Νέα

Δεν μπορώ να στείλω PM σε ένα μέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Προσπαθώ να στείλω PM στον φίλο "Πάθος για την γυναίκα!" αλλά μου βγάζει error οτι δεν βρέθηκε αυτό το μέλος.

Ο τρόπος που το κάνω είναι είτε να πάω στο profil του και να επιλέξω αποστολή προσωπικού μηνύματος ή να κάνω Reply σε κάποιο PM που μου έχει ήδη στείλει.

Είναι το μόνο μέλος στο οποίο δεν μπορώ να στείλω PM. Υπάρχει πρόβλημα με το account του ??
Υποψιάζομαι οτι κάτι μπορεί να συμβαίνει με το spelling του nick name του (π.χ. μπερδεμένα ελληνικά - αγγλικά).

Μπορεί να δεί κάποιος τι γίνεται ???

Ευχαριστώ !

Επισκέπτης
σε ολα τα μελη με nickname γραμμενο στο ελληνικο αλφαβητο...αυτο συμβαινει...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μclein....λάθος.
Εγώ προσπάθώ να στείλω σε φίλο με Αγγλικό νικ......τα ίδια λέει.
Οτι δεν βρέθηκε δηλαδή !
Ενώ ο άνθρωπος είναι μέσα και ποστάρει !

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μclein....λάθος.
Εγώ προσπάθώ να στείλω σε φίλο με Αγγλικό νικ......τα ίδια λέει.
Οτι δεν βρέθηκε δηλαδή !
Ενώ ο άνθρωπος είναι μέσα και ποστάρει !
Αφου δεν μπορεις να στειλεις ΡΜ , γραψε ποστ και υποσχομαστε να μην το δουμε οι υπολοιποι :rockon: :rockon:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον έχει πρόβλημα μόνο όταν πληκτρολογείς το όνομα του μέλους.......προσπάθησα ξανά , αλλά από το προφίλ του μέλους, πατώντας το κουμπί που βρίσκεται κάτω από το άβαταρ, και δούλεψε οκ !

Επισκέπτης
Προσπαθώ να στείλω PM στον φίλο "Πάθος για την γυναίκα!" αλλά μου βγάζει error οτι δεν βρέθηκε αυτό το μέλος.

Ο τρόπος που το κάνω είναι είτε να πάω στο profil του και να επιλέξω αποστολή προσωπικού μηνύματος ή να κάνω Reply σε κάποιο PM που μου έχει ήδη στείλει.

Είναι το μόνο μέλος στο οποίο δεν μπορώ να στείλω PM. Υπάρχει πρόβλημα με το account του ??
Υποψιάζομαι οτι κάτι μπορεί να συμβαίνει με το spelling του nick name του (π.χ. μπερδεμένα ελληνικά - αγγλικά).

Μπορεί να δεί κάποιος τι γίνεται ???

Ευχαριστώ !

Λέτε να μην υπαρχω και να μην το ξέρω;; :think: :think: :think: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom