Νέα

Δεν γαμάει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Voula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
@Voula ελα μπρε μη φοβασαι, κανε ενα σχολιο να αναζωπυρωσεις το νημα να εκτοξευθει, αφου online εισαι, ασε το πουτσο σου και πιασε το πληκτρολογιο

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
δε θέλω να φανώ καχύποπτος αλλά η μία και μοναδική κριτική της Βούλας είναι για τσοντοσινεμά με κείμενο τύπου διαφήμιση σε αθηνόραμα.

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.207
Πόντοι
201

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
δε θέλω να φανώ καχύποπτος αλλά η μία και μοναδική κριτική της Βούλας είναι για τσοντοσινεμά με κείμενο τύπου διαφήμιση σε αθηνόραμα.
έτσι ντε! μπου αήττητο!

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
willis-bruce-smile.gif
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Εχυσες;;; έχυσες;;; Ήρωας!!!
Καλησπερα Φιλε Kafearkoud......χαχαχχαχχαχχα......αδελφε μου δεν γινοταν να μην χυσω.....δεν εφευγα επανω στην καυλα.....τον εγραψα κανονικα....καθοταν στο 2θεσιο καναπε και επερνε ματι....και μαλλον περιμενε και αυτος μεζε.....αλλα πηρε τα Μεζεα μου...χαχχαχαχχχαχχα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Καλησπερα Φιλε Orgasmik.....το εχω κανει αδελφε μου.....τηλεφωνο...περιοχη Καλλιθεα.....καποτες απο φαρμακειο....και κατευθειαν διαμερισμα......αλλα μια μαλακια και μιση......δεν αξιζε ο κοπος.....και το ρεζουμε.....οσο μου εκανε πιπα η λεγαμενη ο αλλος ετοιμαζε τις περουκες και τα νυχτικα στην μεσα κρεββατοκαμαρα.....φαντασου σκηνικο....καθισμενος στον καναπε...να μου κανει πιπα η αλλη....να της χαιδευω το μουνακι και να σκαει ο αλλος ....μπερουκα ξανθια και τιγρε νυχτικο εξωπλατο.....για ποτε εχυσα....ποτε φορεσα το κουστουμι και την κοπανησα αστα....ουτε σε ταινιες του Βεγγου τετοιο τρεξιμο....χαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχα...εμεινε ο αλλος καγκελο απο την ταχυτητα....χαχαχχαχχααχαχααχα
Αυτό εννοούσα φίλε μου. Ότι πάντα υπάρχει λάκος.

Θέλει ο άλλος και καλά να βλέπει να του γαμας τη γκόμενα και να μπαίνει στη μέση κτλ.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Αποφάσησα να τροποποιήσω το μύνημα της Βούλας και να το ποστάρω σε φόρουμ που συχνάζουν γυναίκες (ονόματα δεν λέμε :grin:) από την ανάποδη όμως, που ξέρεις. Θα είναι ως εξής:

Γεια σε όλες, εδώ και λίγο είμαι σε αναζήτηση μιας νεαρής γυναίκας ( ή και παραπάνω :happy:) υγιούς ευπαρουσίαστης που λειτουργεί με προφυλάξεις για ερωτική παρέα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη βρίσκω μέτριες απεριποίητες και χλιαρές.....
Επειδή θα αρχίσετε τα σχόλια για εμφάνιση δική μου κτλ αν βρεθώ ποτέ με καμία από εδώ μέσα ας γράψει εντυπώσεις.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πως σου προσφέρεται ένας εντυπωσιακός άντρας και συ δεν κάνεις τα πάντα για τον ικανοποιήσεις/ικανοποιηθείς ........

Γαμάτο :dancing: ή θα με φάνε οι φεμινίστριες ????

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.505
Πόντοι
2.536
Βούλα υπάρχει μόνο μία. Η Βούλα η Πάλλα

Stories