Νέα

Διαγραφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 311
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγω τωρα αν πω οτι δεν φταιει η πολιτικη αλλα ο ρημαδης ο εγωισμος μας;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγω τωρα αν πω οτι δεν φταιει η πολιτικη αλλα ο ρημαδης ο εγωισμος μας;

Ίσως...αλλά εάν μπορείς να κοντρολάρεις εγωϊσμούς τρίτων πιο έυκολα από το να κόψεις απλά τα πολιτικά topics....θα πω ότι είσαι πολύ μάγκας ρε φίλε.

Από την άλλη όμως, τα χουλιγκάνια κατάφεραν και σταμάτησαν, αυτοί δεν έχουν εγωϊσμό?

qwerty

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
18
Πόντοι
0
Νομιζω καλα εκανε.Εκτος απο εγωισμος ισως να ειναι θεμα αξιοπρεπειας γαυτον.Το site πρεπει να βρει τροπο να τον ξαναφερει πισω

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Φίλε Warhol, δεν ήμουν μέσα απο εχθές, και σήμερα είδα τις εξελίξεις, δεν έχω προλάβει να δώ τι σε έκανε να φτάσεις σε αυτό το σημέιο,νομίζω ότι πολλοί εδώ μέσα λειτουργούμε ώρες - ώρες έντονα, πάνω στα νεύρα μας, νομίζω ότι δεν χρειαζόταν να φτάσεις εκεί.
Όλα τα παιδιά σε συμπαθούμε.
Κρίμα, ειλικρινά.

Επισκέπτης
Σε ένα σάιτ στο οποίο μπαινουμε για να διασκεδάζουμε και να αλληλοενημερωνόμαστε πιστεύω ότι θα πρέπει να αποφευγουμε ακραίες φορτίσεις και εντασεις. Σαφώς, μεσα στους εκατονταδες χρήστες θα υπάρχουν μουνόπανα, κομλεξικοί, μικροψώληδες, ανίκανοι, αμόρφωτοι, ψυχασθενείς, κερατάδες, βρωμιάρηδες, ρουφιάνοι, απατεώνες, αποτυχημένοι της ζωής, κλπ κλπ.

Αλοιμονο αν γινεσαι involved και ''φορτώνεις'' σε καθε αντιπαράθεση σε βαθμό που να το βιώνεις κιόλας. Αυτό είναι σημαντικό κουσούρι που πρέπει να αναλυθεί και να αποβληθεί. Η δέ διαγραφή, ψυχολογικά, αποτελεί μια διέξοδο φυγής αλλά σαφως δε λύνει το πρόβλημα.

Στο σημείο αυτο, ειναι σημαντικος ο ρόλος των μοντερέιτορς και συναφων χρηστών που θα πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά και να προστατεύουν το σάιτ από ανθρώπους που ανοίκουν στις παραπάνω κατηγορίες και που συστηματικά γαμανε τη κουβέντα.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ίσως...αλλά εάν μπορείς να κοντρολάρεις εγωϊσμούς τρίτων πιο έυκολα από το να κόψεις απλά τα πολιτικά topics....θα πω ότι είσαι πολύ μάγκας ρε φίλε.

Από την άλλη όμως, τα χουλιγκάνια κατάφεραν και σταμάτησαν, αυτοί δεν έχουν εγωϊσμό?

Που σημαίνει οτι αν τα χουλιγκάνια κατάφεραν και σταμάτησαν -γενικά- τις καφρίλες, το ίδιο μπορεί να συμβεί οπουδήποτε, χωρίς προληπτικά μέτρα και κλειδώματα θεμάτων. Γνώμη μου.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Χτες παρακολούθησα το θέμα μέχρι τις 2 και μισή το πρωί

Μόλις τώρα όμως είδα το μήνυμα που επιβεβαιώνει το γεγονός

Πολύ κρίμα.

Θα μας λείψεις ρε φίλε

Ίσως έχεις δείξει το δρόμο, δεν ξέρω.

quark

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
War ποιος σε πειραξε να του σπασω τα ματια??

Σιγα ρε μαγκες μην το κανετε μελοδραμα..το παληκαρι δεν γουσταρε και εφυγε δεν πεθανε στην τελικη...

Αν και παπαρηγικος καλο παιδι

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Όχι ρε πούστη μου... Πάει ο τατουαζιέρης;;; Και τώρα που θα την κάνω την μηχανοκεφαλή;;; Φτουυυυυυυυυυυ. Κανένας φασίστας του την έσπασε; Αν ξέρει κάποιος τη διεύθυνση του μαγαζιού pls pm. Ρωτήστε τον όμως πρώτα...

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Και για να παραφράσω τον ύμνο του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου της χώρας (κόψε κάτι!) και αγαπημένου του Warhol, θα πω τα εξής με την ελπίδα να μετανιώσει και να γυρίσει:

'' Warhol, Warhol, εσύ είσαι το καμάρι,
Warhol, Warhol, ψυχάρα ξακουστή,
όποιος λέει διάφορα για σένα,
πρέπει πρώτα καλά να το σκεφτεί''!!!

Warhol has left the building!!! (δυστυχώς!!!  :'( :'( :'()

Επισκέπτης
Είναι κρίμα τέτοια μέλη να αποχωρούν από το site όμως το internet είναι μια ελεύθερη δημοκρατία ο καθένας κάνει ότι θέλει..

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Κρίμα, ήταν τρελή μορφή του site, χαβαλέ , γέλιο, πληροφορίες, πάντα φιλικότατος..καλή συνέχεια του εύχομαι!

τα μέλη που κρατάνε το site ζωντανό , δεν πρέπει να φεύγουν.

πάντως οι πολιτικες συζητήσεις να απαγορευτούν στο ΄χωρο αυτό, περισσότερο πρόβλημα δημιουργουν. :tickedoff:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
θελω τον τατουζαρη θελω τον τατουζαρη θελω τον τατουζαρη

ελα μεσα ρε γουορχωλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Τα χουλιγκανια που πολυαναφερθηκαν παντως, ηρεμησαν μετα απο σχετικο προσωρινο ban και κλειδωμα τουλαχιστον 5 thread. Για να μην αυταπατώμαστε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τα χουλιγκανια που πολυαναφερθηκαν παντως, ηρεμησαν μετα απο σχετικο προσωρινο ban και κλειδωμα τουλαχιστον 5 thread. Για να μην αυταπατώμαστε.

Οπότε...την συνταγή την ξέρετε.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Θλίβομαι όταν βλέπω τέτοια περιστατικά, ειδικά όταν έρχονται από το πουθενά και από άτομα που δεν το περιμένεις.

Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι συνέβη.

Θεωρώ τον war μια ευχάριστη φυσιογνωμία του site. Δεν είχα τίποτα το προσωπικό, και ας είχε μιλήσει εναντίον μου. Δεν ξέρω αν αυτός είχε.

Κρίνω ωστόσο την αντίδραση του υπερβολική. Θα μπορούσε να συνεχίσει την συζήτηση με επιχειρήματα (λίγο δύσκολο, γνωρίζοντας το ποιόν του studian) ή να πει ένα "εντάξει μωρέ, μου ξέφυγε μια κουβέντα παραπάνω". (για να πει το ίδιο και ο άλλος). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έσβησε τον λογαριασμό του.

Θα φταίει μάλλον το κλίμα των ημερών.

Να μην συμβάλλω στην καπηλεία των εντυπώσεων.

ΥΓ. Υ, όσο περνάνε οι ώρες, η πρόταση σου για τα πολιτικά θέματα, μου φαίνεται πιο ελκυστική...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom