Νέα

Διακοπές - προβλήματα στη συνδεση ADSL

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolg15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 765
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Συγνωμη που ανοιξα καινουργιο θρεντ αλλα δεν εβρισκα που να την κανω αυτην την ερωτηση: μπορει καποιος να μου πει για ποιον λογο καποιες ωρες την ημερα δεν εχω ιντερνετ? η συνδεση μου ειναι con-x, δεν υπαρχει προβλημα με την συνδεση μου λενε στον οτε, αλλα εγω δεν μπορω να δουλεψω... εχει κανεις καμια ιδεα???

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Δεν εχεις επισκευτει αρκετα μπουρδελοστουντιομασαζοπιατσοστριπτιζοκωλομπαρα αυτο τον μηνα. Αν συνεχιστει αυτο θα σε διαγραψει ο ΟΤΕ απο τις λιστες και δε θα χεις ουτε τηλεφωνο!

ειναι προφανες πως δεν εχω ιδεα, αλλα και εσυ καν μια περιοχη δε λες μηπως ειναι και αλλοι με προβλημα στη συνδεση απο εκει.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
συγνωμη που ανοιξα καινουργιο θρεντ αλλα δεν εβρισκα που να την κανω αυτην την ερωτηση. μπορει καποιος να μου πει για ποιον λογο καποιες ωρες την ημερα δεν εχω ιντερνετ? η συνδεση μου ειναι con-x, δεν υπαρχει προβλημα με την συνδεση μου λενε στον οτε αλλα εγω δεν μπορω να δουλεψω...εχει κανεις καμια ιδεα???
Πρέπει να τσεκάρης αρκετα πραγματα για να βρης τι συμβαινει.
Μήπως έχεις ασυρματο ρουτερ (μπαίνη αλλος (γείτονας) στη συχνότητα?
Αν είσαι σε πολυκατοικία μήπως ηρθε συνεργείο αλλων εταιρειων (hol forthnet tellas)  και τα κάνανε κώλος? συμβαίνει συχνά
δώστο βλάβη στον οτε

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Δεν εχεις ιντερνετ και σου λενε οτι δεν εχει προβλημα η συνδεση σου..?

Ποτε θα εχει δηλαδη..?

Οτι εχει να κανει με τη συνδεση σου καταγραφεται και τοπικα στον υπολογιστη σου, και πολυ περισοτερο στα τερματικα του ΟΤΕ.

Οποτε επεμενε και αν σου λενε τα ιδια, πηγαινε στον οτε της περιοχης σου και ψαξτο καλυτερα.

Η παγια τακτικη τους ειναι να αποφευγουν δουλεια οταν μπορουνε να το κανουν.. μη μασας.  ;)  :thumbsup:

Δες και στο  www.adslgr.com/forum/]adslgr.com[/url] αναλογα προβληματα.

OP
OP
N

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
συγνωμη που ανοιξα καινουργιο θρεντ αλλα δεν εβρισκα που να την κανω αυτην την ερωτηση. μπορει καποιος να μου πει για ποιον λογο καποιες ωρες την ημερα δεν εχω ιντερνετ? η συνδεση μου ειναι con-x, δεν υπαρχει προβλημα με την συνδεση μου λενε στον οτε αλλα εγω δεν μπορω να δουλεψω...εχει κανεις καμια ιδεα???

Έχω παρόμοιο πρόβλημα. Έχω Forthnet και ένα ενσύρματο modem της Siemens που ήταν πακέτο μαζί.
Η σύνδεσή μου δεν έχει πρόβλημα ούτε από Forthnet ούτε από ΟΤΕ.
Αυτό που συμβαίνει τελικά είναι ότι το modem αποσυντονίζεται, για κάποιους λόγους που αγνοώ, και κάνω επανεκίνηση μία ή και περισσότερες φορές PC και modem για να συνδεθεί ή μπαίνω στις ρυθμίσεις που έκανα στο site του modem με το που το πήρα και το ξαναρυθμίζω από εκεί. Συμβαίνει συνήθως εάν ανοίγω το PC το βράδυ.
Μάλλον πρέπει να αλλάξω modem αλλά προς το παρόν βαριέμαι..

Απλά, είναι και αυτή μία εκδοχή που μπορεί να ισχύει.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom