Νέα

Delight , Φραντζή 7, 4ος Όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 566K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

delight7

Μασατζίδικο
Εγγρ.
20 Οκτ 2018
Like
722
Καλημερα Σας
                        Σημερα 18/01/2019.
                        Να σας περιμένουν
                                Νικολ.
                                Paola
                                Σουζαννα.
                                Μονικα 
        Tηλέφωνο  697 059 1709 / 698 079 7830
                    Website         Αναψυκτικα ποτα καφεδες  κερασμενα

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.265
Πόντοι
5.595
λογικα γιατι περιεργο να δυσφημουν ενα καταστημα που εχει παρουσια εδω ποστ οτι δεν υπαρχει ζεστο νερο μεσα στο καταχειμωνο
δεν στεκει

εσυ γιατι δεν το ανεφερες στην υπηρεσια?  τι ακριβως εγινε?
Τι να πρωτοαναφερω στην υπηρεσια......??!!!
-Για την κοπελα(Χριστινα-Αλινα).. που ηταν ξεπετα.. αν δεις το εχω γραψει κ σε κριτικη... (λιγες σελιδες πισω)
-Για το νερο.. που δεν ειχε ζεστο...
-Για το δωματιο.. που ηταν κρυο... κ αναβουν το air-condition αφου μπει ο πελατης μεσα... οποτε μεχρι να ζεστανει... υπολογισε κανενα τεταρτο-20λεπτο...
Και να τα ελεγα λοιπον.. τι θα γινοταν... ΤΙΠΟΤΑ!
θα μου λεγανε καμια δικαιολογια... οποτε...!!!
Για αυτο...
1ον  δεν ξαναπηγα...  κ
2ον το λεω εδω μεσα...!!!
Πιστευω οτι αυτα τα 2 τους ενδιαφερουν-πονανε περισσοτερο.. κ ισως αλλαξουν...!!  Οπως αλλαξανε στο θεμα της Χριστινας.. κ την σουταρανε...

delight7

Μασατζίδικο
Εγγρ.
20 Οκτ 2018
Like
722
Νικόλ

Συνημμένα

• viber 2.jpg
    viber 2.jpg
    239,2 KB · Εμφανίσεις: 65

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.655
Πόντοι
736
Η Μάργκω πότε επιστρέφει?

delight7

Μασατζίδικο
Εγγρ.
20 Οκτ 2018
Like
722
Μόνικα

Συνημμένα

• IMG_0903.jpg
    IMG_0903.jpg
    208,9 KB · Εμφανίσεις: 49

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
τι γινεται ρε?
παλι σκουπα και σφουγγαριστρα επεσε? για πολλα γελια ειστε στο μαγαζι τελικα.  :happy: :happy:
βγηκαν κι εγραψαν κατι ασχημο για το μαγαζι κι επειδη δεν αρεσε στην τσατσα εκανε αναφορα και σβηστηκαν αμεσως.
κλαιω απο τα γελια.  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
και να πω οτι ηταν μονο απο νεα μελη που μπορει να πει καποιος κατι? ηταν κι απο παλια κι εγκυρα μελη.

δε βλεπω να γινεται το ιδιο και σε αλλα νηματα ομως.

αναρωτιεμαι ποσο ωφελιμο ειναι να γραφουμε -οσα μελη γραφουμε- τα οποια σχολια μας και τις οποιες κριτικες μας και εδω και σε αλλα νηματα τελικα,οταν μπορει και βγαινει η καθε τσατσα που δεν της αρεσουν,κανει αναφορα κι η διαχειριση αμεσως τα σβηνει για ευνοητους λογους.
επειτα ζητειται ενημερωση.
παλι γελαω μεχρι να κατουρηθω. ποια ενημερωση?
ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μηπως εννοειτε?

την επομενη φορα ας μας στελνει η καθε τσατσα σε πμ τι θελει να γραψουμε.

φιλε peter τα γατακια νομιζουν οτι μπορουν να μαs κοροϊδευουν οι αφελειs ...χαχαχα !!  :  :happy: απλα τραγικοι και μονο εναντιον τουs ειναι αυτο ...και εγω χθεs εκανα παρατηρηση για ενα τυπακι που ειχε κανει copy paste κριτικη χθεs με 29/6/18 γαι την εν λογω ουκρανα και οσο την ειδεs εσυ σημερα εσυ αλλο τοσο την ειδα και εγω ....εντωμεταξυ και η χθεσινη κριτικη του τυπου σβηστηκε και αυτη μαζι με την παρατηρηση μου ...χαχαχα !!! γελοιοι τι να πειs ....delete ρε μπαγλαμαδεs !!!  ... :2funny: :2funny:    :hi: :hi:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Να πω και εγώ πώς χθες συνευρέθην με την Σουζάνα....Αίσχος και χάλι μαύρο..αερόπιπα...κώλος πλακέ συγκαμμένος..τα βυζιά της όταν τα φίλαγα τα ρούφαγε λες και θα της τα ξεκολλήσω.... το σώμα της δε κρέμεται , το δε βυζί με κυρσούς και με πεσμένο, θα έλεγα μέτρια εμπειρία, απορώ με τις καλές κριτικές,

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Τον τελευταίο χρόνο έχω επισκεπτεί το μαγαζί 7-8 φορές και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με έλλειψη ζεστού νερού.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.733
Πόντοι
41.813
Τι να πρωτοαναφερω στην υπηρεσια......??!!!
-Για την κοπελα(Χριστινα-Αλινα).. που ηταν ξεπετα.. αν δεις το εχω γραψει κ σε κριτικη... (λιγες σελιδες πισω)
-Για το νερο.. που δεν ειχε ζεστο...
-Για το δωματιο.. που ηταν κρυο... κ αναβουν το air-condition αφου μπει ο πελατης μεσα... οποτε μεχρι να ζεστανει... υπολογισε κανενα τεταρτο-20λεπτο...
Και να τα ελεγα λοιπον.. τι θα γινοταν... ΤΙΠΟΤΑ!
θα μου λεγανε καμια δικαιολογια... οποτε...!!!
Για αυτο...
1ον  δεν ξαναπηγα...  κ
2ον το λεω εδω μεσα...!!!
Πιστευω οτι αυτα τα 2 τους ενδιαφερουν-πονανε περισσοτερο.. κ ισως αλλαξουν...!!  Οπως αλλαξανε στο θεμα της Χριστινας.. κ την σουταρανε...

καλα εκανες φιλε κι εφυγες φιλε. ετσι θελουν.
οταν ενα μαγαζι δεν υπολογιζει τον πελατη για μενα θελει μαυρο. τελος.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.733
Πόντοι
41.813
φιλε peter τα γατακια νομιζουν οτι μπορουν να μαs κοροϊδευουν οι αφελειs ...χαχαχα !!  :  :happy: απλα τραγικοι και μονο εναντιον τουs ειναι αυτο ...και εγω χθεs εκανα παρατηρηση για ενα τυπακι που ειχε κανει copy paste κριτικη χθεs με 29/6/18 γαι την εν λογω ουκρανα και οσο την ειδεs εσυ σημερα εσυ αλλο τοσο την ειδα και εγω ....εντωμεταξυ και η χθεσινη κριτικη του τυπου σβηστηκε και αυτη μαζι με την παρατηρηση μου ...χαχαχα !!! γελοιοι τι να πειs ....delete ρε μπαγλαμαδεs !!!  ... :2funny: :2funny:    :hi: :hi:

η κριτικη ηταν φως φαναρι οτι ηταν αντιγραφη φιλε. σβηστηκε μολις εβαλα τα λινκ εδω στο φορουμ. ασε που μπορει να την εγραψε και η ιδια η Σουζανα με το εν λογω νικνειμ.

και μετα αφου δε γινοταν αλλιως αφου ξεβρακωθηκαν επεσε και μπαν απο τους διαχειριστες. και καλα της κανανε που τη μπαναραν.

ηθελε να γραψει κι αλλες κριτικες λεει  :happy: :happy: :happy:

• Like
Αντιδράσεις: steeve

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.733
Πόντοι
41.813
Να πω και εγώ πώς χθες συνευρέθην με την Σουζάνα....Αίσχος και χάλι μαύρο..αερόπιπα...κώλος πλακέ συγκαμμένος..τα βυζιά της όταν τα φίλαγα τα ρούφαγε λες και θα της τα ξεκολλήσω.... το σώμα της δε κρέμεται , το δε βυζί με κυρσούς και με πεσμένο, θα έλεγα μέτρια εμπειρία, απορώ με τις καλές κριτικές,

γραψε μια κριτικουλα να μεινει και στον καταλογο  ;)
ετσι για να ξερουν κι οσοι δε διαβαζουν εδω

• Like
Αντιδράσεις: steeve

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.733
Πόντοι
41.813
...και καπως ετσι με τα ζεστα νερα και λοιπες μαλακιες ξεχαστηκε και το πιο σοβαρο θεμα που ειχαν καταγγειλει οι συναδελφοι εδω και εσβησαν τα μηνυματα τους.

ας μας απαντησει το μαγαζι λοιπον.

υπαρχουν ή οχι καμερες στα δωματια?

delight7

Μασατζίδικο
Εγγρ.
20 Οκτ 2018
Like
722
Καλημερα Σας
                        Σημερα 19/01/2019.
                        Να σας περιμένουν
                                Νικολ.                                 
                                Σουζαννα.
                                Μονικα 
        Tηλέφωνο  697 059 1709 / 698 079 7830
                    Website         Αναψυκτικα ποτα καφεδες  κερασμενα

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
...και καπως ετσι με τα ζεστα νερα και λοιπες μαλακιες ξεχαστηκε και το πιο σοβαρο θεμα που ειχαν καταγγειλει οι συναδελφοι εδω και εσβησαν τα μηνυματα τους.

ας μας απαντησει το μαγαζι λοιπον.

Άσχετα απο το αν ισχύει ή όχι, δεν θα έπρεπε το μαγαζί να πάρει επίσημα θέση για μια τόσο σοβαρή καταγγελία, και μάλιστα από ενα παλιό μέλος που έχει φάει τα μαγαζιά με το κουτάλι;;;

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AF.jpg

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
εγω προσωπικα που εχω παει πολλες φορες στο μαγαζι και σε διαφορετικα δωματια δεν εχω δει πουθενα καμια κρυφη καμερα
μια καμερα στην εισοδο υπαρχει ολη και ολη
και για ποιον λογο δηλ να υπαρχει καμερα στο δωματιο να δουνε τι???
αν υπηρχαν οι κοπελες δεν θα το γνωριζαν και θα ειχαν δωσει την συγκαταθεση τους να βιντεοσκοπουνται με τον πελατη??/
πατε καλα ? λιγο κοινη λογικη

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
εγω προσωπικα που εχω παει πολλες φορες στο μαγαζι και σε διαφορετικα δωματια δεν εχω δει πουθενα καμια κρυφη καμερα
μια καμερα στην εισοδο υπαρχει ολη και ολη
και για ποιον λογο δηλ να υπαρχει καμερα στο δωματιο να δουνε τι???
αν υπηρχαν οι κοπελες δεν θα το γνωριζαν και θα ειχαν δωσει την συγκαταθεση τους να βιντεοσκοπουνται με τον πελατη??/
πατε καλα ? λιγο κοινη λογικη
Η αλήθεια είναι ότι είναι λογικά αυτά που λες, θέμα κοινής λογικής. Από την άλλη όμως αυτό είναι και το νόημα της κρυφής κάμερας, να μην φαίνεται και να μην την αναγνωρίζει ο άλλος. Πως δεν είπε τίποτα στην σεριφισα αυτός που πρωτοειδε και αναγνώρισε ή απλά υποψιαστηκε την παρουσία κρυφών καμερών; Δεν βγάζει νόημα να τις είδε κάποιος και να μην είπε τίποτα, τι δηλαδή ντράπηκε να μιλήσει;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom