Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (26 μέλη και 51 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.863
Πόντοι
2.606
ο παππας εχτες τους εβρισε οπως πραγματικα τους αξιζει...καταδικασμενοι παιδοφιλοι ειναι ,εγκληματιες και με διασυνδεσεις με την μαφια πολλα μελη τους ,δεν ειπε ψεματα....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΣΕΡΝΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ ΤΣΙΡΙΔΑ ΣΤΗ ΦΩΝΗ.....Αν δουμε αυτα που τους εσουρνε ο τσιριδας ο παππας λιγα τους ειπε!

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.707
Πόντοι
2.356
Bρωμοκοτες ήταν ...
Πχ μια αρχιδατη πολιτική τρομοκρατία θα είχε φυτεύσει σφαίρες σε κάτι αδωνηδες και πρωκτοσαλτηδες
Το γιαούρτωμα απείρως καλύτερη επιλογή.
Σιγά μην κάνουμε και Μπακογιάννη τα σκουπίδια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.863
Πόντοι
2.606
αυτά έχουν και στο μπου γραφτεί, είναι σαν να ζητάς δικαιοσύνη απο θεσμό δικαστικού συστήματος , σε καιρο δικτατορίας.
Το δια ταύτα, ποιό είναι;, τι κάνεις; συνεχίζεις χωρίς ουσιαστικά αιτήματα να διαδηλώνεις; θα καταντήσει απλά μέσο εκτόνωσης της δυσαρέσκιας, θα γραφούν και τραγουδάκια, δες ο κούλι τι είπε..
αυτα τα εχουμε απο την αρχη,προσωπικα θεωρω οτι οι διαδηλωσεις δεν θα καταφερουν τιποτα,σιγα μην μασησουν τα τομαρια ,ομως δινουν κουραγιο στους συγγενεις να συνεχισουν τον δικαιο και ιερο αγωνα τους ,για αυτο και συμμετεχω στο ποσοστο που μου αναλογει!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.500
Πόντοι
8.346
Κλείνουν το μετρό τα μουνοπανα αυριο για να μην κατέβει ο κόσμος. Καριοληδες, με τα ποδια θα παμε!! ΠΓ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.863
Πόντοι
2.606
Άντε πες. Το άλλο το παιδοβουβαλο βγήκε να δηλώσει κατευθείαν ότι το πόρισμα επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη... Τι να πεις τώρα..
ρε τυπε δηλαδη ο κυβερνητικος εκπροσωπος τι θα ελεγε???

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.863
Πόντοι
2.606
Κλείνουν το μετρό τα μουνοπανα αυριο για να μην κατέβει ο κόσμος. Καριοληδες, με τα ποδια θα παμε!! ΠΓ
εδω ρε συ, μια βδομαδα το αναβοσβηνουν ,αναλογα το ζωδιο του οδηγου δουλευει δε δουλευει....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.710
Πόντοι
26.141
Το γιαούρτωμα απείρως καλύτερη επιλογή.
Σιγά μην κάνουμε και Μπακογιάννη τα σκουπίδια.
Χρειάζονται κάποιοι νεκροί για παραδειγματισμό για τους επόμενους

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.828
Πόντοι
6.056
ο παππας εχτες τους εβρισε οπως πραγματικα τους αξιζει...καταδικασμενοι παιδοφιλοι ειναι ,εγκληματιες και με διασυνδεσεις με την μαφια πολλα μελη τους ,δεν ειπε ψεματα....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΣΕΡΝΕ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ ΤΣΙΡΙΔΑ ΣΤΗ ΦΩΝΗ.....Αν δουμε αυτα που τους εσουρνε ο τσιριδας ο παππας λιγα τους ειπε!
σε κανονική χώρα έπρεπε όλη η συμμορία που μπλέχτηκε στα Τέμπη να είναι υπό κράτηση ,
ιδιαίτερα ο Κούλης που βγήκε να υποτιμήσει τον ελληνικό λαό σαν συνωμοσιολόγο και ότι δεν υπήρχε τίποτα εύφλεκτο στο εμπορικό ,
δηλαδή ο γουρλομάτης μας έβγαλε γκαβούς, δεν είδαμε την τεράστια πυρόσφαιρα
Πολύ σωστά ξηγήθηκε ο Παππάς , την επόμενη θα ψηφιστεί, το καλοκαίρι ήταν ανάγκη να ξηλωθεί το άλλο το κλεφτομουνόπανο της φαμίλιας

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.802
Πόντοι
5.506
481108554_9335481586573502_5193504165396289596_n.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.651
Πόντοι
6.256

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.381
Πόντοι
3.656
ουδετερο τα αρχιδια μου ειναι,ειτε χαζεψες εντελως ειτε επεσες πανω σε τιποτα φαπες και ξεκουτιανες...τι μας ειπαν στο πορισμα,ακριβως οτι λεμε εδω και δυο χρονια....ακομα και για την εκρηξη ειπαν οτι προκληθηκε απο αγνωστη ουσια και οχι απο τα ελαια σιλικονης....ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ...ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟΠΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ,ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ......
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.....
Δεν το εκλαμβάνω έτσι εγώ όπως το διάβασα.

Αναφέρει τις διαχρονικές ευθύνες για την 717 και την γενινή σαπίλα του ΟΣΕ.

Αν θυμάμαι καλά διαπιστώνει ότι οι πολιτικοί προιστάμενοι στο πεδίο ''παρατηρούσαν από απόσταση'' ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ???? επίσης...παρατηρούσαν από απόσταση να γίνεται παρανομία δηλαδή??

Λέει επίσης βέβαια (και είναι το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ότι λόγω της παρεμβολής στο πεδίο - μπάζωμα- δεν μπορούν να έχουν περισσότερα στοιχεία. Αν αυτό δεν είναι απόδειξη πολιτικών και ποινικών ευθυνών δεν ξέρω τι είναι.

Και τέλος λέει για την εύφλεκτη ουσία αλλά ούτε την προσδιορίζει ούτε τίποτα.

Εννοείται ότι ούτε τους απαλλάσσει από τίποτα...και πρέπει να πάει γραμμή στην δικαιο΄συνη.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.781
Πόντοι
456
Εγώ κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω:

Αυτός ο οργανισμός που έβγαλε το πόρισμα σήμερα, θα έλεγε τα ίδια αν δεν υπήρχε αυτή η κινητοποίηση του κόσμου;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.381
Πόντοι
3.656
Μπερδεύτηκαν αυτοί.
Νόμισαν ότι ξεκίνησε η παρέλαση στην Πάτρα κι έτρεξαν να προλάβουν το άρμα.
Κρίνοντας από το γαλάζιο δείγμα που μας κάνει την τιμή να βρίσκετε ανάμεσα μας....

εμείς έχουμε απόκριες όλο το χρόνο :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.651
Πόντοι
6.256
Τουλαχιστον οι αλλες σαυρες της ΝΔ ειχαν το στοιχειωδες φιλοτιμο να εξαφανιστουν...μονο η πουτανα των πουτανων και ο μικροτσουτσουνος δεν ιδρωσε το αυτακι τους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.710
Πόντοι
26.141
Εγώ κάτι ακόμα θέλω να ρωτήσω:

Αυτός ο οργανισμός που έβγαλε το πόρισμα σήμερα, θα έλεγε τα ίδια αν δεν υπήρχε αυτή η κινητοποίηση του κόσμου;
Αν δεν υπήρχε η επιμονή των γονιών κ του κόσμου μαζί με άλλες μελετες από Βέλγιο κ ΕΜΠ ούτε για πλάκα θα έβγαζαν αυτό το πόρισμα

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.117
Πόντοι
6.955
Αυτό που μεταφράζω εγώ σχετικά με τις συμβάσεις είναι το εξής ,
πάντα με γνώμονα το δεδικασμένο στο μπουρδέλο μας.
Πχ στην περίπτωση των προσωπικών δεδομένων, αντί να φάει πρόστιμο αυτός που τα υποκλεψε, το πρόστιμο το έφαγε αν θυμάμαι καλά το υπουργείο εσωτερικών, δλδ το κράτος, δλδ εμείς.
σε ανάλογες περιπτώσεις που έχουν πάει άνθρωποι στο ανώτατο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, είτε για κακοδικιες, είτε για οτιδήποτε, κέρδισαν και καταδικάστηκε η Ελλάδα, κοινώς πλήρωσε πρόστιμα ο Έλληνας φορολογούμενος.

Βλέπω δλδ τα εξής ενδεχόμενα
1. Να μπαίνει φυλακή ο Νόθος
2. Να δικαιώνονται και να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος αυτά που έχει ευθύνη ο υπουργός ανάπτυξης, ο διευθυντής του ΟΣΕ, και ο κάθε κρατικοδιαιτος.

Ελπίζω να λέω μαλακίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom