Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (26 μέλη και 57 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.232
Πόντοι
3.656
Παιδιά αν παιζει καμιά δουλεια και θελει κανεις υπαλληλο να το ανεβάσει εδω ετσι :coffee:
Οχι σε σαιτ καριερα και μαλακιες , εδω τα δικά μας παιδιά να στηρίξουμε :rockon::rockon::rockon:

Και οταν λεμε για δουλεια εννοουμε δουλεια γραφειου , οχι μαζεμα ελιες φραουλες και παπαριες , αυτες ειναι για μετανάστες
Περιμενω λακαρο με το εκπληκτικο χιουμορακι να παρεμβει !!!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.861
Πόντοι
2.606
Στο μεντεγιν εχει παει εξεχων μελος του σαη ρε παλιοκομμουνι !!!!
τεινω στο συμπερασμα οτι τον χλαπακωσε η γαλαζια αρκουδα σπιτι και κυκλοφορησε παραμυθι το μεντεγιν για να μην τον ψαξει κανεις!

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.488
Πόντοι
8.346
5-9 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί από τη φωτιά σύμφωνα με το πόρισμα.
Κι ένα παλληκάρι εδω και δύο χρόνια επιβιώνει πρακτικά "φυτό" χωρίς κανένα θέμα από τη σύγκρουση, με όλες τις βλάβες σε πνευμονες και εγκέφαλο να προέρχονται από το ωστικό κύμα της έκρηξης.

Να κάνουμε και ειδική μνεία στον καραγκιόζη που μας έλεγε ότι δεν πέθανε κανείς από την έκρηξη και τη φωτιά κι ότι ξέρει αυτός, γιατί βρέθηκε σε μετωπική τραίνων κι έγινε "ειδικός" και έβγαλε ιατροδικαστικό πόρισμα και μίλαγε στο παλληκάρι που ανέφερε απανθρακωμενους για αρχίδια και παντελόνια.
Και φυσικά τον σιγονταριζε ο μελιτζανοκώλης, γνωστός και ως πουτανοϊκετρα.
Βαζε κ ονόματα. Πρέπει να ξέρουμε ποιοι ειναι οι καραγκιοζηδες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
Τσιρακη
Εσυ που δουλευεις ρε;
Μπας και εισαι και εσυ βολεμενος και σε πληρωνουμε μαζι με καποια αλλα κατακαθια του δημοσιου τομεα;

Τυπε, αν και δε γραφεις ομορφα, εγω εχω απο μικρο παιδι αλλεργια στους τεμπεληδες, αργοσχολους, κηφηνες, γραφεια και βολεψη, μιζερια, φτωχια και καθισιο. Οποτε αν εισαι λιγο εξυπνος θα καταλαβεις. Δε κολυμπαω στο χρημα αλλα δε στερηθηκα ποτε γουστα. Ελπιζω να σε καλυψα, να μη νομιζεις πως ειμαι ουτε γεμιστανας οπως (νομιζουν οτι ειναι) καποιοι εδω μεσα αλλα ουτε πειναλας που μετρησε ποτε το χρημα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.861
Πόντοι
2.606
5-9 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί από τη φωτιά σύμφωνα με το πόρισμα.
Κι ένα παλληκάρι εδω και δύο χρόνια επιβιώνει πρακτικά "φυτό" χωρίς κανένα θέμα από τη σύγκρουση, με όλες τις βλάβες σε πνευμονες και εγκέφαλο να προέρχονται από το ωστικό κύμα της έκρηξης.

Να κάνουμε και ειδική μνεία στον καραγκιόζη που μας έλεγε ότι δεν πέθανε κανείς από την έκρηξη και τη φωτιά κι ότι ξέρει αυτός, γιατί βρέθηκε σε μετωπική τραίνων κι έγινε "ειδικός" και έβγαλε ιατροδικαστικό πόρισμα και μίλαγε στο παλληκάρι που ανέφερε απανθρακωμενους για αρχίδια και παντελόνια.
Και φυσικά τον σιγονταριζε ο μελιτζανοκώλης, γνωστός και ως πουτανοϊκετρα.
να τονιστει οτι ο πουτανοπαρακαλιαρης ,ειχε δηλωσει πως αν δεν δει δυο τρενα (χωρις οδηγους-μεγαλοψυχος) να τρακαρουν τιγκα στο ξυλολιο, δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα απο τι προκληθηκε η εκρηξη....

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.969
Πόντοι
216
Αν το δείτε πρακτικά (και ειλικρινά...) το πόρισμα δεν μας έκανε σοφότερους, ούτε μας είπε τίποτα που δεν το ξέραμε ήδη...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.639
Πόντοι
6.256
Το «θα τα ακουσεις ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ» δεν το ειδες μπινε;;; Ουστ κοπριτη, συνεχισε να ψαχνεις μυνηματα 5ετιας, αργοσχολος εισαι ετσι κι αλλιως.
Ειδα την απαντηση σου ΑΔΕΡΦΑΡΑ που εκανες τον μαλακα μετα μολις σε επιασε στο στομα του ο αλλος....νταξει τουλαχιστον τοτε αναρχιδο μπασταρδακι ειχες το θρασος να βριζεις μανες στα φανερα.Μετα αρχισες τα ΓΤΜΣ τρυπιο Πακοχυσοδοχειο....:2funny:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.488
Πόντοι
8.346
απο μικρο παιδι έμαθα στην τεμπελια και μεγαλώνοντας εγινα ενας αργοσχολος, κηφηνας, που ψαχνει την βολεψη και τ καθισιο. Ειμαι μιζερος κ εχω μαθει να ζω μεσα στην φτώχεια. Κάνω τα πάντα για ενα κομμάτι ψωμι

Στο εφτιαξα γαμημενε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
θα σου δωσω μια συμβουλη,εσυ παρτη οπως θες...εδω μεσα εσυ μπορεις να γραφεις αυτα που γραφεις ελευθερα,αντε να σε κραξει το υπολοιπο σαη ,αλλα μαλλον δε σε χαλαει και ιδιαιτερα αυτο(καραγουσταρεις μαλλον γιυχα)...στην πραγματικη ζωη ομως αν αρχισεις να μιλας οπως μιλας ,μαλακα θα σε περασουνε σουβλακι...θα γαμηθεις !
Θα σου δωσω μια συμβουλη και παρτην οπως θελεις, εγω στη ζωη μου εχω μονο φιλους, τους μπινεδες τους αναγνωριζω απο χλμ και δεν τους πλησιαζω. Εδω μεσα ειμαστε περσονες, δεν ειναι πραγματικη ζωη. Ουτε εσυ εισαι τοσο «αγριος» στην πραγματικη ζωη γιατι εκτος απο πελατη που δε θα σταυρωνες θα ησουν ηδη σε ιδρυμα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.861
Πόντοι
2.606
το μπραδερινι σου ισσιωνει τις αρχιδοτριχες του πεθερου του ολη την ημερα
η δουλεια δεν ειναι ντροπη,απλα αν θελει ας γραψει το μυστικο του...πως κραταει ισιωτικη και βουρτσα την ωρα που παραλληλα γραφει μαλακιες στο σαη?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.639
Πόντοι
6.256
Ελα ρε, ο τρύπιος.
Μ' αρέσει που μπήκα να στολίσω κάποιον που επιασε τη μάνα του στο στομα κι αυτού και του άλλου του ξεφτιλισμενου του κουρτινακια.
Τυπε μιλαμε για εναν μπασταρδο που λιγες μερες μετα οταν ημουν ο μονος που τον ειχε υπερασπιστει που του βριζανε τη μανα εβρισε τη δικια μου στα μουλωχτα.Για τετοιο μουλο μιλαμε....

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.134
Πόντοι
456
Η συνέχεια ποια είναι τώρα ? Μετά το πόρισμα ?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.886
Πόντοι
15.931
Θα σου δωσω μια συμβουλη και παρτην οπως θελεις, εγω στη ζωη μου εχω μονο φιλους, τους μπινεδες τους αναγνωριζω απο χλμ και δεν τους πλησιαζω. Εδω μεσα ειμαστε περσονες, δεν ειναι πραγματικη ζωη. Ουτε εσυ εισαι τοσο «αγριος» στην πραγματικη ζωη γιατι εκτος απο πελατη που δε θα σταυρωνες θα ησουν ηδη σε ιδρυμα.
τι λες βρε καραγκιοζη γλυφτη που εστελνες πμ να πιασεις φιλιες εδω μεσα παλιογλιτσα σκουπιδι

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.639
Πόντοι
6.256
Ποιους φιλους εχεις ρε μουνοπανο;Τις πουτανες;Ολη μερα εδω μεσα εισαι ρε αχρηστε....αντε γαμησου ρε σκουπιδι που δινεις και συμβουλες ναυαγιο που ταζεις διακοπες σε πουτανες με τους γαμιαδες τους!!!:2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.639
Πόντοι
6.256
Τυπε, αν και δε γραφεις ομορφα, εγω εχω απο μικρο παιδι αλλεργια στους τεμπεληδες, αργοσχολους, κηφηνες, γραφεια και βολεψη, μιζερια, φτωχια και καθισιο. Οποτε αν εισαι λιγο εξυπνος θα καταλαβεις. Δε κολυμπαω στο χρημα αλλα δε στερηθηκα ποτε γουστα. Ελπιζω να σε καλυψα, να μη νομιζεις πως ειμαι ουτε γεμιστανας οπως (νομιζουν οτι ειναι) καποιοι εδω μεσα αλλα ουτε πειναλας που μετρησε ποτε το χρημα.
Τα ξερουμε τα γουστα σου τρυπια κουραδα...μελιντζανες και στραπατσαδες.:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.704
Πόντοι
2.356
εσυ ρε καραγκιοζη ολη την ημερα εδω μεσα που δουλευεις??
Φημολογείται ότι έχει ακαδημία ποδοσφαίρου και ο ίδιος είναι προπονητής τερματοφυλάκων.
Κάτι τέτοιο νομίζω έγραφε η κυρία ΤΕΑ.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.886
Πόντοι
15.931
Φημολογείται ότι έχει ακαδημία ποδοσφαίρου και ο ίδιος είναι προπονητής τερματοφυλάκων.
Κάτι τέτοιο νομίζω έγραφε η κυρία ΤΕΑ.
λες λογω αυτης τις ιδιοτητας να συστηνεται σαν μεγαλοεπιχειρηματιας

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.639
Πόντοι
6.256

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.704
Πόντοι
2.356
λες λογω αυτης τις ιδιοτητας να συστηνεται σαν μεγαλοεπιχειρηματιας
Τι να σου πω;
Πάντως ο ίδιος έλεγε πως για να πάμε στο χωριό του δε μας φτάνει ο βασικός μας.
Λογικά θα έχει επιχειρήσεις στην Ελβετία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom