barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.301
- Πόντοι
- 5.506
Ψησου να παμε μια βολτα απο το νημα της κυριας Ελενης.Όλοι δεν είναι τρυπιοι σαν του λόγου σου μιλατζανοκωλε
Ψησου να παμε μια βολτα απο το νημα της κυριας Ελενης.Όλοι δεν είναι τρυπιοι σαν του λόγου σου μιλατζανοκωλε
αντε να σε αρχισει στα γιαβρι μου και τι σου κανω γιαβρι μου και αλλα τετοιαΨησου να παμε μια βολτα απο το νημα της κυριας Ελενης.![]()
Αφου γραφεις παντελονατα, οι δωδεκα «μαλακες» ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ;παντα παντελονατα γραφω ρε κλαπαρχιδο,οι εχθροι της κοινωνιας θελουν πουλο!
Ακομα και ο Δούσης ρε φιλε.Εκει στην αντιπολίτευση ποσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ είστε ρε μαλακες μου!!! Ποσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΤΧΣ!!!! Κάνουν αντιπολίτευση ο Κανάκης και ο Δουσης ρε πουστη μου.. τι κατάντια είναι αυτή για την χώρα.
Αφαντοι ολοι, μικροί μεγάλοι. Αλλά φυσικά και κάνουν μοκο. Ποιος θα τολμησει να ψηφίσει υπέρ της κατάργησης του νομού περί ευθύνης υπουργών.
Άνθρωποι μικρού αναστήματοςΑκομα και ο Δούσης ρε φιλε.
Ποσο ανάρχιδο προσκυνημενο πολιτικο σύστημα . Πόσο 'μικροί ' πολιτικοί
Οχι μαλακακο μου, στης ααααααλλης Ελενης, ξερεις εσυ, μην κανεις το χαζο (που εισαι).αντε να σε αρχισει στα γιαβρι μου και τι σου κανω γιαβρι μου και αλλα τετοια
ακου βρε ηλιθιο κατασκευασμα εγω κυριος μπηκα κυριος βγηκα δεν ειμαι γλιτσας σαν εσενα.... μπορεις να ρωτησεις την ιδια εαν εχει κατι να σου πει για εμεναΟχι μαλακακο μου, στης ααααααλλης Ελενης, ξερεις εσυ, μην κανεις το χαζο (που εισαι).![]()
και ενας ΜΑΛΑΚΑΣ χωρις τιτλο παντα δευτεροςΟ λαζοπουλος, ο κανακης, ο δουσης (κλαιωωωωω), ο παππας ηθελα να γινω μπασκετμπολιστας και ο …..καρβελας ρε μλκς, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΝΝΟΙΕΣ.
Κώστα αν θες να σου πω 5 πράγματα στείλε πμ.Η μοναδική σχε΄ση είναι ότι έχει βυζιά με σιλικόνη
που δεν αναφλέγονται, όπως δεν παίρνουν φωτιά
τα έλαια σιλικόνης στις αμαξοστοιχίες.
![]()
Καλούτσιακη, αλλά οι φωτογραφίες της είναι πειραγμένες
όπως οι φωτό της αμαξοστοιχίας.
Τραβα γαμησου ρε μαλακα ΓΤΧΣ.Ο λαζοπουλος, ο κανακης, ο δουσης (κλαιωωωωω), ο παππας ηθελα να γινω μπασκετμπολιστας και ο …..καρβελας ρε μλκς, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΝΝΟΙΕΣ.
Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Κούλης μόνο ένα όραμα δεν μπορεί να κουμαντάρειΕδώ κουμαντάρει τη δικαιοσύνη ,λες να μην μπορεί να κουμαντάρει κ την άσημη ΕΟΔΑΣΑΑΜ;![]()
Εχετε τα πρωτεία με Κικίλια-Μπαλατσινό τυπε...Ο λαζοπουλος, ο κανακης, ο δουσης (κλαιωωωωω), ο παππας ηθελα να γινω μπασκετμπολιστας και ο …..καρβελας ρε μλκς, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΝΝΟΙΕΣ.
Βγήκε το πόρισμα ...Στοιχηματακι αχαστο αντιδρασης ψεκασμενων στην ειδηση του πορισματος.
Αν τυχον συμβαδιζει με το αφηγημα τους:
«Μπραβο στους λεβεντες της επιτροπης που αψηφησαν τη μαφια του κουλη και τις απειλες που σιγουρα δεχτηκαν και εβγαλαν την αληθεια»
Σε οποιοδηποτε μετριοπαθες ή αρνητικο σεναριο:
«Ουστ κοπροσκυλα πιονια του κουλη, κρατικοδιαιτα σκουληκια που χορευετε στο νταουλι που βαραει ο μαφιοζος δολοφονος, θα μας βρειτε μπροστα σας, η Γανδη, το Μισιγκαν και η ΝΑΣΑ…..» μπλα μπλα μπλα
Win win situation για τα φασισταρια.