Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (21 μέλη και 36 επισκέπτες)

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.682
Πόντοι
5.565
Νομίζω το βίντεο ειναι απάντηση σε ολα τα μουνοπανα εδώ μέσα ( ξέρουν αυτά ποιοι είναι ) γιατί ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί και βγαίνει την Παρασκευή στους δρόμους.
έχει πολλά μουνόπανα είναι αλήθεια, όχι μόνο μουνόπανα...σκατωμένα κωλόχαρτα είναι. Θα χάσουν τους πατρόνες τους και θα σκούζουν σε λίγο.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.806
Πόντοι
1.056
Καλημέρα από Ευελπίδων..
Σήμερα είμαι απέξω, αύριο δεν ξέρω..
Μια ερώτηση, γτ έχω μια διαφωνία με την παρεα μου. το δεν έχω οξυγόνο και η γενικότερη διαδήλωση γίνεται μόνο για το δυστύχημα, η μια γενικότερη διαμαρτυρία για την εξαετία του Κυριάκου που δεν βγαίνει οικονομικά ο μήνας και τις τελευταίες μέρες πνιγόμαστε όλοι;
Είναι μια διαμαρτυρία ενάντια στην κυβέρνηση Κουλη η οποία προσπαθεί με όλα τα μέσα να πεισει τους γονείς και συγγενείς όσων δολοφονήθηκαν στο τρένο πως θα βρούνε παρηγοριά στις εκκλησίες,τις μετάνοιες και τις προσευχές και όχι σε δικαστικές αίθουσες και στις πορείες καθώς αυτά κρίθηκαν με τις εκλογές του 2023

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.458
Πόντοι
7.046
Πολύς πρόλογος οι τύποι Κούλη για το "Ελληνικό Πόρισμα"(όλοι οι πραγματογνώμονες της Γης, είπαν με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για εύφλεκτο υγρό υλικό).

Με τόσο πρόλογο... βλέπω ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ. Μακάρι να διαψευστώ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.669
Πόντοι
26.141
Πολύς πρόλογος οι τύποι Κούλη για το "Ελληνικό Πόρισμα"(όλοι οι πραγματογνώμονες της Γης, είπαν με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για εύφλεκτο υγρό υλικό).

Εδώ κουμαντάρει τη δικαιοσύνη ,λες να μην μπορεί να κουμαντάρει κ την άσημη ΕΟΔΑΣΑΑΜ;:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.305
Πόντοι
5.506
Θα πω στον πεθερό ότι κάπου έχεις καβατζωσει σε κάποια τράπεζα 20 χιλιάρικα τα οποία ΔΕΝ δικαιολογουνται
Και θα σε πάει ΠΊΠΑ ΚΩΛΟ ο καράφλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάτσε να πάρει ρεπό από το μανάβικο και θα ασχοληθεί
Πεντακαθαριδης, τα 20 ειναι το μερισμα που βγαζουμε ανα τριμηνο, χωρια μισθοι δωρα και κατι ψιλα μαυρα.
Δεν ειναι πλεον καραφλας ο πεσειρος, χρησιμοποιει κηραλοιφη. :confused:

Σιγα μη βαλω κομμουνοφασιστοσκυλο στο μισθολογιο, τιμιοι εργατικοτατοι και οικονομικοι πακιστανοι και αιγυφτιοι.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.166
Πόντοι
456
Είναι αργά πλέον τύπε.

Σα να βάζουν ένα κομμάτι λαμαρίνα για να σταματήσουν έναν αφινιασμένο Αμαζόνιο.

Και αν θες την άποψη μου, ο χρόνος που διάλεξαν για τη δημοσιοποίηση του πορίσματος είναι ένα ακόμα χοντρό λάθος ανάμεσα στα πολλά άλλα, που θα αμαυρώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα τους στα μάτια του οργισμένου πλέον κόσμου
δεν διάλεξαν, ήταν ευρωπαική οδηγία αναγκαστική η ημερομηνία δημοσίευσης, στα πάντα βλέπετε συνωμοσία

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.305
Πόντοι
5.506
Στοιχηματακι αχαστο αντιδρασης ψεκασμενων στην ειδηση του πορισματος.

Αν τυχον συμβαδιζει με το αφηγημα τους:
«Μπραβο στους λεβεντες της επιτροπης που αψηφησαν τη μαφια του κουλη και τις απειλες που σιγουρα δεχτηκαν και εβγαλαν την αληθεια»

Σε οποιοδηποτε μετριοπαθες ή αρνητικο σεναριο:

«Ουστ κοπροσκυλα πιονια του κουλη, κρατικοδιαιτα σκουληκια που χορευετε στο νταουλι που βαραει ο μαφιοζος δολοφονος, θα μας βρειτε μπροστα σας, η Γανδη, το Μισιγκαν και η ΝΑΣΑ…..» μπλα μπλα μπλα

Win win situation για τα φασισταρια.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.880
Πόντοι
15.931
μελιτζ.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.842
Πόντοι
2.606

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.816
Πόντοι
4.895
Στοιχηματακι αχαστο αντιδρασης ψεκασμενων στην ειδηση του πορισματος.

Αν τυχον συμβαδιζει με το αφηγημα τους:
«Μπραβο στους λεβεντες της επιτροπης που αψηφησαν τη μαφια του κουλη και τις απειλες που σιγουρα δεχτηκαν και εβγαλαν την αληθεια»

Σε οποιοδηποτε μετριοπαθες ή αρνητικο σεναριο:

«Ουστ κοπροσκυλα πιονια του κουλη, κρατικοδιαιτα σκουληκια που χορευετε στο νταουλι που βαραει ο μαφιοζος δολοφονος, θα μας βρειτε μπροστα σας, η Γανδη, το Μισιγκαν και η ΝΑΣΑ…..» μπλα μπλα μπλα

Win win situation για τα φασισταρια.
Αν δεν ειπωθούν οι λέξεις: μπάζωμα-συγκάλυψη-ξυλόλιο-δολοφονία-Μητσοτάκης ένοχος, το πόρισμα είναι συγκάλυψη.

• Χαχα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.808
Πόντοι
6.056

όσο και να κουκουλώσουν με κατ' εντολή αφηγήματα περί βαλβολίνων και λαδιών μηχανής ,
ο κόσμος είδε την τεράστια (πολεμική) ανάφλεξη που έλιωσε τα βαγόνια σαν να ήταν βούτυρο
και κατάλαβε ότι παίζει συγκάλυψη κόζα νόστρα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.470
Πόντοι
8.346

Εε τώρα η επιτροπή που δημιούργησε η κυβέρνηση αρων αρων, τι πόρισμα περιμένεις να βγάλει.. και θα έχουμε εδω τα κλασσικά μουνοπανα , να μας παραθέτουν το πόρισμα αυτής της "επιτροπής"

images (14).jpeg

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.470
Πόντοι
8.346
Πεντακαθαριδης, τα 20 ειναι το μερισμα που βγαζουμε ανα τριμηνο, χωρια μισθοι δωρα και κατι ψιλα μαυρα.
Δεν ειναι πλεον καραφλας ο πεσειρος, χρησιμοποιει κηραλοιφη. :confused:

Σιγα μη βαλω κομμουνοφασιστοσκυλο στο μισθολογιο, τιμιοι εργατικοτατοι και οικονομικοι πακιστανοι και αιγυφτιοι.
Αν δεν ειπωθούν οι λέξεις: μπάζωμα-συγκάλυψη-ξυλόλιο-δολοφονία-Μητσοτάκης ένοχος, το πόρισμα είναι συγκάλυψη.
δεν διάλεξαν, ήταν ευρωπαική οδηγία αναγκαστική η ημερομηνία δημοσίευσης, στα πάντα βλέπετε συνωμοσία
Καλημέρα στα μουνοπανα 2,3,4.

Αργήσατε φίλοι μου. Να έχετε μια υπέροχη και εποικοδομητική μέρα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.470
Πόντοι
8.346
Μας λείπει τώρα το μουνοπανο νο.5 να συμπληρωθεί η 5αδα και το μουνοπανο νο.6 για sixth player που πατάει μονο λαικ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.458
Πόντοι
7.046
Ρε οι μαλάκες μας ΔΟΥΛΕΟΥΝ. Μια ώρα τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ μιλάνε για τις διαχρονικές ελλείψεις του Ελλνικού κράτους, για το αποτέλεσμα και τα αίτια ΜΟΚΟ! Είπαν απλά για "πιθανή" εύφλευκτη ύλη.

Έπρεπε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ κατευθείαν μετά την ανακοίνωση και τα ΑΙΤΙΑ της πυρόσφαιρας.

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom