Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (22 μέλη και 49 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.831
Πόντοι
6.056
δεξιούς κεντρώους κεντροδεξιούς κεντροαριστερούς που γνωρίζω όλοι αύριο θα είναι Σύνταγμα,
ρίχνουν καντήλια στη κουλοσυμμορία και δεν πρόκειται να την ξαναψηφίσουνε
Το 25% με αναγωγή που δίνουν τα στημένα γκάλοπ σημαίνει ένα 10-15% το πολύ , κούλης-νδ σαν να λέμε γαπ-πασοκ

Τελευταία τροποποίηση:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.627
Πόντοι
3.936
περίμενα διαφορετικό πόρισμα εάν τα έχω καταλάβει καλά. Υπερ κυβέρνησης και εγώ το καταλαβαίνω ως κατά. Τι δεν καταλαβαίνω ρε παιδία?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.381
Πόντοι
3.656
περίμενα διαφορετικό πόρισμα εάν τα έχω καταλάβει καλά. Υπερ κυβέρνησης και εγώ το καταλαβαίνω ως κατά. Τι δεν καταλαβαίνω ρε παιδία?
Είναι ουδέτερο και το μεταφράζει ο καθένας όπως θέλει.

Ο Μαρινάκης βγήκε και είπε ότι καταρρίπτει ξεκάθαρα τις θεωρίες για συγκάλυψη :2funny:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.500
Πόντοι
8.346
Οι αη γαμησου μαλακα με το iq μπροκολου δε θα καταλαβουν ποτε γιατι με το 112 δεν ειχαμε κι αλλο Ματι. Μακαρι να γινει και η 717 επιτελους να μην τυχον εχουμε αλλα Τεμπη.

Εν τω μεταξύ ο ένας αη γαμησου μαλακά έγραψε και αυτό το θεϊκό.

Ο κακομοίρης που θα ρίξει ισόβια γιατί έτσι, είναι νομικός, εισαγγελέας, δικαστής και ΞΕΡΕΙ, πιστεύει πως την άλλη μέρα θα τρέχουν στο δρόμο οι "πραγματικά άριστοι πολίτες και θα ξεβρωμίσει η πολιτική ζωή του τόπου", έτσι απλά, είναι ένα μικρό θαύμα που το είδε στον ύπνο του και θα γίνει πράξη, είναι δέσμευση....... Που δεν έγινε τα προηγούμενα 150 χρόνια, οι άριστοι είναι εκεί και περιμένουν τον αηγαμησουμαλακα. :2funny::2funny::2funny:
Είσαι μόνος σ αυτόν τον κόσμο κ δν έχεις κανέναν. Κ αυτό φαίνεται ρε αρχιδι ακόμα κ σε ένα ανώνυμο κ απρόσωπο σαιτ. Η σκατοψυχια κ η γυμνια σου δν κρύβεται. Μόνος θα πεθάνεις μια μέρα κ κανείς δεν θα σε κλάψει όπως σου αρμόζει. Σε κανέναν δεν θα λείψεις

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
473
Πόντοι
26
Η ντροπή της δεξιάς είναι όσοι δεξιοί και ακροδεξιοί πάνε στη συγκέντρωση. Οι σοβαροί δεξιοί στηρίζουν Άδωνι, Βορίδη και Λατινοπούλου.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.831
Πόντοι
6.056
Είσαι μόνος σ αυτόν τον κόσμο κ δν έχεις κανέναν. Κ αυτό φαίνεται ρε αρχιδι ακόμα κ σε ένα ανώνυμο κ απρόσωπο σαιτ. Η σκατοψυχια κ η γυμνια σου δν κρύβεται. Μόνος θα πεθάνεις μια μέρα κ κανείς δεν θα σε κλάψει όπως σου αρμόζει. Σε κανέναν δεν θα λείψεις
και στο χώμα άχρηστος θα είναι , θα βρωμάει μπόχα σαπίλα ... τα σκουλίκια θα προτιμήσουν νηστεία

• Χαχα
Αντιδράσεις: noblue

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.500
Πόντοι
8.346
Είναι ουδέτερο το πόρισμα. Αφήνει να εννοηθεί ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες ( όποιος θέλει δλδ μπορεί να το μεταφράσει κ έτσι , αλλά όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν ) κ αφήνει κ παραθυράκι για τους συγγενείς ότι όντως κάτι ύποπτο εγινε κ στο δυστύχημα κ μετά με το μπάζωμα κτλ

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.781
Πόντοι
456
Έχει κι άλλα νέα από την "άλλη" υπόθεση των "αρίστων".

.

Ήταν σίγουρο για μένα ότι δε βρέθηκε μόνος του εκεί.

Αλλά αν θέλω να είμαι αντικειμενικός, δε μπορώ να το συνδέσω άμεσα με τα Τέμπη (αν και είναι περίεργο το τάιμινγκ).

Μόνο η μάνα μπορεί να μιλήσει για το αν δέχθηκε απειλές ή όχι.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.707
Πόντοι
2.356
Μακάρι ώστε να σφυξουν λίγο οι κώλοι
Αλλά ποιος θα καθίσει να κάνει τον τρομοκράτη το 2025 όταν θα πρέπει να χτυπάς τριπλό βάρδιες με τόση πολιτική σαπιλα που υπάρχει
Οι Έλληνες τρομοκράτες είναι ίδιοι κι όμοιοι με τους Έλληνες πολιτικούς.
Κατιμαδες του ένοπλου αγώνα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.831
Πόντοι
6.056
GkEMcO5XYAMDL6D.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.381
Πόντοι
3.656
Επίσης κάθετε ο καθένας και μας πουλάει παραμμύθι ότι αν πέσει η κυβέρνηση θα φύγουμε από το ευρώ...θα χρεοκοπήσουμε ξανά....θα χάσουμε τις καταθέσεις μας...θα μας πάρουν τα σπίτια τα κουμμούνια κτλπ.

Ρε βοσκοί....εδώ....ψηφίστηκε πήρε την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ που στις αρχές κουμάντο έκαναν οι ορίτζιναλ κατσαπλιάδες....και ούτε από το ευρώ βγήκαμε...ούτε οι καταθέσεις εξαφανίστηκαν..ούτε χρεοκόπησε η χώρα (περισσότερο από ότι ήταν....)

τι έγινε??? οι αριστεροί έγιναν ξαφνικά μνημονιακοί και επέβαλαν το πιο σκληρό μνημόνιο και καθάρισαν γυαλί για την τροικα. Και μας πουλάτε παραμμύθες τώρα ότι αν δεν ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία θα χάσουμε τον τρόπο ζωής μας???

Έχετε κοιτάξει τίποτα οικονομικά στοιχεία να δείτε τα δημοσιονομικά...την αγοραστική δύναμη του μέσου Έλληνα....για να πάρετε χαμπάρι που πάει ο τρόπος ζωής σας???

Γιατί ούτε για ολιγάρχες σας κόβω ούτε για διορισμένους σε καμιά ανεξάρτητη αρχή με μισθό 8Κ το μήνα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.781
Πόντοι
456
Είναι ουδέτερο το πόρισμα. Αφήνει να εννοηθεί ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες ( όποιος θέλει δλδ μπορεί να το μεταφράσει κ έτσι , αλλά όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν ) κ αφήνει κ παραθυράκι για τους συγγενείς ότι όντως κάτι ύποπτο εγινε κ στο δυστύχημα κ μετά με το μπάζωμα κτλ

Εγώ το βλέπω σαν 49-51 υπέρ των συγγενών.

Και πώς γίνεται να μην υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, όταν το σύστημα τηλεδιοίκησης δεν έγινε ποτέ, ενώ υποτίθεται είχε κοπεί κονδύλι;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.627
Πόντοι
3.936
Τα καριολια μπράβοκουλακια που κρύφτηκαν? Το βίντεο ψεύτικο τελικά Ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και πώς γίνεται να μην υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, όταν το σύστημα τηλεδιοίκησης δεν έγινε ποτέ, ενώ υποτίθεται είχε κοπεί κονδύλι;
Κάτσε μην βιάζεσαι. Πολιτικές ευθύνες δεν έχουν γιατί όπως είπε δεν συμμετείχαν και δεν έδιναν εντολές στα Τέμπη. Άλλο πράγμα οι συμβάσεις κτλπ

Dimabank

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Ακουω προβλέψεις για εξελίξεις στη χώρα μετά το αυριανό συλλαλητήριο

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.707
Πόντοι
2.356
Θεωρητικά τα λέει ολοσωστα. Αλλά αυτό δε μειώνει τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων ΚΑΙ της σημερινης για την 717 ούτε των προηγούμενων για το 112 και ποσά πολλά αλλα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.

Βρε άντε γαμησου μαλακα

βρε αη γαμησου μαλακα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.627
Πόντοι
3.936
Ήταν σίγουρο για μένα ότι δε βρέθηκε μόνος του εκεί.

Αλλά αν θέλω να είμαι αντικειμενικός, δε μπορώ να το συνδέσω άμεσα με τα Τέμπη (αν και είναι περίεργο το τάιμινγκ).

Μόνο η μάνα μπορεί να μιλήσει για το αν δέχθηκε απειλές ή όχι.
Έχει και άλλο παιδί εάν σου λέει κάτι αυτό

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.500
Πόντοι
8.346

Άντε πες. Το άλλο το παιδοβουβαλο βγήκε να δηλώσει κατευθείαν ότι το πόρισμα επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη... Τι να πεις τώρα..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.863
Πόντοι
2.606
Είναι ουδέτερο και το μεταφράζει ο καθένας όπως θέλει.

Ο Μαρινάκης βγήκε και είπε ότι καταρρίπτει ξεκάθαρα τις θεωρίες για συγκάλυψη :2funny:
ουδετερο τα αρχιδια μου ειναι,ειτε χαζεψες εντελως ειτε επεσες πανω σε τιποτα φαπες και ξεκουτιανες...τι μας ειπαν στο πορισμα,ακριβως οτι λεμε εδω και δυο χρονια....ακομα και για την εκρηξη ειπαν οτι προκληθηκε απο αγνωστη ουσια και οχι απο τα ελαια σιλικονης....ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ...ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟΠΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ,ΓΙΑΤΙ,ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ......
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.710
Πόντοι
26.141
Οι Έλληνες τρομοκράτες είναι ίδιοι κι όμοιοι με τους Έλληνες πολιτικούς.
Κατιμαδες του ένοπλου αγώνα.
Bρωμοκοτες ήταν ...
Πχ μια αρχιδατη πολιτική τρομοκρατία θα είχε φυτεύσει σφαίρες σε κάτι αδωνηδες και πρωκτοσαλτηδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom