Νέα

Διακοπές Μικρά Ασία-Σμύρνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σκεφτόμαστε με ένα φίλο να πάμε το καλοκαίρι ένα ταξιδάκι Μικρά Ασία, με επίκεντρο τη Σμύρνη

Έχει κανείς εμπειρίες από εκείνα τα μέρη;

Μ ένα πρώτο ψάξιμο, και τις πληροφορίες που βρήκα για τη Σμύρνη, μου κάνει εντύπωση, πως τόσο μεγάλη πόλη (σχεδόν ίση με την Αθήνα) και τόσο κοντά μας, περνάει σχεδόν απαρατήρητη και οι περισσότεροι όταν μιλάν για Τουρκία αναφέρονται στην Πόλη (εκτός αν κάνω εγώ λάθος).

Πέρα από τουριστικές πληροφορίες, με το σεξ τι παίζει; Υπάρχει περίπτωση να βρει κανείς νταλαβέρια στην Τουρκία ή είναι όλα απαγορευμένα;

Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μ ένα πρώτο ψάξιμο, και τις πληροφορίες που βρήκα για τη Σμύρνη, μου κάνει εντύπωση, πως τόσο μεγάλη πόλη (σχεδόν ίση με την Αθήνα) και τόσο κοντά μας, περνάει σχεδόν απαρατήρητη και οι περισσότεροι όταν μιλάν για Τουρκία αναφέρονται στην Πόλη (εκτός αν κάνω εγώ λάθος).

κανείς, τίποτα;  :think:

άρα τουλάχιστον δεν κάνω λάθος σ αυτό... :rockon: :rockon: :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.978
Πόντοι
26.141
file  θα σου απαντησω συντομα εχω παει 2 φορεσ

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Για τουρισμό στη Σμύρνη δε λέει. Εκτός αν έχεις ρίζες από εκεί κοντά (Αϊβαλί κλπ) και θέλεις να επισκεφτείς τα μέρη αυτά. Πάντως έχει ένα τεράστιο λιμάνι που δένουν πολλά κρουαζιερόπλοια το νερό του οποίου είναι τόσο μολυσμένο που δεν επιτρέπεται ούτε να το αγγίξεις. Στο Hilton που έμενα πριν από μερικά χρόνια στις βρύσες στο μπάνιο είχε αυστηρές προειδοποιήσεις για την ακαταλληλότητα του νερού. Και κάτι σχετικό - άσχετο. Απ' ότι μου είπαν οι μεγαλύτερες πωλήσεις περουκών σε ...άντρες γίνονται εκεί... 

Επισκέπτης
Για τουρισμό στη Σμύρνη δε λέει. Εκτός αν έχεις ρίζες από εκεί κοντά (Αϊβαλί κλπ) και θέλεις να επισκεφτείς τα μέρη αυτά. Πάντως έχει ένα τεράστιο λιμάνι που δένουν πολλά κρουαζιερόπλοια το νερό του οποίου είναι τόσο μολυσμένο που δεν επιτρέπεται ούτε να το αγγίξεις. Στο Hilton που έμενα πριν από μερικά χρόνια στις βρύσες στο μπάνιο είχε αυστηρές προειδοποιήσεις για την ακαταλληλότητα του νερού. Και κάτι σχετικό - άσχετο. Απ' ότι μου είπαν οι μεγαλύτερες πωλήσεις περουκών σε ...άντρες γίνονται εκεί...  

ωχ... τόσο χάλια ε;

φαντάζομαι ούτε για ντουζ-μπάνιο δεν κάνει το νερό των Χοτελ ε;

τουλάχιστον στα πέριξ μπορεί να κάνει κανείς μπάνιο ή η μόλυνση εκτείνεται πολλές δεκάδες χιλιόμετρα;

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
ωχ... τόσο χάλια ε;
φαντάζομαι ούτε για ντουζ-μπάνιο δεν κάνει το νερό των Χοτελ ε;
τουλάχιστον στα πέριξ μπορεί να κάνει κανείς μπάνιο ή η μόλυνση εκτείνεται πολλές δεκάδες χιλιόμετρα;

Ντους κάνεις, στο στόμα σου δεν το βάζεις...

Απέναντι από τη Σάμο είναι πολύ πιο τουριστικό μέρος με τουρίστες από παντού και κάνεις παιχνίδι.
Επίσης και η κουζίνα είναι special αν σου αρέσουν τα βαριά και πικάντικα φαγητά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.978
Πόντοι
26.141
η μυρνη ειναι σαν την αθηνα 3-4 εκατομμυρια και για 2-3 μερες ειναι καλα να περπατησης το πλακωστρωτο το λιμανι αλλα και για καφε στην καρσικαγια δλδ κορδελιο
πλεβνε οδος και κιμπρισ σεχλιτερι ακρως τουριστικοι δρομοι
για μπανιο ξεχασετο πρεπει να πας τσεσμε η κουσαντασι νοτιοτερα 'η αιβαλι αιβατσικ βορειοτερα
υπαρχουν φτηνα πακετα σε ακρως υπερλουξ ξενοδοχεια με καλες υπηρεσιες αλλα  δεν ξερω απο αθηνα πως πατε εκει
φοβερο ταξιδι που εχω κανει πολλες φορες ειναι απο θρακη εως ατταλεια παραλια μικρας ασιας φοβερ φυση και μοναδικα μερη
καλλιπολη δαρδανελια τροια τσανακαλε  ιωατσικ αιβαλι σμυρνη κουσανταση εφεσος μιλητος τσεσμες μερσινη ατταλια παμουκαλε ειναι ταξιδι ζωης για τις πατριδες αλλα και κωλολεει με μηχανες καλοκαιρι
απο εμας θρακη πιο κοντα ειναι η σμυρνη απο οτι η αθηνα :grin:
αερογραμμη δεν νομιζω να εχει απευθειας αλλα ουτε και καραβι-βαπορι μεσω πειραια δεν εχω ακουσει ποτε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.216
Πόντοι
2.356
η μυρνη ειναι σαν την αθηνα 3-4 εκατομμυρια και για 2-3 μερες ειναι καλα να περπατησης το πλακωστρωτο το λιμανι αλλα και για καφε στην καρσικαγια δλδ κορδελιο
για μπανιο ξεχασετο πρεπει να πας τσεσμε η κουσαντασι νοτιοτερα 'η αιβαλι αιβατσικ βορειοτερα
υπαρχουν φτηνα πακετα σε ακρως υπερλουξ ξενοδοχεια με καλες υπηρεσιες αλλα  δεν ξερω απο αθηνα πως πατε εκει
φοβερο ταξιδι που εχω κανει πολλες φορες ειναι απο θρακη εως ατταλεια παραλια μικρας ασιας φοβερ φυση και μοναδικα μερη
καλλιπολη δαρδανελια τροια τσανακαλε  ιωατσικ αιβαλι σμυρνη κουσανταση εφεσος μιλητος τσεσμες μερσινη ατταλια παμουκαλε ειναι ταξιδι ζωης για τις πατριδες αλλα και κωλολεει με μηχανες καλοκαιρι
αερογραμμη δεν νομιζω να εχει απευθειας αλλα ουτε και καραβι-βαπορι μεσω πειραια δεν εχω ακουσει ποτε

Από τιμές και διαμονή, ξενοδοχεία κλπ τι παίζει, είναι tourist trip ή είναι οκ οι τιμές;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.978
Πόντοι
26.141
απο πολη μεταεπιστροφης με 100 ευρω για σμυρνη εχει εισητηρια και σε 4 αστερα ξενοδοχεια το ατομο με 25 ευρω ημιδιαμονη βρισκεισ στο κουσαντασι τσεσμε
ειναι 20 τοις εκατο πιο φτηνα απο κω  και σαμο
απο κλαμπ εχει ενα μεγαλο κλαμπ νμιζω χαβανα που εχει καλες τιμες 5 ευρω το ποτο
εξαλου με την κατρακυλα της τουρκ λθιρας αξιζει φετος τουρκια αφου η λιρα απο 1 προς δυο πηγε ενα προς τρια με το ευρω σε 18 μηνες

Επισκέπτης
υπαρχουν φτηνα πακετα σε ακρως υπερλουξ ξενοδοχεια με καλες υπηρεσιες αλλα  δεν ξερω απο αθηνα πως πατε εκει
καλλιπολη δαρδανελια τροια τσανακαλε  ιωατσικ αιβαλι σμυρνη κουσανταση εφεσος μιλητος τσεσμες μερσινη ατταλια παμουκαλε ειναι ταξιδι ζωης για τις πατριδες αλλα και κωλολεει με μηχανες καλοκαιρι

Πτήσεις ΑΘΗΝΑ-ΣΜΥΡΝΗ έχει κανονικά απευθείας. Βρήκα μία πχ με 70€:

Επισκέπτης

Ευχαριστούμε μαν, κατατοπιστικότατος...

Τελικά είσαι κοσμογυρισμένος ε;  :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.216
Πόντοι
2.356
απο πολη μεταεπιστροφης με 100 ευρω για σμυρνη εχει εισητηρια και σε 4 αστερα ξενοδοχεια το ατομο με 25 ευρω ημιδιαμονη βρισκεισ στο κουσαντασι τσεσμε
απο κλαμπ εχει ενα μεγαλο κλαμπ νμιζω χαβανα που εχει καλες τιμες 5 ευρω το ποτο
εξαλου με την κατρακυλα της τουρκ λθιρας αξιζει φετος τουρκια αφου η λιρα απο 1 προς δυο πηγε ενα προς τρια με το ευρω σε 18 μηνες

Χρήσιμες οι πληροφορίες σου. Πρέπει να πάμε. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης

Τύπε τα Δαρδανέλλια περνιούνται με αμάξι (γέφυρα) ή φέρρυ; Η πρέπει να κάνεις το γύρω από Πόλη;  :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ακόμη ωραιότερη διαδρομή είναι αυτή που ξεκινά από Κωνσταντινούπολη και πιάνει τα παράλια της Μαύρης Θάλασσας για να καταλήξει στον κόλπο της Τραπεζούντας … μπαίνεις στο εσωτερικό και πρίν φτασεις στην Αγκυρα στρίβεις για ΑΜΑΣΕΙΑ, Σαμψούντα Οινόη,Κερασουντα, Τραπεζούντα, Σούρμενα, Ριζαίον, Αθήνα (όχι την δικιά μας).. πράσινι παντού, βουνά… η Μάυρη Θάλασσα δεν λέει για μπάνια και τέτοια… κια φυσικά προσκύνημα Παναγία Σουμελά

Επισκέπτης
ακόμη ωραιότερη διαδρομή είναι αυτή που ξεκινά από Κωνσταντινούπολη και πιάνει τα παράλια της Μαύρης Θάλασσας για να καταλήξει στον κόλπο της Τραπεζούντας … μπαίνεις στο εσωτερικό και πρίν φτασεις στην Αγκυρα στρίβεις για ΑΜΑΣΕΙΑ, Σαμψούντα Οινόη,Κερασουντα, Τραπεζούντα, Σούρμενα, Ριζαίον, Αθήνα (όχι την δικιά μας).. πράσινι παντού, βουνά… η Μάυρη Θάλασσα δεν λέει για μπάνια και τέτοια… κια φυσικά προσκύνημα Παναγία Σουμελά

τύπε "εκεί μέσα" στη βαθιά Ανατολική Τουρκία έχεις πατήσει ποτέ; (Γκαζιάντεπ, Μαλάτια, κλπ)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τύπε "εκεί μέσα" στη βαθιά Ανατολική Τουρκία έχεις πατήσει ποτέ; (Γκαζιάντεπ, Μαλάτια, κλπ)

όχι μέχρι Ικόνιο έχω φτάσει.. προγραμματίζω όμως ταξίδι για Καισάρεια του χρόνου αν είμαστε καλά..

φέτος θα χτυπήσω ένα πενθήμερο Ισλανδία (είναι κοντά από δώ που είμαι και έχει και απευθείας πτήση για Κεφλάβικ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom