Νέα

Δεν ξέρω αν το' χετε καταλάβει, αλλά είμαστε «μια ωραία ατμόσφαιρα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LawDim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σίγουρα δεν λέω κάτι πρωτότυπο και σίγουρα όλοι το έχετε  σκεφτεί και  κυρίως ο Admin.
Στο site είμαστε όλοι με nicknames και εκτός των απλών threadολόγων, σίγουρα υπάρχουν  Ελλ(εει)νίδες, gay (!!) κ.λ.π.
Το πιθανώτερο  όμως είναι να υπάρχουν και οι μαγαζάτορες, - των οποίων τα μαγαζιά και το stuff σχολιάζουμε επωνύμως-, καθώς και το Ηθών  ( !! ).
Δηλαδή ο καθένας για τους λόγους του " παρακολουθεί" τους άλλους προκειμένου να υλοποιήσει τους σκοπούς του ( όπως έλεγε και ο Μπωρίς Πάστερνακ, - για να θυμόμαστε και κανέναν σοβαρό άνθρωπο από την χώρα των φραπέ - ).
Το ερώτημα  είναι που αρχίζει και πού τελειώνει αυτό ?
Μήπως με τους τόσο  επώνυμους σχολιασμούς μας, ραντεβού, τιμολόγια , κριτικές, αναφορές  στο τι κάνουμε και που πάμε, φραπέδες κ.λ.π κάψουμε το χαρτί ?
Η Ελλάδα και δη η Αθήνα, καλώς ή κακώς ( δεν είναι του παρόντος ),  λειτουργεί  διαφορετικά από το Βερολίνο, την Πράγα, την Βουδαπέστη, το Αμστερνταμ, την Μόσχα κ.λ.π
Αν κάψουμε  το χαρτί, στα πλαίσια μάλιστα της καλοπιστίας μας και της ανιδιοτελούς ενημέρωσης των άλλων συναγωνιστών, με τις επώνυμες μεγαλοστομίες μας, ίσως μείνουμε όλοι συν τω χρόνω  " μπουκάλα" χωρίς χώρους διασκέδασης :( 
Τα λέω για να τ' ακούω κι' εγώ πρώτος  :headbang:
Πάντως σε κάθε περίπτωση, δεν ξέρω άν το' χετε καταλάβει, όπως έλεγε κι ο μακαρίτης ο Ντ. Ηλιόπουλος:  " αλλά είμαστε  μιά ωραία  ατμόσφαιρα :)
Ολοι μαζί, Threadoλόγοι, μαγαζάτορες, Ηθών κ.λ.π  :rockon:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
το ηθων το μπουρδελα περιμενε να ενημερωθει??????????????δεν εχουν παει αυτοι ποτε σε στριπ???ή δεν ξερουν γενικα τι παιζει???

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Η παρατηρηση ειναι μονο για τις  φραπατζουδες ή  και για τα κοριτσια των studio;
Πως δηλαδη θα κανουμε ζημια;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σίγουρα δεν λέω κάτι πρωτότυπο και σίγουρα όλοι το έχετε  σκεφτεί και  κυρίως ο Admin.
Στο site είμαστε όλοι με nicknames και εκτός των απλών threadολόγων, σίγουρα υπάρχουν  Ελλ(εει)νίδες, gay (!!) κ.λ.π.
Το πιθανώτερο  όμως είναι να υπάρχουν και οι μαγαζάτορες, - των οποίων τα μαγαζιά και το stuff σχολιάζουμε επωνύμως-, καθώς και το Ηθών  ( !! ).
Δηλαδή ο καθένας για τους λόγους του " παρακολουθεί" τους άλλους προκειμένου να υλοποιήσει τους σκοπούς του ( όπως έλεγε και ο Μπωρίς Πάστερνακ, - για να θυμόμαστε και κανέναν σοβαρό άνθρωπο από την χώρα των φραπέ - ).
Μήπως με τους τόσο  επώνυμους σχολιασμούς μας, ραντεβού, τιμολόγια , κριτικές, αναφορές  στο τι κάνουμε και που πάμε, φραπέδες κ.λ.π κάψουμε το χαρτί ?
Η Ελλάδα και δη η Αθήνα, καλώς ή κακώς ( δεν είναι του παρόντος ),  λειτουργεί  διαφορετικά από το Βερολίνο, την Πράγα, την Βουδαπέστη, το Αμστερνταμ, την Μόσχα κ.λ.π
Αν κάψουμε  το χαρτί, στα πλαίσια μάλιστα της καλοπιστίας μας και της ανιδιοτελούς ενημέρωσης των άλλων συναγωνιστών, με τις επώνυμες μεγαλοστομίες μας, ίσως μείνουμε όλοι συν τω χρόνω  " μπουκάλα" χωρίς χώρους διασκέδασης :( 
Πάντως σε κάθε περίπτωση, δεν ξέρω άν το' χετε καταλάβει, όπως έλεγε κι ο μακαρίτης ο Ντ. Ηλιόπουλος:  " αλλά είμαστε  μιά ωραία  ατμόσφαιρα :)

εγώ το φιλοσόφησα το θέμα όλο αυτό το καλοκαίρι που έλειπα και ένα έχω να πω

μήπως μπορεί να μου στείλει κάποιος ένα αντίγραφο από το /etc/X11/xorg.conf γιατί βαριέμαι αφάνταστα να μετατρέπω τα greeklish σε ελληνικά
(εφόσον αυτός έχει ελληνικά στο linux του - αν είναι εύκολο μονο το input method από το keyboard)

ΛΕΥΤΕΡΙA ΣΤΟ ΘΕΌΚΛΗΤΟ ΡΊΔΑ

OP
OP
L

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βρε , σίγουρα τα ξέρουν  και εύλογα αυτά που λέτε, αλλά  εδώ  δίνουμε  στοιχεία και λεπτομέρειες προσωπικού  επιπέδου, που  κανένας  μαγαζάτορας  δεν στήνει αυτί ν' ακούσει, ούτε είναι δυνατόν να γνωρίζει το Ηθών.
Είναι σαν να έχουμε  πάρει ορό αληθείας και συνομολογούμε, ότι όλοι  αυτοί προ-γνωρίζουν, ενισχύοντας όμως έτσι τους  ισχυρισμούς τους  και φυσικά ¨κακούργημα". Οπότε, όταν  θέλουν , όποιον θέλουν τον "μπαγλαρώνουν¨" και με τις δικές μας αφελείς  οδηγίες προς ναυτιλομένους.
Δηλαδή κλείνει  ραντεβού με zuzana και " ούπς¨"  μέσα,  ή ξέρει σε ποιό μαγαζί παίζεται  φραπέ και από ποιά  συγκεκριμένα. Της ζητάει  λοιπόν " χουρό"  και " ούπς" ανάψτε φώτα, όλοι για " κακούργημα" !!!
Πιστεύω ότι κι  εμείς τους  βοηθάμε, άθελά μας...Και θα μας τα κλείσουν   :headbang:
Επίσης, λέμε λεπτομέρειες  που μπορεί να  πιθανολογούν , - αλλά δεν είναι σίγουρα - ,τ' αφεντικά τους  και ενδεχομένως τις φέρνουμε σε δύσκολη θέση. Γι' αυτό ίσως  αλλού το έπαιζαν  φραπέ και τώρα ντεκαφέ  !!!
Πάντως όλοι γνωρίζουν  το site και το σχολιάζουν στα μαγαζιά...!!
Μακάρι ειλικρινά  να διαψευστώ  πανηγυρικώς  !!!
Υ.Γ:  τώρα, τα μπουρδελάκια κ.λ.π δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα ποτέ, τα συνηθισμένα μόνο  προβλήματα τυπικού ελέγχου. Τα στριπ, τα C.T, τα κρυφοστούντιο και κρυφομασάζ  είχαν και έχουν. Και τέλος  πάντων άς έχουν , αλλά να μη το ' βρουν από ' μας  !!! :rockon:

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
...που  κανένας  μαγαζάτορας  δεν στήνει αυτί ν' ακούσει...

[size=40pt]Χα![/size]

Μια μερα, πηγα σε ενα μπουρδέλο. Βρηκα μια που τη γουσταρα, και τη ρωτησα ποτε θα ξαναειναι. Μου ειπε μετα απο 3 μερες. Τη ρωτησα "που αλλου σε βρισκουμε;" Μου ειπε τρια στουντιο (αλυσιδα).
Ηρθα εδω και τα γραψα.
Μετα απο 3 μέρες ΞΑΝΑΠΗΓΑ στο μπουρδελο, και ηταν εκει.  Μου λεει:
"Εσυ με εγραψες στο ιντερνετ!" (υπ οψη, ξενη η γκομενα, και με σπαστα Ελληνικα).
"Ναι, εγω. Δεν εγραψα τιποτα κακο".
"Κακο εγραψες. Το αφεντικο στο στούντιο δε θελει να δουλευω και σε μπουδελο."

ΤΑ ΠΑΝΤΑ διαβαζουν, παιδια!

OP
OP
L

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΤΑ ΠΑΝΤΑ διαβαζουν, παιδια!
[/quote]

Εγώ  ήμουν και είμαι  σίγουρος...
Οι καλόπιστοι  του site να το καταλάβουν  !!!
Οτι θέλουν, μόνον  μεταξύ τους και  σε p.m.
Τα δημοσίως υπόλοιπα ,  γενικώς και αορίστως... :rockon:

OP
OP
L

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μην μου πείτε ότι βλέπω πολύ X Files , αλλά στις Η.Π.Α  το site θα το είχε ανοίξει η ίδια η  C.I.A, ή μήπως το Miami Vice ? (  :think: ) - τέλος πάντων- ,  για να παρακολουθεί άκοπα και να ελέγχει τις  συνήθειες  κάτι "αγαθοβιόληδων"  σαν όλους  εμάς !!! :headbang:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μην μου πείτε ότι βλέπω πολύ X Files , αλλά στις Η.Π.Α  το site θα το είχε ανοίξει η ίδια η  C.I.A, ή μήπως το Miami Vice ? (  :think: ) - τέλος πάντων- ,  για να παρακολουθεί άκοπα και να ελέγχει τις  συνήθειες  κάτι "αγαθοβιόληδων"  σαν όλους  εμάς !!! :headbang:

;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
[youtube=425,350]OEemyebaVn8&feature=related[/youtube]
στο περιπου

OP
OP
L

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΣΩΣΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΕΣ .......!!!
Ο.Κ  ΤΟ ΕΧΕΤΕ  ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ... ΧΑΙΡΟΜΑΙ.....
ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ  ΑΣ  ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ...

OP
OP
L

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Με αφορμή την καλή χθεσινή είδηση  της αποτροπής  αυτοκτονίας  εφήβου, που ψαχνόταν μέσω Ιντερνετ να βρεί ανώδυνους τρόπους αυτοκτονίας, αλλά και του " δικού μας" Θρέντ        " Μπλόγκερ τα έκανε πουτάνα κ.λ.π", νομίζω επαληθεύεται  πανηγυρικά, η παραπάνω διαπίστωση, ότι όλοι παρακολουθούν όλους μέσω Ιντερνετ, φόρουμ , Μπλόγκς κ.λ.π και εύκολα αποκαλύπτεται η ΙΡ ταυτότητα. Επομένως καλό θα ήταν  όλες μας οι αναφορές, αφ' ενός να είναι κόσμιες ή γενικόλογες και σε κάθε περίπτωση μη προσβλητικές κ.λ.π, αφ' ετέρου να μην περιέχουν προσωπικά  στοιχεία και μεγαλοστομίες που εύκολα διασταυρώνονται και επαληθεύονται με συνέπεια να εκθέτουμε  ανθρώπους και καταστάσεις.
Αν κάποιος  θέλει να εκτεθεί, άς το κάνει μόνο  για τον εαυτό του,αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες του, μη εμπλέκοντας άλλους,  έστω κι' άν πρόκειται για πορνεία...!!
Τουλάχιστον να χρησιμοποιούμε τα Π.Μ  και όχι όλα στα " forum = αγορά =φόρα/ Ιντερνετική αγορά " ..!!
Τα λέω για να τ' ακούω, πρώτος κι' εγώ !!! :headbang:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
δεν κινδυνευουν να κλεισουν μαγαζια απο το site. Τα μαγαζια κλεινουν οταν δεν πεφτει κασερι στους προστατες η οταν χτυπιουνται μεταξυ τους.

OP
OP
L

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν κινδυνευουν να κλεισουν μαγαζια απο το site. Τα μαγαζια κλεινουν οταν δεν πεφτει κασερι στους προστατες η οταν χτυπιουνται μεταξυ τους.
Σίγουρα, ουδείς αντιλέγει, απλώς θα ήθελα να μην βοηθάμε  κι' εμείς με τις δημόσιες μεγαλοστομίες μας προς αυτή την κατεύθυνση  και  εκτιθέμεθα, τόσον εμείς, όσο και οι χώροι που πάμε !!
Αν εκτίθενται και κλείσουν ελλείψει κασεριού, ή κακού σέρβις, άς κλείσουν από μόνα τους, εμείς απ' εδώ να μην έχουμε δώσει στοιχεία.  Αυτό απλά λέω και τίποτ'  άλλο  !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom