You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε αυτή την ταινία μικρού μήκους.....Πολυ καλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα katelisgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
GiannhsMani7
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
'Εχω χάσει τον πατερα μου απο το 1992 οταν ημουν 16 πραγματικα δάκρυσα...κορυφαίο!
Να ΄σαι καλά φυλαράκι!
Να ΄σαι καλά φυλαράκι!
Θα ακουστω φλώρος αλλά εμένα μου άρεσε..
Με αβαταρ το σακη..... ΝΑΙ χαχα...
Φλωρος επειδη σου αρεσε? OXI βεβαια.....
παιδια ειναι κορφαιο.... Μεσα σε 5 λεπτα περασε ολη η ζωη με τον πατερα μπροστα μου
οσο για το φιλο GiannhsMani7 που εχασε τον πατερα στα 16 και δακρυσε, φιλε δακρυσαμε εμεις που δοξα το Θεο μεγαλωσαμε με μπαμπα.
να εισαι παντα καλα και να τον θυμασαι
Πάντως περα απο την πλάκα συνηθες φαινόμενο σε μια οικογένεια η συγκεκριμένη συμπεριφορα.Φίλε μπας και είσαι πατέρας?Με αβαταρ το σακη..... ΝΑΙ χαχα...
Φλωρος επειδη σου αρεσε? OXI βεβαια.....
παιδια ειναι κορφαιο.... Μεσα σε 5 λεπτα περασε ολη η ζωη με τον πατερα μπροστα μου
οσο για το φιλο GiannhsMani7 που εχασε τον πατερα στα 16 και δακρυσε, φιλε δακρυσαμε εμεις που δοξα το Θεο μεγαλωσαμε με μπαμπα.
GiannhsMani7
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ! να 'σαι και εσυ καλα.. Απλά εμένε εφυγε πριν αρχισει να ρωτάει αυτος.. μεχρι τότε ρώταγα μόνο εγώ...οσο για το φιλο GiannhsMani7 που εχασε τον πατερα στα 16 και δακρυσε, φιλε δακρυσαμε εμεις που δοξα το Θεο μεγαλωσαμε με μπαμπα.
Παιδιά ότι και να γίνει με τους γονείς μας ... μην το τραβάτε το σχοινί... γιατί θα έρθει η στιγμή που δεν θα μπορείτε να ζητήσετε συγνώμμη ουτε να πείτε ευχαριστώ...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
και εμενα ο πατερας μου ειναι πολυ καλος.ειναι απλος ανθρωπος και εχει μεγαλη αγαπη για το Τεννις.και παλια του αρεσαν τα σκαφη.δεν του εχω κανει τιποτα κακο και εχω τη συνηδιση μου ησυχη απεναντι του.ουτε μπλεκτηκα ποτε στην ιδιωτικη του ζωη.βεβαια τον λυπαμαι γιατι η μανα μου τον ειχε τρελανει στο κερατο μεχρι και οικογενιακο φιλο ειχε εραστη(την ειδαν να βγαινει απο ξενοδοχειο της Γλυφαδας αγγαλια μαζι του).τοτε ειχε ζητησει συγγνωμη και ειχε υποσχεθει οτι δεν θα ξαναγινει τιποτα τετοιο αλλα τ κακο συνεχιστηκε.τον κατακλεψε και του πηρε και το σπιτι που εχτισε στην Αναβυσσο.υπεφερε ο καημενος 35 χρονια.
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Κατάθεση ψυχής..
Έχασα τον πατέρα μου πριν 6 μήνες ξαφνικά και η τελευταία επαφή μαζί του ήταν τηλεφωνική..
Όμως τον επισκεπτόμουνα κάθε μέρα και αφιέρωνα χρόνο μαζί του.. Η σκηνή πατέρα με γυιού στο παγκάκι μου θύμησε πολύ εμένα και τον πατέρα μου να καθόμαστε σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι που έμενε και να συζητάμε και να θυμόμαστε γεγονότα από το παρελθόν..
Όταν τον έχασα, έκανα ένα flash back στη σχέση μου μαζί του και με τη μητέρα μου φυσικά και ένιωσα υπερήφανος για την άριστη σχέση που είχα μαζί τους, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να φύγω από κοντά τους σε ηλικία 15 χρονών λόγω σπουδών και εργασίας..
Τώρα έχω κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου, για να συγκατοικώ για λίγο διάστημα με τη μητέρα μου μέχρι να αποδεχτεί τον χαμό του πατέρα μου και να ξεπεράσει κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει..΄
Μια φιλική συμβουλή ιδιαίτερα για τα νεαρά μέλη του site.. Αφιερώνετε χρόνο για τους γονείς σας.. Δείξτε τους την αγάπη σας και το σεβασμό σας τώρα που τους έχετε..
Όταν τους χάσετε θα είναι αργά για δάκρυα..
Και κάτι τελευταίο.. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτού του site και αυτής της μεγάλης παρέας που παρά τον τίτλο του που μπορεί να νομίζουν κάποιοι πως απευθύνεται σε χαβαλέδες, δείχνει πως έχει μεγαλείο και σκεπτόμενα μέλη με ανθρώπινα αισθήματα..
Μπράβο στο φίλο που άνοιξε το συγκεκριμένο θέμα..
Έχασα τον πατέρα μου πριν 6 μήνες ξαφνικά και η τελευταία επαφή μαζί του ήταν τηλεφωνική..
Όμως τον επισκεπτόμουνα κάθε μέρα και αφιέρωνα χρόνο μαζί του.. Η σκηνή πατέρα με γυιού στο παγκάκι μου θύμησε πολύ εμένα και τον πατέρα μου να καθόμαστε σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι που έμενε και να συζητάμε και να θυμόμαστε γεγονότα από το παρελθόν..
Όταν τον έχασα, έκανα ένα flash back στη σχέση μου μαζί του και με τη μητέρα μου φυσικά και ένιωσα υπερήφανος για την άριστη σχέση που είχα μαζί τους, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να φύγω από κοντά τους σε ηλικία 15 χρονών λόγω σπουδών και εργασίας..
Τώρα έχω κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου, για να συγκατοικώ για λίγο διάστημα με τη μητέρα μου μέχρι να αποδεχτεί τον χαμό του πατέρα μου και να ξεπεράσει κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει..΄
Μια φιλική συμβουλή ιδιαίτερα για τα νεαρά μέλη του site.. Αφιερώνετε χρόνο για τους γονείς σας.. Δείξτε τους την αγάπη σας και το σεβασμό σας τώρα που τους έχετε..
Όταν τους χάσετε θα είναι αργά για δάκρυα..
Και κάτι τελευταίο.. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτού του site και αυτής της μεγάλης παρέας που παρά τον τίτλο του που μπορεί να νομίζουν κάποιοι πως απευθύνεται σε χαβαλέδες, δείχνει πως έχει μεγαλείο και σκεπτόμενα μέλη με ανθρώπινα αισθήματα..
Μπράβο στο φίλο που άνοιξε το συγκεκριμένο θέμα..
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Το balance και το Kiwi δεν τα πολυκατάλαβα
Παρόμοια θέματα