Νέα

Default κωδικοί modem router

• Μέλος που άνοιξε το νήμα katelisgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

katelisgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Επειδη πολλες φορές πιανουμε αλλα modem απο γειτονες κ αν και ειναι κλειδωμενα ισως εχουν τον default κωδικο του κατασκευαστη...Ποσταρετε αρχικους κωδικους που ειχε το Modem σας

connx Philips  κωδικος 1234567890123

Σημείωση για το site: ΔΕΝ ειναι παράνομο περιεχόμενο μια και αναφέρετε σε ΚΩΔΙΚΟΥΣ κατασκευαστη

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
zyxel admin ,1234

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.978
Πόντοι
9.275
Φίλε katelisgr μάλλον εννοείς "Default Κωδικοί ADSL Routers για Ασύρματη Πρόσβαση", ίσως είναι καλύτερο να διορθωθεί ο τίτλος. Ο φίλος meredi μάλλον στέλνει κωδικούς σύνδεσης στο router για administration.

Όσον αφορά το δικό μου Linksys WAG200G οι default κωδικοί σύνδεσης στον router ήταν:
IP address : 192.168.1.1 (Username/Password = admin/admin)

Όσον αφορά default κωδικό wireless δεν υπάρχει (απ' ότι θυμάμαι) διότι το wireless by default είναι απενεργοποιμένο, και όταν το ενεργοποιείς σου ζητά να βάλεις εσύ password. Πάντως γενικά τα Linksys (Cisco) wireless router συνήθως default password έχουν (αν έχουν) το προφανές "linksys".

Ελαφρά σχετικό με το θέμα, πιθανά οι περισσότεροι το εφαρμόζουν ήδη, αλλά το γράφω για τους ελάχιστους που ίσως δεν το γνωρίζουν. Για την ασφάλειά μας στον Wireless ADSL Router πάντα κάνουμε τα εξής:

Οι ρυθμίσεις στο router γίνονται πάντα μέσω ΕΝΣΥΡΜΑΤΗΣ σύνδεσης (με τα Wireless μπορούν να συμβούν πολλά ευτράπελα).
Πάντα Wireless Security ΟΝ, με "δύσκολο" κωδικό.
MAC Address Filtering ON : επιτρέπουμε μόνον τους δικούς μας να μπαίνουν στο router.
Καλό είναι να γίνεται το SSID Broadcast DISABLE : για να μην βλέπουν καν το δίκτυό μας τρίτοι που απλά ψάχνουν για υποψήφια θύματα.
Αλλάζουμε πάντα το default SSID name σε κάτι πιο προσωπικό (άρα όχι default=εύκολο).
Ρυθμίζουμε την ισχύ εκπομπής του Wireless στο ελάχιστο εφικτό (αν το υποστηρίζει ο router) ώστε εμείς μόνο να έχουμε καλό σήμα. Αυτό έχει και άλλα προφανή πλεονεκτήματα (μείωση ακτινοβολίας στο περιβάλλον μας).

Και φυσικά μας ευχόμαστε "καλή τύχη" γιατί στον κόσμο της πληροφορικής "τα πάντα είναι κάπου/κάποτε εφικτά"!

OP
OP
K

katelisgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Default Κωδικοί ADSL Routers για Ασύρματη Πρόσβαση. Σωστα

Το 192.168.2.1  ή 1.1 ή οτι αλλο ειναι το κλασσικο...

Δε λεω για να μπο στο control panel του router και να αλλαξω ότι θελω η να τα κανω πουτανα

Λεω οτι μπορει να πιανεις του γειτονα το κλειδωμενο router Αν πας να κανεις συνδεση σου ζηταει τον 5 ή 13 ψηφιων κωδικό, αν καποιος δεν τον εχει αλλαξει μπορεις να σερφαρεισ με του γειτονα Βαζοντας το default password

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
για router pirelli απο on telecoms 1010101010

για thomson router ξερει κανεις default wifi pass ?

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
50
Πόντοι
5.760
Επειδη πολλες φορές πιανουμε αλλα modem απο γειτονες κ αν και ειναι κλειδωμενα ισως εχουν τον default κωδικο του κατασκευαστη...
Μπραβο ρε μεγαλε, και ο γειτονας τι ειναι? Ο μαλακας?

OP
OP
K

katelisgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο ρε μεγαλε, και ο γειτονας τι ειναι? Ο μαλακας?

Πλάκα κανεις?  Δεν εχεις πιασει ποτε σημα του ΜΑΛΑΚΑ γειτονα?  ΠΟΥ ΖΕΙΣ?

Εγω θελω απο Τhomson κατι 50f49f ή το αναποδο γραφει... Για να σερφαρω και οταν παω στη γκομενα με το γειτονα

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Και ποιο είναι το κέρδος αν "πιάσεις" τη συχνότητα του γείτονα;Εγώ προφανές κέρδος δε βρίσκω,πλην του να κάνεις βρωμοδουλειές και να βρεθεί άλλος μπλεγμένος.Εγώ πάντως στο μόντεμ έχω απενεργοποιήσει το wireless.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Δεν ειναι απαιραιτητα κακο !! Εμενα μου ειχε πεσει το νετ μια δυο μερες και εμπαινα απο ενα ελευθερο του γειτονα στη δουλεια !!

Οπως ειπε και ενας φιλος μαλλον ζητατε τους default  καωδικους του wireless και ΟΧΙ του ρουτερ !!

Τελος μια ερωτηση - αν εχεις ασυρματο ρουτερ και συνδεθεις με καλωδιο μπορεις να απενεροποιησεις το ασυρμετο σημα να μην τρως τσαμπα ακτινοβολια???

Εμενα παντως 2 μοντεμ ηταν μαπι ντιφωλτ ελευθερα και εβαλα εγω πασσ

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.978
Πόντοι
9.275
Τελος μια ερωτηση - αν εχεις ασυρματο ρουτερ και συνδεθεις με καλωδιο μπορεις να απενεροποιησεις το ασυρμετο σημα να μην τρως τσαμπα ακτινοβολια???
Προφανώς Ναι.
Αν εσύ δεν χρειάζεσαι το wireless μπορείς να το απανεργοποιήσεις, έτσι και ακτινοβολία δεν έχεις και κανείς δεν μπορεί να μπει ασύρματα στο δίκτυό σου. Αν το router είναι σε κοντινή απόσταση από το PC-χρήστης τότε η καλύτερη λύση διασύνδεσης είναι το γνωστό μας καλώδιο, και τα wireless στο OFF.

megadeath1

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
  Δεν ειναι απαιραιτητα κακο !! Εμενα μου ειχε πεσει το νετ μια δυο μερες και εμπαινα απο ενα ελευθερο του γειτονα στη δουλεια !!

Οπως ειπε και ενας φιλος μαλλον ζητατε τους default  καωδικους του wireless και ΟΧΙ του ρουτερ !!

Εμενα παντως 2 μοντεμ ηταν μαπι ντιφωλτ ελευθερα και εβαλα εγω πασσ
ξερει κανεις ποιο ειναι το ID kai to Pass gia to router pirelli της ΟΝ ΤΕΛΕΚΟΜΣ
?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ROUTER ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΡΡΕΝΤ

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
50
Πόντοι
5.760
ξερει κανεις ποιο ειναι το ID kai to Pass gia to router pirelli της ΟΝ ΤΕΛΕΚΟΜΣ
?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ROUTER ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΡΡΕΝΤ
Καλα ρε φιλε θα ανοιξεις τα ports για τα torrents στο router του γειτονα χωρις να ξερει ?

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς το  pass για το Intellinet Open Gateway και για το RESWLAN;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom