Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (26 μέλη και 54 επισκέπτες)

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.762
Πόντοι
1.106
Εε οχι κ αμπελαλε. Απλα θα πηγαιναν για περπάτημα 20χμλ τα παιδιά τους
Εξαρτάται την περιοχή που βρίσκονται. Πχ για Αθηνα πρεπει να πάνε απο Καλετζι και περα. 20 χλμ ειναι η Κηφισια

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
22
Like
10.435
Πόντοι
2.046
Έτσι μπράβο, παπαριες γράφεις για να κοροϊδεύεις το σκυλολόι, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Πάμε λοιπόν επιχειρήματα "Χατζη, στραπον, μελιτζάνες, Τεας, νυφούλα, τσοντοσινεμα, Ουκρανή, Θεσσαλονίκη) :jerking::jerking:

ΝΑΥΑΓΙΑ.
Ποια είναι αυτή η Ουκρανή; Έχει αγγελία;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.828
Πόντοι
6.056
ακου ρε βλαμενε προκειμενου να με πιασεις φιλο ηρθες μεχρι και απο το μαγαζι μου αλλα πηρες τα τετοια μου γιατι σε καταλαβα , μου μιλαγες πολυ αλλά με κοίταζες στη πούτσα
το περίεργο θα ήταν να μην σε κοίταζε στο μπούτσο :confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.889
Πόντοι
15.931
Έτσι μπράβο, παπαριες γράφεις για να κοροϊδεύεις το σκυλολόι, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Πάμε λοιπόν επιχειρήματα "Χατζη, στραπον, μελιτζάνες, Τεας, νυφούλα, τσοντοσινεμα, Ουκρανή, Θεσσαλονίκη) :jerking::jerking:

ΝΑΥΑΓΙΑ.
ψεμματα δεν νομιζω οποτε θες απο κοντα να παρω τηλεφωνο να ακουσεις

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.889
Πόντοι
15.931
Τυπε έχουμε μπλεχτεί με τα βίντεο και τις αποκαλύψεις...

Εγώ γράφω κάτι άλλο, ποια συμφέροντα οδήγησαν να έχουμε αυτοκινητόδρομους Γερμανίας και τρένα Ουγκάντας?

Ποιοι έχουν την ευθύνη παρά αυτοί που κυβέρνησαν τα τελευταία 20 χρονια, μεγαλύτερη φυσικά τη ΝΔ?
ολοι εχουν ευθυνη για την καταντια της χωρας ..απλος αυτοι κυβερνανε τα τελευταια χρονια

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
ψεμματα δεν νομιζω οποτε θες απο κοντα να παρω τηλεφωνο να ακουσεις
Δεν έρχομαι από το μαγαζί σου ρε βλάκα, δεν ψάχνω φίλους, ούτε νταβατζακους, μην επιμένεις. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ρε τον κεφάλα πως το πάει το έργο μήπως τσιμπήσει κανείς. :2funny::2funny::2funny::2funny:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
11.031
Πόντοι
3.446
Στο δ
εσυ ρε καραγκιοζη ολη την ημερα εδω μεσα που δουλευεις??
Στο δημόσιο που βρίζει θα δουλεύει, και δεν θα είναι απ αυτούς που πραγματικά δουλεύουν αλλά απ αυτούς τους τους φορτώνει στο δημόσιο κανένας πουστης πολιτικός, και πετάει λάσπη για ξεκάρφωμα, (αυτή την πιθανότητα την δίνει το stoiximan με απόδοση 1.25 )

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.861
Πόντοι
6.515
Ειναι κριμα και αδικο ολη την πικρα και το μισος των κομμουνιστων να την μαζευει
το μπραδερινι Μπαροκ .. Αλεξ71 , ελα μέσα να βοηθησεις
Δεν καταλαβαίνουν οι τύποι να είναι πιο ευγενικοί γιατι
αν μετά τον Άλεξ χάσουν και τον μπαρόκ δεν θα έχει νόημα η ζωή τους

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.889
Πόντοι
15.931
Δεν έρχομαι από το μαγαζί σου ρε βλάκα, δεν ψάχνω φίλους, ούτε νταβατζακους, μην επιμένεις. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ρε τον κεφάλα πως το πάει το έργο μήπως τσιμπήσει κανείς. :2funny::2funny::2funny::2funny:
εσυ δεν ερχεσαι γιατι θελει να σε βγαλει ανταγωνιστης στην βιζιτα..αλλα μην μασας σου δινω τα διπλα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
Στο δ

Στο δημόσιο που βρίζει θα δουλεύει, και δεν θα είναι απ αυτούς που πραγματικά δουλεύουν αλλά απ αυτούς τους τους φορτώνει στο δημόσιο κανένας πουστης πολιτικός, και πετάει λάσπη για ξεκάρφωμα, (αυτή την πιθανότητα την δίνει το stoiximan με απόδοση 1.25 )
Μάγος είσαι παίκτη, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.889
Πόντοι
15.931
Στο δ

στον πεθερο δουλευει του γυαλιζει τα κακαλα

• Χαχα
Αντιδράσεις: koskam

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.705
Πόντοι
2.356
Τα βασικά σημεία του πορίσματος όπως τα τονίζει το κυβερνητικό Πρώτο Θέμα.
Κατά τα άλλα ντράπηκε και η ντροπή για όσους έλεγαν οτι ο σιδηρόδρομος δεν ήταν ασφαλής το 2023.

5-7 νεκροί από τη φωτιά

Bart Accou από ERA: Βάσει των στοιχείων αποκλείσαμε ότι αυτός ο μηχανισμός, τα έλαια σιλικόνης, μπορεί να προκαλέσει την πυρόσφαιρα

Bart Accou από ERA: Είναι απίθανο τα έλαια σιλικόνης να είναι το αίτιο για την πυρόσφαιρα και την εξέλιξή της

Πρόεδρος ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Προσωπική μου γνώμη είναι ότι τα παιδιά σκοτώθηκαν επειδή ο σιδηρόδρομος δεν ήταν ασφαλής το 2023​

Πρόεδρος ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Προκαλούν και σε μένα τις ίδιες απορίες με εσάς τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα πρόσφατα.

Προϊστάμενος μονάδας διερευνήσεων του ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Εμείς ξέρουμε ότι τα μηχανικά μέρη του τροχαίου υλικού ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουν αυτήν την πυρόσφαιρα. Τίποτα άλλο.

Προϊστάμενος μονάδας διερευνήσεων του ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Αυτό που χάθηκαν στοιχεία σε 3 μέρες δεν έπρεπε να συμβεί

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
εσυ δεν ερχεσαι γιατι θελει να σε βγαλει ανταγωνιστης στην βιζιτα..αλλα μην μασας σου δινω τα διπλα
Ρε, μην επιμένεις, ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ εδώ μέσα, ρε μήπως τελικά εσύ τα κανείς αυτά, έχω δει αρκετούς σαν και σένα εκεί έξω να παρακαλάνε για λίγη παρέα......

Τελικά η Ουκρανή καλή, τιμουλες (μαζί με την προμήθεια σου) προγράμματα;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
Κορίτσια, ξελογκαρω, αρκετή η ψυχοθεραπεία προς ώρας, κάποια άλλη στιγμή.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.889
Πόντοι
15.931
Ρε, μην επιμένεις, ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ εδώ μέσα, ρε μήπως τελικά εσύ τα κανείς αυτά, έχω δει αρκετούς σαν και σένα εκεί έξω να παρακαλάνε για λίγη παρέα......

Τελικά η Ουκρανή καλή, τιμουλες (μαζί με την προμήθεια σου) προγράμματα;;
βλακα ψαχνεις εναγωνιος εγω που την γαμησα χωρις να με γαμησει εδωσα 100

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.499
Πόντοι
8.346