Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (22 μέλη και 51 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.381
Πόντοι
3.656
Άραγε ποιές θα είναι οι εξελίξεις μετά τα αυριανά ;
Νομίζω είναι μοναδικές καταστάσεις για τη χώρα, στη σύγχρονη ιστορία της τουλάχιστον
τι εξέλιξη να υπάρχει αφού η κυβέρνηση δεν πέφτει στη βουλή και έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν τσίπα να παραιτηθούν

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.500
Πόντοι
8.346
Άραγε ποιές θα είναι οι εξελίξεις μετά τα αυριανά ;
Νομίζω είναι μοναδικές καταστάσεις για τη χώρα, στη σύγχρονη ιστορία της τουλάχιστον
Απολύτως τίποτα. Δν ιδρώνει το αυτακι τους δυστυχώς. Μια 16+1Ν ήθελαν να σφίξουν τα γάλατα.
Για μένα αν ειχαν την στοιχειώδη ενσυναίσθηση θα ειχαν παραιτηθεί κ θα έπρεπε να παει η χώρα σε εκλογές.
Και προσωπικά θα ψήφιζα με χέρια και με πόδια όποιον έφερνε ψήφισμα και το περνούσε για άρση βουλευτικής ασυλίας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.129
Πόντοι
12.756
Το πόρισμα θα παει και αυτο λεει σε Πανεπιστημιο για να τσεκάρισμα ..
δηλαδη κι αλλος καιρος , και αλλη μανουρα κτλ

Εντωμεταξυ αν μετρησει κανεις ποσα πραγματα λενε οτι πανε στην δικαιοσυνη σαν υλικο μιλάμε πρεπει να γινεται της πουτανας εκει ..

Εντωμεταξυ ο αλλος πηγαν να τον βγαλουν οτι επαιρνε ψυχοφάρμακα ναπουμε και πεθανε , και τελικα τωρα λεει βρηκανε καμερα απο δορυφορο και δεν υπηρχε λεει το πτωμα εκει πριν καποιες μερες ..

Τι γινεται ρε μαλάκα ;;; τι οργανωσαρα ειναι αυτο απο την Νεα Δημοκρατια , μιλάμε κατι Βορειες Κορεες , κατι ΕΣΣΔ κτλ μοιαζουν γατάκια μπροστα στους δικους μας..
Αλλα και αυτοι μαλλον θα την πατησουν απο αυτο που γαμιεται ο καθε πολιτης αυτης της χώρας , τον κρατικό υπαλληλο που ειναι τερμα μαλάκας :tooth::tooth:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
579
Πόντοι
86
Τι λες να γίνει Θάνο :coffee: ;;;;

Για πες τι μυριζεσαι :coffee: :coffee:

Είναι ακόμη νωρίς για να σας αποκαλύψω τι θα γίνει.
Αν το κάνω, εκτός από μένα θα κινδυνέψει πολύς κόσμος του Μπου. Έχουν οικογενείς, παιδιά. Κάποιοι θα αφήσουν ορφανά ζαρζαβατικά πίσω τους . :priest:

Κατάλαβε τη θέση μου σε παρακαλώ @Νίπλης και μη με πιέζεις. :dunno:

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
735
Πόντοι
81
τι εξέλιξη να υπάρχει αφού η κυβέρνηση δεν πέφτει στη βουλή και έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν τσίπα να παραιτηθούν
Εδώ όμως μιλάμε για μοναδικές συγκεντρώσεις και αποδοκιμασία.
Ισχύει ουσιαστικά η δεδηλωμένη, εκτός από το τυπικό ;
Και οι συγκεντρώσεις μετά, θα συνεχιστούν ; :think:
Δηλαδή αν πάμε έτσι, δε μπορεί να βγουν άλλα δύο χρόνια...
Θα πάμε σε εκλογές, πολύ νωρίτερα πιστεύω

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
579
Πόντοι
86

Εντωμεταξυ αν μετρησει κανεις ποσα πραγματα λενε οτι πανε στην δικαιοσυνη σαν υλικο μιλάμε πρεπει να γινεται της πουτανας εκει ..

Εντωμεταξυ ο αλλος πηγαν να τον βγαλουν οτι επαιρνε ψυχοφάρμακα ναπουμε και πεθανε , και τελικα τωρα λεει βρηκανε καμερα απο δορυφορο και δεν υπηρχε λεει το πτωμα εκει πριν καποιες μερες ..

Τι γινεται ρε μαλάκα ;;; τι οργανωσαρα ειναι αυτο απο την Νεα Δημοκρατια , μιλάμε κατι Βορειες Κορεες , κατι ΕΣΣΔ κτλ μοιαζουν γατάκια μπροστα στους δικους μας..
Αλλα και αυτοι μαλλον θα την πατησουν απο αυτο που γαμιεται ο καθε πολιτης αυτης της χώρας , τον κρατικό υπαλληλο που ειναι τερμα μαλάκας :tooth::tooth:

Δάκτυλος του Μασκ είναι σίγουρα. Αυτός έδωσε τις φωτογραφίες στον δημοσιογράφο για να περάσει το μήνυμα πως μπορεί να χει και φωτογραφίες της εμπορικής. Μόνη τους ελπίδα να είχε συννεφιά από Θεσσαλονίκη μέχρι Αθήνα εκείνη τη μέρα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.750
Πόντοι
6.256
Νομιζω Νο2 μετά τον κυριο Αρη σε μουνοπανιαση ειναι ξεκαθαρα κυριος Γιαννης:coffee:
Μην γινεσαι μαλακας τωρα,ο ενας κανει την δουλεια του ξεκαθαρα ο αλλος πρεπει να παλευει να φτασει διψηφιο αικιου:confused::confused::confused::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.129
Πόντοι
12.756

Οι συγκεντρωσεις σιγα σιγα θα σπανε απο κόσμο .. αυτο περιμένουν και αυτοι
Οπως ειπε και ο Σαουλ και 70 προτασεις δυσπιστιας να κανουν αφου οι ΝΔ ειναι μπετο , δεν σπανε , και εχουν πλειοψ .. οποτε τσαμπα κόπος ..
Και ο Κουλης ειπε ξεκαθαρα οτι δεν φευγει απο την καρεκλα , στην πουτσα του , δεν τον κουναει τιποτα , και 7.000.000 κοσμος να τον λεει αχρηστο καθε μερα σε κάθε πλατεία δεν τον νοιαζει τιποτα ..
δεν υπαρχει κάτι να τον "ριξει" απο την καρεκλα ..
Εδω πρεπει να φοβουνται και να τον σκοτωσουν γιατι θα γινει ηρωας αυτοματα ναπουμε

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.750
Πόντοι
6.256

Οι δικοι μας ειναι εποχη πρεντατορ αλλα ακολουθουν μεθοδους ψυχρου πολεμου ακομα:confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.381
Πόντοι
3.656
Δεν είμαι σίγουρος λένε ότι ισχύει η δεδηλωμένη εκτός αν την χάσει στη βουλή.

Εφόσον στην βουλή έχει αυτοδυναμία δεν την χάνει...και βέβαια έτσι θα είναι με τις μπόνους έδρες.....

στην πραγματικότητα είναι μια κυβέρνηση που κάποτε είχε το 22% του εκλογικού σώματος...σήμερα αμφιβάλω αν ψήφιζαν υποχρεωτικά όλοι Έλληνες πολίτες αν θα έπαιρνε ούτε 10%....

δεν ακουν αυτοί από αποδοκιμασίες....βγαίνουν και τους βγάζουν όλους τρελούς....τρελίτσα το παίζουν και όσο πάει.

Ούτε με γερανό δεν τους βγάζεις από τη βουλή όχι να παραιτηθούν. Εκλογές νωρίτερα κάνουν ΜΟΝΟ αν ξέρουν ότι θα τις κερδίσουν επειδή η αντιπολίτευση είναι gtp.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.129
Πόντοι
12.756
Είναι ακόμη νωρίς για να σας αποκαλύψω τι θα γίνει.
Αν το κάνω, εκτός από μένα θα κινδυνέψει πολύς κόσμος του Μπου. Έχουν οικογενείς, παιδιά. Κάποιοι θα αφήσουν ορφανά ζαρζαβατικά πίσω τους . :priest:

Κατάλαβε τη θέση μου σε παρακαλώ @Νίπλης και μη με πιέζεις. :dunno:

Μην μασας :coffee:
Πες εσυ και οποιος κινδυνευει θα τον βαλω εγω σε κατασταση προστασίας μαρτυρων
Ειναι ευκολο αυτο για μένα :coffee:
Ουτως η αλλως και εγω άφαντος ειμαι , μην κοιτας εδω που εχω 70Κ μηνυματα .. φαντομας ειμαι εξω στο κόσμο :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.750
Πόντοι
6.256
Οι συγκεντρωσεις σιγα σιγα θα σπανε απο κόσμο .. αυτο περιμένουν και αυτοι
Οπως ειπε και ο Σαουλ και 70 προτασεις δυσπιστιας να κανουν αφου οι ΝΔ ειναι μπετο , δεν σπανε , και εχουν πλειοψ .. οποτε τσαμπα κόπος ..
Και ο Κουλης ειπε ξεκαθαρα οτι δεν φευγει απο την καρεκλα , στην πουτσα του , δεν τον κουναει τιποτα , και 7.000.000 κοσμος να τον λεει αχρηστο καθε μερα σε κάθε πλατεία δεν τον νοιαζει τιποτα ..
δεν υπαρχει κάτι να τον "ριξει" απο την καρεκλα ..
Εδω πρεπει να φοβουνται και να τον σκοτωσουν γιατι θα γινει ηρωας αυτοματα ναπουμε
Ο Κυριακος το μονο που φοβαται ειναι οτι υπαρχει μια αντιδραση απο τον κοσμο και αυτο θα φανει εκλογικα.Πολλοι που δεν θα πηγαιναν να ψηφισουν ή ηταν αμφιταλαντευομενοι θα επιλεξουν αλλο κομμα και απομακρυνεται το ονειρο του σχηματισμου αυτοδυναμης κυβερνησης.:confused::confused::confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.500
Πόντοι
8.346
Ο Κυριακος το μονο που φοβαται ειναι οτι υπαρχει μια αντιδραση απο τον κοσμο και αυτο θα φανει εκλογικα.Πολλοι που δεν θα πηγαιναν να ψηφισουν ή ηταν αμφιταλαντευομενοι θα επιλεξουν αλλο κομμα και απομακρυνεται το ονειρο του σχηματισμου αυτοδυναμης κυβερνησης.:confused::confused::confused:
Τπτ δν φοβάται. Οταν εισαι στον κοσμο σου δν φοβάσαι τπτ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.381
Πόντοι
3.656
Αν εσείς ήσασταν πολιτικός στην Ελλάδα

ποιον θα φοβόσασταν περισσότερο....

τον εξαγριωμένο λαό έξω από τη βουλή που σας χωρίζουν καμιά 10αριά χιλιάδες αστυνομικές δυνάμεις...και δεν τυχαίνει να τον συναναστραφείς ούτε όταν πας για φαγητό??? Και που η βάση σου θα είναι πάντα εκεί γιατί την έχεις βολέψει....αυτόν τον θες για το κερασάκι ...

ή το παρακράτος και τους μεγαλοπαράγοντες που σε χρηματοδοτούν και τους προστατεύεις???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.129
Πόντοι
12.756

Αυριο το πρωι , αν βγει βιντεο 4Κ HDR , dolby Atmos , που να δειχνει τον Μητσοτακη να ειναι στο σπιτακι του σταθμάρχη και να βαζει
επιτηδες τα τρενα στην ιδια γραμμη και να χαμογελάει σαν τον Μαμ-Ρα στους Θαντερκατς , και το βιντεο να το δειχνει ο Μαρινακης ο εκπροσωπος στους δημοσιογραφους
και να τους λεει :
-Οριστε ρε μουνια , κοιτατε εδω οριτζιναλ βιντεο , ειμαστε οκ τωρα , ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ ;;

Και ολο το παραπανω να γινει και την επομενη να εχουμε εκλογες , παλι πανω απο 25% θα παρει ο Κυριακος :coffee:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
579
Πόντοι
86
Μην μασας :coffee:
Πες εσυ και οποιος κινδυνευει θα τον βαλω εγω σε κατασταση προστασίας μαρτυρων
Ειναι ευκολο αυτο για μένα :coffee:
Ουτως η αλλως και εγω άφαντος ειμαι , μην κοιτας εδω που εχω 70Κ μηνυματα .. φαντομας ειμαι εξω στο κόσμο :coffee:

Μοιράζεις συνδρομή VPN και antivirus που ανιχνεύει predator σε όποιον μιλήσει ανοιχτά ;

Και γώ που νόμιζα πως φαντομάς σημαίνει να διαβάζεις το μπου καθημερινά, και να κάνεις που και που κανένα like σε μήνυμα υπέρ της κυβέρνηση.

Αλλά ας κρατήσουμε τα προσχήματα και ας κόψουμε τις παραθέσεις και τα likes μεταξύ μας. Τον φαντάζομαι ήδη να μας διαβάζει και να μονολογεί "όταν μιλούσα για μασονία δεν το παραδεχόταν. Με την αποχή μου χαλάρωσαν και αποκαλύφθηκε η αλήθεια".

Αρχηγέ, με όλον τον σεβασμό, κάποιες φορές ξεχνάς να τονίσεις ολόκληρες προτάσεις και μου δημιουργείς ερωτηματικά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.129
Πόντοι
12.756
Αν εσείς ήσασταν πολιτικός στην Ελλάδα

ποιον θα φοβόσασταν περισσότερο....

τον εξαγριωμένο λαό έξω από τη βουλή που σας χωρίζουν καμιά 10αριά χιλιάδες αστυνομικές δυνάμεις...και δεν τυχαίνει να τον συναναστραφείς ούτε όταν πας για φαγητό??? Και που η βάση σου θα είναι πάντα εκεί γιατί την έχεις βολέψει....αυτόν τον θες για το κερασάκι ...

ή το παρακράτος και τους μεγαλοπαράγοντες που σε χρηματοδοτούν και τους προστατεύεις???

ο Κος Κυριακος δεν φοβαται τιποτα , εχει με δημοκρατικό τροπο κανει δικτατορία , ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥ , ολο το κρατος εχει στα ποδια τους , ολες τις υπηρεσίες , γαμαει οποιον θελει και οποτε θελει ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom