια απο τουριστικα, καλυτεροι μεζεδες στα Χαραδιατικα, μη φας ψαρι δεν το εχουμε στην κουλτουρα μας στην Λευκαδα, ποτο στην Πασαρελα στην Χωρα, εκτος αν εχει απνοια οποτε θα μυριζει η μουτελη (η Χωρα ειναι μπροστα σε λιμνοθαλασσα, δηλαδη λασπη και οταν εχει απνοια και ζεστη βγαζει ενα Εσανς. Νυδρι αξιζει να πας ενα βραδι, για ποτακι στο Σαιλ Ινν αν θελεις πολυ βαβουρα και τουριστρια η στο Μπιτς (οπως λεμε σκυλα) Μπαρ στην αλλη ακρη του Νυδριου. Πολυ καλη μακαροναδα στο Σαπορε. Ψωνια μη κανεις δεν εχει τιποτα, ισως σαλαμι αλλα πλεον βρισκεις σε καθε σουπερ μαρκετ. Καλα να περασεις και οτι αλλο θελεις σφυρα

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προτεινε μου 2-3 καλα φαγαδικα αγιο νικητα και οχι μονο..Να ειναι τοπ..

θα ειμαι εκει αυγουστο..Γι αλλη μια φορα

εχω παει σε πολλα νησια

Συμπερασμα;;; H Λευκαδα ειναι απλα...ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ για μπανια!!!!!!!

Για θεα η σαντορινη

Φιλε μου Αγ Νικητα εχει πολυ τσιπουρο και ουζο και μεζεδες, θα κλασεις μεντες απο το μεθυσι, θα γινεις δεματι που λενε και οι ιθαγενεις. Φαγητο καλο εχει εκτος απο Χαραδιατικα που ειναι ταξιδι μια ωρα αν μεινεις Αγ Νικητα, η Βασιλικη μπροστα στην παραλια. Γενικα απο την Δυτικη μερια δεν εχει να φας , μονο να δεις και να περπατησεις. Μελι θυμαρισιο παρε και φακες Εγκλουβης γιατι γαμανε. Στην χωρα θα βρεις πολλα φαγαδικα αλλα ολα για τουριστες. Αν σε βγαλει ο δρομος σου για Νυδρι το μεθεπομενο χωριο (κατωχωρι) εχει 1 ταβερνα και μονο τον Ταξιαρχη, τρελλους μεζεδες παρολο που δεν του φαινεται. οτι θελεις πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom