Νέα

Διαφορά ηλικίας που θα μπαίναμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seasunsex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πάντα μεταξύ ενηλίκων, η διαφορά ηλικίας που θα έμπαινα χωρίς ντροπή είναι

• Με μεγαλύτερη 20+ χρόνια

Ψήφοι: 41 27,3%
  • Με μεγαλύτερη 14-19 χρόνια

Ψήφοι: 21 14,0%
  • Με μεγαλύτερη 8-13 χρόνια

Ψήφοι: 25 16,7%
  • Με μεγαλύτερη 2-7 χρόνια

Ψήφοι: 41 27,3%
  • Με +1-1 χρόνια

Ψήφοι: 29 19,3%
  • Με μικρότερη 2-7 χρόνια

Ψήφοι: 38 25,3%
  • Με μικρότερη 8-13 χρόνια

Ψήφοι: 46 30,7%
  • Με μικρότερη 14-19 χρόνια

Ψήφοι: 35 23,3%
  • Με μικρότερη 20+χρόνια

Ψήφοι: 60 40,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    150

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.852
Πόντοι
1.446
Συμφωνώ. Την ίδια ιδέα είχαν και οι μύστες Πατούλης και Μίνως Μάτσας και τόσα άλλα παραδείγματα :sunglasses: Όσο ωραία και αν είναι κάποια στα άντα της αν σου κάτσει κάποια νεώτερη φιλάκια. Δεν συζητάμε αν θέλεις και παιδιά κιόλας.

Άλλωστε το ξέρουν και οι γυναίκες άλλο που κάνουν την πάπια. Τόσα σκάνδαλα με κάτι καθηγήτριες και έφηβους γιατί συμβαίνουν άραγε; Για τους λόγους που είπες αλλά από την ανάποδη.

Και όχι μόνο, νομίζω είχαμε και νήμα για αυτό. Τι να απέγινε άραγε;

Λάρισα: 45χρονη κατήγγειλε 22χρονο για βιασμό – Τον είχε γνωρίσει μέσω Facebook
Αυτή η μαλακία (που ίσως γίνεται εσκεμμένα μερικές φορές) να μπαίνουν μικρές, μεγάλες σε αυτοκίνητα αγνώστων και μετά να τους κατηγορούν ότι αποπειράθηκαν να τις ξεσκίσουν ή τις ξέσκισαν είναι μεγάλη πουστιά και υποκρισία... Είναι σαν το: "Τραβάτε με και ας κλαίω" ή "Τσούζει αλλά μ΄αρέσει"...

Αυτή βέβαια μιλάει για αυτούς που γνωρίζονταν σε ένα μικρό βαθμό τουλάχιστον πιο πριν...

Τελευταία τροποποίηση:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.789
Πόντοι
2.306
Μ έκανε τούρμπο. Δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. Απλά δεν ασχολείσαι
Δεν ειρωνευομαι τυπε, απλα υποθετω απο το νικ σου οτι εχεις περπατησει 47 χρονακια σε αυτον τον πλανητη και αναρωτιεμαι πως θα ενοιωθες αν η δικη σου εικοσαχρονη κορη τα ειχε με ενα πενηνταρη.
ο δε πενηνταρης που ψαχνει το εικοσαχρονο μου θυμιζει λιγο βρυκολακα, «κλεβει» ζωη απο ενα κοριτσι 27 χρονια μικροτερο του.
τεσπα, ο καθενας οτι θελει κανει, απλα εχω την αισθηση οτι εχεις μια επαρση για το γεγονος οτι εμπλεξες με φιλη της κορης σου, αυτο με εντυπωσιαζει.

motsis1977

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Δεν ειρωνευομαι τυπε, απλα υποθετω απο το νικ σου οτι εχεις περπατησει 47 χρονακια σε αυτον τον πλανητη και αναρωτιεμαι πως θα ενοιωθες αν η δικη σου εικοσαχρονη κορη τα ειχε με ενα πενηνταρη.
ο δε πενηνταρης που ψαχνει το εικοσαχρονο μου θυμιζει λιγο βρυκολακα, «κλεβει» ζωη απο ενα κοριτσι 27 χρονια μικροτερο του.
τεσπα, ο καθενας οτι θελει κανει, απλα εχω την αισθηση οτι εχεις μια επαρση για το γεγονος οτι εμπλεξες με φιλη της κορης σου, αυτο με εντυπωσιαζει.
Δεν το κυνηγησα ούτε έχω έπαρση. Απλά λέω πως ποτέ μην λες ποτέ γιατί δεν ξέρεις σε τι φάση και πώς θα σε πετύχει.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.789
Πόντοι
2.306
Δεν το κυνηγησα ούτε έχω έπαρση. Απλά λέω πως ποτέ μην λες ποτέ γιατί δεν ξέρεις σε τι φάση και πώς θα σε πετύχει.
οκ δεκτο, η ζωη εχει οντως πολλους και περιεργους τροπους να σε βγαλει ψευτη.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
258
Πόντοι
26
οι μεγαλυτεροι αντρεσ ελκονται απο πιο νεεσ κοπελεσ

motsis1977

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Εγώ ακόμα δεν θα ξεχάσω που στα 45 μου,το περασμένο καλοκαίρι χώθηκα ολομόναχος σε τρία πιτσιρίκια 23-25 που βγάζαν γυμνά φωτογραφίες μπροστά μου στην παραλία.

Εννοείται δεν μπήκα (δεν ήταν τόσο απλό)αλλά αράξαμε λιγάκι οι τέσσερις μας κ γενικά γαμω τα "ελληνικά καλοκαίρια"
Ωραία φάση

• Like
Αντιδράσεις: riding

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
258
Πόντοι
26

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.681
Πόντοι
1.056
Ποιο καμμενοι από τους ψυχολόγους δεν υπάρχουν...από YouTubers που έχω ακούσει ,σε βάθος χρόνου δεν υπάρχει ένας...μα ούτε ένας που να έχει ωφεληθεί από δαύτους....η πιο παπατζα "επιστήμη " και καλά.

Είναι όπως το να σου πουν πως στο γυμναστήριο θα γίνεις Σβαρτσενέγκερ ενώ είσαι σαν τον Ψάλτη.

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
132
Πόντοι
1
Εντωμεταξυ να προσθέσω ότι γύρω στα 18 έχεις φαντασιώσεις για μεγαλύτερες. Φτάνεις μετά γύρω στα 25 -30 όπου κοιτάς σχετικά κοντά σου ηλικιακά γυναίκες και μετά τα 35 θεωρώ ότι κοιτάς όλο και πιο μικρές
Οι γυναίκες είναι στη κορυφή της αναπαραγωγικής τους ζωής από τα 22-28. Συνεπώς οι άντρες θεωρούν πιο όμορφες αυτές τις ηλικίες. Είτε είναι 16 ο άντρας είτε 76.

Οι γυναίκες από την άλλη συνήθως ψάχνουν κάποιον από 4-10 χρόνια μεγαλύτερο γιατί έχει καλύτερο κοινωνικό στάτους και πόρους.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.868
Πόντοι
2.846
Think of being 80 and fucking a 18 yeard old girl. If there was any way to cheat the game of death, that was it.

(Charles Bukowski )

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom