Νέα

Διαχωρισμός του σκληρού δίσκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bili30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bili30

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας.εχω παρει τον υπολογιστη απο τον τεχνικο(ειχε εγγειηση)και μου αλαξε τον σκληρο δισκο απο 40-120 σε 155-5 τον c kαι τον d θελω να πω.πως μπορω να αλαξω την χωριτικοτητα και να κανω τον δισκο C 40 GB και τον D 120 GB?δεν με απασχολει αν χαθουνε δεδομενα.

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
what?
u need a partition manager .
γεια σας.εχω παρει τον υπολογιστη απο τον τεχνικο(ειχε εγγειηση)και μου αλαξε τον σκληρο δισκο απο 40-120 σε 155-5 τον c kαι τον d θελω να πω.πως μπορω να αλαξω την χωριτικοτητα και να κανω τον δισκο C 40 GB και τον D 120 GB?δεν με απασχολει αν χαθουνε δεδομενα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
προγραμμα που γαμαει γι αυτη τη δουλεια ειναι το
Magic Partition

ψαξτο λιγο ειναι πολυ καλο!!!

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
you should try Acronis Partition Manager.
works 4 me! :cheesy:

OP
OP
B

bili30

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα το δοκιμασω.παντως σας ευχαριστω για τις πληροφοριες,καλο βραδυ.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Το Magic Partition που λεει ο psaxnw ειναι κορυφη.
Κανε φορματ (στο σκληρο) πρωτα και μετα εχει οδηγο και σε ρωταει σε καθε βημα τι να κανει.

Πιαστο απο δω.

Norton Partition Magic v8

Password
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.warezraid.com/[/code[/URL]]

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αν δεν ξερεις πως θα κανεις repartition και δεν σε νοιαζει αν θα χασεις δεδομενα, τοτε λογικα δεν θα ξερεις να κανεις και εγκατασταση στα windows, τα οποια θα χαθουν απο το κοψε ραψε.

Καλη τυχη :)

OP
OP
B

bili30

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τα windows μπορω να τα ξαναπερασω μετα.το κατεβασα το προγραματακι,θα δοκιμασω να δω αν θα τα καταφερω.παντως σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μισό λεπτάκι βρε παιδια ... αν δεν σε απασχολει αν χαθουν δεδομένα τότε δεν χρειαζεσαι κανενα πρόγραμμα. Δηλαδή αν ούτως ή αλλως ξαναπεράσεις το λειτουργικό απο την αρχή, μπορεις να κανεις την δουλειά με μόνο το cd tων windows.

1. Boot από το cd
2. Eπιλέγεις να ενωποιήσεις ολα τα partitions
3. Ξαναδιαμορφωνεις τα Partitions οπως θελεις
4. Εγκατάσταση των windows

Μόνο σε περίπτωση που δεν θέλεις να χάσεις δεδομένα ή δεν θέλεις να ξαναπεράσεις τα windows θα χρησιμοποιήσεις κάποιον partition manager, αλλα έχε υπόψη σου ότι ενδέχεται να αποτύχει η διαδικασία.

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ εκτός από το PM  θα σε συμβούλευα καλύτερα να τον κρατήσεις όπως είναι και να πάρεις έναν καλό εξωτερικό δίσκο να κάνεις την δουλειά σου καλύτερα..

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
εγώ εκτός από το PM  θα σε συμβούλευα καλύτερα να τον κρατήσεις όπως είναι και να πάρεις έναν καλό εξωτερικό δίσκο να κάνεις την δουλειά σου καλύτερα..

Πραγματι.. αν μπλεξει με διαχωρισμους κλπ θα πελαγωσει.
Αλλα και με εσωτερικο κανει δουλεια του φθηνοτερα.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
Μισό λεπτάκι βρε παιδια ... αν δεν σε απασχολει αν χαθουν δεδομένα τότε δεν χρειαζεσαι κανενα πρόγραμμα. Δηλαδή αν ούτως ή αλλως ξαναπεράσεις το λειτουργικό απο την αρχή, μπορεις να κανεις την δουλειά με μόνο το cd tων windows.

1. Boot από το cd
2. Eπιλέγεις να ενωποιήσεις ολα τα partitions
3. Ξαναδιαμορφωνεις τα Partitions οπως θελεις
4. Εγκατάσταση των windows

Μόνο σε περίπτωση που δεν θέλεις να χάσεις δεδομένα ή δεν θέλεις να ξαναπεράσεις τα windows θα χρησιμοποιήσεις κάποιον partition manager, αλλα έχε υπόψη σου ότι ενδέχεται να αποτύχει η διαδικασία.
Συμφωνω και επαυξανω!!!

OP
OP
B

bili30

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.θα δοκιμασω και το cd των windows.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom