Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (27 μέλη και 72 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.114
Πόντοι
12.756

Τι εχω ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ , δεν ειμαι τετοιος εγω :coffee:
εχει κάποιες κρατησεις κτλ και τα εχει παρει κρανίο , μου λεει τι ειναι αυτα και δεν τα θελω και κατι τετοιες μαλακιες , οπως εκανε ο Ζηκος στον Μπακαλογατο

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.745
Πόντοι
6.256
Τι εχω ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ , δεν ειμαι τετοιος εγω :coffee:
εχει κάποιες κρατησεις κτλ και τα εχει παρει κρανίο , μου λεει τι ειναι αυτα και δεν τα θελω και κατι τετοιες μαλακιες , οπως εκανε ο Ζηκος στον Μπακαλογατο
Δεν ειπα εγω οτι παραβιαζεις τον νομο(ειδικα σε οικονομικα ζητηματα δεν θα τολμουσα να αφησω υπονοιες) αλλα εγραφες για φορολογια κριου Κυριακου και απορρησα.Μαλλον λαθος λεξη χρησιμοποιησες:confused::confused::confused::coffee::coffee:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.704
Πόντοι
2.356

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.114
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.114
Πόντοι
12.756
Δεν ειπα εγω οτι παραβιαζεις τον νομο(ειδικα σε οικονομικα ζητηματα δεν θα τολμουσα να αφησω υπονοιες) αλλα εγραφες για φορολογια κριου Κυριακου και απορρησα.Μαλλον λαθος λεξη χρησιμοποιησες:confused::confused::confused::coffee::coffee:

Εχω καταλάβει τι πας να κανεις , σταματησε το :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
τι λες βρε καραγκιοζη γλυφτη που εστελνες πμ να πιασεις φιλιες εδω μεσα παλιογλιτσα σκουπιδι

Ποιους φιλους εχεις ρε μουνοπανο;Τις πουτανες;Ολη μερα εδω μεσα εισαι ρε αχρηστε....αντε γαμησου ρε σκουπιδι που δινεις και συμβουλες ναυαγιο που ταζεις διακοπες σε πουτανες με τους γαμιαδες τους!!!:2funny:
Δυο δυο το αδερφατο εδώ μέσα, ο ένας βαράει το νταούλι και ο άλλος ο πιο χαζός χορεύει. :2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.887
Πόντοι
15.931
Δυο δυο το αδερφατο εδώ μέσα, ο ένας βαράει το νταούλι και ο άλλος ο πιο χαζός χορεύει. :2funny:
πες μας ρε στραπονιαρη γιατι σε ελεγε η χατζη γιαβρι μου οταν στον καρφωνε

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
2.171
Πόντοι
456
:rockon::rockon:Η συγκάλυψη

Even so, an observation that can be noted is the fact that traces of various hydrocarbons were found, among them
most notably traces of xylene found in sample number EMP12-21 in a soil sample at the side of the tracks. When
a second sampling and analysis was carried out in October 2023, two soil samples taken from exactly the same
area (samples no EMP51-5 and EMP51-6) did not contain any xylene, indicating that xylene is not normally present
as a result of pollution or other natural reasons
. This reinforces the abnormal presence of xylene in the first
sample.

478 If a proper sampling and analysis was done at the scene of the accident on 1
st March, 2023 (10-12 hours after the
accident), there would be enough information to identify the type and the location of the source for the unknown
fuel (ref to site autopsy).

Σελίδα 105

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.114
Πόντοι
12.756
Εγω βλεπω ολοι την εχουν πέσει στον Μητσοτάκη , ενω και τα καλοπαιδα τις δικαιοσυνης πρεπει να φανε κραξιμο ..

Κριμα να μην είναι εδω ο Αλεξ να μας πει απο την μεριά της Δικαιοσυνης τι και πως :coffee::coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
να τονιστει οτι ο πουτανοπαρακαλιαρης ,ειχε δηλωσει πως αν δεν δει δυο τρενα (χωρις οδηγους-μεγαλοψυχος) να τρακαρουν τιγκα στο ξυλολιο, δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα απο τι προκληθηκε η εκρηξη....
Να τονιστεί εδώ πως ο καραμαλακας-παοξης-κομμουνιστης εκτός του ότι έχει θέματα διαχείρισης θυμού, είναι απ αυτούς που 6 χρόνια με την καραμέλα "Μητσοτάκη γαμιεσαι" μυαλό δεν έβαλε, γι αυτό θα τον φάει αλλά 6, τουλάχιστον, στη μάπα μέχρι να μπει στο φρενοκομείο.

Ο μαλακάς της συνομοταξίας των ψεκιων που τους πέταξε ο Βελόπουλος ένα ξυλολιο και θα το ρουφάνε, το ξυλολιο, μέχρι τα βάθρα γεράματα.

Το ωραίο είναι πως πανηγυρίζετε για ένα πόρισμα που ή δεν καταλάβατε τι λέει είτε το προσαρμόζετε στο αφήγημα.

"...... υποδεικνύουν την πιθανή ύπαρξη άγνωστου καυσίμου......"

πιθανός -ή -ό [piθanós] Ε1 : που μπορεί, που είναι δυνατό να συμβεί, να υπάρξει. ANT απίθανος: Πρέπει να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις / συνέπειες / αντιδράσεις / εξελίξεις / εκδοχές / περιπτώσεις. Είναι πιθανή μια αύξηση της θερμοκρασίας / των τιμών / του πληθωρισμού / της φορολογίας / της ανεργίας. Δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Όλα είναι πιθανά. || (απρόσ.): (Δεν) είναι / θεωρείται πιθανό να / ότι θα συμβεί κτ. Tο πιθανότερο είναι ότι θα συμφωνήσουν μεταξύ τους. || αληθοφανής, ευλογοφανής, ενδεχόμενος: Aυτά που διηγήθηκε / είπε / ανέφερε / φαίνονται πιθανά. Mια πιθανή ερμηνεία / υπόθεση. || (ως ουσ.) το πιθανό: Mη συγχέεις το πιθανό με το πραγματικό. πιθανόν & πιθανό & (λόγ.) πιθανώς ΕΠIΡΡ ίσως, ενδεχομένως: ~ να κάνω λάθος. Άργησε, γιατί πιθανότατα έχασε το λεωφορείο. || ως καταφατική με επιφυλάξεις απάντηση: Λες να βρέξει; - Πολύ πιθανό(ν).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
Τυπε μιλαμε για εναν μπασταρδο που λιγες μερες μετα οταν ημουν ο μονος που τον ειχε υπερασπιστει που του βριζανε τη μανα εβρισε τη δικια μου στα μουλωχτα.Για τετοιο μουλο μιλαμε....
Εκτός από αναρχιδο σκουπίδι, είσαι και ψευτρακος, ένα και το αυτό δηλαδή.

Τη μια φορά που φόρεσες παντελόνι, ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ. Όλες τις υπόλοιπες χιλιάδες που είσαι σκουπίδι παίρνεις τις απαντήσεις που έχεις πελώρια ανάγκη.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.643
Πόντοι
6.256
Εκτός από αναρχιδο σκουπίδι, είσαι και ψευτρακος, ένα και το αυτό δηλαδή.

Τη μια φορά που φόρεσες παντελόνι, ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ. Όλες τις υπόλοιπες χιλιάδες που είσαι σκουπίδι παίρνεις τις απαντήσεις που έχεις πελώρια ανάγκη.
Τρυπιε εισαι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ τελος....και ΠΟΥΣΤΗΣ!!!:wanker:

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
2.171
Πόντοι
456
Η συγκάλυψη :rockon::rockon:

Ακόμα κι έτσι, μια παρατήρηση που μπορεί να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι βρέθηκαν ίχνη από διάφορους υδρογονάνθρακες, μεταξύ των οποίων
πιο αξιοσημείωτα ίχνη ξυλολίου που βρέθηκαν στον αριθμό δείγματος EMP12-21 σε δείγμα εδάφους στο πλάι των τροχιών. Οταν
Μια δεύτερη δειγματοληψία και ανάλυση πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2023, δύο δείγματα εδάφους που ελήφθησαν ακριβώς από το ίδιο
περιοχή (δείγματα χωρίς EMP51-5 και EMP51-6) δεν περιείχε ξυλόλιο, υποδεικνύοντας ότι το ξυλόλιο δεν υπάρχει συνήθως
ως αποτέλεσμα ρύπανσης ή άλλων φυσικών αιτιών.
Αυτό ενισχύει την ανώμαλη παρουσία ξυλολίου στο πρώτο
δείγμα.

478 Εάν έγινε σωστή δειγματοληψία και ανάλυση στον τόπο του ατυχήματος την 1
Μάρτιος 2023 (10-12 ώρες μετά την
ατύχημα), θα υπήρχαν αρκετές πληροφορίες για τον προσδιορισμό του τύπου και της θέσης της πηγής για το άγνωστο
καυσίμων (αναφ. στην αυτοψία στο χώρο).

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.489
Πόντοι
8.346
Να τονιστεί εδώ πως ο καραμαλακας-παοξης-κομμουνιστης εκτός του ότι έχει θέματα διαχείρισης θυμού, είναι απ αυτούς που 6 χρόνια με την καραμέλα "Μητσοτάκη γαμιεσαι" μυαλό δεν έβαλε, γι αυτό θα τον φάει αλλά 6, τουλάχιστον, στη μάπα μέχρι να μπει στο φρενοκομείο.

Ο μαλακάς της συνομοταξίας των ψεκιων που τους πέταξε ο Βελόπουλος ένα ξυλολιο και θα το ρουφάνε, το ξυλολιο, μέχρι τα βάθρα γεράματα.

Το ωραίο είναι πως πανηγυρίζετε για ένα πόρισμα που ή δεν καταλάβατε τι λέει είτε το προσαρμόζετε στο αφήγημα.

"...... υποδεικνύουν την πιθανή ύπαρξη άγνωστου καυσίμου......"

πιθανός -ή -ό [piθanós] Ε1 : που μπορεί, που είναι δυνατό να συμβεί, να υπάρξει. ANT απίθανος: Πρέπει να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις / συνέπειες / αντιδράσεις / εξελίξεις / εκδοχές / περιπτώσεις. Είναι πιθανή μια αύξηση της θερμοκρασίας / των τιμών / του πληθωρισμού / της φορολογίας / της ανεργίας. Δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Όλα είναι πιθανά. || (απρόσ.): (Δεν) είναι / θεωρείται πιθανό να / ότι θα συμβεί κτ. Tο πιθανότερο είναι ότι θα συμφωνήσουν μεταξύ τους. || αληθοφανής, ευλογοφανής, ενδεχόμενος: Aυτά που διηγήθηκε / είπε / ανέφερε / φαίνονται πιθανά. Mια πιθανή ερμηνεία / υπόθεση. || (ως ουσ.) το πιθανό: Mη συγχέεις το πιθανό με το πραγματικό. πιθανόν & πιθανό & (λόγ.) πιθανώς ΕΠIΡΡ ίσως, ενδεχομένως: ~ να κάνω λάθος. Άργησε, γιατί πιθανότατα έχασε το λεωφορείο. || ως καταφατική με επιφυλάξεις απάντηση: Λες να βρέξει; - Πολύ πιθανό(ν).
Ρε αρχιδι τώρα τρελα μας πουλας να πουμε?!?! Είσαι σοβαρός γαμω τα παντα σου. Μας βάζεις την ετυμολογία της λέξης πιθανώς?!!

Ξέρεις επίσης ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΣΟΥ τι σημαίνει το πιθανώς??? Οτι δν ευθύνονταν τα έλαια σιλικόνης και ηλεκτρικά φορτία που μας έλεγες τόσο καιρό ΓΤΧΣΚΤΠΣΠΓ

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.761
Πόντοι
1.106
Αν το δείτε πρακτικά (και ειλικρινά...) το πόρισμα δεν μας έκανε σοφότερους, ούτε μας είπε τίποτα που δεν το ξέραμε ήδη...
Eπρεπε να τηρηθουν ίσες αποστάσεις
Μη γίνει καμια στραβη και καει αυριο ολη η Αθηνα
Αλλα μη καρφωσουν και κανέναν ισχυρό γιατί μετα θα τους ψαχνουν στο αμπελαλε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.114
Πόντοι
12.756
Παιδιά μπορουμε ολα αυτα που λετε να τα πειτε και ευγενικά και με αγάπη για τον συναθρωπο σας

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ , ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.489
Πόντοι