Νέα

Δέχομαι συμβουλές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mks2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mks2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
πριν 10 μερες περιπου μια κοπελα που γνωριζω 2-3 χρονια,μετα απο μια σειρα μυμηματων που ανταλαξαμε, μου ειπε οτι προσπαθει εδο κ 5-6 μινες να μου δειξει οτι της αρεσω κ θελει να γινει κατι....  .Της ειπα οτι κ μενα μου αρεσει κ θα θελα να γινει κατι μεταξυ μας.μιλαγαμε πολυ στο τηλεφωνο ,πολλα μυνηματα . τισ τελευταιεσ ομως μερες δεν ασχολειται απο μονη αν δεν ασχοληθω εγω πρωτα. ειναι αθηνα 3 μερες τωρα της εχω πει 2 φορες να βγουμε κ μου ειπε οτι ειχε να παει καποπυ αλλου .

τι να κανω>??

adonis3

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον δεν γουσταρει αλλο φαινετε η βρηκε αλλον
σορρυ αν σε στεναχωρωψ αλλα αυτα τα πραγματα ετσι γινονται..
πανε για αλλες πολιτειες..

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
prin deka meres peripou mia kopelapou gnorizo 2-3 xronia peripou meta apo mia seira sms pou antalaksame, mou eipe oti 5-6 mines tora  prospathei ma mou deixei oti endiaferete k thelei na ginei kati metaxu mas.  tis eipa oti k mena mou aresei k oti k ego tha to ithela , milagame polli sto til , sms arketa. tis teleftees meres omos den asxolite apo moni ths  an den ths til ego i an den ths steilo sms. einai athina 3 meres tis exo pei na vgoume  kai mou vrike kapoia profasi.ti mporei na simvainei lete?
Μάστορα μια παροιμία λέει :όταν κόβαν την αχλάδα, όσοι ήταν τόσοι 'φάγαν .... Μαλλον την έχασες την ευκαιρία. Και εγω απο δισταγμους ή ΜΗ επιθετική τακτική οταν έπρεπε ,όταν ήμουν πιο μικρος ,εχω χάσει πολλά στρωμένα στο πιάτο......

mpazo69

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πες της αλλη μια φορα να βγειτε κι αν σου πει παλι οχι πες της αν θελησει να σου ξαναπει εκεινη οταν ευκαιρισει. και μη ξανασχοληθεις, μαλλον προλαβε αλλος.

Johnxxxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κουράγιο φίλε! Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά...

Επί της ουσίας, πες της άλλη μια φορά να βγείτε, φρόντισε να μην το κάνεις με ύφος ικετευτικό όμως, δείξε ότι είσαι ανεξάρτητος και μπορείς να κάνεις χωρίς αυτήν, έστω και αν λιώνεις...Εάν αρνηθεί και πάλι, μην αντιδράσεις θυμωμένα αλλά υιοθέτησε ένα παρόμοιο ύφος. Μην πέσεις στην παγίδα να τρέξεις πίσω της παρακαλώντας. ΝΑΙ, κυνήγα, άντρας είσαι, ΑΛΛΑ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

adonis3

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εγω λεω παλι να μην ξανασχοληθεις με την παρτη της.
η αδιαφορια πολλες φορες εχει αποτελεσματα.
μπορει να σε παρει μετα απο καιρο η ιδια τηλ και να σου ζητησει να βγειτε...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
παρε τηλεφωνο και πες κατα λέξη: Η ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ(η αυριο οποτε σε βολευει) Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ...
και αν δεν ερθει ειναι αλλου...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
επειδη οι γυναικες ειναι περιεργες και μερικες φορες δεν ξερουν τι θελουν ο παρ την τηλεφωνο και πες της αυτα που μας γραφεις..οτι σου στελνω μηνυματα  και γενικα αισθανομε οτι με γραφεις να δουμε τι θα απαντησει και τα ξαναλεμε..

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεγάλε δύο περιπτώσεις παίζουν :
1) Σου σπάει τα @ρχιδ#@ επειδή ήσουν βόιδο και τη γείωνες τόσο καιρό .
2) Έχει βρει άλλο παλούκι και ισιώνει .

Και στις δύο περιπτώσεις σου συνιστώ να τη γράψεις στα @ρχι%ια σου και να πάς παρακάτω . Ο τόπος βρωμάει από μ*υνιά !!!

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκα μου θα σου πω κατι το οποιο ειναι αποδεδηγμενο.Μιας και η κοπελα οπως καταλαβα δεν μενει αθηνα που μενεις εσυ ενα πραγμα συμβαινει....Οταν σου εστελνε τα μηνυματα ηταν μακρια τωρα που ειρθε αθηνα δεν εχει την ψυχη να βρεθειτε.Σιγουρα σε γουσταρει και πολυ μαλιστα...απλα πες μης στο στα ισια οτι ..."κοιτα να δεις μηνυματα μηνυματα και τωρα που ειμαστε διπλα δεν βρισκομαστε να δουμε τι θα γινει!!!" θα κομπλαρει και θα βρεθειτε απευθειας,απλα μην ριξεις και ολες τις αμυνες.Αφου ξερεις οτι γουσταρει κρατα της το ενδιαφερον και καθαρισες.Αν το χειριστεις εξυπνα θα εισαι οκ!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το παιδί είναι άμαθο με το μουνάκι κι αυτό φαίνεται από την απελπισία του που τον έκανε να κτυπήσει ροζ πόρτες για συμβουλές.

Φτύσε την και πήγαινε σε κανένα σπιτάκι να ξελαμπικάρεις.

Και στο κάτω κάτω τι σημαίνει ότι προσπαθούσε μισό χρόνο; Συνήθως οι γυναίκες εννοούν ότι μισό χρόνο περίμενε να κάνεις το μέντιουμ και να μαντέψεις αν γούσταρε ή όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom