γεια σας.εχω παρει τον υπολογιστη απο τον τεχνικο(ειχε εγγειηση)και μου αλαξε τον σκληρο δισκο απο 40-120 σε 155-5 τον c kαι τον d θελω να πω.πως μπορω να αλαξω την χωριτικοτητα και να κανω τον δισκο C 40 GB και τον D 120 GB?δεν με απασχολει αν χαθουνε δεδομενα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαχωρισμός του σκληρού δίσκου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bili30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
what?
u need a partition manager .
γεια σας.εχω παρει τον υπολογιστη απο τον τεχνικο(ειχε εγγειηση)και μου αλαξε τον σκληρο δισκο απο 40-120 σε 155-5 τον c kαι τον d θελω να πω.πως μπορω να αλαξω την χωριτικοτητα και να κανω τον δισκο C 40 GB και τον D 120 GB?δεν με απασχολει αν χαθουνε δεδομενα.
ο σκληρος ητανε σε 2 κοματια χωριμενος αλλα οχι 155-5.ητανε 40-120,πως μπορω να το ξανακανω ετσι?what?
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Το Magic Partition που λεει ο psaxnw ειναι κορυφη.
Κανε φορματ (στο σκληρο) πρωτα και μετα εχει οδηγο και σε ρωταει σε καθε βημα τι να κανει.
Πιαστο απο δω.
Norton Partition Magic v8
Password
Κανε φορματ (στο σκληρο) πρωτα και μετα εχει οδηγο και σε ρωταει σε καθε βημα τι να κανει.
Πιαστο απο δω.
Norton Partition Magic v8
Password
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.warezraid.com/[/code[/URL]]
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Αν δεν ξερεις πως θα κανεις repartition και δεν σε νοιαζει αν θα χασεις δεδομενα, τοτε λογικα δεν θα ξερεις να κανεις και εγκατασταση στα windows, τα οποια θα χαθουν απο το κοψε ραψε.
Καλη τυχη
Καλη τυχη
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μισό λεπτάκι βρε παιδια ... αν δεν σε απασχολει αν χαθουν δεδομένα τότε δεν χρειαζεσαι κανενα πρόγραμμα. Δηλαδή αν ούτως ή αλλως ξαναπεράσεις το λειτουργικό απο την αρχή, μπορεις να κανεις την δουλειά με μόνο το cd tων windows.
1. Boot από το cd
2. Eπιλέγεις να ενωποιήσεις ολα τα partitions
3. Ξαναδιαμορφωνεις τα Partitions οπως θελεις
4. Εγκατάσταση των windows
Μόνο σε περίπτωση που δεν θέλεις να χάσεις δεδομένα ή δεν θέλεις να ξαναπεράσεις τα windows θα χρησιμοποιήσεις κάποιον partition manager, αλλα έχε υπόψη σου ότι ενδέχεται να αποτύχει η διαδικασία.
1. Boot από το cd
Μόνο σε περίπτωση που δεν θέλεις να χάσεις δεδομένα ή δεν θέλεις να ξαναπεράσεις τα windows θα χρησιμοποιήσεις κάποιον partition manager, αλλα έχε υπόψη σου ότι ενδέχεται να αποτύχει η διαδικασία.
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγώ εκτός από το PM θα σε συμβούλευα καλύτερα να τον κρατήσεις όπως είναι και να πάρεις έναν καλό εξωτερικό δίσκο να κάνεις την δουλειά σου καλύτερα..γεια σας.εχω παρει τον υπολογιστη απο τον τεχνικο(ειχε εγγειηση)και μου αλαξε τον σκληρο δισκο απο 40-120 σε 155-5 τον c kαι τον d θελω να πω.πως μπορω να αλαξω την χωριτικοτητα και να κανω τον δισκο C 40 GB και τον D 120 GB?δεν με απασχολει αν χαθουνε δεδομενα.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
εγώ εκτός από το PM θα σε συμβούλευα καλύτερα να τον κρατήσεις όπως είναι και να πάρεις έναν καλό εξωτερικό δίσκο να κάνεις την δουλειά σου καλύτερα..
Πραγματι.. αν μπλεξει με διαχωρισμους κλπ θα πελαγωσει.
Αλλα και με εσωτερικο κανει δουλεια του φθηνοτερα.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 221
- Πόντοι
- 36
Συμφωνω και επαυξανω!!!Μισό λεπτάκι βρε παιδια ... αν δεν σε απασχολει αν χαθουν δεδομένα τότε δεν χρειαζεσαι κανενα πρόγραμμα. Δηλαδή αν ούτως ή αλλως ξαναπεράσεις το λειτουργικό απο την αρχή, μπορεις να κανεις την δουλειά με μόνο το cd tων windows.
1. Boot από το cd