Νέα

Διακοπές Λευκάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα extaexta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
Λοιπόν εγώ θα το γράψω και ας αρχίσετε το κράξιμο.
Λόγο μιας δουλίτσας που έκανα έχω πληρωμένες διακοπές Λευκάδα 6-10 Ιουλίου σε σουίτα με private pool κλπ. Άν κάποιο από τα κορίτσια μας ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Υπόψην δεν το πάω στο πονηρό, απλά να έχω να πω δυο μαλακίες, να πιούμε τις ποταρες μας και να μην κυκλοφορώ σαν το μπακούρι.

Υ.γ. είμαι χρήστης αμαξιδίου οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ούτε πρόκειται να βιασω καμία.

Υ.γ.(2) δεν θέλω να πάρω κάποιον φίλο μαζί γιατί έχω συνηθίσει να πηγαίνω διακοπές με γυναικεία παρέα. Μιας και ενημερώθηκα τελευταία στιγμή όλες οι φίλες δεν μπορούσαν να πάρουν άδεια.
Υ.γ.(3) οι μπουστηδες μακριά

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.515
Πόντοι
201
Όλα θα πάνε καλά τύπε. Δεν θα το πάρει κανένας με περίεργο τρόπο
Arrested Development Mistake GIF

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.063
Πόντοι
3.556
Λοιπόν εγώ θα το γράψω και ας αρχίσετε το κράξιμο.
Λόγο μιας δουλίτσας που έκανα έχω πληρωμένες διακοπές Λευκάδα 6-10 Ιουλίου σε σουίτα με private pool κλπ. Άν κάποιο από τα κορίτσια μας ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Υπόψην δεν το πάω στο πονηρό, απλά να έχω να πω δυο μαλακίες, να πιούμε τις ποταρες μας και να μην κυκλοφορώ σαν το μπακούρι.

Υ.γ. είμαι χρήστης αμαξιδίου οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ούτε πρόκειται να βιασω καμία.

Υ.γ.(2) δεν θέλω να πάρω κάποιον φίλο μαζί γιατί έχω συνηθίσει να πηγαίνω διακοπές με γυναικεία παρέα. Μιας και ενημερώθηκα τελευταία στιγμή όλες οι φίλες δεν μπορούσαν να πάρουν άδεια.
Υ.γ.(3) οι μπουστηδες μακριά
τύπε παρε και τις σημειώσεις σου μαζι γιατι πριβέ πισινα σουίτα και μποτανα ειναι δυνατος συνδυασμός :wanker::wanker::wanker:

Συνημμένα

• IMG_6592.jpeg
    IMG_6592.jpeg
    110,5 KB · Εμφανίσεις: 54
OP
OP
extaexta

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
τύπε παρε και τις σημειώσεις σου μαζι γιατι πριβέ πισινα σουίτα και μποτανα ειναι δυνατος συνδυασμός :wanker::wanker::wanker:
Όχι ρε μάστορα να χαλάσουμε και το αμαξίδιο. Είναι ανθρακονήμα από πάνω μέχρι κάτω.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.266
Πόντοι
2.256
Να ήταν Μύκονο κάτι θα έβρισκες!! Λευκάδα τώρα;;; :wink:

OP
OP
extaexta

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.266
Πόντοι
2.256
Τι να κάμω μάνα μου...δεν το κανόνισα εγώ. Θέλουν να με στείλουν να ελέγξω την προσβασιμότητα στη Λευκάδα
Φίλε συγγνώμη που γελάω ενώ έπρεπε να κλαίω αλλά δεν αλλάζει κάτι από την υπόλοιπη Ελλάδα!!! Προσβασιμότητα μηδέν!!!!! Ίσως σε κάποια 4 στερα ή 5άστερα, στο υπόλοιπο νησί - δρόμους - πεζοδρόμια, θα κλάψεις κι εσύ :cry: καλή τύχη!!!

OP
OP
extaexta

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
Φίλε συγγνώμη που γελάω ενώ έπρεπε να κλαίω αλλά δεν αλλάζει κάτι από την υπόλοιπη Ελλάδα!!! Προσβασιμότητα μηδέν!!!!! Ίσως σε κάποια 4 στερα ή 5άστερα, στο υπόλοιπο νησί - δρόμους - πεζοδρόμια, θα κλάψεις κι εσύ :cry: καλή τύχη!!!
Καλά κάνεις και γελάς...εδώ γελάω εγώ με αυτά που έχω δει...
Πέρσι στην Ζάκυνθο ράμπα κατάβασης με κλήση 45 μοίρες και στο τελείωμα γλάστρα με κάκτο....να πας μια και έξω.

Ευτυχώς είμαι λίγο κασκαντέρ οπότε δεν βρίσκω ιδιαίτερα προβλήματα. Και πεζοδρόμια θα ανέβω και σκαλιά θα κατέβω. Αν έχεις ψάξει από πριν που θα πας και πως δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα. Μιλάω για εμένα που και Τούμπα να φάω γελάω και συνεχίζω. Αλλά γενικά ναι υπάρχει θέμα.

Στην τελική θα πάω μόνος μου και όλο και κάτι θα κάτσει εκεί.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
αρχιδια χαζονησι είναι η Λευκάδα, αν τύχεις και σε καύσωνα μαύρες διακοπές θα κάνεις αναγκαστικά όλη μερα με το κλιματιστικό.
μια μαλακία και μισή είχα πάει κάποτε, απο τις 11 το πρωι ως τις 8 το βράδυ πρέπει να κλειστείς στο δωμάτιο αλλιώς κινδυνεύεις απο ασφυξία θερμοπληξία ηλιαση και εγκαύματα. και τελειως χαζοτουρισμός παπαριες......

• Like
Αντιδράσεις: flynow
OP
OP
extaexta

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
αρχιδια χαζονησι είναι η Λευκάδα, αν τύχεις και σε καύσωνα μαύρες διακοπές θα κάνεις αναγκαστικά όλη μερα με το κλιματιστικό.
μια μαλακία και μισή είχα πάει κάποτε, απο τις 11 το πρωι ως τις 8 το βράδυ πρέπει να κλειστείς στο δωμάτιο αλλιώς κινδυνεύεις απο ασφυξία θερμοπληξία ηλιαση και εγκαύματα. και τελειως χαζοτουρισμός παπαριες......
Ναι δεν διαφωνώ έχω ξαναπάει. Αλλά αφού είναι πληρωμένα όλα σιγά μην κάτσω να σκάσω. Αν έχει τόσο ζεστή θα αραξω στην πισίνα της σουίτας και θα πίνω μπύρες όλη μέρα. Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν ήμουν του στυλ πάω διακοπές για να γυρίσω όλο το νησί.

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
Ναι δεν διαφωνώ έχω ξαναπάει. Αλλά αφού είναι πληρωμένα όλα σιγά μην κάτσω να σκάσω. Αν έχει τόσο ζεστή θα αραξω στην πισίνα της σουίτας και θα πίνω μπύρες όλη μέρα. Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν ήμουν του στυλ πάω διακοπές για να γυρίσω όλο το νησί.
οκ κι εγώ δεν είμαι λάτρης της Λευκάδας, αλλά έχει και κάποιες παραλιάρες μοναδικές ρε σείς.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.266
Πόντοι
2.256
οκ κι εγώ δεν είμαι λάτρης της Λευκάδας, αλλά έχει και κάποιες παραλιάρες μοναδικές ρε σείς.
Από τοπία γαμάει και δέρνει αλλά από γενικές παροχές παπάρια!!!! Έχουν το πλεονέκτημα πως δεν έχουν ακτοπλοϊκά αλλά και το μειονέκτημα του intraday. Χιλιάδες κόσμος από Πρέβεζα, Βόνιτσα, Αστακό κλπ κλπ πάνε Λευκάδα για μπάνιο!!! Παντού μποτιλιάρισμα, parking πουθενά!!! Οι επαγγελματίες έχουν μια νοοτροπία "στα αρχίδια μου κι αν περάσεις καλά, στα αρχίδια μου κι αν δεν περάσεις!!! Ελάχιστα ποιοτικά σε εξυπηρέτηση μαγαζιά!!! Από τη μεριά του Νυδρίου, Βασιλική κλπ ακόμα τρώνε εις μνήμην του Ωνάση!!!! Έχει πεθάνει 50 χρόνια κι αυτοί ακόμα κονομάνε στο όνομα του!!!

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.266
Πόντοι
2.256
Τύπε νηματοθέτη @extaexta μήπως είσαι ο τύπος με το αμαξίδιο που κάνει βιντεάκια και βοηθάει τον κόσμο που βρίσκεται σε παρόμοια θέση να κάνει τις δουλειές του;;; Αυτός που πρόσφατα είχε πάει στους Τσουβέλα και Ζαφειράτου;;;;

OP
OP
extaexta

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
Τύπε νηματοθέτη @extaexta μήπως είσαι ο τύπος με το αμαξίδιο που κάνει βιντεάκια και βοηθάει τον κόσμο που βρίσκεται σε παρόμοια θέση να κάνει τις δουλειές του;;; Αυτός που πρόσφατα είχε πάει στους Τσουβέλα και Ζαφειράτου;;;;
Χαχαχα όχι άλλα πολύ κοντινός του φίλος

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
Από τοπία γαμάει και δέρνει αλλά από γενικές παροχές παπάρια!!!! Έχουν το πλεονέκτημα πως δεν έχουν ακτοπλοϊκά αλλά και το μειονέκτημα του intraday. Χιλιάδες κόσμος από Πρέβεζα, Βόνιτσα, Αστακό κλπ κλπ πάνε Λευκάδα για μπάνιο!!! Παντού μποτιλιάρισμα, parking πουθενά!!! Οι επαγγελματίες έχουν μια νοοτροπία "στα αρχίδια μου κι αν περάσεις καλά, στα αρχίδια μου κι αν δεν περάσεις!!! Ελάχιστα ποιοτικά σε εξυπηρέτηση μαγαζιά!!! Από τη μεριά του Νυδρίου, Βασιλική κλπ ακόμα τρώνε εις μνήμην του Ωνάση!!!! Έχει πεθάνει 50 χρόνια κι αυτοί ακόμα κονομάνε στο όνομα του!!!
Όντως πολύς κόσμος για μονοήμερες πράγμα που εκτός των άλλων με τόση κίνηση και πιώματα το καθιστά και επικίνδυνο στην οδήγηση. Κάθε χρόνο γίνονται πολλά τροχαία. Μην ξεχνάμε οτι έχει και άλλους επισκέπτες το νησί καθ' όλον το χρόνο, διότι έχει γιατρούς, νοσοκομεία, υπηρεσίες, καταστήματα κ.λπ.
Αναφορικά με το Νυδρί και γενικά την Ανατολική πλευρά του νησιού, ζούν περισσότερο απο Σλάβους, κυρίως Σέρβους, αλλά και απο Έλληνες που είτε δεν ξέρουν και πηγαίνουν εκεί είτε το επιλέγουν συνηδειτά για να έχουν ήρεμες παραλίες για τα παιδιά τους. Όσον αφορά τα μαγαζιά νομίζω οτι είναι έτσι απο ιδιοσυγκρασία οι Λευκαδίτες. Είναι της αρπαχτής οι περισσότεροι, και το ακολουθούν και οι επόμενοι που άνοιξαν μαγαζιά εκεί.
Πάντως μου ΄χει λείψει ένα ελεύθερο camping στα Πευκούλια ρε πούστη μου. Έχει και μούναρους κατά καιρούς εκεί.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.266
Πόντοι
2.256
Όντως πολύς κόσμος για μονοήμερες πράγμα που εκτός των άλλων με τόση κίνηση και πιώματα το καθιστά και επικίνδυνο στην οδήγηση. Κάθε χρόνο γίνονται πολλά τροχαία. Μην ξεχνάμε οτι έχει και άλλους επισκέπτες το νησί καθ' όλον το χρόνο, διότι έχει γιατρούς, νοσοκομεία, υπηρεσίες, καταστήματα κ.λπ.
Αναφορικά με το Νυδρί και γενικά την Ανατολική πλευρά του νησιού, ζούν περισσότερο απο Σλάβους, κυρίως Σέρβους, αλλά και απο Έλληνες που είτε δεν ξέρουν και πηγαίνουν εκεί είτε το επιλέγουν συνηδειτά για να έχουν ήρεμες παραλίες για τα παιδιά τους. Όσον αφορά τα μαγαζιά νομίζω οτι είναι έτσι απο ιδιοσυγκρασία οι Λευκαδίτες. Είναι της αρπαχτής οι περισσότεροι, και το ακολουθούν και οι επόμενοι που άνοιξαν μαγαζιά εκεί.
Πάντως μου ΄χει λείψει ένα ελεύθερο camping στα Πευκούλια ρε πούστη μου. Έχει και μούναρους κατά καιρούς εκεί.
Συμφωνούμε απόλυτα!!! Για τα Πευκούλια που λες δεν έχω ιδέα!!! Βλέπω σκάφος στο avatar :wink:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.266
Πόντοι
2.256
Χαχαχα όχι άλλα πολύ κοντινός του φίλος
Μπράβο όμως ρε φίλε!!! Είστε πολύ δυνατοί τύποι σε έναν κόσμο με πόλεις εχθρικές ακόμα και για commandos!!!
Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!!!

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
Συμφωνούμε απόλυτα!!! Για τα Πευκούλια που λες δεν έχω ιδέα!!! Βλέπω σκάφος στο avatar :wink:
χαχα. Σωστά βλέπεις αν και δεν χρειάζεσαι σκάφος για τα Πευκούλια.Πρόκειται για μια παραλία που μπορείς να κάνεις ελεύθερο camping μετά γυμνισμού. Ίσως η μόνη που μπορείς να στήσεις σκηνή στην Λευκάδα.

OP
OP
extaexta

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
Μπράβο όμως ρε φίλε!!! Είστε πολύ δυνατοί τύποι σε έναν κόσμο με πόλεις εχθρικές ακόμα και για commandos!!!
Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!!!
Βάλε στο youtube να δεις λίγο wheelchair basketball και θα καταλάβεις...

Manosssss35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
281
Φοβερές βλακείες λες φίλε και στο λέω εγώ με όλο το σεβασμό που σπούδαζα εκεί και είμαι από Κρήτη άρα τα παραλιακά μέρη τα ξέρω από κούνια,καταρχάς δε γίνετε να εκφέρεις άποψη ξεκινώντας ότι πήγα μια φορά κάπου.Εγώ επειδή εγώ εκεί έκανα 4 χρόνια Αγιος Νικήτας και παραλία Κάθισμα είναι μαγικά μέρη,έχω πάει αμέτρητες φορές,ενδείκνυται για τα μέσα του καλοκαιριού λόγω καιρού..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom