Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (25 μέλη και 48 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.828
Πόντοι
6.056
Συνεχίζω εδώ και πολύ καιρό να ΜΗ σου βρίζω μάνες και γουτσουγουτσου, δε μου φταίνε, τι να σου κάνουν κι αυτές, σπαθιά να καταπιούν;
σκάσε φτωχομπινεδιάρη των τσοντοσινεμά , σκάσε κουράδα με πόδια και κουστουμάκι γκέυ, γεροντολουλού :2on1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
εγω δεν ασχολουμαι ρε ντενεκε με τις μελιτζανες που βαζεις στον κωλο σου.... πελατη εγω δεν εχω αναγκη εχω υποψηφιο να βγαλω στην βιζιτα τον δις mister malaka ν2 ton ξερεις ??
Δεν απαντάς σε ότι σε ρώτησα, τα υπόλοιπα στην παρένθεση είναι δεδομένα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
Ειναι κριμα και αδικο ολη την πικρα και το μισος των κομμουνιστων να την μαζευει
το μπραδερινι Μπαροκ .. Αλεξ71 , ελα μέσα να βοηθησεις
Τύπε μπραδερ, το μπου είναι ψυχιατρείο, φαντάζεσαι όλοι αυτοί να κυκλοφορούσαν έξω, ελεύθεροι, χωρίς λουρί και φίμωτρο αν δεν ξεδίναν λίγο εδώ μέσα από τις ατυχίες της ζωής;;

IΔΡΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.710
Πόντοι
26.141
Εγω βλεπω ολοι την εχουν πέσει στον Μητσοτάκη , ενω και τα καλοπαιδα τις δικαιοσυνης πρεπει να φανε κραξιμο ..

Κριμα να μην είναι εδω ο Αλεξ να μας πει απο την μεριά της Δικαιοσυνης τι και πως :coffee::coffee:
Ο θεός είναι παντού και μάς παρακολουθεί :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
Εεε όχι και 5-6, έχω χάσει το μέτρημα.
Αν εννοείς κάτι καθίκια σαν τον συνοπαδο σου τον κλοκλοζερ που έχει γράψει 5 μηνύματα ότι "στο νήμα της blue star κοροιδευα και εβριζα τον μακαριτη" και οταν του ζητησα να παραθεσει ΕΝΑ μηνυμα εκανε τη (δικεφαλη) κοτα, δικαιωμα σου να μπεις και συ στη λιστα αυτων που εχεις χασει το μετρημα, βρισε να εκτονωθεις.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.903
Πόντοι
15.931
Δεν απαντάς σε ότι σε ρώτησα, τα υπόλοιπα στην παρένθεση είναι δεδομένα.
ακου ρε βλαμενε προκειμενου να με πιασεις φιλο οπως εκαναν και αλλα ναυαγια εδω μεσα ηρθαν μεχρι και απο το μαγαζι μου αλλα πηραν τα τετοια μου οπως τα πηρες και εσυ αλλα μιλαγες πολυ για να πιασεις φιλια

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
22
Like
10.437
Πόντοι
2.046
Εγω βλεπω ολοι την εχουν πέσει στον Μητσοτάκη , ενω και τα καλοπαιδα τις δικαιοσυνης πρεπει να φανε κραξιμο ..

Κριμα να μην είναι εδω ο Αλεξ να μας πει απο την μεριά της Δικαιοσυνης τι και πως :coffee::coffee:
Αφού ή ίδια η κυβέρνηση ελέγχει τον Άρειο Πάγο. Οπότε σωστό το κράξιμο στον γουρλομάτη, οι άλλοι είναι απλά πιόνια.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.861
Πόντοι
6.515
Να τονιστεί εδώ πως ο καραμαλακας-παοξης-κομμουνιστης εκτός του ότι έχει θέματα διαχείρισης θυμού, είναι απ αυτούς που 6 χρόνια με την καραμέλα "Μητσοτάκη γαμιεσαι" μυαλό δεν έβαλε, γι αυτό θα τον φάει αλλά 6, τουλάχιστον, στη μάπα μέχρι να μπει στο φρενοκομείο.

Ο μαλακάς της συνομοταξίας των ψεκιων που τους πέταξε ο Βελόπουλος ένα ξυλολιο και θα το ρουφάνε, το ξυλολιο, μέχρι τα βάθρα γεράματα.

Το ωραίο είναι πως πανηγυρίζετε για ένα πόρισμα που ή δεν καταλάβατε τι λέει είτε το προσαρμόζετε στο αφήγημα.

"...... υποδεικνύουν την πιθανή ύπαρξη άγνωστου καυσίμου......"

πιθανός -ή -ό [piθanós] Ε1 : που μπορεί, που είναι δυνατό να συμβεί, να υπάρξει. ANT απίθανος: Πρέπει να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις / συνέπειες / αντιδράσεις / εξελίξεις / εκδοχές / περιπτώσεις. Είναι πιθανή μια αύξηση της θερμοκρασίας / των τιμών / του πληθωρισμού / της φορολογίας / της ανεργίας. Δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Όλα είναι πιθανά. || (απρόσ.): (Δεν) είναι / θεωρείται πιθανό να / ότι θα συμβεί κτ. Tο πιθανότερο είναι ότι θα συμφωνήσουν μεταξύ τους. || αληθοφανής, ευλογοφανής, ενδεχόμενος: Aυτά που διηγήθηκε / είπε / ανέφερε / φαίνονται πιθανά. Mια πιθανή ερμηνεία / υπόθεση. || (ως ουσ.) το πιθανό: Mη συγχέεις το πιθανό με το πραγματικό. πιθανόν & πιθανό & (λόγ.) πιθανώς ΕΠIΡΡ ίσως, ενδεχομένως: ~ να κάνω λάθος. Άργησε, γιατί πιθανότατα έχασε το λεωφορείο. || ως καταφατική με επιφυλάξεις απάντηση: Λες να βρέξει; - Πολύ πιθανό(ν).
Η ύπαρξη η όχι παράνομου φορτίου δεν έχει 100% πιστοποιηθεί

Αυτό που είναι καταφανες είναι η εγκληματική έλλειψη συστηματος ασφάλειας του σιδηροδρόμου όλα τα προηγούμενα χρονια

Για αυτό θα έπρεπε να δικαστούν οι υπουργοί ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα χρόνια που τους αναλογουν

• Like
Αντιδράσεις: barock

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
22
Like
10.437
Πόντοι
2.046
Αν εννοείς κάτι καθίκια σαν τον συνοπαδο σου τον κλοκλοζερ που έχει γράψει 5 μηνύματα ότι "στο νήμα της blue star κοροιδευα και εβριζα τον μακαριτη" και οταν του ζητησα να παραθεσει ΕΝΑ μηνυμα εκανε τη (δικεφαλη) κοτα, δικαιωμα σου να μπεις και συ στη λιστα αυτων που εχεις χασει το μετρημα, βρισε να εκτονωθεις.
Τι να σε βρίσω ρε μεγάλε, εγώ γελάω μαζί σου :2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.903
Πόντοι
15.931
Η ύπαρξη η όχι παράνομου φορτίου δεν έχει 100% πιστοποιηθεί

Αυτό που είναι καταφανες είναι η εγκληματική έλλειψη συστηματος ασφάλειας του σιδηροδρόμου όλα τα προηγούμενα χρονια

Για αυτό θα έπρεπε να δικαστούν οι υπουργοί ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα χρόνια που τους αναλογουν
στο βιντεο του πορδοσαλτε ηταν αδειο το τρενο απο εστω καποια δεξαμενη...αληθεια τι καυσιμο πηρε φωτια και απο που?? μηπως ηταν αλλο τρενο στο βιντεο??

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
ακου ρε βλαμενε προκειμενου να με πιασεις φιλο οπως εκαναν και αλλα ναυαγια εδω μεσα ηρθαν μεχρι και απο το μαγαζι μου αλλα πηραν τα τετοια μου οπως τα πηρες και εσυ αλλα μιλαγες πολυ για να πιασεις φιλια
Ηλίθιε, αν έχεις ανταλλάξει με κάποιον 5-6 μηνύματα δε σημαίνει ότι πιάνεις φιλίες. Διαδικτυακά, άγνωστοι με αγνώστους. Αν έτσι το πας εσύ και μάλιστα προσκαλείς και κόσμο στο μαγαζί σου για γνωριμίες, εσύ έχεις το θέμα, όχι εγώ. Εκτός αν χρειάζεσαι γνωριμίες για ευνόητους λόγους.

Στο θέμα μας......

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.903
Πόντοι
15.931

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.706
Πόντοι
2.356

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.903
Πόντοι
15.931
Ηλίθιε, αν έχεις ανταλλάξει με κάποιον 5-6 μηνύματα δε σημαίνει ότι πιάνεις φιλίες. Διαδικτυακά, άγνωστοι με αγνώστους. Αν έτσι το πας εσύ και μάλιστα προσκαλείς και κόσμο στο μαγαζί σου για γνωριμίες, εσύ έχεις το θέμα, όχι εγώ. Εκτός αν χρειάζεσαι γνωριμίες για ευνόητους λόγους.

Στο θέμα μας......
βλακας ησουν και θα εισαι εγω αναγκη βλακα εχω απο χαζους σαν του λογου σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
Τι να σε βρίσω ρε μεγάλε, εγώ γελάω μαζί σου :2funny:
Αν είχες στοιχειώδη ενσυναίσθηση θα καταλάβαινες πως ακριβώς το ίδιο κάνω και 'γώ με τους διάφορους κοπρίτες.

Για σένα που σίγουρα τουλάχιστον μια φορά έχεις σιγοτραγουδήσει "...τον σκότωσα τον πούστη γιατί ήταν Αρειανός...." και έχεις φωνάξει "Λευτεριά στ αδέρφια μας", δεν παίρνω και όρκο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.861
Πόντοι
6.515
στο βιντεο του πορδοσαλτε ηταν αδειο το τρενο απο εστω καποια δεξαμενη...αληθεια τι καυσιμο πηρε φωτια και απο που?? μηπως ηταν αλλο τρενο στο βιντεο??
Τυπε έχουμε μπλεχτεί με τα βίντεο και τις αποκαλύψεις...

Εγώ γράφω κάτι άλλο, ποια συμφέροντα οδήγησαν να έχουμε αυτοκινητόδρομους Γερμανίας και τρένα Ουγκάντας?

Ποιοι έχουν την ευθύνη παρά αυτοί που κυβέρνησαν τα τελευταία 20 χρονια, μεγαλύτερη φυσικά τη ΝΔ?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.903
Πόντοι
15.931
Αν είχες στοιχειώδη ενσυναίσθηση θα καταλάβαινες πως ακριβώς το ίδιο κάνω και 'γώ με τους διάφορους κοπρίτες.

Για σένα που σίγουρα τουλάχιστον μια φορά έχεις σιγοτραγουδήσει "...τον σκότωσα τον πούστη γιατί ήταν Αρειανός...." και έχεις φωνάξει "Λευτεριά στ αδέρφια μας", δεν παίρνω και όρκο.
τελικα εισαι οντως μεγαλος μαλακας οποιδηποτε αμφιβολια μου την εσβησες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
βλακας ησουν και θα εισαι εγω αναγκη βλακα εχω απο χαζους σαν του λογου σου
Έτσι μπράβο, παπαριες γράφεις για να κοροϊδεύεις το σκυλολόι, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Πάμε λοιπόν επιχειρήματα "Χατζη, στραπον, μελιτζάνες, Τεας, νυφούλα, τσοντοσινεμα, Ουκρανή, Θεσσαλονίκη) :jerking::jerking:

ΝΑΥΑΓΙΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom