troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.979
- Πόντοι
- 5.506
εσυ νομιζω θα γαμησις κωλο βουλαςΑφου απετυχε ο εξπερτ του ειδους......
εσυ νομιζω θα γαμησις κωλο βουλαςΑφου απετυχε ο εξπερτ του ειδους......
έτσι ντε! μπου αήττητο!δε θέλω να φανώ καχύποπτος αλλά η μία και μοναδική κριτική της Βούλας είναι για τσοντοσινεμά με κείμενο τύπου διαφήμιση σε αθηνόραμα.
Καλησπερα Φιλε Kafearkoud......χαχαχχαχχαχχα......αδελφε μου δεν γινοταν να μην χυσω.....δεν εφευγα επανω στην καυλα.....τον εγραψα κανονικα....καθοταν στο 2θεσιο καναπε και επερνε ματι....και μαλλον περιμενε και αυτος μεζε.....αλλα πηρε τα Μεζεα μου...χαχχαχαχχχαχχαΕχυσες;;; έχυσες;;; Ήρωας!!!
Αυτό εννοούσα φίλε μου. Ότι πάντα υπάρχει λάκος.Καλησπερα Φιλε Orgasmik.....το εχω κανει αδελφε μου.....τηλεφωνο...περιοχη Καλλιθεα.....καποτες απο φαρμακειο....και κατευθειαν διαμερισμα......αλλα μια μαλακια και μιση......δεν αξιζε ο κοπος.....και το ρεζουμε.....οσο μου εκανε πιπα η λεγαμενη ο αλλος ετοιμαζε τις περουκες και τα νυχτικα στην μεσα κρεββατοκαμαρα.....φαντασου σκηνικο....καθισμενος στον καναπε...να μου κανει πιπα η αλλη....να της χαιδευω το μουνακι και να σκαει ο αλλος ....μπερουκα ξανθια και τιγρε νυχτικο εξωπλατο.....για ποτε εχυσα....ποτε φορεσα το κουστουμι και την κοπανησα αστα....ουτε σε ταινιες του Βεγγου τετοιο τρεξιμο....χαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχα...εμεινε ο αλλος καγκελο απο την ταχυτητα....χαχαχχαχχααχαχααχα
και που να σκασουν τα 40αρια... τοιχο τοιχο λεμε.(ψεμματα την επαιξα, για λιγο ομως)
Με την Βουλα κάθε μέρα Κυριακή είναι ...Ρε τύποι... 28 σελίδες σε 12 ώρες; Που να ήταν κ Κυριακή...
ολοι ειχαν αναγκη την κυρα @Voula τους μαλλον παιχτηΡε τύποι... 28 σελίδες σε 12 ώρες; Που να ήταν κ Κυριακή...
θέλω φωτο σουβενίρ !!Είμαι κάμποσο. Δεν το ήξερα, τι θέλεις να κάνω τώρα; Να πάω να γαμήσω την Βούλα για τιμωρία;
πιάτσα στην καβάλαςΓια σκέψου μια δουλειά της νύχτας. Εκτός από πιάτσα στην Συγγρού.
αααα @κλεοβουλος... αυτα δε μας τα ειπες ρε φιλεΈλα ,Κλεόβουλος Είναι η Βούλα. Γνωστό το εργο.
καλοκαιριασε, καθε μερα κυριακη μεχρι να φυγουν ολοι για 15αυγουστοΡε τύποι... 28 σελίδες σε 12 ώρες; Που να ήταν κ Κυριακή...